sad si baš mislim kak nisam doca pitala kad se vraća s godišnjeg,pa da možda upadnem za dalje odmah u siječnju... :/ kad od ovog i onak niš ne bu bilo...šniki prvotno napisa
realno gledajući.
sad si baš mislim kak nisam doca pitala kad se vraća s godišnjeg,pa da možda upadnem za dalje odmah u siječnju... :/ kad od ovog i onak niš ne bu bilo...šniki prvotno napisa
realno gledajući.
Nemoj odmah hubiti nadu, iako je dobro imati rezervni plan, to nas i čini živima.
Ako ne uspije 7dc nazovš sestru, pitaš jesu tamo i odmah sutradan, 8dc pravac na brdo.
HUBITI = gubiti.![]()
![]()
![]()
Sad sam na odbrojavanju vidjela da imamo još jednu trudnicu!!!!! :D :D :D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da malo poskočim i za našeg dr B :D :D :D :D :D :D
je,je i ja sam vidla...jjooooooj kak je to super... :D :D :D :D
H2O :D :D :D :D
ej Vinalina,možda glupo pitanje..ne kužim baš sve kak funkcionira...zašto zovem 7.dc,a ne npr.3...:?
Pa neznam zašto bi zvala ranije, netrebaš 3 dc, to ti bude taman negdje oko nove godine, ako bude, pa onda zovaš na sigurno, nemre ti ona reći za sigurno jel budu radili taj dan ili ne, mislim, to je 5 dana razlike. A jesam ga zapetljala!
Ako (čitaj kak piše, AKO) dobiješ, znači zoveš 7 dc, tak bi ja napravila.
Evo cure pisala sam na odbrojavanju,van sebe sam od sreće.Beta je 234 :D :D :D 10.dpt
Hvala vam na vašim vibrama i strpljivom čekanju.Idem sada malo doći sebi i vrištiti na sav glas TRUDNA SAM
Samo da bacim malo trudničkog praha na vas
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
bravo H2O :D :D čestitke na lijepoj beti...daj amo tog praha i trudničkih virusa![]()
Isuse super H2O! Znala sam ja odmah da je to to.![]()
Čestitam od!
evo, nema me par dana a kad onoo opet divne vijesti!! sutra sam kod dr baumana prvi put u 12.15. nadam se samo da cu nac parking :/ drzte fige da kaze da sam ok i da nemam cistu i mozda u 1 mj ja u ivf, treca sreca!!!
marta26 držim ti fige!
Naći ćeš parking uvijek netko odlazi samo treba malo strpljenje
i vožnje u krug oko bolnice.
H20 SUPER CESTITAM :D :D :D ..mislim da smo se upoznale gore(iz potpisa kuzim)ja sam bila na punkciji u 10mj.a ti si cekala i cekala dr. za aih..pa smo se malo porazgovarale...ak se ne varam,,sory ak sam fulala..![]()
![]()
KIARA 79 pozitivne vibrice ti saljem i drzim fige
![]()
Ja sam odlucila i ovaj mjesec ostat doma(mislim da mi je minusa za ovo leto dosta)u pon idem kod dr da se dogovorim za 1mjesec,,pa bum pitala kak su godisnji..[/b]
hvala curke, samo da nema glupe ciste opet, dobila sam zbog klomifena prosli mjesec
Hvala cure,sutra zovem dr.B da javim betu pa da vidim da li da je ponovim za dva dana ili da čekam ultrazvuk.Ja lebdim od sreće,nadam se da i dalje bude sve ok.
Marta sretno sutra,dr.B. je divan.mislila sam da mi niko ne može zamjeniti Šparca ali baš su slični nekako.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe
KIKLA jesam i ja sam bila na aih u 10. mjesecu.Prvi dan folikulometrije sam čekala do podne jer nisam došla u 7 sati(nisam znala)![]()
Možda smo i razgovarale,nemam pojma.Jesi ti ona simpatična cura koje sam ispitivala da li daju anesteziju kod ivf-a?
Sretno Marta...i javi kak je prošlo...doc je super...![]()
Curke ja sutra u 9 idem po svoje 3 bubice.
Baš sam sretna.
Pozdrav svima!![]()
tina za tvoje male mrvice :D :D :D
marta26 eto došao i tvoj dan da upoznaš našeg dr B
kiara~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje plivačeneka najbolji pobijedi
potpisujem...večeras dolazi MMšniki prvotno napisa
![]()
:D
Navijamo za TM, ali nemoj mu to reći, da ga nebi bilo![]()
![]()
![]()
hm, da... od mog upoznavanja dr b nece bit nista, jer ga danas nije bilo :/ zato sam ja upoznala doktoricu koja mi je super! ja vjerujem u neki sudbinski splet okolonosti, tako da ostajem kod nje. uglavnom, svidio mi se odgovor na svako moje pitanje, i drago mi je kaj ima anestezije. jedino me malo buni protokol od 30 gonala, jer dr veli da ako da manje ne moze znati kako cu reagirati, ja mislila ako sam imala 20 gonala i dobila 10js, da cu sada dobiti 10 gonala i dobiti 5 jsal to bas ne mre tak i vjerovatno ce mi smrznuti js, sto sumnjam da bude kad se odmrzne bilo ok, al opet, postoje valjda neke male sanse. zovem u 1 mj da vidim kaj je s lijekovima i vjerovatno krecem s postupkom!! drzte fige da i ja mazim busu u 2010!!
super Marta,žao mi je kaj nisi upoznala dr. B.al mi je drago da ti se sviđa dr.T.joooooooooj pa ja jučer na folikulometriji čula kad su njih dvoje razgovarali dal bi ga ona sutra mijenjala da ima neki kongres o jajnim stanicama da on ide...sorry kaj nisam prije rekla,skroz sam zaboravila...![]()
![]()
ma nema veze. a kakve ste vi ostale curke dobili protokole? isto po 30ak injekcija??
Meni je isto dr B rekao da mi moj socijalni ginekolog naruči 30 gonala ali
da mi najvjerovatnije neće trebati svih 30 ali bolje da imam pa se
ostatak vrati.
Moj protokol
1 - 7 dana ciklusa Cileste 1*1
8 - 16 dan ciklusa Decapeptyl
kontrola mi je bila 17 dan ciklusa i onda mi je dalje odredio
3 dana po 3 Gonala i 1/2 Decapeptyl
pa poslije ta tri dana
3 dana po 2 Gonala i 1/2 Decapeptyl
kontrola poslije toga sa uputnicom za prolaktin i estrogen koji sam vadila
u bolničkom labaratoriju (nalaz gotov za 7 dana).
Još dva dana sam dobivala po
2 Gonala i 1/2 Decapeptyl
i za kraj Ovitrelle
marta26 ciao!marta26 prvotno napisa
Šta je ona tebi rekla da samo naručiš 30 gonala ili da ćeš primiti 30 gonala? Meni je isto rekla da naručim 30 kom. ali sam ih primila samo 14, kod primarnog giniča sam vidjela da svi na popisu naručuju 30 kom. ali to ti je za svaki slučaj, ako si već dobro reagirala na gonale ne vjerujem da ćeš potrošiti sve, to ti je samo takav protokol. Ma bit će sve ok!![]()
ma znam, samo da narucim. primila sam prosla dva puta po 20 i 22, al sam sad misla da cu oko10-15 jer bi sto manje js, ne bi smrzavala, pa mi je docica rekla da ona ne moze znati kako cu reagirati i zato mi ne mre malo dati. a koliko ste vi imale js? korky, koliko si ti imala s 14?
Tina, pa koji je tebi dc bila punkcija??? :?
Cileste si počela piti u istom tom ciklusu u kojem je bila i punkcija?
Cure, kaj rade sa ostatkom jajnih stanica, imaju več i radi li taj za zamrzavvanje istih?
Tina i koliko si Gonala potrošila, 16?
A decapeptyla?
Hej marta tak sam i ja naručila 30 i potrošila ih 21, nema tu pravila, njima je bitno da ti imaš a sad će oni po reakciji vidjeti koliko buš ih trebala primiti.
Ne reagiraš svaki put isto. Ne brini ništa, sve bu to ok. Super da se je sve pokrenulo. A dr B ćeš upoznati zato kaj su oni tim, tak da ti nema pravila kod koga si bila na razgovoru. Mene je on vodio na početku, a onda bi neke folikulometrije bila ona,pa onda malo on, često su i zajedno. A eto punkciju mi je ona radila, a transfer on. Nema ti kod njih moj-tvoj pacijent. Barem je do sad tako bilo meni.
vinalina Cileste sam morala početi piti prvog dana ciklusa znači u ciklusu kad je bila punkcija.
Primila sam ti 21 Gonal, 11 Decapeptyla i punkcija mi je bila 27 dan ciklusa
Hvala na brzom odgovoru!
JA PRVI puta čujem ovakav protokol, pa sam malo puno :? :? :? :? :? :?
Sretno na transferu sutra i neka lijepo ostanu tam gdje im je mjesto!!!![]()
Hvala na lijepim željama. I meni je ovo prvi ivf tak da ti ja baš i ne znam
kakve stimulacije inače cure dobe, ali sličnu stimulaciju je imala još jedna
cura koja je bila s menom na punkciji. Razlika je bila samo kaj sam ja
dobila Gonale a ona Menopure sve ostalo je bilo potpuno isto.
Ja se nadam da će biti dobitno!
Daj pliiiiz sutra pitaj za ostale jajne stanice, kamo su s njima, pliiiiiz.![]()
Ja sam ti na punkciji imala 15 i onda kad sam zvala rekli su mi da su se
sva tri oplodila. Uopće nije spominjala ostale. Pitat ću pa se javim sutra.
Zvala sam dr.B. danas ali on ne radi,sutra ponavljam betu,valjda će biti ok
Cure i meni je rekao da nabavim 30 menopura,ispočetka sam primala po tri,zadnja dva dana po dva,potrošila 18 ampula.
Pitala sam da li zamrzavaju j.s.,kažu tek u 2 - 3 mjesecu.
Marta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 2010
Dr.B obično ne traži ponavljanje bete,već da se dodje na uzv. Tako je bar bilo u slučajevima koje ja znamSretno i uživaj
![]()
meni je dr turudic rekla da ce zamrzavati kroz mjesec dana, trebaju ukljuciti aparat, ne kuzim kak im treba mj dana za to, al ajde!
curke, kaj da radim, danas mi hormoni pokazali da mi je prolaktin povisen, imam 26 a do 23 je granica. pa da zovem dr i pitam ju il ce to samo otici, ostali hormici su mi ok, osim stitnjace cija antitijela su visoka, al pijem euthyrox.
Marta26, mislim da ti je to oke. Meni je bio puno,puno viši i ostala sam u tom ciklusu trudna! Samo kad dodješ doktoru to mu napomeni.![]()
marta26 Ja sam ti primala gonale 7 dana po dvije ampule a dobili smo 8 j.s. i primila sam 9 decapeptylamarta26 prvotno napisa
vanalina Nakon punkcije ja sam pitala šta sad oni po novom zakonu rade s tim j.s. Dr mi je rekla da izaberu 3 najkvalitetnije j.s. koje oplode a ostale nažalost bace. U mom slučaju su se oplodile sve tri i sve tri su bile kvalitetne a na transferu su me pitali da li se slažem da mi vrate dvije, tako je i bilo, e sad šta se desilo s onom jednom bolje da neznam, a vjerojatno je završila u smeću. A šta se tiće zamrzavanja j.s. rekla mi je poslje nove godine jer oni još onda u 10 mj. nisu niti imali taj "zamrzivač", mada kad sam bila na uzv bio je neki aparat nasred ambulante i čula sam sestre kako komentiraju da je taj aparat napokon stigao. e sad o kojem se aparatu radi stvarno neznam.
Sve u svemu svima vama želim hapy end!!!!!![]()
Evo i mene. Transferom vracene dvije prekrasne blastice. Doktorica mi je dala da ih pogledam na mikroskop, dvije male mrvice.
Sad nastavljam sa utrogestanom 3 * 2, andol i sutra jedna injekcija Decapeptyla.
H2O dr B je bio danas u bolnici meni je radio transfer i odmah poslije žurio na operaciju.
:D :D :D
Sad polako i pametno!
Da sad sve laganini i samo pozitiva.
28. 12. beta (nadam se do neba)
Jao kakav ulazak u Novu godinu!!!!!
Kao novi početak.
hvala tinakaajme koliko ce biti trudnica sa sv duha!!! koliko ih vec i ima, divota
Moja je beta danas 476 :D :D :D ne mogu doći sebi
Zvala sam danas dr.,on trenutno nije bio tu,javila se s.P.Naravno čestitala i rekla da idem na ultrazvuk 3 tjedna nakon transfera.Znači još tjedan dana,ako ja ne odem i prije ...
"tina" :D :D :D :D :D mazi svoje mrvice,čekamo s tobom 28.12.
aaaaajme, pa kaj su oni normalni, kako imaju takvu uspjesnostsad ce sve nahrupiti kada vide ovo, pa ce biti vuk vrhovec broj dva
![]()
Da nasi doktori rasturaju! Najbolji su!