-
Iz iskustva mogu reći da Maribor nije apriori krut, bez mogućnosti dogovora.
Na konzultacije idite koliko mislite da je potrebno. Ako ste bile na inicijalnim konzultacijama i dobili termin za godinu dana, naravno da postoji mogućnost promjene situacije i novih saznanja. Ako vas nešto muči ne vidim problem da se ne ode na još jedne (konstruktivne) konzultacije.
U MB sam imala jedan postupak, sada čekam drugi, a bila sam četiri puta na konzultacijama. Niti jedne nisu bile informativne, općeg tipa, što ne bih mogla saznati na netu ili od sestara, nego se baš ticale protokola i moje specifičnosti.
I uvažili su moje komentare i izmijenili svoj standardni protokol, pa zaključujem da s tim nema problema. Sada nemam uopće supresiju, cetrotide i mali broj ampula (iako standardno za visoke godine ide veliki broj ampula).
Naravno, da se najbolji rezultati postižu s puno dobivenih stanica i normalnim spermiogramom, ali razmislit će i o graničnim slučajevima i pokušat napraviti što više moguće.
U ovim sitacijama stalno ponavljam: "To je njima posao, a nama život!", pa je u redu da pokušavamo sve da bi došle do što boljih rezultata.
Kao jedini problem minimalnih stimulacija u MB vidim cijenu, koja je ista, neovisno o minimalnom protokolu ili standardnom. Znači platit ćemo isto bez obzira na broj dobivenih stanica, što neke klinike razlikuju. To me najviše muči, ostalo je sve dogovor.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma