Citiraj GIZMOS prvotno napisa
Ja sam svježa sa inseminacije koje se i dalje rade u rijeci i to po starom zasad, što se tiče ostalih postupaka ne znam dal ih rade ali primjetila sam da nije prevelika gužva u čekaoni pa mi je to čudno. Što se tiče recpata i oplenito pretraga ko dsoc.ginića meni moja zasad daje što mi treba za rijeku, ali me jasno upozorila da mi neće moći davat uputnice za hormone, briseve i potrebne ljekove kad udem išla u maribor i napomenula je da imamo pravo 1 godišnje kontrolirat hormone (ne znam od kud joj to) pa mi je prebacila da je meni več 2x dala uputnicu! Za briseve sam je bila molila mesecima i na kraju je popustila (uvjeravala me a bi se i klamidija i mycoplasme i ureaolasme i sve ostalo vidjelo u papa testu-barem neke naznake da ih ima), ali naravno da me nije uvjerila, jer je usput dodala da su to skupe pretrage i da ih ne može tek tako davat.
joj sto poludim kad procitam ovakve stvari!!!
molit za briseve????? svi imamo pravo na njih!!! ja mislim da bi mi moj ginic napisao i uputnicu za vadjene hormona na Marsu kad bi mi to pomoglo u bilo kojem smislu! bas me naljuti kakvih dr.-a ima!!