Krvarenje ti je OK. Ne treba ići na analizu hormona, osim ako ti ne nađu cistu, onda će ti sestra Jasna reć' da ideš izvadit estradiol, tj. E2. U Splitu ti to mogu napravit laboratorij Analiza i laboratorij u zgradi di je Cito, zaboravila kako se taj zove, ako nisam nešto polupala, oba su privatna, jedan hormon je oko stotinjak kn, mislim, bude isti dan. UZV u Splitu možeš napravit u CITO-a, i u bilo kojeg ginića u kojeg imaš povjerenja, ja bih otišla kod ovih iz CITOa kad ionako rade stimulacije i IVF pa bi u njih imala najviše povjerenja - znači, il' Šparac il' Poljak. Ovo kako se zove lab u zgradi od CITOa će ti najbolje znat cure iz ST-a na topicu Potpomognuta u Dalmaciji. Broj gonala ne ovisi, koliko sam skužila mariborski način postupanja, o nalazu hormona, nego o nalazu UZV-a, ako je slučajno prisutna koja cista na tom prvom UZV-u (na protokolu piše prijavite prisutnost folikula većeg od 10 mm), onda je upitan start s gonalima za taj ciklus i onda se vadi E2 i ako je visok, ne starta se taj ciklus, jer se na visok estradiol ne smiju primati gonali i menopuri jer oni „hrane“ cistu, ako sam to dobro shvatila.aleksandraj prvotno napisa