Stranica 7 od 10 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 471

Tema: POTPOMOGNUTA U KB OSIJEK

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

trebala sam u postupak kraj 12. i početak 1 mj., ali me doktor odgodio zbog svog godšnjeg. Kada sam se ponovo javila odgodio me.
    Neznam da li je u pitanju lova bolnice, pa planiram otići i vidjeti šta dalje. Inače sam lijekove dobila preko soc. gin. jer su naručeni u 12 mjesecu

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bea ako smijem pitati, čini mi se da si kod dr Popovića?

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Gasi li se MPO u Hrvata?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cure koje su u postupku, jer kako je ministar zajedno s premijerkom krenuo protiv nas...na postupke ćemo dolaziti svake 3 godine. On se besramno igraju sa našom sudbinom:
    http://www.novilist.hr/Vijesti/Novos...-na-pacij.aspx

Ja sam i i jer sam svjesna što to znači za MPO u HR i sve neplodne parove...

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

marta pacijentica sam dr. P.
    U petak sam bila u KBO i morala odgoditi svoj postupak, iako imam lijekove sada čekaju da se naruče igle za punkciju.
    Sestra Perasović mi je rekla da već 10 dana čeka ravnatelja da joj odobri naručivanje igle.
    Ja sam se bojala početi s terapijom kada mi nemogu potvrditi da će igle biti naručene.
    Tako da sada ponovno čekanje.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

to je stašno!
    nadam se da će to bolnice uskoro rješiti. ja za sada još nisam "pikalica", al mogla bi biti ako mi ne uspiju inseminacije.

Vela avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja više nemam ikakvih komentara na njihove izgovore, ako tebi koja imaš lijekove nisu mogli potvrditi kada će dobiti iglu, onda stvarno ne znam ....

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Sram ih bilo!Dakle,pretplatiti se na čekanje koječega!!!
    Grrrr...!!!
    E...jadni mi s ovom našom državom!!!
    Posljednje uređivanje od missy : 03.03.2010. at 12:14

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja samo da napomenem da sam odradila klomifen, dala si ovitrelle večeras i u petak naručena za punkciju!
    sestra E mi reče da ako ne budu imali igala da će mi radit inseminaciju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja nemam riječi!! meni inseminacija neće pomoći, ali šta, čisto da ne propadne red!

neću pristati jednostavno!

kažu da imaju još samo dvije igle..nemam riječi..zašto sam onda pila klomifen ?!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nataša, a koliko imaš folikula kad će možda raditi inseminaciju? a jel se može pitati da sami kupite igle? stvarno strašno da se zbog igala ne napravi IVF

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

nataša strašno mi je žao.
    mare41 za igle za naručiti sam pitala svog soc. gin. i on mi je rekao da on to ne može tako da mislim da će ih biti teško nabaviti.

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nataša, jeli bilo punkcije u petak???

gianna avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Hvala svima na informacijama! ehhhh svašta!!!! ništa...ako želiš biti mama, štedi lovu i kupi sama.
    Samo eto, kad nemaju ni potrošnog materijala...jadan taj Osijek! Vjerujem da će to rješiti uskoro, i da ćemo barem uspjeti pokušati.
    Kriza je svugdje, valjda će za koji mjesec država namaći love (nekako) i regulirati dugovanja.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pozdrav cure! Jeste li možda načule u bolnici kada će početi raditi IVF_ICSI.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa Vidi poruku
    nataša, jeli bilo punkcije u petak???
    je, ipak su dobili igle! valjda nekih 6 komada, tako da smo napravili punkciju dvije jajne stanice.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja sam imala inseminaciju u petak i čula sam da su bile i punkcije daj dan.

Vela avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Danas sam bila do bolnice pa sam svratila do sestre Jelke vidjeti da li im je odobren budžet za lijekove, još uvijek nije.... to mi je stvarno čudno jer koliko čujem po drugim bolnicama se bez problema dobiju lijekovi...cure iz Splita, Rijeke. Znači svi imaju odobrena sredstava i nabavljene lijekove...zašto je jedino Osijek na crnoj listi? To me jako zanima, probat ću na par mjesta poslat nekakve dopise, možda netko zna odgovor!

Vela avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    je, ipak su dobili igle! valjda nekih 6 komada, tako da smo napravili punkciju dvije jajne stanice.

Nataša, obavijesti nas o ishodu..da li su ti se obje opodile?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cure pozdrav, ja na potpomognutu ne idem u osijeku nego u zg, ali me interesira da li u osijeku ima u sklopu bolnice ili jel netko zna gdje se mogu dobiti potvrde pravnika i psihijatra? Ako ima mogla bih bar to napraviti tu da ne moram i zbog toga u zg iako tamo ima sve to organizirano pa se naručiš i odmah obaviš i psihijatra i pravnika.
    I dali netko zna koliko se u os čeka na nalaze hiva, hepatitisa....

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Cure pozdrav, ja na potpomognutu ne idem u osijeku nego u zg, ali me interesira da li u osijeku ima u sklopu bolnice ili jel netko zna gdje se mogu dobiti potvrde pravnika i psihijatra? Ako ima mogla bih bar to napraviti tu da ne moram i zbog toga u zg iako tamo ima sve to organizirano pa se naručiš i odmah obaviš i psihijatra i pravnika.
    I dali netko zna koliko se u os čeka na nalaze hiva, hepatitisa....
    Ja ti isto idem u ZG na oplodnju. za pravnika i psihijatra ne znam a nalaz krvi ti bude za par dana.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

osijek, u KBO se naručuje kod psih. Maja Frenc i dođeš za brzo na red, a u pravnu službu odeš kad hoćeš do mislim 15,00 h. (znaš koju dokumentaciju trebaš?)
    tako je bilo lane u 11.,12. mj. ako se nije nešto promjenilo.
    za nalaze čekaš HIV-a i hepatitisa tjedan dana.

sretno!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Kako misliš dokumentaciju? trebam nešto nositi kod psih. ili? Ja sam u prošlom postupku bila prije ovog vrlog zakona pa ne znam kako ide ta papirijada. Ima netko kontakt od te psih. i od pravne službe, gdje se nalazi itd...

gianna avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kod psihologinje Ferenc treba se naručiti telefonom (ili kao ja nabasati i moliti da te primi). Iako nije bio kod mene slučaj, treba doći sa suprugom.
    Kod pravnika treba ponijeti vjenčani list i ambulantni list (barem je meni to tražio). Bila sam sama (bez mm), i za par minuta imala sam potvrdu u rukama.
    Nalaz za hiv i hepatitis sam dobila za otprilike tri dana.

gianna avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ferenc je na psihijatriji a za pravnika pitaj portira da ti objasni (inače u upravnoj zgradi KBO)

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

za dokumentaciju sam mislila preslike vjenčanog lista, osobne tvoje i TM i amb.lista. mislim, već sam zaboravila. e da, to ti treba za pravnika.
    a za psihu se ne sječam jel to isto treba možda. al ond viška glava ne boli kad budeš fotokopirala dokumente. broj sam zaboravila, ali i mi smo otišli na psihu i tamo se naručili.
    a detaljnije imaš na Forum hr. baš smo nas par pisale kad smo obavljale te stvari.
    btw s tog foruma su me poslali na ovaj za još detaljnije stvari u vezi postupaka u Osijeku.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Vela prvotno napisa Vidi poruku
    Nataša, obavijesti nas o ishodu..da li su ti se obje opodile?
    jedna jajna stanica, oplodila se, imla ET i procurila danas!

ne znam kako rade oko Uskrsa? jel zna ko?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cure hvala puno!

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    jedna jajna stanica, oplodila se, imla ET i procurila danas!

ne znam kako rade oko Uskrsa? jel zna ko?

čula sam na forumu da je biologica na godišnjem za Uskrs, al sigurnije ti je da nazoveš i provjeriš ili odeš kod svog dr, on će ti najbolje reći šta, kad i kako dalje....

sretno!

adriana_d avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo da vam se i tu javim..trudna sam!! prirodnim putem..jucer sam vadila betu koja je 199.5, a kasni mi 5 dana..sad se malo bojim jer sad jucer kad sam bila na wc-u kad sam se obrisala ostalo malo sluzave narancaste tockice,ali je vise nema.u pon opet moram vaditi betu,pa cemo vidjeti sve,samo se nadam da se dupla..pozz svima i sretno!!!! nemogu naci smajlice

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Adriana-d, cestitam! reci, kako si skužila? mislim, simptomcići?

adriana_d avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hvala Zedra!! isla sam svakih pola sata na wc,imam stalno mucnine,ali ne povracam i posumnjala,kasnila 3 dana,inace nikada ne kasni,i kupila navecer test u 22h i tada ga odmah i napravila i pojavio se plus

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

adriana d, čestitam!

jel to u prirodnom ciklusu ili si bila u postupku nekom?

adriana_d avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

prirodnim putem draga i ja sam sretna i nadam se samo da je sve ok.vidjet cemo u ponedjeljak opet jel beta narasla

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

adriana_d, drago mi je da je prirodno i želim ti školsku trudnoću do kraja! sretno! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

adriana_d avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hvala ti draga puno!!!!! sutra javim rezultat

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

adriana d čestitam ti od sveg srca i želim ti najuredniju i najdosadniju trudnoću. Sada uživaj jer trudnoća je jedno prekrasno stanje bez obzira na tegobe koje kakve. Uživajte ti i beba dok se ne sretnete i uživo .

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

adriana-d čestitam od sveg srca. ovo je predivna vijest.

adriana_d avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hvala ti Bea!! upravo sam dosla iz bolnice.danasnja beta je 619.6 valjda je ok?! pozz

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

EVO NOVA AKCIJA!

AKO STE BILI U POSTUPKU NAKON DONOŠENJA ZAKONA I AKO to JOŠ NISTE učinile , MOLIMO DA ISPUNITE UPITNIK USPJEŠNOSTI (u mom potpisu) ... VRLO SU NAM BITNI PODACI KAKO BISMO IZNIJELI "PODATKE STVARNIH PACIJENATA"

A DETALJE POGLEDAJTE I OVDJE:

http://forum.roda.hr/threads/54392-JO%C5%A0-JEDNA-AKCIJA!-VA%C5%BDNO!-sakupimo-svoje-neovisne-statistike!

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ako sam dobro shvatila ..za psihologa treba uputnica od prim.ginekologa,a za pravnika nije potrebna?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Molim vas informaciju je li KBC Osijek započeo sa ICSI?Ako netko zna.

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

philipa tako je, za pravnika ti nije potrebna uputnica, a za psihologa da.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj veckica prvotno napisa Vidi poruku
    Molim vas informaciju je li KBC Osijek započeo sa ICSI?Ako netko zna.
    imam podatak da su dobili mikroskop za ICSI!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala možda uskoro i započnu s radom....

adriana_d avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo da vam se javim.danas sam bila na prvom uz pregledu..danas mi je 5 6/7. sutra ulazim u 6 tjedan. vidi se pravilna G.V sjedva vidljivim E.O. kaze doktorica da je to sve ok i iduci cet idem opet i da bi se trebala vidjeti srcana reakcija..samo se nadam da ce biti sve ok..

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno Pozdrav svima !

Nova sam ovdje. Par riječi o mojem iskustvu...
    Trudnoću pokušavamo ostavriti 3 god. Ja ok, suprug oligoasthenozoospermija, odradili 4 AIIH, te prije 20-ak dana stimulirani IVF/ICSI na Vinogradskoj, rezultat je izostao...
    Sada čekamo Maribor, i to me drži
    Ima li tko iskustva iz Mb ?

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

arbea, ja iden u naribor u srijedu na konzultacije....ne znam ni kada ću doći u postupak...ali mu se radujem jako....imaš cijeli pdf potpomognuta u sloveniji pa pogledaj

adriana_d avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo da vam se i ja javim.sinoc sam bila na hitnoj... probudila se i otisla u wc,i kad sam se obrisala imala sam sta vidjeti,narancasto-krvavu sluz i to dosta.uplasila sam se jako.kad e doktor pregledao rekao je da nevidi nimalo krvi i napravio mi UZV. nalaz glasi ovako,vidljiva pravilna G.V s za sada nejasnim E.O.cerviks zatvoren,uterus nesto povecan,smeksan..u 6 tjednu sam trudnoce.rekao mi je da mirujem i da se u ponedjeljak javim svojoj ginekologinji..krvarenja nema vise,ali sad je mene jako strah sto se jos uvijek nevidi embrio,da li se vec trebao vidjeti ili???!!!pomozite ako znate.uplasena sam jako..hvala unaprijed!!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

adriana, u 6. tjednu trudnoće se u pravili vidi EO, ali kod spontanih trudnoća nikada ne znaš sa sigurnošću kada je bila ovulacija, tako da možda cijela trudnoća, da tako nazovem, kasni....
    nemoj se još brinuti, polako...naravno, puno ovisi o uzv aparatu i onome tko gleda...odi kod privatnika, oni ti u pravilu imaju bolji uzv aparat...

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

adriana_d drži se. sve će biti ok.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

adriana evo ako te to može utješiti ja sam sa 5 i nešto tjedana bila na kbo zbog hiperstimulacije, na uzv su vidjeli 2 gestacijeske vrećice bez vidljivih otkucaja iako mi je moj gin prije nego me poslao u bolnicu pokazao na uzv kako se naziru otkucaji. Bila sam tjedan dana u kbo i još nisu oni mogli vidjeti i htjeli su me ostaviti dok se ne pojave otkucaji, predzadnji dan dok sam bila kod njih naveče dok sam se tuširala pojavila mi se krv i to svježa, rekli su da je to vjerojatno samo krvarenje zbog formiranja posteljice.... ja sutra tražila da me puste doma. Sutra otišla kod svog gina i on odmah rekao tri srca kucaju, ja koja nisam doktor sam isto odmah vidjela tri srčeka kako kucaju. A što se krvarenja tiče ono je prestalo malo po malo, a za jedno tri tjedna se opet pojavilo i trajalo malko duže kao neka polumenstruacija, ali poslije toga više nikad.
    Tako da ne sekiraj se unaprijed iako znam da sam i ja skoro umrla od straha kad sam vidjela krv.

Stranica 7 od 10 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •