Jelena prvotno napisa
lezanka je tako detaljno opisao njihov bingo odlazak u Postojnu. čini se da su izbrisani njegovi postovi. :/
mi smo bili lani. ne znam što te točno interesira. prvo činjenice: folikulometrija se radi u ljubljani, punkcija i transfer u postojni. ne čeka se da se uđe u postupak. dr. reš radi svaki dan uključujući subotu i nedjelju i to prvo rano od 6 ujutro u ljubljani folikulometrije pa od 8 u postojni punkcije i transfere, a onda nekad popodne opet u ljubljani. mi smo rano kretali iz Zagreba, bili u ljubljani već u 5.30, on je uvijek već bio u ambulanti, u 8 smo bili već u zagrebu i normalno išli na posao. prvi termin možeš dobiti putem maila s njihove stranice, ali ljeti, mislim, ne rade.
njegov pristup je dosta jednostavan. govori hrvatski, ali ne govori puno. nekakvo suosjećanje se od njega baš i ne treba očekivati. s druge strane sve funkcionira. nema iznenađenja, nema slatkorječivosti i lažnih nada. čak je malo i presurov u iskazivanju prognoza.
ono što mislim da je jako dobro kod njega je da me na punkciji MM držao za ruku i da smo skupa stiskali moj trbuh i da je bio i na transferu samnom. on definitivno liječi par, a ne ženu kao u dosta drugih klinika. s druge strane nakon transfera 2 embrija je rekao: "vjerojatnost da se oba uhvate je mala, vjerojatnost da se samo jedan ulovi je dosta veća, a najveća vjerojatnost je da se niti jedan ne ulovi."