-
Da, i jednom mi moja dr. opće prakse reče da nema najboljeg doktora ima najboljeg doktora za pacijenta tog i tog. Koliko god postoji neki, ajmo reći, kvazi objektivan rejting klinika po pacijentsko-doktorskom čuvenju i statistikama na način koje su dostupne, i ova izjava moje dr. mi se pokazala točna. Ja jako volim em raznorazne infaće koji su dostupni, em njihovo tumačenje, pa onda RL situaciju di je kome uspjelo, čisto kao vodstvo generacijama koje dolaze. Ne bih htjela da se to pisanje pretvori u ono, da se malo našalim, „moj MPO-ovac je bolji od tvog MPO-ovca i istući će ga nakon škole“.
A ovo što je rekla Maxime potvrđujem i ja - Maribor ima dovoljno resursa i da radi određeni follow-up svojih pacijenata i to mi je isto pokazatelj njihove kvalitete - i nama su slali uputnik di smo trebali popuniti kakva je trudnoća bila, je li bilo kakvih problema s djetetom i sl. To mi isto ukazuje na njihovu ozbiljnost. Ne znam da još koja Cro, ili Slo, klinika to radi, recimo. Također, dobila sam info da MB lab udovoljava ESHRE-ovim smjernicama za najbolju praksu u laboratorijima. Nema šanse da razumijem u čemu se ta najbolja praksa točno sastoji, ali da mi je taj podatak isto relevantan - je.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma