fritulica1 prvotno napisa
BTW, ja se nisam javljala prije na ovaj topik iz razloga da ne obeshrabrim drage cure s foruma koje su u postupku ali mozda ovim postom pomognem nekome da izvuce maksimum iz svog postupka u Mariboru, a cim ulovim komp. na duze, napisat cu cijelo svoje iskustvo u toj bolnici.
Ja sam krivo skužila da je VV značilo "Vuk Vrhovec"

. Fritulice, pls napiši svoje iskustvo, mislim da će biti na korist svima, mislim da se treba pisati o svojim percepcijama, svom iskustvu, plusevima i minusevima.
Doduše, postoje dvije vrste forumaša - oni kojima takvo nešto smeta (općenito, o svim klinikama) jer će to smatrati da se nepotrebno stavlja crv sumnje kada je potrebno misliti pozitivno itd. i drugi koji za tim žude jer smatraju da je više infaća bolje (štreberski tipovi a la ja). I jedan i drugi pristup je OK, ali mi se čini, iz moje pozicije ovog drugog tipa, da je lakše zanemariti napisano ako ti ne paše, nego žuditi za informacijama i iskustvima do kojih se ne može doći.
Ja mogu samo potpisati fritulicu na ovo - piši, zovi, pitaj, budi dosadna, iskoči iz trake, ako imaš bilo kakve dvojbe. Nekome će pasati da se prepusti i opusti i niti ta stragegija neće biti loša, ali to stvarno jako ovisi, osim o mentalnom sklopu, i o dijagnozi i pređenom putu. Meni je lakši pristup pitaj-pitaj-pitaj, pa i na više mjesta, i uz rizik da me dovede u dilemu koji savjet poslušat, jer mislim da de ipak više informacija bolje (barem za moj temperament i dijagnozu (ne ovu u glavi, nego ginekološku

).