Stranica 10 od 43 PrviPrvi ... 8910111220 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 2101

Tema: POTPOMOGNUTA NA SVETOM DUHU

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Marchie37 prvotno napisa
    Hvala cure! Ja sam očito računala dan punkcije kao prvi umjesto kao nulti. Kad sam zvala SD prvo sam razumjela da se ništa nije oplodilo pa sam se skoro srondala sa stolca. Kad su rekli da su dvije oplođene onda sam zanijemila i samo znam da se moram nacrtati gore sutra u 9... Idem sada još malo izučavati...
    Šniki, sretno danas!!!
    Pusa svima
    jos jednom sretno sutra!!!!!!!...donesi nam dobre vijesti

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Marchie37 sretno sutra!

Music78 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Marchie37,sretno sutra i samo smireno,bez panike da se babači ne prepadnu

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Marchie37 javi nam kako je prošlo danas

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Joj, drage cure, puno vam hvala na podršci. Stigli smo već prije sat vremena. Obavijestili smo starce o ishodu, a sada to idem podijeliti s dragim sobama na ovom forumu
    Dakle, zametci su, unatoč mojoj suludoj brizi bili dobri u labosu i dočekali nas. Dr. Bauman je rekao da su mi vraćena dva lijepa zametka, kako je rekao "dvije kompaktacije koje izgledaju točno onako kako treba biti četvrti dan". Za endometrij je rekao da je super - 14 mm, i da sam dobro reagirala na stimulaciju. Nažalost, endometrioza mi se vratila, ali dr. kaže da je ona ionako nebitna za impalntaciju.
    Sve je zbilja bilo bezbolno i brzo. Nakon transfera sam ležala 20-ak min u labosu, spremila se i pravac doma u krevet. Sad ću par dana izigravati kvočku na jajima! Betu vadim za 12 dana, mislim da je to 30.10. Bez obzira na ishod nakon toga se javljam Baumanu.
    Nisam ga pitala kolike su šanse za uspjeh, jasno mi je da je ovo u neku ruku lutrija, ali mi je samoinicijativno rekao da imam 35% nade za trudnoću - a meni se to čini fenomenalno. Općenito, ovo je daleko iznad mojih očekivanja.
    Ako ne uspijemo ovaj, vjerujem da će neki drugi put biti uspješan. Za sad aje sve zbilja glatko prošlo.
    I Crvenkapice, baš sam danas mislila na tebe... Meni je IVF također bio odgađan i to me je izluđivalo, ali kad sam konačno krenula sve se događalo tako brzo da sam se jedva snalazila. Na prvom pregledu kod dr. Baumana sam bila 15.9., a evo nakon malo više od mjesec dana sam imala transfer.
    Velika pusa svima i još jednom hvala na brizi. Želim nam uspjeh svima...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

:D Bravo Marchie,držim fige za ogromnu betu.... ja ću sutra nazvat doca i dogovoriti HSG za idući ponedjeljak i idući ciklus radimo jedan jako veliki korak,i ja sam kao i ti bila na prvom pregledu prošli mjesec,za konzultacije čekala 4 dana i da me nije zeznula menga kasnila je 14 dana tko zna ... ma dobro ja sam sretna što se uopće nešto i pokrenulo-sve u svemu Marchie vibram za ogromnu betu

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

joj marchie to je tako dobra vijest. :D :D :D :D :D
    bas mi je drago....
    ja jedva cekam 24.11 da idem na razgovor,, da vidimo sta ce nam dr.reci i da napokon krenemo....
    sad se odmaraj i bit ce sve ok veliki

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

bok cure!
    Evo da se i ja javim, aktivno vas pratim već neko vrijeme, naime i ja se spremam za novi postupak.
    imam dogovor 17.11. i nadam se ove godine barem jedan pokušaj.
    Sretno svima da se uskoro natječemo čija je beta veća!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

annemary sretno !!! vidim nije ti prvi put ,, vec si kod naseg dr..dobila curicu :D
    nek ti opet bude uspjesno

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Hvala!
    ja sam od onih sretnica kojima je uspila prva stimulacija, sad ćemo vidjeti kako će biti ovaj put.
    mislim probat 2-3 puta u prirodnom ciklusu pa tek onda na stimulaciju, ali vidit ću šta će i doktor reći.

Music78 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Marchie37 :D Sad lijepo noge u zrak i uživaj u trudnoći.Nadam se da se uskoro nađemo na trudničkom pdf-u :D

AnneMary, sretno!!!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ej curke ako koja zna odgovor neka javi, na prošlom pregledu mi je dr rekao da bi možda mogli prvo probati sa klomifenima i ciljani odnosi,pa me zanima jel tu ima štoperice ili nema pretpostavljam da se isto radi folikulometrija...sorry na glupom pitanju

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cure koje ste na SD mene zanima kakav je ultrazvuk ....star ili malo moderniji jel se vidi sve na njemu...pitam jel imam mali miom nemam pojma kakav je znam samo da je 12mm .....bio prije god dana... viđen samo kod privatnika ,,jer moja ginicka ima tako star ultrazvuk da nista ne vidi zanima me hoce li mi dr.vidjeti da znam jel sve ok i dali mi smeta za trudnocu.....
    znaci kratko i jasno kakav je ultrazvuk na SD??

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Na SD ti imaju color dopler i vidi se sve. Ne brigaj. A ovi soc gin imaju malo stariju tehnologiju... :D

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Pozdrav iz nirvane. Hvala na dobrim željama i vibrama...
    Music78 bilo bi super da se sretnemo kod trudnica!
    kiara79 sretno s HSG-om.
    AnneMary sretno s bebicom.
    crvenkapica77 Ultrazvuk na SD je odličan, meni su vidjeli neke smiješno male polipe, puno manje od mioma koji spominješ. Nemaš brige s tim...
    Pusa svima

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

aj bar cu saznat sta sve imam nadam se nista strasno....

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Drage cure, samo da se kratko javim. Danas sam potencijalna trudnica drugi dan. Uglavnom se izležavam, već me leđa rasturaju...
    Kikla123, Kiara79 što je vama dr rekao o mirovanju? Zaboravila sam pitati što to znači mirovanje nakon transfera.
    Pusa

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Drage cure, samo da se kratko javim. Danas sam potencijalna trudnica drugi dan. Uglavnom se izležavam, već me leđa rasturaju...
    Kikla123, Kiara79 što je vama dr rekao o mirovanju? Zaboravila sam pitati što to znači mirovanje nakon transfera.
    Pusa
    Ćao Marchie, mirovanje nakon transfera bi značilo sve laganini i umjereno,ne se jako naprezat,dizat nešto teško,već lagane šetnjice,odmor i maziti bušu... ako imaš neko teže radno mjesto uzmi bolovanje do bete

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Joj, puno ti hvala. Posao mi nije fizički zahtjevan, ali ću ipak ovaj tjedan ostati doma. Za sljedeći ću još vidjeti. Znam da se o mirovanju milijun puta raspravljalo, ali mi je jutros crv u glavi proradio...

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Marchie37 ~~~~~~~~za veeeliku betu....i sad smo PUPO :D rekao ti je da radiš betu 12.dan? meni 14.....tko će to dočekati....

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Draga Marta, baš sam se mislila kad je tvoja beta. Nakon transfera sam dr pitala je li betu vadim 14. dan, na što mi je odgovorio da je vadim 12. To mi je i napisao na otpusnom pismu. Tko će ga znati!
    Draga moja, držim nam fige. Znaš li je li nalaz bete gotov isti dan ili se čeka?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Draga Marchie37, kasnije sam se sjetila da je tebi bio kasnije ET (meni je bila punkcija u srijedu, ET u petak) pa je vjerojatno to razlog.
    Meni je 14dpt u petak 30.10., tko će dočekati...
    Betu sam do sada vadila samo u Breyeru (160 kn) i nalaz je iza 1 ako je vadiš ujutro, a ako vadiš popodne (mislim najkasnije do 17.00), onda za cca 2 sata i pošalju ti na e-mail. Mislim da je slično i u Suncu, ali tamo nisam išla. Kako ide ako ideš uz uputnicu, to ne znam.

I ja držim fige, to je jedino što sad možemo, naravno uz laganini tempo Ja vjerojatno u četvrtak idem radit. To će biti nakon 5 dana odmaranja, a i posao mi nije fizički naporan (doduše, psihički je zahtjevan, ali će mi barem odvući misli od čekanja i osluškivanja ima li ili nema nekih simptoma.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Marchie, jesi možda pitala za sex, dozvoljen prije bete ili ne? Ja sam ovaj put zaboravila pitati, a prije su mi rekli da nakon nekoliko dana od ET može. :?

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Marchie, šetnje i lagano gibanje ti svakako može samo pomoći .... nemoj pretjerano ležati, smanjit ćeš cirkulaciju, a dobra cirkulacija implataciji može samo pomoći! I naravno, držim fige za veliku betu!

Marta7, što se tiće sexa .... neki kažu može, neki ne ... orgazam izaziva grčenje maternice pa mi je logično možda jedno vrijeme to izbjegavati, a opet kad pogledaš, žene ostaju trudne i dalje imaju normalan sexualni život i sve sa trudnoćama bude OK. Ja sam se za svaki slučaj uvjek suzdržavala ... tako sam bila mirnija!

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Toga sam se i ja sjetila! Čitala sam postove dr. Radončića na portalu Zdravlje i život i po njegovim sam odgovorima skužila da dan vađenja bete ovisi o danu ET-a. Mislim da ću betu vaditi u Breyeru, uostalom, pred nosom mi je! A kako kažeš, tko će to dočekati! Btw. i meni je 30.10. vađenje bete – 12dpt! Nadam se da će nam to biti sretan datum!
    Ovaj tjedan sigurno neću raditi, na poslu mi toleriraju izostanke, paše mi ljenčarenje, dobro se osjećam, ali mi treba malo odmora... A imaš pravo, ni liječnici ni mi više ne možemo napraviti ništa, sada je na prirodi red da odradi svoj dio posla...
    Za odnose poslije ET-a, nisam pitala, nisam se sjetila. Ali pretpostavljam da nakon par dana to ne bi trebao biti problem...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

... i meni je 30.10. vađenje bete – 12dpt! Nadam se da će nam to biti sretan datum!
    Ovaj tjedan sigurno neću raditi, na poslu mi toleriraju izostanke, paše mi ljenčarenje, dobro se osjećam, ali mi treba malo odmora... A imaš pravo, ni liječnici ni mi više ne možemo napraviti ništa, sada je na prirodi red da odradi svoj dio posla...
    Samo da ti se javim, i poželim sreću, mislim da sam sjedila do tebe na kavici na bundeku (ako nisam nešto pobrkala). Baš mi je drago da ste tako brzo upali u postupak i da ste dobili dobre embrije. Navijam za 30.10. i veeeeliku betu.

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Drage moje, evo jedan veliki pozdrav i fige za ogromnu betu od mene još uvijek dosta friške trudnice, doktora Baumana naravno (iako je za mene ovu zadnju dobitnu kombinaciju odigrala doktorica T., ali to je ionako sad nevažno). Želim vam ugodno izležavanje do bete, bez stresa i napetosti, uz laganu šetnju i kako sam ja dobila preporuku (ne od doc) bez puno sjedenja (bolje šetati ili ležati). Mazite bušice i čujemo se uskoro na trudničkom pdf-u!

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Draga Elena, ta sam, sjećam te se... Hvala za dobre želje! Za sada je sve dobro krenulo...
    Draga Tattoo, super da si se javila! Želim ti lijepu i ugodnu trudnoću. Nadam se sada kad su postupci konačno krenuli da će biti čim više trudnica dr. Baumana!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Marchie37, marta7 držim figice!!!!!

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

[quote="rikikiki"]Marchie, šetnje i lagano gibanje ti svakako može samo pomoći .... nemoj pretjerano ležati, smanjit ćeš cirkulaciju, a dobra cirkulacija implataciji može samo pomoći! I naravno, držim fige za veliku betu!

rikikiki, tek sam sad skužila post. Luda glava! Hvala na savjetu. Već sam i sama odustala od izležavanja, sutra idem u šetnjicu... dobro se osjećam, pa ne vidim zašto bi mi kretanje škodilo.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj marta7 prvotno napisa
    Marchie, jesi možda pitala za sex, dozvoljen prije bete ili ne? Ja sam ovaj put zaboravila pitati, a prije su mi rekli da nakon nekoliko dana od ET može. :?

Evo šta sam našla po pitanju sexa:

..."Seks nakon postupka IVF (in vitro fertilizacije)?
    Ukoliko ste zbog neplodnosti podvrgnuti postupku IVF-a, seks se
    općenito ne preporuča tijekom prva 2-3 tjedna nakon embriotransfera,
    međutim nema pravog konsenzusa o tome. Neki liječnici će preporučiti i
    apstienciju do potvrde prvih otkucaja srca ultrazvukom. Teoretski,
    kontrakcije uterusa povezane s orgazmom mogu interferirati sa ranim
    stadijima implantacije embrija."

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Marchie 37 hvala na podršci. Ja sam ostala trudna u onom zadnjem valu prije ljeta, ali po pričanju dr. Baumana koji mi je još ovo proljeće rekao kako im je godina počela izvrsno i da imaju više trudnica nego ikad, vjerujem u sretan ishod svih vas čekalica.
    A što se tiče seksa, moj stav je sljedeći: kako sam nakon ET-a imala podosta povećane jajnike i nisam se osjećala sjajno, nisam ni pitala. Onda sam prokrvarila u 9.tj. (hematom) i tad je to bilo strogo zabranjeno. Sad je sve ok, ali mi je na zadnjem pregledu (usudila se ipak pitati) doc rekao da u principu ne može škodit, ali ipak nakon svakog odnosa može doći do lagane sukrvice što u kombinaciji s malo rizičnijom trudnoćom i strahom koji barem ja imam od samog početka može negativno utjecati na bebu. Moj je zaključak iz svega toga bio - onda bolje ne. Kad sam mogla tolko dugo čekati svoju bebicu, izdržat ću valjda i ovo. A da je teško, teško je. Ali sve je to individualno i možda se neke cure mogu opustit i zaboravit na strah. Znam da nisam jedina u ovakvoj situaciji i to me tješi. Ipak mislim da je čekanje do bete daleko kraće od mjeseci koji su pred menom, pa izdržite još malo. Držim fige

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Amareda, hvala!
    Tattoo, potpuno si u pravu, rizike moramo svesti na najmanje moguće, već je dovoljno teško i neizvjesno... Nadam se da će se plodna godina na SD nastaviti... ali se nadam i da će zakon biti izmijenjen u korist pacijenata!

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hvala vam drage moje!

kad će taj petak?!

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pusa
    Draga Marchie37 evo i mene.. za mirovanje meni je reko dr da sve laganini radim,,da nema sexa!! lagane šetnje...ali da što više mirujem,,da nema vježbanja,,bicikla i slični aktivnosti.ja imam 3 prijateljice kojima je ivf uspio i sve mirovale,šetnja,cugica,jedna je rekla da je njena preporuka ne hodat po stepenicama i izbjegavat kupke tople,ne piti kavu i čaj.. to je sve što znam.mislim da je najbolje da se opustiš i uživaš(koliko možeš,ja znam da je teško čekat betu i ne razmišljat o tome) i naravno pozitivno mislit ti može puno pomoć.... želim ti ogromnu,ogromnu betu,,da uskoro budeš trudnica...

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Drage moje čekalice želim da vam vrijeme do bete proleti u odmoru, šetnjici, maštanju, dobrim vibrama i da beta budu veeeeeeeeeeejike, vejike-do neba!!!!

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Draga Kikla123, hvala ti... sad sam se već smirila, prošetam, uživam doma... Prvi sam dan glumila kornjaču, valjda sam samo vrat micala... Kavu sam izbacila, kad sam počela primati injekcije izazivala mi je mučninu, ne znam doduše ima li to veze jedno s drugim, ali eto... Za sada se dobro osjećam, vidjet ćemo što će biti...
    Draga Marta7, preostaje nam samo "vojnički" križati dane do bete!
    Šniki, hvala i da nam se pridružiš što prije s par lijepih zametaka!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

samo da se kratko javim i pozelim curama srecu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Marchie, evo, ja sam upravo prekrižila 6. dan, ipak je već popodne

pozdrav svim čekalicama postupaka, punkcija, transfera, bete.....!

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Uh, draga marta7, križam četvrti. Valjda su se do sada mrvice smjestile i rastu... Da mi je samo znati što se sada događa

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Veliki pozdrav cure

Drage cure i buduće majke...prvi put sam na ovom forumu ... sve vas lijepo pozdravljam...javljam se na ovu temu jer dijelimo istu sudbinu ....moja priča ide ovako ... 20.10. sam prvi puta bila na konzultacijama kod dr. B....oduševljena sam s njegovom komunikacijom...kod mene je situacija takva da je samnom sve ok...čak se može reći odlično...ali moj MM ima dijagnozu oligoasthenozoospermia...dobila sam terapiju gonale i .decapeptyl..(što znači ta terapija??? čemu služi???)...priča ide dalje ...kada dobijem terapiju javljam se dr.B 21. dan ciklusa...što dalje...što me čeka toga 21.dana...nakon koliko dana vade j.s. ??? Sva sam si nekako zblesana i ništa mi nije jasno ...ajde cure molim vas ako neka od vas ima ovakav sličan slučaj (dijagnoza)kao moj neka podijeli svoje iskustvo samnom...strah me krajnjeg ishoda. :? ..bojim se razočaranja ... hvala vam unaprijed!!!

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Re: Veliki pozdrav cure

Citiraj Iva Mia 2009 prvotno napisa
    Drage cure i buduće majke...prvi put sam na ovom forumu ... sve vas lijepo pozdravljam...javljam se na ovu temu jer dijelimo istu sudbinu ....moja priča ide ovako ... 20.10. sam prvi puta bila na konzultacijama kod dr. B....oduševljena sam s njegovom komunikacijom...kod mene je situacija takva da je samnom sve ok...čak se može reći odlično...ali moj MM ima dijagnozu oligoasthenozoospermia...dobila sam terapiju gonale i .decapeptyl..(što znači ta terapija??? čemu služi???)...priča ide dalje ...kada dobijem terapiju javljam se dr.B 21. dan ciklusa...što dalje...što me čeka toga 21.dana...nakon koliko dana vade j.s. ??? Sva sam si nekako zblesana i ništa mi nije jasno ...ajde cure molim vas ako neka od vas ima ovakav sličan slučaj (dijagnoza)kao moj neka podijeli svoje iskustvo samnom...strah me krajnjeg ishoda. :? ..bojim se razočaranja ... hvala vam unaprijed!!!
    Draga Iva Mia.dobro došla.moj muž ima istu daijagnozu.iste sam lijekove koristila.taj 21 dan nakon što te dr pogleda na uzv počet ćeš primat decapeptyle,poslije od 2 dana ciklusa počet ćeš i gonale. to ti je terapija za stimulaciju jajnika. trebat ćeš dolazit na folikometriju i kad ti narastu jajne stanice bar 18mm imat ćeš punkciju.tako je bilo kod mene. u principu kad kreneš sve ti to brzo prođe i dr će ti objasnit sve.što se tiče ishoda samo glavu gore i bez straha. :D

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

draga kikla znači imamo isti problem. ..jesi već bila na IVF-u ...kako si prošla...

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

evo da te i ja malo ohrabrim!
    Imala sam istu terapiju, ista dijagnoza, i nakon transfera tri jajne stanice, dobili smo jednu divnu malu curicu!
    Dakle, upalilo je iz prve!
    sretno!

Music78 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Draga Iva Marija 2009,dobro došla.Evo da ti malo ohrabrenja stigne i s moje adrese.O mom iskustvu možeš pročitati na par postova na 5.str. ovog istog pdf-a,da sad sve ne ponavljam.Uglavnom,u potpisu vidiš kako je završilo :D Ovdje možeš doznati o svemu što vas eventualno čeka i muči
    http://peternel.ipapercms.dk/demos/RODA/Neplodnost/ ,a preporučila bih ti i da malo prosurfaš ovdje po forumu.Zaista nema teme koja nije dotaknuta i što je navažnije možeš saznati o iskustima cura iz prve ruke.Najvažnije je da znate u čemu je problem,pa onda možete nešto i poduzeti da ga riješite.Neka vam prvi IVF. bude onaj sretni i dobitni,kao nama

Marta7,Marchie37, mislim na vas i znam kako vam je.
    Držite se!Brzo će to proći pa ćemo u petak :D :D za veeelike bete

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Marchie37 vidi ovdje očekivane događaje po danima:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...9186&start=600

Draga IvaMia2009 dobro nam došla, na pravom si mjestu. Cure su stvarno divne.

Music78 hvala na podršci i razumijevanju!

pozdrav svim dragim curama!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

bog Iva Mia.........mm ima istu dijagnozu kao i tm...ja idem ubrzo na prvi razgovor...i kako citam tvoj post dr.te je odmah ubacio u postupak sto mi je odlicno.....mozda bi i ja imala tu srecu ali posto mi je TSH 3,66 ne vjerujem ........moram ga prvo snizit....lijepo je cuti da se ne ceka dugo na postupak(tvoj slucaj npr,)....zelim ti srecu...... ...

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Draga Iva Marija 2009, dobro došla! I želim ti što skoriju trudnoću. Letak koji ti je preporučila Music78 je sjajan – meni je to bilo prvo štivo putem kojeg sam otkrivala tajne IVF-a. Ispočetka sam se zbilja osjećala kao "Alisa u zemlji čudesa". Puno je toga nepoznatoga i nejasnoga, ali na ovom ćeš forumu zbilja naći pregršt informacija. Osobno, sve najbitnije sam saznala ovdje! Nemoj se ustručavati postavljati pitanja. Glupih i suvišnih u ovoj situaciji mislim da nema!
    I moja terapija je bila kombinacija Decapeptyla i Gonala, reagirala sam jako dobro, vidjet ćemo što će biti s betom... U liječnike sa SD možeš imati puno povjerenje, nekada gubimo živce i strahujemo, ali sve je to normalno...
    Samo hrabro i sigurna sam da ćeš doći do svoje bebice!

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Draga Marta7, hvala ti! Već sam si ovaj kalendar isprintala pa mantram što li bi sada moglo biti s našim malim zametcima... Brzo će doći beta, još me ne hvata panika, ali u četvrtak ću vjerojatno biti munjena. No, mislim da sam svoju dozu ludovanja ispucala dok sam čekala transfer – to je stvarno bila noćna mora. I nek' mi onda netko kaže da smo mi ravnodušne prema svojim zametcima...
    Velika pusa svima

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Dobro nam došla Iva Mia i što prije ostala trudna...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •