-
bog svim forumašicama :D !
evo ja nisam prečesto prisutna pa nije da baš uspijem pratim sve teme, koje su zaista prepune informacija...svaka čast cure... Htjela sam podijeliti sa vama iskustvo odlaska u Ljubljanu. Znači bili smo na konzultacijama kod dr.Reš prije nekih desetak dana. za konzultacije smo čekali mjesec dana iz razloga što je doktor bio na godišnjem, a da ne bilo bi puno prije, najduže 15-tak dana. Prvi dojam - super! došli i čekali možda pola sata, što nam je obzirom na čekanja u našim bolnicama djelovalo kao 5 min. preporuka je da na konzultacijama imate kopirane sve prijašnje nalaze. doktor pogleda nalaze, napravi ultrazvuk i muškarcu i ženi, te pogleda kvalitetu sjemena, što mi je bilo super jer stavi pod mikroskop i direktno se vidi pokretljivost, gustoća i sve ostalo na ekranu, te paralelno doktor objašnjava - super! otvoren je za sva pitanja, ne djeluje tako grubo kako sam imala priliku čitati i u biti super je. ne smješka se nepotrebno, ne daje lažnu nadu i slične stvari, već kaže kako stoje stvari i što treba dalje. ja osobno to volim, nek on odradi svoj dio posla kako treba i bit će mi najbolji doktor na svijetu, zar ne? i ono što je najbitnije u postupak krećemo kad god odlučimo, pa možemo već i slijedeći mjesec - mrakkkk...jer stvarno nisam u stanju sad čekati godinu ako ne i više. vidjet ćemo kako će proći taj prvi postupak...sigurna sam da će biti uspješan, a obavezno javim svima
pozzzz svima!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma