Stranica 23 od 43 PrviPrvi ... 13212223242533 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 2101

Tema: POTPOMOGNUTA NA SVETOM DUHU

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Svim našim trudnicama i , šaljite malo svojih vibri i na nas koje još čekamo!
    Kiara, draga uistinu mi je žao, ali glavu gore i idemo dalje. I ja sam se ovaj mjesec nešto jako razočarala kada je vještica došla, ali neće ona biti jača od mene, samo sam se nasmijala i rekoh idemo dalje.
    Crvenkapice sretno sutra!

lanarica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj KIKLA123 prvotno napisa
    al inace sam super... fala Onom gore striceku sto me stvori veselu pa sam se vratila u staro kao da nis nije bilo,,trazim dalje neko rijesenje.... i evo svima pozitivne vibre.......za sve sto misle,budu,bile u postupku :D :D :D a vi trudnice kak se osjecate,imate neke nove zelje,osjecaje?
    Kikla, super što si živa pozitiva...Ma dobro si rekla - ne može beta biti toliko puta negativna koliko ti možeš puta probat.. Ili tako nekako... Valjda si ti to rekla.... Sorry, malo sam smrznuta... idem sutra na UVZ. Valjda bu sve ok... Nema filma kojeg nisam zabrijala... Živa koma...

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

lanarica mamora sve biti ok.....kaj ne, mi pratimo jedna drugu.....znam da je frka sad, ali biti će to ok....javi mi čim čim prije, tim tim bolje..... :D :D :D

lanarica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

je, dobro veliš ... bu dobro... od nečeg je visoka ta beta...
    svim čekalicama,trenutnim i wannabe trudnicama, pikalicama

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure nemate pojma kak je lijepo podjeliti svoje strahove,sreću,svoje misli sa nekim tko te razumije i tko prolazi isto što i ti! hvala bogu na ovom forumu i na tako divnim osobama poput vas! lanarice zelim ti isto sto i sebi! lijepu ,veliku busicu!!!!

lanarica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj andreja prvotno napisa
    cure nemate pojma kak je lijepo podjeliti svoje strahove,sreću,svoje misli sa nekim tko te razumije i tko prolazi isto što i ti! hvala bogu na ovom forumu i na tako divnim osobama poput vas! lanarice zelim ti isto sto i sebi! lijepu ,veliku busicu!!!!

Hvala draga""" u potpunosti se slažem s tobom!!!!!!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo me natrag,ja sam otplakala svoj minus i idemo dalje,nema predaje,što nas ne ubije,ojača nas...imam pitanjce ako netko zna,otkad im traje Božični godišnji?Ah da,zapravo dva pitanjca jel netko od vas morao obaviti pravno i psihološko savjetovanje i gdje...?Ups to su već 3 pitanjca...

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Lanarice ljube moja sretno sutra sve bu to doslo na svoje,bus vidla...veliki ljubcek ti saljem,javi mi... a sad idem malo hopsat za Snikin prvi uvz,,daj ju bar malo razveselim zbog fotke,kad bi bar znali koliko nam ta fotkica znaci sami bi nam ju ponudili.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D umori se uf :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8) Kiara draga znam kako ti je,kad vidis minus toliko te stilta i koliko mislis da si spreman,tesko ti je..ja sam par puta napravila i poslije minusa, nisam ga napravila vec 2god.dobila sam alergiju na nj.,djubre jedno.cak ni u postupku nisam ga ni pogledala..al kad mi beta bude pozitivna,,kupit cu ih 10 i piskit dok ne poplave,poplusave,pocrtaju... a meni su rekli za 12mj.ako se odlucim za prirodnjak da mogu doc sve di 15.12..pozdrav svima..kissi-kissi ...ovo pisem vec peti put komp me zaj......slomi se...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pozdrav svim curkama na SD..........
    eto ja sutra laganini za ZG.....oko 5h krecemo ujutro....magla hebem joj sve nikako da se digne ........jeli ima jos koja da je sutra od 11h gore ?.....drzite mi fige......javim se kad dođem kako je bilo..necu prije 22h sigurno doci....pozzz

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Srce mi se slama kad vidim od kud sve ljudi dolaze....to je tako tužno...izmori te taj put i sve to skupa....fakat nije fer malo sam emotivna danas, mislim ipak nisam dobila svoju sličicu ......pusica svima...a ti KIKLA cikla pala s bicikla sad još uleti u jedan predbožićni prirodnjaki ispod bora neka bude fora.......

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Crvenkapica možda se sretnemo u putu
    Ja sutra krećem za zg.,u srijedu jutro na folikulometriju.Danas 5.d.c. sam išla u cito na folikulom. Imam 6-7 folikula po 10.mm.Endometrij trolinijski 6 mm.Vidjet ćemo šta još dr.B. kažeCure držite mi fige

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Onda držimo fige!!!! Bez brige.....

