-
Hvala ini (pogotovo zbog opisa postupka u Mb iz 2007) te hvala i Jeleni zbog ohrabrenja za nas koji smo se odlučili za Mb. Ja sam tek na samom početku pa ne mogu govoriti puno o iskustvima. Moj doktor mi je predložio da postupak obavim u ZG na Vuku ili u Mariboru. Ja sam se na nagovor kolegice odlučila odmah za Mb jer sam imala već 39 godina. U 7. mjesecu prošle odine sam se uspjela naručiti za 10. mjesec. Prvi razgovor sa VV mi je bio malo čudan jer on nije ni pogledao moje nalaze (imam gadni hormonalni disbalans te od 2001. nemam redovita krvarenja). Rekao je da će me zbog godina ubaciti u prvi slobodan termin te da od pretraga muž i ja napravimo samo pretragu krvi na HIV itd, a ostalo nije potrebno. To mi je malo čudno jer ne znam kako ću reagirati na lijekove zbog cista na jajnicima, ali se nadam da ću to riješiti u dogovoru sa sestrom Jasnom kada počnem primati hormone. Prije 10 dana sam dobila program koji vrrijedi za sve (jedino je napravljena razlika po vremenu dobivanja menstr.) i cjenik. Međutim, sestra Jasna me je zamolila da joj skeniram nalaze hormona pa vjerujem da će ipak voditi računa o mom problemu. Do sada mi je odgovoreno na svaki mail pa sam dobila dojam osobnog pristupa, ali... :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma