Citiraj Bab prvotno napisa
Marta, nema na čemu.
A daj mi reci jel u toj cijeni sve ili se još nešto dodatno plača( osim lijekova naravno)? Žena koja mi se javila nije baš bila 100 % sigurna.

Ja sam upravo googlala dr. Reša i "njegovu" bolnicu ...mene isto zanimaju cijene da vidim koliki kredit ću dići jer bez toga na žalost nećemo moći.
Ako netko zna taj podatak...molim da nas prosvijetlite.
Hvala!!!
ja sam izgleda danas razgovarala sa resom

otvorila stranicu, vidila broj, nazvala, javila se slovenka, ja rekla da ne pricam slovenski, ona spojila nekog tipa (valjda njega, nije se predstavio). uglavnom jako cudan razgovor.
ja mu kazem da sam iz hr i da zbog novog zakona ne mogu tu na jesen na ivf a
on: kad vam je 1. dan ocekivanog ciklusa?
ja:za tjedan dana.
on: ne moze onda slijedeci ciklus, javite mi se 10 dana prije drugog ocekivanog ciklusa.
ja: ali ali ali ja sam mislila u 11. na icsi, znate bila sam na stimuliranom u svibnju pa mislim
on: (prekine me) sasvim vam je ok da sada idete na novi
ja: hmmm ali ja bih ipak pricekala 11. mjesec (tako su mi u citu rekli i vjerujem mom sparcu), znate bila sam u dugom protokolu.
on: (opet prekine) onda se vidimo 10 dana prije ocekivanog ciklusa kad se odlucite
ja: (zbunjitis totalitus) ok molim vas samo jos jedno pitanje... koliko kosta icsi
on: 1100 eura. cujemo se!!

tako da nemam pojma sta se dogodilo.... najcudniji razgovor sa dr.

mene sad zanima di cu ja pobogu doci taj 10. dan prije mengaca?? u postojnu?? u ljubljanu??
eto, jedino sto sam skuzila sigurno je da je postupak 1100 eura....