ane80

Prije svega dobrodošla!
Mi smo bili u 5.mj. u postupku kod dr. Sch. i sve je prošlo super. Razumijem da ti je ovo prvi postupak (kao što je i meni bio) i da imaš sigurno puno nedoumica i pitanja. Ja sam isto nakon prvih konzultacija bila zbunjena. Medjutim, osoblje klinike je vrlo ljubazno i uvijek ih možeš nazvati i pitati da ti nešto objasne, a ako ti nije daleko i da osobno svratiš tamo. Ukoliko nema doktora ili je zauzet, njegova asistentica će ti vrlo rado pomoći. Prema tome, nećeš ispasti glupa jer svi smo taj prvi put već prošli. Ispast ćeš glupa jedino ako ne pitaš! To je tvoj postupak i moraš znati sve što se događa, pogotovo ako eventualno dodje do kakvih problema.

Ako imaš kakva privatna pitanja, možeš me kontaktirati na PP (privatne poruke) i rado ću ti pomoći.
Koliko sam shvatila, ideš u kratki protokol, kao što sam i ja te većina njihovih pacijenata. Desetak dana ćeš vjerojatno piti tablete koje će ti izazvati krvarenje do 4.9. i tada ćeš početi s injekcijama tj. stimulacijom. Po takvom planu, iako je to naravno individualno, 18.9. ili 21.9. ćeš najvjerojatnije imati embriotransfer.

Želim ti uspješan postupak i da ti bude dobitan kao i nama I ne brini se, u sigurnim si rukama profesionalnog tima!