Stranica 32 od 43 PrviPrvi ... 22303132333442 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 2101

Tema: POTPOMOGNUTA NA SVETOM DUHU

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Drage moje djevojcice.... sve vi koje ste uspjele ove godine zelim vam najbolju i mirnu trudnocu,da uzivate i veselite se toliko zeljenom dijetetu i majcinstvu,jer znam da ce te bit najbolje mame na svijetu... A Mi koje nismo, da se ne predamo,da se nadamo,da se borimo,i da ostanemo trudne ove godine.,od sveg srca vam to zelim!! da nam ova godina bude TA dobitna. i neka vam se ostvare neke zeljice, ako ne sve u 2010. i jos puno srece vam zelim u novoj godini,i smijeha, jer uz osmijeh je sve lakse........ to bi za sve nas bila novogodisnja cestitka.... pa sretna vam svima 2010 g.

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bokic curke,želim vam od srca veselu, zdravu i uspješnu 2010.godinu!!! neka vam Nova donese svima toliko željenu dječicu! pusa!

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

imam jedno pitanje, danas sam dobila gonale, a uz njih bi trebala kao supresiju koristiti decapeptyl. sad se pitam, buduci sam u prosla dva postupka koristila suprefact sprej, sama ga platila, zasto sada opet ne bi uzela sprej na svoj trosak, umjesto da dobivam decapeptyl koje su injekcije, pa si strcam i to i gonal :/ nema nekog smisla. imate vi neko misljenje, jel mozda bolji? il je to tako od bolnice do bolnice? na vv i u viliju sam bila do sad. nisam znala da su to injekcije pa nisam ni dr pitala za drugu verziju. mozda najbolje da zovnem u 1 mj pa ju direktno pitam?

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

marta26 najbolje ti je da pitaš dr, koliko sam skužila mi smo sve uz gonale pikale se još i decapeptylom tako da pretpostavljam da je to takvo pravilo....ma nije ti to neki problem, preživi se!!!!!

A sad mala novogodišnja željica: Drage moje curke želim vam svima sve najbolje u Novoj Godini, naravno da vam započne s veselim vijestima, da mi budete sve lijepe, trbušaste i sretne, da vam se sve željice ispune......da sve ružno ostane iza svih nas, da nam Nova donese padanje zakona koji nas je sve toliko unesrećio i rastužio!!!!! Popijte jednu i za mene, pošto ja sad eto nemrem!!!! PUSA

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Sretna Vam Nova Godina i da Vam se ostvare sve Vaše želje!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sretna Nova 2010 i želim Vam isto što i sama sebi, da osvarite svoj najnježniji i najiščekivaniji san!!!

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

znam da se prezivi, al voljela bih uz sve ostalo bar to izbjeci ako se moze naravski,ak ne, boze moj, prezivjeh punkcije pa cu i to!
    mislim da sam cestitala uz Bozic, al evo opet cu vam pozeljeti male smotuljke u sljedecoj godini, mislim da takvih zelja nikad dosta
    sniki, ak bum ko ti zavrsila, mogu me pikati 365 puta u godini s cim god zele

lanarica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

[quote="KIKLA123"]Drage moje djevojcice.... sve vi koje ste uspjele ove godine zelim vam najbolju i mirnu trudnocu,da uzivate i veselite se toliko zeljenom dijetetu i majcinstvu,jer znam da ce te bit najbolje mame na svijetu... A Mi koje nismo, da se ne predamo,da se nadamo,da se borimo,i da ostanemo trudne ove godine.,od sveg srca vam to zelim!! da nam ova godina bude TA dobitna. i neka vam se ostvare neke zeljice, ako ne sve u 2010. i jos puno srece vam zelim u novoj godini,i smijeha, jer uz osmijeh je sve lakse........ to bi za sve nas bila novogodisnja cestitka.... pa sretna vam svima 2010 g.[/quote

Kikla skoro si me rasplakala porukom...Genijalna si..... ne zaboravite da i mi trudnice mislimo na vas koje se i dalje bore.....
    Sretna Vam svima 2010 i da se ostvare sve želje (i promijeni ovaj sramotni zakon!!!!)

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

...tu sam...nemam kaj pisat,samo čitam i uz vas sam... želim vam u Novoj godini isto što i sebi,barem jedan prekrasan smotuljak i puno zdravlja...

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Spremam se na 1. konzultacije na Sv. Duh, trebam li se naruciti na određeni dan ciklusa ili je svejedno?

Sto se sve radi na 1. konzultacijama, da li doktor samo gleda dosadasnje nalaze (PAPA, UZV, CB, spermiogram) ili ce me pregledati i napraviti UZV?

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

cuj, naruci se i onda ce ti dr pogledati nalaze dosadasnje, trebas imati i markere za hiv i hepatitis, mene nisu gledali uzv, tak da se vjerovatno to ne radi, nego tek 21 dc kad dodjes uoci postupka

Korny77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Korny77 prvotno napisa
    Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa
    Korny....hoces odmarat jedan ciklus ili odmah kreces na drugi aih?

ne znam još-znati ću kad me prime na kontrolu iza nove godine što i kako dalje...pa ti javim

Evo mene opet.
    Danas bila na sd na kontroli.
    Krajem prvog mjeseca krećemo na drugi AIH.Ako to ne uspije onda idemo u postupak za ivf....
    Nisu me tražili nikakve druge papire....

Pozdrav.

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

super vijest! ja sam danas zvala i rekla mi sestra da jos nemaju pojma sta ce ic preko cega, tak da me ne mru staviti na listu za decapeptyl, tek da nazovem sljedeci tjedan, pa ce znati, ah...milinovic je sve upropastio, donese zakon bez procedura i sad se jos nista ne zna

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bok curke, malo kasnim sa čestitkom ... Sretna nam bila godina ova i da NAM se ostvare sve naše željice...
    Eto, ja još samo čekam svoju poštovanu gđu M koja bi trebala doći oko 20-tog i krećem u nove POBJEDE! :D

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sivka, ti si imala stimulirani na sd?
    Jel mi možeš napisati kakav ti je bio protokol?

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

dr, pregledao sve nalaze, spermiogram, brisevi, papa... ma sve kaj imaš koristila sam Menopur i Decapeptyl, Ovitrelle mislim da od 21 dc sam trebala uzimati po 1 amp decapeptyl ali sam zbog stresa dobila M 21 dc i svejedno počela sa pikanjem jer je baš pala nedjelja al sam se čula sa dr u ponedjekjak i promjenio tj. dodali smo još po 2 amp menopura 5dana sam koristila 1x decap, 2x menop, 6 dan UVZ i 11dc punkcija 13dc embriotransfer, stime da mi je naglasio da je stimulacija ipak bila počela prerano! ( bile su samo 3 oocite )

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

vinalina krećeš sa IVF?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pa da trebala bi ovaj mjesec, čekam M.
    Ali ja te niš nisam razumjela. Znači nisi imala kontracepciju?

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma ne nikada nisam koristila kontracepciju u biti mi je to bilo prvo uopće što sam koristila za stimulaciju jajnika osim klomifena kad sam bila u postupku AIH, jer moje M su uredne pa nije bilo potrebno ( valjda ) oprosti ako nisam najbolje objasnila baš i sama ne kužim neke stvari, što ćeš ti koristiti za stimulaciju?

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

stvarno sam zakomplicirala

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Meni je ovaj puta dao Gonale, jer sam s Menopurom loše reagirala.

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sad idem u prvi prirodnjak.... pojima nemam kako ide osim da se moram javiti gore 8dc na folikulometriju

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja vise necu zvati, dr mi je rekla da dodjem 21 dc a to pada u utorak, pa cu onda valjda vise znati!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cure koje ste dobile Decapeptyl u bolnici, jel to sve, samo skineš plastiku i pikneš se, ne treba se taj sadržaj miješati s nikakvim prahom?
    Ovih dana bi trebala krenuti, pa razmišljam jel bi se sama pikala, pa si sad gruntam. Jer ja nemam nikakav prah u Decapeptylu!!!

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Marta ako ti je reko da dodes 21 dan,onda ce te pogledat na uvz i ako je sve ok s jajnicima,taj dan kreces sa decapeptylom,,i to je to ne trebas zvat.tako je bilo kod mene.meni je isto reko 21dan da dodem sa uputnicom za folikom. Vinalina, decapeptyl je samo jedna pikica bez praha i dodataka.ja sam ga primala od 21dc pa sve do punkicije 15dc,isto sam ga u bolnici dobila.i gonale mislim da sam potrosila 23 kom.imala sam 11 js.krenula sa 3,pa smanjivala na 2 pa 1...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja sam slucajno bila 21dc na prvom razgovoru kod dr.Baumana i naravno imala uputnice za ultrazvuk i da mu nisam spomenila vjerovatno me ne bi pregledao,zato cure kazite same oni to nesto na brzaka sve.

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

thx kikla, tak nesto sam i mislila, samo me buni to sto nisam na listi za decapeptyl i zato mislim da me mozda prebaci za sljedeci ciklus, jer se trebam bosti od 21 dc, a ak tad ne bude bilo tamo decapeptyla mogu se fuckati. zato sam u stvari ja i mislila mozda bolje suprefact kad sam s njim super reagirala. a nema veze, cekati cu utorak, to mi je sve tak brzo ionako proslo, svejedno koji mj samo da bude konacno PLUS!!!

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj vinalina prvotno napisa
    Cure koje ste dobile Decapeptyl u bolnici, jel to sve, samo skineš plastiku i pikneš se, ne treba se taj sadržaj miješati s nikakvim prahom?
    Ovih dana bi trebala krenuti, pa razmišljam jel bi se sama pikala, pa si sad gruntam. Jer ja nemam nikakav prah u Decapeptylu!!!
    mi smo si ga sami davali, to je već gotova smjesa u injekciji koja se samo ušpricne potkožno u trbuh u blizini pupka, tam di je škembica najdeblja.
    preporuča se čuvati ga u frižideru.

Menopur ti se miješa, ali nije neka drama-nama je dr pokazao prvi put, njega smo isto ušpricavali u škembicu kraj pupka. ako bi decapeptil išao lijevo od pupka, onda menopur ide desno od pupka.
    ako bi dobili neke podljeve na mjestu uboda, to je normalno, ne treba se zabrinjavati, samo idući put pripazite da istisnete sav zrak iz šprice prije nego se piknete i podljeva ne bi trebalo biti

I na kraju smo i štopericu sami upucali potkožno u škembicu.
    MM je bio "odlična sestra" za davanje injekcija u ranu zoru

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ej, a kaj je s tim papirima pravno psiholoskim, sta to ne bi trebala imati prije postupka, il se to tokom postupka rjesava?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cure jel mi mozete reci kako vi stavljate te avatare

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Strumpfice, hvala, a dali je to mjesto uboda uvijek isto ili malo pomakneš? I samo još jedno pitanje, jel pod 90 ili 45 stupnjeva?

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mi nismo pikali okomito nego baš ono "ukoso", potkožno pa prema pupku. naravno da nije uvijek isto mjesto uboda, pa to su sitni ubodići i na buši ima dosta mjesta za to pikanje, recimo 2-3 cm od pupka bi bilo OK (na mom tijelu)
    jednom me piknuo malo dalje pa mi nije pasalo i nastao je podljev, mislim da je poanta piknuti tam di ima sala
    Prvi put nam je doktor pokazao kako se pika, istina to je bilo u Ljubljani, ali pretpostavljam da bi i ovdje trebalo biti tako. Baš kad je pikao MM je držao iglu, dr je stavio ruku preko njegove i na taj način pokazao kako ubosti....

Crvenkapice, pa ove avatare se loada kad se slaže ili updatira profil, ja sam ga loadala s desktopa...
    ...no s druge strane dugo sam se mučila dok nisam uspjela srediti da mi se zapamti potpis

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj marta26 prvotno napisa
    ej, a kaj je s tim papirima pravno psiholoskim, sta to ne bi trebala imati prije postupka, il se to tokom postupka rjesava?
    Meni je reko da ce se to uz postupak rijesavat....

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

super, thx draga jos jednom, neka nam je happy 2010 u pravom smislu riječi

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bravo crvenkapice, sada samo još malo borbe do istog takvog!!!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kad je najbolje zvati za naruciti se na SD? Zovem vec neko vrijeme i nitko mi se na javlja....

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo da se malo javim.....stalno vas čitam i drago mi je da se opet kreće s postupcima :D :D
    Pusica svima, hrabrice drage

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zanemarite prethodni post, dobila vezu i narucila se za 18.1.

Trebala bih tada imati mengu, ali valjda na 1. konzultacijama to nije bitno ako samo dr. gleda dosadasnje nalaze ili se varam???

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Drage moje rode, pogotovo sve one koje su na SD, evo podižem postotak uspješnosti AIH na SD. 2 AIH uspješan ali nažalost izvanmaternična trudnoća (i to abdominalna)!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Jim baš mi je žao

bugaboo nama ti to veze, bitno je da si ti dobila termin za konzultacije

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala, sad sam odahnula, vec sam mislila da moram pomaknuti termin za poslije menge.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj vinalina prvotno napisa
    Bravo crvenkapice, sada samo još malo borbe do istog takvog!!!
    jelde da je slikica prava ......

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jim zao mi je a kakva je to abdominalna ?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa
    jim zao mi je a kakva je to abdominalna ?
    to znači da se plod nije ugnjezdio u maternici,nego u abdominalnoj.odnosno trbušnoj šupljini...mi krećemo ponovno početkom veljače...pozzzzz....

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

aha znaci nije u jajovodu bio plod?

kiara i ja ....brojim vec dane.....

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bok ženskice nekako sramežljivo vam se pridružujem ovako,ali pasivno sam nekih 2 godine sa vama,mi smo isto na sd već 3 godine i upravo se spremam na prvi ivf

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bozz dobro nam došla i što prije ostala trbušasta! :D

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

dobro nam došla BOOZ i čim prije nunala svoju bebicu...
    jesi već bila u kakvom postupku?Koja vam je dijagnoza?

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sori cure što nisam odgovorila ali nestalo struje tu kod nas.Jesam tri puta na aih-u ali ništa.dijagnoza samnom sve ok,mm sada normazospermia,a bila astheno koju smo popravili vitamincekima(blaženi bioastin)sada kad (ne)dobijem mengu idem kod dr.Baumana na dogovor.

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

bozz, welcome! mene ceka u utorak pregled, drzite mi fige curke da nije jos neka cista ostala zbog klomifena, iako ne bi trebala jer sam ih dobila u 10 mjeceu, al nikad se ne zna. jel se stavlja na listu za decapeptyl, kak ste vi koje cete sad u postupak?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •