Citiraj Suzanaab prvotno napisa
Curke pomagajte; suprug mi treba ići dati spermiogram u bolnici u Mariboru na ginekologiji u podrumu pa vas molim pomoć kako doći do tamo. Jedino što znam je doći do onog shopping centra
Jel možda znate koliko to košta te kada i gdje se dižu nalazi. Naime ja bi taj njegov nalaz isti dan ali popodne trebala odnijeti dr. Vlaisavljeviću u onu ambulantu Nova vas. HELP
Europark je blizu bolnice. Jedna od mogućnosti vam je parkirati u Europarku u garaži izići prema rijeci pa uzvodno prošećite ispod podvožnjaka i s lijeve strane će vam biti ulaz za hitnu za bolnicu. Tu ušećite i prva siva zgrada ispred vas je ginekologija, tu morate u podrum, ulaz je sa suprotne strane. Cca 5 minuta od Europarka do bolnice pješice.
Tako ćete ušparati par eura za parkiranje.
Ili kad idete iz Zg onda prođite skretanje za Austriju, mislim da je četvrta ulica od tog skretanja, zove se Ljubljanska. Samo ravno, bolnica će vam biti nakon nekih 700m s desne strane, ima garaža, a može se i u krugu bolnice parkirati, plaća se i jedno i drugo. Sretno! (mi smo donijeli nalaze iz Zagreba pa ne znam cijenu).