Prošla je (nadam se uspješno) moja prva inseminacija. Želim popraviti grozan prosjek uspješnosti tog postupka.
Doktor kao i uvijek nam je bio raspoložen i sve je prošlo ok.
Došli smo oko pola deset. Sestri na prvom katu pozvonili, predali kartone (+ uputnica za spermiogram) i uzorak ejakulata. (dan ranije smo dobile sterilne posudice za muževe kod sestre Ester - tražili su da se to obavi kod kuće).
Smjestili su nas u sobu na istom katu. Ostale u spavaćici i čekale da nas zovu (nema potrebe nositi ogrtač). Očekivali smo da ćemo barem sat vremena čekati dok "operu" uzorak, ali nakon nešto više od pola sata adriana je bila na redu.
Postupak...sestra vas odvede u susjednu prostoriju i instruira kako sjesti/leći na stol. Doktor vas opere/obriše s gazom ili vatom dok sestra polijeva s nekom tekućinom. Uz pomoć njihovih alatki vas otvori i nešto "čačka" prije nego injicira ejakulat.
Sve skupa mislim da ne traje više od 10 min. Sestra vas zamoli da se prebacite na krevet na kojemu vas odveze natrag u sobu. Doktor savjetuje da se miruje u sobi od 15 min do 2 h. Mi smo odjavile naš boravak oko pola dvanaest.
Pozdrav našem vrijednom doktoru! Pitamo se kad on ne radi![]()