Šniki draga,sretno ti danas,držim fige da dobijete lijepa i velika jaja,javi kako je bilo..![]()
Šniki draga,sretno ti danas,držim fige da dobijete lijepa i velika jaja,javi kako je bilo..![]()
Nalazi koje sam imala na prvim konzultacijama su: papa, brisevi, spolni hormoni, hormoni štitnjače, otpusna pisma od operacija, suprugov spermiogram i dr. je još tražio bakteriogram ejakulata i urina. Sretno!
Hej Marchie,jesi za jednu finu toplu- :shock: pa ti ženo sutra vadiš betu ili sam ja to nešto zabrijala...jooooooj nadam se da će biti ogromna
ah,da i ja sam nosila MM spermiogram i nalaz UZV i pov. bolesti mojeg ginek.(idem kod privatnika)
![]()
Naravno, draga za kavicu uvijekBetu vadim u petak, samo nestrpljiva sam pa čim svane jutro, računam da je taj dan gotov! Luda, šta reći!
hormone sam radila prvi put, i sve je bilo u redu pa mislim da neću morat ponavljat, jer je kod mene u načelu sve o.k.
a vjerujem da mužu nisu uredni brisevi da ne bi bili ni moji! :/
on će obavit spermiogram prije konzultacija, sestra rakla tjedan dana prije.
Ma ja sam više mislila na one krne pretrage tipa hiv i to šta se traži po novome. jel se to tek radi kad doktor napiše na povijest bolesti?
AnneMary prvotno napisa
ovo što imaš ti je dovoljno za konzultacije samo neka TM napravi spermiogram...
![]()
joj divim ti se kak možeš biti tako 8) ja bi valjda piškila testić svaki dan do bete,i nema šanse da bi to mogla izdržati tako ko ti..stvarno si prava,svaka ti častMarchie37 prvotno napisa
![]()
Joooooj- drage moje curke nije ovo uzdah boli već čuđenja koje me ne popušta.....Pazite sad ovo- dođem ja na punkciju,sva važna, ma brzo ću ja biti gotova, pa kaj samo 1 fol.....da jedan, moš' si misliti...kako su mi se smijali svi prisutni-od doktora, sestara, nekakvih promatrača...ja 6fol-na svakom j po 3 komada-kad su m ito rekli ja oči razrogačila,nevjerica totalna,pa kako- ma ne kužim- to vam je cure moje kad se sve u šiframa govori pacijentu i tako to....eto dobili smo 6 stanica, sutra zovem da vidimo da li bu se kaj oplodilo- trebam piti po pola andola od 100, utrogestan 3x2, i dexametazon 1x1....sad odmaram, malo mi curka krv, mislim da je to normala...uglavnomsam u nekakvom čudu....jednoj djevojci su dali opću anesteziju jer je imala puno fol...ja sam samo popila normabel i ibuprofen...
Pokušala sam pitati koliko bi ih oplodili, vratili i šta je s ostatkom, ali to je bilo naprosto nemoguće, takva žurba...
super šniki!
~~~~~~~~~ za tulum večeras na SD.
Evo i ja bila kod dok. da vidim jel doša papa test i da joj velim da su brisevi uredni.
i stvarno stigao i papa, sve uredno, i ja još u čudu.
uzela uputnicu za pregled i color dopler.
sad ja nemam strpljenja, pa sam već smislila plan, pa mi vi recite dal da idem ili ne.
ja sam mislila s obzirom da je sve uredno i da mi je danas 5dc. da ja probam ovaj ciklus pojavit se na folikulometriji pa da donesem nalaze i da ne čekam konzultacije već da odradimo ovaj mjesec jedan prirodni postupak.
Nekako sam razmišljala da sam ja stara i da se kod mene sve zna, ionako je samo spermiogram problematičan.
Šta velite jel da probam, jer poznajući dr.B. on se vjerovatno ne bi ljutio, a moja doktorica veli da se za sad još radi po starom, šta god to značilo.
ajde ohrabrite me malo.
ja sam u stisci s vremenom, vjerovatno idem radit 01.02 i do tada bi volila u miru odradit koji postupak!
Samo ti odi 8 ili 9 dan, tako sam i ja, ali nisam bila 2 godine. Skužil je on i sjetio me se.
I samo se smijao!!!
A i ja, kao ono, znam kaj si napravila, ali neću ništa reći.
Ja sam za, odnosno mišljenja sam da ti ideja nije loša.Naime iz potpisa vidjeh da si stari pacijent, i zna on sve već o tebi. Njega ti nema do idućeg tjedna, tako nekako, radi dr T, ženica....Mene ti je on uzeo u postupak odmah, baš zato kaj sam prije 2god bila kod njega....
super cure, hvala vam.
znala sam ja da bi to trebalo bit o.k.
probati ću!
poslat ću muža sutra da napravi spermiogram a ja ću onda u ponedjeljak otići pa da vidimo kakvo je stanje kod mene.
joj, sad sam :D
A za još malo hrabrosti, i moja prijateljica je isto tako bez konzultacija išla par puta.
bokić, eto ja sam novi član ovog hrabrog foruma pa vas sve lijepo pozdravljam!
pa da podijelim s vama, i da mi bude lakše i ja sam trenutno na postupku IVF, SD, kod dr.B pa imam samo riječi hvale za tim gore, iako čekam da vidim jesu li se naše tri mrvice postale dio našeg života...[/img][/url]
sivka dobro došla....slažem se s tobom što se tiče dr.B...nadam se da češ uskoro postati majka :D :D :D
Da to mi je največa želja,iako sutra idem vadit betu jedva sam dočekala da prode tih 13 dana od ET
ja se nadam da će biti veeeeeelika....jesi prvi put išla na IVF...mene to čeka nagdje u prosincu...(prvi put)!?!
zanima me kako to ide dr.B je spominjao da ako ne ostanem trudna ( to se neće dogoditi) da drugi ciklus idemo prirodno pa tek za 6 mj. opet na stimulirani dali su to onda ta famozna tri pokušaja koja imamo pravo ili se smatraju samo stimulirani ciklusi?
hvala ti Iva Mia, da prvi put sam nadam se i da zadnji!
evo i nešto o nama
1 IVF SD beta..
On 78, sve ok!
Ne to nisu ta tri pokušaja. Računaju se samo stimulirani, ali po novom zakonu su šest pokušaja, ne tri.sivka prvotno napisa
hvala ti Vinolina puno na tome, znači 6 puta?! :D :D :D supač!
Da samo što ti moraš između stimuliranih pokušaja imati pauzu barem šest mjeseci i ta stimulacija ponekad i s vremenom može puno naštetiti tvom organizmu. I po ovakvom zakonu to baš i nije idealna solucija. Tu ti pružaju mrkvu, a tam te mlate batinom. Hoću reći, dao Bog da ti ne budu trebali tih 6 komada.![]()
Da, da potpuno si u pravu, toliko sam zbunjrna da bi i na 100 pokušaja pristala jer sam mislila da smo već na kraju svega i pokušaja i živaca i novaca a i sreće
1 IVF SD beta..
On 78, sve ok![/quote]
Nisam ti ja draga išla na inseminaciju iz tog razloga što mi MM ima dijagnozu oligoasthenozoospermia...tako da je dr.B rekao da smo zreli za IVF...jer radimo bebača oko 2.god...iskreno jedva čekam taj sami postupak...ne znam ništa specijalno o postupku i imam neke pozitivne vibracije da je to to...nije me strah ni same boli pri vađenju j.s....pokušavala sam prije par mjeseci s klomifenom, a što vrijedi kada nemamo dovoljno brze "plivače"....netko od cura je napisao ako imaš puno j.s. dobiješ opću anesteziju, a kad sam bila na klomifenu bilo ih je hrpa...jedino me toga malčica frka...al preživjet ću...sve za moje/u malu bebicu
Koliko su tebi mrvica vratili...mene malo frka sve tri iz tog razloga što dr.B kaže da sam totalno zdrava..pa nas frka što ako se prime sve onda je to nak malo - puno teža trudnoća
sivka dobro dosla.....sretno ti za sutra ...za veliku betu!!!!!!!!!!!![]()
meni su bile samo 3js. nakon stimulacije menopurom, decapeptylom.. srečom pa su se sve 3 oplodile i sve su mi vračene vrlo rano već nakon 1,5 dana, a sutra ću vjerovatno znati dali su i ostale, ja sam inače isto po dr.B zdrava ko dren kao i MM. Mogu reči samo da nije tako strašno kao što sam čula i očekivala!![]()
sivka prvotno napisa
svi ga hvale ...ja jedva cekam upoznati ga.....![]()
crvenkapica pa ja i ti imamo "indentičan slučaj" što se tiče dijagnoza...nadajmo se da će biti bolje...jel ti MM pije selen, cink i E vitamin....probaj s tim prije...meni je dr.B rekao za tu kombinaciju...s respektom možda pomogne...kupiš ih u ljekarni pojedinačno
Dobro jutro, eto samo da podijelim s vama sad sam vadila krv ( koja nije htjela teči od muke)
rezultat gotov oko 13h, a sad ČEKANAC!
joj divim ti se kak možeš biti tako 8) ja bi valjda piškila testić svaki dan do bete,i nema šanse da bi to mogla izdržati tako ko ti..stvarno si prava,svaka ti čast[/quote]
Draga, evo ti tebi jutros jedna![]()
Prije bih rekla da mi je mozak zacementiran nego da sam 8) . Ali moramo čuvati hladnu glavu!!! Trebat će nam tko zna koliko još. Test ne bih radila ni luda. Jedan mi je ostao od prije, moram priznati odmjeravala sam ga dan-dva, ali nepouzdano je... Kad sam do sada izdržala, preživjet ću još malo, a onda ćemo vidjeti što dalje! Kada ti krećeš u postupak?![]()
Hy curke....evo da prijavim svoje bajno stanje....u ponedjeljak mi je transfer, koliko nemam pojma jer mi nisu htjeli reći, to će u pon.....po mome to će biti blastice, nadamo se velike, hrabre.....
Marchie ljubim te......
sivka-dobro nam došla!!!
Draga šniki, super da si stigla! Kako si sada? Je li bolje?![]()
Hvala vam cure na lijepim željama ali moja beta je opet 0,00![]()
Joj, draga sivka, veliku pusu ti šaljemMisli na sljedeći put!
![]()
![]()
Žao mi je, odtuguj i glavu gore, u nove pobjede.
sivka..zao mi je![]()
![]()
![]()
sniki....sretno u ponedeljak
iva-mia....mm pije caj od nekog travara pa mislim da ne bi smijo nista mjesat...ubrzo mu istice 3mj.pa cemo vidjet rezultat......ne znam dali da dr.kazem da mm pije taj caj.... :? ..sta vi mislite...kako ce reagirat...dr.su inace skepticni prema travarima....
Hvala vam drage moje uz vas je to ipak malo lakše!![]()
Sutra već idem na dogovor kako dalje.........
svima!
sivka ne znam da li ti išta znači inf da Baumana nema, na nekakvom je kongresu ili tako slični, ali ti radi dr Turudić