MALA MACA, dobro nam došla. pitanja koja te muče uglavnom su već odgovorena na ovom forumu puno puta na puno mjesta i najbolje ti je poslužiti se pretražnikom jer prema pravilima foruma ne treba zatrpavati server stalno istim informacijama. evo za početak možeš ovdje pročitati o mariboru:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ivatne+klinike

sretno i nadam se da ćete i prije MB-a dobiti bebicu!

draga Martina, weva ti je već odgovorila na pitanje. nije ni meni sve bilo jasno što moram platiti pa sam uzela najgoru opciju za nas (ni nama ne treba punkcija testisa ili inseminacija, npr., ali neke druge stavke su mi bile nejasne kao i tebi). uglavnom manje je ispalo od te moje najgore opcije isto tako nešto kao što weva spominje. ovisi koliko si puta bila na UZV i jesi li išla u bolnicu ili ambulantu (ambulanta se odmah plaća 50 eura, bolnica na kraju 80 eura, već je pisala Reni o tome).
Ako dobiješ js, mislim da se početna opskrba plaća, e sad što se točno radi mogu samo nagađati.
Oni naprosto imaju standardni formular pa ti pozbrajaju tvoje, a ove +/- razlike u odnosu na iznos uplaćen neposredno prije ET-a su pretpostavljam rijetke. To što si izračunala s lijekovima je realno. Ako sve ide po planu i ne prekine se iz nekog razloga terapija, za Mb s lijekovima treba oko +3000 eura. znaš i sama da različite terapije dobivamo pa se i cijene razlikuju.
~~~~~~~~~~~~~~ da ti što manje stresno prođe to čekanje. ove zadnje dane je meni isto bilo najgore čekati