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa
    evo me natrag,ja sam otplakala svoj minus i idemo dalje,nema predaje,što nas ne ubije,ojača nas...imam pitanjce ako netko zna,otkad im traje Božični godišnji?Ah da,zapravo dva pitanjca jel netko od vas morao obaviti pravno i psihološko savjetovanje i gdje...?Ups to su već 3 pitanjca...
    kiara79 točno znam kako ti je, daj zamisli kad mi je menga trebala doći da počnem uzimati gonale kasnila mi je 22 dana kao nikada do sada, koma ...što se tiće psihološkog savjetovanja tu ti stvarno nemogu pomoći jer neznam, ali možda neka druga curka zna...u svakom slučaju punooooo sreće!!!
    lanarica,H20 i crvenkapica77 sretno danas!!!!!
    šniki u četvrtak ću i ja tražiti sliku, da ti budem iskrena nisam ni znala da ti može dati, ja sam svoju prvu trudnoću vodila na SD i nikada nisam dobila slikicu, tek kad sam tu i tamo otišla kod privatnika on mi je dao da ga nisam ni pitala.

lanarica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa
    pozdrav svim curkama na SD..........
    eto ja sutra laganini za ZG.....oko 5h krecemo ujutro....magla hebem joj sve nikako da se digne ........jeli ima jos koja da je sutra od 11h gore ?.....drzite mi fige......javim se kad dođem kako je bilo..necu prije 22h sigurno doci....pozzz
    Slažem se s Šniki... Ja živim u ZGB al iz Dalmacije sam, i stvarno vidim kolika to prednost života u ZGB (za nedajbože) .. Upoznala sam dosta cura koje hodočaste na SD iz svih krajeva RH... Jedna je išla vlakom u 3 ujutro svaki dan na folikulometrije... Baš da ti se srce slomi koji je to trud i trošak..... koma.... uh....

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

lanarica pa daj podijeli dojmove s prvog uzv!!!! ( ja već sve znam, ali sigurno i druge zanima)

lanarica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Dobro, dobro - pozabila sam /= zaboravila....
    eto, vidi se jedna vrećica, mala 3mm al vrijedna..... super.... ja sam pitala gdje je druga - kaže da se ne vidi.... no, još je rano za UVZ - pa ćemo za 2 tjedna znati jesu li (gdje se sakrio vrag mali ??) i dal tuče ...

No, jako sam zadovoljna... i pomalo zbunjena.....

fala svima na podršci.....

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

lanarica, to je super! Lijepa brojkica, neka se samo raste!
    crvenkapica77, H2O, mislimo na vas, javite kako je bilo!

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa
    Ne znam kada počinju godišnji. Na pitanje što s p&p savjetovanjima, rekli su mi da je to sve još nedorečeno i takve me potvrde nisu tražili. Imala sam samo kopiju vjenčanoga lista. Vjerojatno to sve ima veze s ovih tzv. šest mjeseci prilagodbe.
    Sretno u sljedećem postupku!!!

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bok svima! lanarice od srca čestitam, idržim fige za dalje,isto tako i svim ostalim curkama!!! vidim da si spomenula onu kaja u 3 sata ujutro putuje na folikulometrije,e pa to sam ti bila ja1 i mogu ti reći da mi se isplatio taj trud! zato cure da biste nešto dobile,morate nešto i dati!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

eeeeeee evo ja se vec vratila :D :D .brza sam ha?

dosli smo oko 10h gore ,,mada bili u 12h naruceni primili nas odmah jer samo jedna pacijentica bila......muz rijesio spermiogram a ja kod dr.Baumana usla i .....pogledo mi sve nalaze ..svi su mi ok..rekla mu ja da se spremam na aih u cita...muzev nalaz vidio i rekao da pokusamo prvo sa AIH 2-3 x jer mm spermiogram nije toliko los..... :/ ...eto sad cu probat 2x, necu vise sa aih-om..i onda kaze ako ne uspije vidimo se oko 4mj.kod njega za ivf....ali on misli da necu morat dolazit jer cu, ostat trudna ....covjek je sasvim ok...sviđa mi se....ali on to meni nekako sve na brzinu bla bla bla..opet ga nisam neke stvari stigla pitat...pogledao me na utz i vidio neko zuto tijelo, pojma nemam sta je to :? ..endometrij se podebljao na 8mm :D 21dc...
    .14dc bio 6mm.....pusa svima

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

, bok cure vidim da ste ok, a to je najbitnije, eto ja sam malo mislim da me dere PMS....

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

:D :D :D super crvenkapice da to je dr.B, a žuto tijelo je znak da je bila ovulacija to ti je skroz ok i endometrij isto... super sad samo u akciju!!!

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

di su cure?

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

crvenkapica, a sta da ides na ivf odmah, dal bi te primjerice stavio u 1 mj? jel ces sad an inseminaciju odmah, il se za insem ne ceka a za ivf ipak nesto ceka??kakva je dijagnoza tm?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

da idem na ivf mozda bi isla odmah ..to nisam pitala a i ne znam..ko zna :? .....
    a za inseminaciju se valjda ne ceka nigdje...ja sam se vec ima 10dana dogovorila sa dr.Šparcom o AIH...i krecem cim dobijem mens...
    kod nas je oligoasthenozoospermija,17mil. i oko 40% pokretnih ...ja sam htjela odmah na ivf,zato sam i isla na razgovor, ali ne ide to bas tako...prvo par inseminacija sa ovim spermiogramom....pa onda ivf........tako mi kaze dr.Bauman

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Crvenkapice, dao Bog pa mu se pozlatile riječi, pa da nemoraš više dolaziti k njemu, da uspije inseminacija.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Jesi dobila nalaze CB, sve u redu?

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

uf, nadam se da ce vam biti tako! da vam nece ni trebati ivf, nama je puno puno gori, tek 2 posto pokretnih, a broj varira strasno, na vv bilo 30 ak komada, a u petrovoj cak 15 mil!! pa ne znam vise, mozda da i mm ide sa mnom na sv duh pa napravi nalaz, mislim da je to najbolje

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Marta, ima koji razlog zašto si prešla ili misliš na SD sa VV?

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure, s obzirom da sam odlučila u 1mj ići na prirodni IVF, recite mi dali je to u sasvim prirodnom ciklusu ili se uzima klomifen, jer ostala mi jedna kutija od 7mj..

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ne klomifen sačuvaj, prirodni znači bez hormona. Najčešće 1 js.
    Potpuno prirodno, to je to.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj vinalina prvotno napisa
    Jesi dobila nalaze CB, sve u redu?
    jel mene pitas?

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sivka,ja kad sam isla na prirodni,bilo je baš prirodno-bez lijekova,dobila sam samo štopericu. nadam se da bude ti taj prirodni i dobitni,pa da skupa furkamo bebolinije po Čakovcu!!!

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hvala vinalina, prava sam neznalica, prirodno pa ne... :?
    mislila sam da će ta dva mj. brzo projti, a kad se vuku ko puž... pa da poludiš.....

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

vinalina, o da, ima jako puno razloga! to jednostavno nije bilo mjesto za mene

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pa da imaš ti pravo andreja zakaj uopće brinem.....to je to... sam da projde godina luda.... i jurimo za beli zg grad!!!!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Crvenkapica, da pitam te za CB.

Dugo idu mjeseci, jedan za drugim, ali dokle god imamo plan, dobro je, imamo problem, pokušavamo ga riješiti i to nas drži živima.

Inače, da se pofalom, naručila sam 30 Gonala kod primarnog ginekologa :D
    Sada sve ovisi kada će doći.

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Crvenkapice77, super! Drago mi je da je sve dobro prošlo! Nemoj se uzrujavati što je razgovor brzinski, tako je uglavnom svima. Nažalost, to je način na koji bolnice fukncioniraju. Na pregledima sam se najčešće osjećala kao na traci... ali sam zato o dr. B. stekla dojam vrlo skoncentrirane osobe. Kad bi me vidio nije znao kako se zovem, ali je bez pregledavanja moje dokumentacije znao koja mi je dijagnoza. A to mi je bilo jako bitno!
    A što se tiče Cita, mojoj je prijateljici nakon niza godina liječenja u ZG, prvi postupak u Citu bio dobitni.
    Sretno! Da nam se uskoro javiš s lijepim vijestima!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

pofalom - pofalim

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Vinalina, bravo za skorašnju akciju! A gonali dolaze relativno brzo! :D

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

vinalina mislis na briseve?..svi su mi za 5....hvala bogu
    marchie...........

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mislim da me prerano lovi frka....

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ah, rekli su mi za mjesec dana.
    Tak mi je teško kad čujem riječ MJESEC. Odma mi je muka.

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Malo sam se uključila,nekak sam danas kilava, imala sam prvi bljuc,bljuc danas, ali sve se nadam da to nebu tako!!!!!!!
    Baš lijepo da su akcije tu, da se nekaj dela.....ja sam gonale čekala tjedan dana, ali sve ovisi o dr.....
    crvenkapice baš si brza......nadam se da nećeš do ivf-a stići da ćeš sve riješiti AIH-om...i to prvim.....
    Tak mi je bljakavo sve.....ma valjda mi je takav dan ( joj, joj,kak živim u zabludi, sve se nadam da će me mučnine zaobići, ali eto...čisto sumnjam)
    A kaj nije malo prerano????

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

I ja bi malo bljuc, bljuc!

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma hoćemo mi sve da bljuckamo

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Oprosti šniki tebi nije lako s tim bljuckanjem a ja se zezem malo...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj vinalina prvotno napisa
    I ja bi malo bljuc, bljuc!
    i ja :D :D

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Maaaaaaaaaa neeeeeeeeeeee!!!!! Ništa nije teško..........želim vam svima bljuc, bljuc što prije, mislim ko želi, naravno!!!!!!!!
    Ionak sam doma, ležim i odmaram pa sad još malo mučnine, ah nikad nije na odmet, a i inače sam slaba na želudac pa se i ne čudim........sve se to da izdržati i ne pada mi na pamet da prigovaram......samo se vi zekajte!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •