Citiraj GIZMOS prvotno napisa
Ne znam kako se vi računale ali meni je po ovom cjeniku došlo 3000,00 eura plus ljekovi cca 1000,00 eura. ukupno 4000.00 eura. računala sam 3 folikulometrije koje će vjerojatno biti, zapravo računala sam sve osim punkcije testisa jer to sam sigurna zasad ne reba a ovo druo je sve moguće (anestezija, zanrzavanje, blastice...) to su sve mogučnosti koje se ne mogu prediditi i uzimam si ih kao moguću verziju...E sad su u još i putovanja za maribor ili boravak tamo 15-tak dana što može još koštati 500-1000 eura.....ops totalni bankrot.
GIZMOS, ti si još veći ziheraš od mene, ja sam isto najgoru varijantu uzimala. ipak mi je po tom cjeniku puno manje od 3000 ispalo, a laički gledano smo imali folikulometrije, ICSI i zamrzavanje. sad ne znam napamet, valjda sam negdje već napisala mislim cca 2200 eura. Nadam se da nisi već uračunala i odmrzavanje Pretpostavljam da ti je nekih 800 eura razlike značajno kao i meni.

Ne znam je li to bila slučajnost ili što, kad sam ja bila na transferu sve Slovenke, mislim da ih je 5 bilo, su bile stimulirane Gonalima, i to penovima. Njima to srećom sve osiguranje pokriva. A mi imamo plavo more.

Cure ~~~~~~~~~~~~~~ da ne trebate odmrzavanje , barem ne dok mali ne poraste