Stranica 7 od 25 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 1239

Tema: POTPOMOGNUTA U PRIVATNIM KLINIKAMA

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ne znam kako se vi računale ali meni je po ovom cjeniku došlo 3000,00 eura plus ljekovi cca 1000,00 eura. ukupno 4000.00 eura. računala sam 3 folikulometrije koje će vjerojatno biti, zapravo računala sam sve osim punkcije testisa jer to sam sigurna zasad ne reba a ovo druo je sve moguće (anestezija, zanrzavanje, blastice...) to su sve mogučnosti koje se ne mogu prediditi i uzimam si ih kao moguću verziju...E sad su u još i putovanja za maribor ili boravak tamo 15-tak dana što može još koštati 500-1000 eura.....ops totalni bankrot.

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Maribor- slanje dokumentacije
    I ja bih poslala sada našu liječničku dokumentaciju, no nalazi mojih hormona su u kartonu na VV. Netko je gore više napisao da se hormoni mogu poslati i 3 mj prije postupka (onda ću valjda vaditi nove?) a da je za početak bitna povijest bolesti i prijašnji postupci. Molila bih iskusne forumašice da mi potvrde info.

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Biene.... ja sam imala skroz "stare" nalaze hormona i V mi nije nista spomenuo u svezi toga.
    Uostalom, ono sto ce po njemu faliti vec ce ti reci na konzulatcijama pa ces to napraviti.
    Samo posalji papire onak kako sam gore spomenula.

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

GIZMOS..... cuj, ja sam si nabavila jedan paket Decapeptyla (7kom, + 3 koje sam dobila od jedne forumasice) i 10 Gonala F= 2300kn.!
    Ne znam, koliko ce tebi trebati...
    Ja cu vjerovatno trebati jos Gonala, ali na samom kraju cu, kao sto sam obecala, napisati ovdje detaljan proracun po uzorau na nasu Jelenu!

Curke, dajem OGLAS!
    Evo ga:
    Prodajem svoje cike, velicna cist ok, mana je sto boooole i svrbe po bradavicama za poluditi!...
    8)
    (krvarenje je bilo samo taj 20dc, poslje je prestalo, bar to hvala Bogu)...
    A sad da vise ne tupim i da se ne zalim.....

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj martina123 prvotno napisa
    Cure,

meni ce se ukrstiti datumi gdje uzimam istovremeno kontracepciju i Decapeptyl.

Jel to u redu?

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Cure,

Jel to u redu?
    to je normalni Mb protokol

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    Ne znam kako se vi računale ali meni je po ovom cjeniku došlo 3000,00 eura plus ljekovi cca 1000,00 eura. ukupno 4000.00 eura. računala sam 3 folikulometrije koje će vjerojatno biti, zapravo računala sam sve osim punkcije testisa jer to sam sigurna zasad ne reba a ovo druo je sve moguće (anestezija, zanrzavanje, blastice...) to su sve mogučnosti koje se ne mogu prediditi i uzimam si ih kao moguću verziju...E sad su u još i putovanja za maribor ili boravak tamo 15-tak dana što može još koštati 500-1000 eura.....ops totalni bankrot.
    GIZMOS, ti si još veći ziheraš od mene, ja sam isto najgoru varijantu uzimala. ipak mi je po tom cjeniku puno manje od 3000 ispalo, a laički gledano smo imali folikulometrije, ICSI i zamrzavanje. sad ne znam napamet, valjda sam negdje već napisala mislim cca 2200 eura. Nadam se da nisi već uračunala i odmrzavanje Pretpostavljam da ti je nekih 800 eura razlike značajno kao i meni.

Ne znam je li to bila slučajnost ili što, kad sam ja bila na transferu sve Slovenke, mislim da ih je 5 bilo, su bile stimulirane Gonalima, i to penovima. Njima to srećom sve osiguranje pokriva. A mi imamo plavo more.

Cure ~~~~~~~~~~~~~~ da ne trebate odmrzavanje , barem ne dok mali ne poraste

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam jos sutra pikalica (to ce biti ukupno 32dana) a u ponedeljak punkcija.Molim cure koje su bile u Viliju da mi napisu kako to tamo izgleda, kakva je anestezija,da li se lezi poslije punkcije i transfera i sl.Rekli su mi da ne moram nista nositi sa sobom a navikla sam na pravi "bolnicki" tretman u Petrovoj.

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Taca70 u Viliju je procedura ovakva: skineš se i obučeš njihov šosić i lijepo legneš na stol. Anestezija koju sam ja dobila kod punkcije je djelovala jako brzo i meni je bilo bezbolno isto kao i buđenje. Za razliku od Petrove kada mi je od anestezije bilo slabo cijeli dan, ovdje nisam osjetila nikakve posljedice. Poslije punkcije nisam ležala ali nakon transfera jesam i to nekih petnaestak do pola sata na stolu gdje se radi transfer a onda su me premjestili u drugu prostoriju gdje sam nastavila. Sveukupno nekih sat vremena ležanja. Sve što se događa dok si svjesna predobri dr. R. ti objašnjava i možeš gledati na monitoru kako ti vraćaju mrvice. Sve u svemu ja sam bila jako zadovoljna. Nadam se da sam ti pomogla, i sretno dalje!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nirvana, puno hvala na brzom odgovoru, ipak mi je lakse kada znam kako ce to izgledati.Dr mi je rekao da se njihova anestezija lakse podnosi od one u Petrovoj sto me jako raduje jer od one sam svaki put jos po 3 puta rigala.I tako cu u ponedeljak samo malo nesto ujutro popapati da ne bude iznenadenja.Osim toga, s dr.R se stvarno sve lakse prebrodi, pogoovo sto nisam navikla na takav tretman.Petrova covjeka stvarno ocelici.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj wewa prvotno napisa
    Cure,

Jel to u redu?
    to je normalni Mb protokol
    x

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa
    I tako cu u ponedeljak samo malo nesto ujutro popapati da ne bude iznenadenja.
    Zar se smije jesti pred anesteziju?

taca70 ~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Jelena, dr mi je rekao da iza 12 ne jedem a punkcija mi je u 16i30.Lakse je kada je punkcija ujutro sto se tice jela.Ne znam, nadam se da cu biti dobro.

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

nakon dugo mozganja ja i mm smo se odlučili za Prag. zadnja 2 puta na kbc Rijeka su nam radili ICSI postupak pa mislim da ćemo se opet odlučiti za to. molim cure koje su bile da mi malo pobliže kažu kako stupiti s njima u kontakt i koje podatke treba napisati u e-mailu ako se on šalje. pozdrav i sretno svima!

kekis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Pol.IVF

Cure, imam pitanje - odnosno htjela bih cuti vaša iskustva za polikliniku IVF. Trebali bi uskoro na IVF tamo, pa me zanima kakva su vam iskustva, kako ide 'proces' itd. I najvaznije - kakvu anesteziju daju za punkciju (nakon punkcija na VV-u ovo mi je 'favourite question'..)

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam u IVF-u dobila neki koktelčić u venu nije bilo baš bezbolno ali se da izdržati, poslije punkcije nije me ništa bolilo...o Ivf pol. imam samo pozitivno mišljenje...super su dr. i biolozi

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa
    Ja sam jos sutra pikalica (to ce biti ukupno 32dana) a u ponedeljak punkcija.Molim cure koje su bile u Viliju da mi napisu kako to tamo izgleda, kakva je anestezija,da li se lezi poslije punkcije i transfera i sl.Rekli su mi da ne moram nista nositi sa sobom a navikla sam na pravi "bolnicki" tretman u Petrovoj.

Taca70, SRETNO!!!!!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kekis-što se tiče IVF-nazoveš dr.za termin konzultacija,obaviš razgovor,a što se tiče koktelčića,meni je to nakon VV savršenstvo.Ležiš na krevetu dok ti ne osjetiš da možeš ustati-jer se malo vrti nakon punkcije,obavljaš razgovor sa biologom prije transfera i oni te savjetuju a ti odlučiš sama,a dan nakon punkcije možeš gotovo svaki dan ako želiš zvati biologa i informirati se o svojim zametcima.Stalno su kraj tebe i uz tebe.

kekis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sbonetic, pčelice - hvala na info!

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

kekis ako ti šta treba samo pitaj.....ja ću najvjerovatnije u devetom mjesecu ponovo!!!! jedva čekam

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pozrav! može mi neko od cura koje su prošle IVF u CITO malo detaljnije o proceduri. Koliko se čeka na konzultacije, postupak, dali priznaju postoječe nalaze, koje nalaze traže svježe prije IVF i koliko košta prirodni IVF, ultrazvuk i sve što je potrebno za postupak? Ja u 8 mjesecu idem na GO na Pag i ako bi uspjela probala bi tamo, pa vas ,molim da mi što prije odgovorite da si nam planirati i da ih eventualno kontaktiram.

Ordep avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

u cita ti rade dr.šparac i dr. poljak , svaki je super na svoj način. ako imaš sve dokumente, tj. napravljene pretrage, onda se naručiš,(naruče te za dan, dva) i onda ti doktor odredi protokol , lijekove ti i oni mogu nabavit ili ti sama , kako ti je zgodno i onda krećeš u postupak.svaki drugi, treći dan te naručuju na ultrazvuk da vide kako folikuli napreduju i oko 14, 15 dana odprilike je punkcija, to prođe za čas , ne boli jako, i onda se ide na vraćanje embrije, drugi ili 5 dan, tako odprilike i tad plačaš tek punu cijenu icsi mislim 9tis.kn.
    kad ti u prirodnom ciklusu vraćaju fet onda to dođe 3 tis.kn, isto svaki drugi dan na uvz.
    nalaze priznaju, ne vjerujem, ako su nalazi unutar godine dana da traže nove.
    ivf ja ne znam koliko sam košta možda 1000 kn, ne znam ti to, ali najbolje ti ih je nazvati na tel i pitati. dr.š ide na godišnji od 01.08 do 15.08 ja mislim.

Poliklinika CiTO
    Moliških Hrvata 4, 21000 Split
    tel: 021 / 45.78.00

mail: ordinacija1@cito.hr
    tel: 021 / 45.55.15

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

GIZMOS biti ćemo na susjednim otocima, ja sam na Rabu a ti ćeš biti na Pagu pa ćemo si želim ti puno sreće!
    cure pa zar nijedna nezna nešto o Pragu?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Ameli prvotno napisa
    cure pa zar nijedna nezna nešto o Pragu?
    Ameli, cure znaju masu o Pragu, ali zasad (dok nije prošao ovaj novi rigorozni zakon) tamo se većinom ide na donaciju jajne ili sjemene stanice, tj. iz ovih krajeva se uglavnom tamo ide iz tih razloga, ja očekujem da će, kad zakon prođe, parovi u većoj mjeri odlaziti i za "regularan" IVF-ICSI. Pitaj sve što te zanima o Pragu na topicu "Donacija spolne stanice", ne znam što si točno pitala, gubi se ovako sve na istom topicu.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ima li tko mob od sestre Danice treba mi za frendicu a hitno je.moze i na pp

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kekis, potpisujem sbonetic i pčelicu. Imam samo dobra iskustva s Pol. IVF. Razgovaraj otvoreno s dr-om ili glavnom sestrom o onome što ti je jako važno....Mene su zadnji puta nekako najjače uspavali, pasalo mi je . Dogovori se s njima, SRETNO!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ordep, hvala ti na info. Jučer sam ih ja već kontaktirala mailom i odmah je odgovorio dr. poljak. Napisao je samo da im pošaljem nalaze mailom pa ću tako vjerojatno i napraviti. Ako netko zna još kakvu informaciju neka napiše. Ja bi definitivno probala IVF u prirodnom ciklusu bez stimulacije, jer ne želim zasad radit nešto bez moje MPO jer to bi je (jako) povrijedilo. Čula sam da se na jednu curu dobro izderala kad joj je rekla da je uz nih otišla i privatno. radi se o jednoj MPO trudnici. Dr. je dslono poludila i rekla joj da joj je ona napravila dijete i da nema šta sad švrljat po drugim bolnicama i tražiti druga mišljenja dok joj ona vodi trudnoču... Simulirani postupak joj ipak ne bi mogla sakriti...

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i ja bih imala jedno pitanje...zna li iko da li se u pragu radi micro TESE i koliko se ceka na konsultacije od trenutka kad nazoves do njih,tj.jesu li one uopce obavezne za obavit ili mozemo odmah dogovoriti postupak?

rijecanka77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja bi definitivno probala IVF u prirodnom ciklusu bez stimulacije, jer ne želim zasad radit nešto bez moje MPO jer to bi je (jako) povrijedilo. Čula sam da se na jednu curu dobro izderala kad joj je rekla da je uz nih otišla i privatno. radi se o jednoj MPO trudnici. Dr. je dslono poludila i rekla joj da joj je ona napravila dijete i da nema šta sad švrljat po drugim bolnicama i tražiti druga mišljenja dok joj ona vodi trudnoču... Simulirani postupak joj ipak ne bi mogla sakriti...
    Ja bih od takve MPO doktorice pobjegla glavom bez obzira! :shock: Pa tko to ima pravo zabraniti drugo mišljenje?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

debeli potpis rijecanki, a moje misljenje je da se jedna takva bahata osoba uopce ne bi smjela baviti medicinom

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pa da meni netko uspije sa mpo napraviti dijete,ja bih sigurno ostala voditi trudnoću kod njega.Znači da zna što radi.To je kao kod moje dr.gin. koja je otišla u privatnike,pa ju mijenja svaki dan drugi dr. iz bolnice.Onda kaže jedna trudnica-jedan dan mi jedan kažetvoreni ste dva prsta,a sutradan drugitvoreni ste prst.A ona jadna:koliko sam uopće otvorena kad oni imaju različitu debljinu prstiju??

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Potpis rijecanki. Ne vjerujem ljudima koji misle da su najpametniji i ne zanima ih mišljenje kolega. Dapače, bojim ih se i izbjegavam. Ljudsko je tijelo presloženi organizam, da bi netko mogao sa 100% vjerojatnošću bilo što tvrditi.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a bi definitivno probala IVF u prirodnom ciklusu bez stimulacije, jer ne želim zasad radit nešto bez moje MPO jer to bi je (jako) povrijedilo. Čula sam da se na jednu curu dobro izderala kad joj je rekla da je uz nih otišla i privatno. radi se o jednoj MPO trudnici. Dr. je dslono poludila i rekla joj da joj je ona napravila dijete i da nema šta sad švrljat po drugim bolnicama i tražiti druga mišljenja dok joj ona vodi trudnoču... Simulirani postupak joj ipak ne bi mogla sakriti...
    Oprosti, nemoj shvatiti preosobno, ali meni zvuči ko da se ti bojiš svoje doktorice. Ja se u takvom okruženju ne bi mogla opustiti i prepustiti s punim povjerenjem toj osobi. :/

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Istina je, pisala sam ja već o tome. Nije svaki doktor za svakoga, ali da se ne ponavljam...

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

GIZMOS,ja sam kod dr.P dosta dugo i jako je dobar stručnjak a prvenstveno čovjek koji voli svoj posao
    Dat ću ti jedan mali savjet.
    On zna šta radi i šta je najbolje za pacijenticu i ako mu budeš sugerirala može bit jako neugodan.Ovo ti ne govorim da bi te isprepadala nego da se lakše odlučiš.
    Ti u postupke ideš zbog sebe i imaš pravo birat dr.kojeg hočeš
    Ako ti mogu bilo kako pomoč, tu sam

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

da i zvanicno prijavim - stigao protokol, punkcija planirana za 19.09.09.
    u petak pocinje leteci cirkus s prvom tabletom kontracepcije...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ju-hu wewa! :D
    sakrijte pasoše u sef!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Go wewa go

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa
    sakrijte pasoše u sef!
    ozbiljno sam razmisljala da napravim skriveni džep u gacama

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hvala ti Irena, imat ću to na umu ako se odlučim za Cito, još uvijek sve ispitujem, a ako mi se termin ne potrefi sa vremenom kad sam na GO sve će mi propasti. A htjela bi tamo otići, baš bi htjela!!! Jednostavno ne želim u MB doći nespremna i značilo bi mi iskustvo, kako god ono bilo...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

GIZMOS, sretno! Mislim da bi ti to bio dobar tajming, taman da u slučaju da ne uspijete (nedajbože!), imaš vremena da ti se tijelo kako treba oporavi do Mb. Želim ti od sveg srca da zatrudniš već ovo ljeto i osobodiš termin nekome u Mb

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

GIZMOS imaš pp

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

sakrijte pasoše u sef!

Naprijed Wewa!!!!!!!! :D :D :D
    Nadam se da cemo obje biti uskoro vesele i debele!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ja jedino vjerujem strucnjacima koje svoje pacijente motiviraju da idu po drugo misljenje, po meni to znaci da imaju povjerenje u svoje znanje i rezultate i da uvazavaju misljenje svojih kolega.

Ukoliko se radi o dr. Podobniku, on nije strucnjak za MPO i ja osobno bi obavezno trazila misljenje specijaliziranog MPO ginekologa ...

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ako si mislila na moj post ,slažem se za Podobnika ali ovdje je riječ o Citu znači dr.Poljak

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj wewa prvotno napisa
    da i zvanicno prijavim - stigao protokol, punkcija planirana za 19.09.09.
    u petak pocinje leteci cirkus s prvom tabletom kontracepcije...
    :D :D :D :D

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj rijecanka77 prvotno napisa
    Ja bi definitivno probala IVF u prirodnom ciklusu bez stimulacije, jer ne želim zasad radit nešto bez moje MPO jer to bi je (jako) povrijedilo. Čula sam da se na jednu curu dobro izderala kad joj je rekla da je uz nih otišla i privatno. radi se o jednoj MPO trudnici. Dr. je dslono poludila i rekla joj da joj je ona napravila dijete i da nema šta sad švrljat po drugim bolnicama i tražiti druga mišljenja dok joj ona vodi trudnoču... Simulirani postupak joj ipak ne bi mogla sakriti...
    Ja bih od takve MPO doktorice pobjegla glavom bez obzira! :shock: Pa tko to ima pravo zabraniti drugo mišljenje?
    x. Ne zaboravite - nismo mi tu zbog doktora, nego oni zbog nas!!!

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sakrijte pasoše u sef!

Naprijed Wewa!!!!!!!! :D :D :D
    Nadam se da cemo obje biti uskoro vesele i debele!
    Ja vec ispunjavam ovaj drugi uslov
    jedva cekam trudnicke muke aBd, mantram i vibram za nas obje
    cure, hvala sto se radujete mojim novostima

a moram i na temu koju je Gizmos nacela:
    grozim se tvrdnje da je dr nekome napravio bebu - svjedoci smo toliko embrija koji se ne implantiraju, ma kako odlicno na pocetku izgledali, da li ce se trudnoca ostvariti ili ne, najmanje je u rukama ljekara... bahata mi je svaka drugacija tvrdnja.

i da, svakako bih razmotrila promjenu ljekara - kao sto cure vele, oni su tu zbog nas, a ne obratno.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

U rukama doktora,biologa i Boga(moje skromno a ne bahato mišljenje)

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

U rukama doktora,biologa i Boga(moje skromno a ne bahato mišljenje)

Stranica 7 od 25 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •