Stranica 21 od 42 PrviPrvi ... 11192021222331 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 2101

Tema: POTPOMOGNUTA NA SVETOM DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ne znam da li je bolje reći idiopati ili idioti što nismo ranije krenuli u borbu!
    Kod mene ti je sve u redu osim mojih 33 godine, kod MM je nešto malo slabiji spermiogram, ali nakon što sam ga dohvatila kljukati tableticama i to smo doveli gotovo do normo. U ponedjeljak smo bili na Sv.duhu na dogovoru i fale na samo brisevi i krećemo sa 1 inseminacijom!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo malo kad već nemrem onak mrdati pa sva sreća da imamo smajliće!!!!!!
    Curkice moje, ja vam još ni sama ne vjerujem u ovo kaj se događa, sva sam ko u nekom čudnom filmu, ma ne znam, žalim vam da i vi budete u tom filmu uskoro!!!!!!!
    modesty znači ti još malo pa akcija....kad buš gore opet, kaj su ti rekli?

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

crvenkapica77 sam ja dobro negdje pročitala da krećeš uskoro na inseminaciju....cito-jel tak nekak?

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Vještica treba stići u subotu, pa ako uspijem briseve do tada odraditi i ja i MM. Ako ne tek za 10-ak dana ću dati briseve , pa onda dok dočekamo rezultate...
    Dr je rekla da joj se javim kada budemo imali briseve i da odmah krećemo!
    Znašli možda koliko moram čekati nalaze briseva?

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Nama su uvijek bili gotovi kroz tjedan dana!!!!
    Joooooj da bar uletiš što prije,super bi to bilo!!!! :D :D

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Tak su i nama bili gotovi za oko tjedan dana...baš super... blago tebi kaj vi ne morate pokušavati bezvezne ciljane odnose,nego idete odmah na inseminaciju,joj kad bi se barem dr.B.složio i poštivao moje želje pa da se možemo nekak dogovoriti.... :/ :/ :/

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bok cure,ja sam nova na ovom forumu,i moram napomenuti i nova friska trudnica sa SD. Nadam se da cu prenjeti trudnicke vibrice i na sve ostale! Nakon tri AIH-a,1 prprodnog ciklusa,i evo konacno 2 stimulirani dobitni! Korky mislim da smo ako se ne varam isti dan bile na punkciji i transferu. Ako se sjećaš razgovarale smo u hodniku.

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Kiara nemam ja više što ciljati i ne bi to ni prihvatila. U braku smo preko 6 godina, a zadnje 3 stvaaaarno intezivno pokušavamo. Na ciljane sam išla još prije godinu dana i hodočastila kod moje dr. na folikulometrije,ali ni od toga ništa. Pretrage sve napravljene i ja nemam više što čekati.

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Andreja dobro nam došla i čestitam na bebici :D :D

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Andreja dobro nam došla i :D :D :D :D :D za bebicu cvebicu...nebi bilo loše da se prijaviš i na odbrojavanju da te curke ažuriraju kao još jednu trudnicu, a usput to je i veliki poticaj drugim curkama.....dobro nam dođe pozitivne statistike!!!!!
    A u kojem si postupku bila???

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala na dobrodošlici,i vibram za sve vas! Sutra sam na SD,imam prvi uzv i cvrsto se nadam da bude sve ok. javit cu sutra.

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

To mi je sad 2 icsi,vraćene 2 blatociste,a beta 12 dan ET,457

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

E pa i korky ti je gore sutra!!!! Javite nam kaj je bilo....

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Naravno da ću javiti!javascript:emoticon('')javascript:emoticon(':D')

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Bravo andreja i dobro nam došla,i iskrene čestitke na trudnoći... :D :D ,modesty4,draga ni ja ne prihvaćam ciljane odnose i to mi je potpuno ne prihvatljivo i ko što sam već jednom napisala dosta smo mi dugo ciljali,i ništa...hoću konkretne radove E curke jedva sam složila i postavila ovaj avatar,jel vam se sviđa??meni je premedeni

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

E kad bi dobila takvog šećerkića......pogledaj te lepeokice, pjave......nema šanse-ja zelene a muž smeđe.....e pa ak bi imalo plave, netko se je poigrao z nama

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj šniki prvotno napisa
    crvenkapica77 sam ja dobro negdje pročitala da krećeš uskoro na inseminaciju....cito-jel tak nekak?
    da draga ....juce pao dogovor odjednom :D .....bit ce da je malo bolji spermiogram pa cemo probat..cim procurim....CITO da....u utorak SD razgovor za IVF i dalje stoji..jedva cekam....

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Konkretni radovi, ta ti je dobra! MM tvrdi da on stalno konkretno radi i da ćemo taman sve prikupiti za postupak i da ću ostati trudna
    Bebač je kao iz snova, ali na žalost i kod mene su okice plave nemoguće. Meni ti je još bolji tvoj potpisić i potpuno se slažem s tobom.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj modesty4 prvotno napisa
    Konkretni radovi, ta ti je dobra! MM tvrdi da on stalno konkretno radi i da ćemo taman sve prikupiti za postupak i da ću ostati trudna
    Bebač je kao iz snova, ali na žalost i kod mene su okice plave nemoguće. Meni ti je još bolji tvoj potpisić i potpuno se slažem s tobom.
    pa da, konkretni radovi nek me oplodi i da ja doma uživam u povečanju svog obujma,mazim bušu i bit ću mu najzahvalnija na svijetu...

centaurea.in.spe avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pa kad se već raspravlja o konkretnim radovima, nemam se kaj žaliti na MM, stvarno je laf, :D ali, hebi ga, kad ima katastrofalne plivače.
    Andreja, vidim da si, kao i Sivka, iz Čakovca. Mogle bi se naći na kavi, kaj velite?

centaurea.in.spe avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kiara, naravno, i Varaždinke su pozvane. Možda osnujemo kakvu grupu za potporu.

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Andreja, dobro došla! Čestitam za bebicu!!! Marta7, baš sam se mislila kakvi su ti daljnji planovi, navijamo za tebe!
    Andreja, kroky, šniki ima pravo, ne bi bilo loše da se javite marti_sk na odbrojavanje da vas uvrsti na listu trudnica. Na SD je čekaonica uvijek puna, trudnica ima, no rijetko stižu do foruma, a ove su vijesti o pozitivnim betama zbilja poticajne.
    Sretno svima koji kreću u postupke!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

OOOOO, pa evo nam i tebe malo!!!!!
    fina topla, bez kofeina, mljac, mljac!!!

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Drage curke vidim ja ovdje frpa trudnica...neka, neka samo neka se tako nastavi...svim novim curama želim dobrodošlicu...i ja sitno brojim...Siječanj će uskoro , pa i ja krećem u borbu za svoju bebicu...jedva čekam i sve što mi manje vremena preostaje ja sve manje razmišljam o postupku...nadam se da su to samo pozitivne vibracije i da će moj pothvat uroditi plodom...

sve vas puno pozdravljam nastavite tako...trudnice drage odmarajte, uživajte i čuvajte svoje bebice...a mi ostali idemo u akciju ....SAMO HRABRO!!!! :D :D :D :D :D :D

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj andreja prvotno napisa
    bok cure,ja sam nova na ovom forumu,i moram napomenuti i nova friska trudnica sa SD. Nadam se da cu prenjeti trudnicke vibrice i na sve ostale! Nakon tri AIH-a,1 prprodnog ciklusa,i evo konacno 2 stimulirani dobitni! Korky mislim da smo ako se ne varam isti dan bile na punkciji i transferu. Ako se sjećaš razgovarale smo u hodniku.
    jesmo i danas smo se vidjele, kaj ti je dr. rekla? meni da su se oba dva primila!!
    Vidimo se sljedeći četvrtak, jel tako?

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

E kad bi dobila takvog šećerkića......pogledaj te lepeokice, pjave......nema šanse-ja zelene a muž smeđe.....e pa ak bi imalo plave, netko se je poigrao z nama
    šniki ja imam smeđe oči a MM plave, moje dijete ima zelene, tko zna od kud povuku gene!!
    Danas na UZV dva :D :D

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

korky, čestitam! To je sjajno, sve bolje od boljega. Bravo SD!!! :D :D :D

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

korky pa toje divna vijest!!!! Ajme, super, super :D :D :D :D :D
    Ma da, znam da to s očima je čudna stvar, npr-moji svi imaju smeđe oči-ha a ja zelene.......ko zna čija sam ja
    Jesu se čula srčeka već ili je još rano!!!!!????

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

korky pa toje divna vijest!!!! Ajme, super, super :D :D :D :D :D
    Ma da, znam da to s očima je čudna stvar, npr-moji svi imaju smeđe oči-ha a ja zelene.......ko zna čija sam ja
    Jesu se čula srčeka već ili je još rano!!!!!????
    cure hvala na čestitkama!!
    na UZV mi je samo pogledala koliko ih ima i njihov položaj, nije niti stavila na zvučnik, kaže da će sljedeći četvrtak. pokazala mi ih je na ekranu, znaš kak su slatki, smjestili se jedan do drugog i mogu ti reći da se dosta sve vidi i totalno su iste veličine, izgleda da su se implatirali isti dan!!
    šniki ti se obavezno javi kaj je bilo u ponedjeljak!!
    svim curkama

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Marchie37 prvotno napisa
    Andreja, dobro došla! Čestitam za bebicu!!! Marta7, baš sam se mislila kakvi su ti daljnji planovi, navijamo za tebe!
    Andreja, kroky, šniki ima pravo, ne bi bilo loše da se javite marti_sk na odbrojavanje da vas uvrsti na listu trudnica. Na SD je čekaonica uvijek puna, trudnica ima, no rijetko stižu do foruma, a ove su vijesti o pozitivnim betama zbilja poticajne.
    Sretno svima koji kreću u postupke!
    Marchie37 sad ću vjerojatno zvučat glupo ali kako se i di se to prijavi, mislim na odbojavanje :?
    voljela bi dati što veći poticaj i nadu drugim curama!
    andreja javi se da čujem kaj ti je dr-ica rekla?!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

korky samo skrolaj niže i vidjet ćeš temu odbrojavanje, otvoriš ju i lijpu vijest objaviš curkama-tamo se puno veseli i :D :D :D :D :D

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ma korky, čemu bih se čudila. Meni je sve na forumu u početku bila atomska fizika... Odi na Potpomognutu oplodnju, pa skrolaj, kako ti je već i šniki rekla, otvori temu ODBROJAVANJE. Možeš poslati i pp marti_sk, to je forumašica koja uređuje listu trudnica za pojedini mjesec. Na ovoj je temi uvijek veselo, stalno se skače, ne komentiram uvijek, ali skoro svaki dan tamo zavirim i svaki se dan obradujem nečijoj trudnoći. I onda vjerujem da ćemo zbog svakoga od nas jednoga dana skakutati. Tamo je baš veselo!

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

:D :D :D :D , za sve trudnice ~~~~~~~~~~~~ za betice.....
    andreja dobro nam došla! imaš pp

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

nemrem vjerovati da nisam prije vidla centaurea.in.spe međimurka super, naravno za sve.....

lanarica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj korky prvotno napisa
    šniki ja imam smeđe oči a MM plave, moje dijete ima zelene, tko zna od kud povuku gene!!
    Danas na UZV dva :D :D

Korky :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Korky :D :D :D :D .
    Ma baš nam ide na SD

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

korky, divotica, jedva cekam upoznat dr baumana, nadam se da ce mi do tada otic ova cista uzrokovana klomifenima :/

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

marta26 ja ti vječito imala neke ciste.....tako sam ti kod Lučija bila na klomifenskom i pojavila se cista, nije ga to obradovalo baš,i nekak je bio skeptičan, čak mi je i rekao da sumnja da bu nekaj bilo ( mislim da nije htio da se nadam previše, jer ciklus prije su bili prazni folkići)....ugl....ovaj put uz cistu bila 3 folkića, dobila 3 js i usput mi je na punkciji probušil i tu kozu cistu ( naravno namjerno).....a i sad sam ti ja imala cistu.....dakle ništa to ne znači........

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

hvala draga sniki, ma ja bi u 1 ili 2 mj trebala u postupak pa do tada valjda ode, meni bad ak me opce ne bude htel primiti u postupak kad vidi cistu, a da ne kazem da mi je endo na danasnji dan 22 dc bio 7mm tak malo mi se to cini za drugi dio ciklusa, tj. treci, dao mi je utrice da stavljam, to bas ne kuzim zasto, al dobro.a inace, citala sam da su ciste dobre za t, kao plod se njima hrani, tak da je to super, bus imala velku bebu

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hej cure,cijeli dan me nekaj kompić zeza,jedva sam dosla do vas! korky bas mi je drago zbog tebe,meni je rekla samo da se žumanjčana vrećica vidi,ali plod ne. valjda je jos prerano i da se vidimo u cetvrtak,mogu ti reci da se bojim.

centaurea.in.spe avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

korky :D :D :D :D :D
    baš se veselim tvojim duplićima.
    ja se nadam jednima na proljeće.
    cure, toliko pozitivne energije nisam na jednoj hrpi vidla godinama, tako mi je drago da sam vam se pridružila da vam to ne mogu opisati (cmiz).

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

joj cure puno vam hvala na čestitkama i vama želim isto!!!!!
    andreja i mene je strah ali sve bu ok, vidimo se u četvrtak i glavu gore! meni je napisala da se vide dvije GV i ŽV, pretpostavljam da je to gestacijske vrećice i žumanjčane vrećice!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

samo malo da provirim
    da vidim sta ima.....zelim svima sve najbolje
    ja u utorak idem u ZG.....napokon upoznati DR.Baumana :D :D :D ..i .nadam se lijepom vremenu ko i do sada ....samo da snijeg ne padne pa da ne zaglavim negdje u Lici .....

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Crvenkapica77, sretno u utorak! Ma ti si već imaš znanja o mpo za doktorat.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pozdrav svima! Kao što znate ja tek 22.12.imam dogovor kod dr.Baumana e sad šta Vi mislite da li će mi dati da odmah idem u stimulirani ili klomifene, do sad kao što vidite iz potpisa samo sam bila u prirodnim IVF znači ništa od lijekova osim štoperice. Da li ima koja s mojom dijagnozom te šta joj je dao za prvi postupak!?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Marchie37 prvotno napisa
    Crvenkapica77, sretno u utorak! Ma ti si već imaš znanja o mpo za doktorat.
    da ali za to znanje ste VI CURKE zasluzene.....dobro je da ne idem na razgovor ko totalna neznalica....

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ines imaš samo dogovoreno za konzultacije?
    Ako da, vjerovatno će ti on predložiti stimulaciju, a ako nebude, ti mu predloži. S njim se stvarno da dogovoriti - kad nije u gužvi ili loše volje.

Ai mislim da će ti on to sigurno predložiti. Dalke sačekaj njegovo rješenje, a ako nebude na tvoje zadovoljstvo, predloži ti. SRETNO! I obavezno javi kakav je dogovor.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hoće netko...gdje ste????

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo ja bum jednu....hvala...fina je....
    Ja malo virnem dok ne ćorim, samo mi se njonja, baš sam prasica!!!!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ma kaj je fino...ja kuham najbolje nesssice na svijetu... jojjj Šnikić i ja sam tak nekak bezzz...jedva čekam da idem gore,pa mi pun kufer pa mi se ne da itd...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •