Citiraj ina33 prvotno napisa
Martina, najbolje ti je doći dr. Vlaisavljeviću ili dr-u koji će te gledat na prvom UZV-u i detaljno reći što i kako si primala i što se dogodilo, a još bolje sa sobom ponijeti sve prethodne nalaze jer najlakše doktor od dotkroa čita. Jesi li ikad bila baš na ovakvom protokolu kao u MB-u - ono prvo antibebi mjesec dva, pa supresija, pa UZV, pa stimulacija? Ne mora biti da ćeš imat jajnik veličine "nog. lopte" . BTW, jesi li bila kod prof. V-a na konzultacijama, ako da, što je on rekao,kako menadžirati taj problem?
Bila sam na konzulacijama, i rekla sam mu za problem moje reakcije na stimulaciju, i kada mi je napravio uzv vidio je cistu (svaki mjesec problem sa tim velikim neprsnutim folikulima + mali folikulici)..
Rekao je: mm...da...
Nije dalje komentirao, zato sam mu sad u pismu ponovila kako sam prosla hiperstimulacije i visemjesecna krvarenja... (pazi ovo cak i nakon long protokola: dakle dva mjeseca pilule, zatim Ovitrelle, i prvi uzv pa onda stimulacija/tad je bilo samo visemjesecno krvarenje od ovulacije do menstroacije).
Hiperstimulacija je bila u Petrovoj (kratki protokol), nisu me bas slusali tamo... :/
Zato se eto bojim stimulacije kao vrag tamjana...
U Petrovoj je islo ovako: Klomifen + 11 Gonala F, zatim Ovitrelle (14 dana nakon jajnik mi je bio 108X54mm).

:/