ima,me ima...tu sam..samujem i tugujem...danas 13d.c.opet ništa.Eto to je to!
ima,me ima...tu sam..samujem i tugujem...danas 13d.c.opet ništa.Eto to je to!
a joj, draga, znam da si tužna.....
ali nemoj, nije to još ništa gotovo...
što dr kaže?
kada opet trebaš doći?
ima me,ima...samujem i tugujem...13 d.c.opet ništa..Eto to je to..
u petak sam opet gore..ne kaže ništa..a ja danas ljuta i umorna jer sam iz noćne išla gore još sam i ranije morala izaći s posla i folikulom.je radila dr T.pa nju nisam ništa ni pitala.
Ah, žao mi jei nadam se da će u petak biti ON tamo i da će ti reći nešto pametnoga.
Kaj je rekla, nema ništa ili malih puno. Pa čini mi se da na početku ciklusa jajnici proizvode puno folikula, samo za par dana se jedan izbori i preuzme vodstvo. Znači ti nemaš niti tih malih ili ???
nažalost nema ništa...mislim da je to to za ovaj ciklus..![]()
Kiara, znam da je užasno kad dođe ciklus u kojem nema ni šanse,
ali, s druge strane, anovulatoran ciklus nije nikakvo cudo...sve je to priroda...
zato, odmori se do menge, glavu gore i bit će bolje sljedeći put...
ako se sada već folikulići ne predomisle..
ja sam tako prošla ali uz Klomifen, i na kraju još 11 amp. Gonala i ništa...a preživila..
nisi uzimala nikakvu stimulaciju?
ako hoćeš smajliće stisni dolje gdje piše " idi na napredno"![]()
AnneMary kak je??
ovnice hvala ti ( vau vau)
Trebam pomoć! Sutra mi je prva folikulometrija ( 8 dan ciklusa), ali ima jedan problem, dolazim do Zg iz Slavonije, a to je uz ove vremenske uvjete teško i bojim se da će mi vlak kasniti! Hoće li me htjeti primiti kasnije ili će me poslat kući. I da li bi bio problem da dođem 9 dan ciklusa na 1 folikulometriju?
Rađe ti dođi sutra, kad stigneš-stigneš.....ionako poslije folikulometrija idu punkcije, pa transferi i onda konzultacije....doktori su tamo, možda buš morala malo pričekati....( ko zna kak bu u petak, najavljuju i dalje snjeg i kaos) Joooooj!
Šniki hvala na brzoj reakciji! Mislim da ću ipak noćas krenuti pa kako bude (vlak kreće u 3h; vjerojatno kondukter i ja u vlaku!!!)![]()
sigurno će te primiti.
u osam imaju konzilij, pa kad se vrati može tebe pregledat prije punkcija to im sigurno neće biti problem.
a ja sam valjda dobro!
velim nema simptoma.
a s obzirom na sve nadam se jako malo!
AnneMary nemoj tako razmišljati! Do sada sam na ovom forumu pročitala toliko nevjerojatnih priča i smatram da treba vjerovati i makar potajno se uvijek nadati!![]()
Drage cure...
pratim Vas redovito svaki dan u ova zadnja dva tjedna i mislila sam da ću vam imati lijepe vijesti kad ono opet ništa...
Drugi AIH - BETA 0,5
sad čekam vješticu...
zvala jučer sd -u pon. kod dr. T na dogovor za ivf...
Svim curama sretno....Kissssssssssss.......![]()
Korny77 baš mi je žao
dobro je da imaš već plan za dalje......samo naprijed!!
kiara79 kakav ljepotan!! U pravom zimskom ugođaju, onak baš djeluje filmski!!![]()
a jesam smotana majko mila......pisala sam kiari i negdje posta....
draga kiara........pricekaj jos petak da vidis sta ce biti.....nemas koristi se zivcirat zbog toga sada...bit ce slijed. mj.folikula ko u prici
.....eno meni propala inseminacija a vec se priblizilo ovaj ciklus da krenem opet ...sad pa sad prođe mj..
ostalim curama![]()
crvenkapice moram ti maloza pozitivu!!
Fakat imam preveć vremena, ali to samo ujutro, dok pijem....evo nudim svima!!
Korny, žao mi je!!
Znam kako ti je...
ali bar ideš ponovno u akciju, kako ja to volim zvati-PRAVU AKCIJU
![]()
Evo upravo procurila, od subote na klomicima i za tjedan dana na 1. folikulometriju
Iako idemo tek na 1. AIH (a zapravo smo kandidati za ICSI) ne mogu se ne nadati...
Korny žao mi je, ali kreće nova akcija, nema vremena za tugu samo naprijed! Da prvi IVF bude dobitni!![]()
kiara79 kakav ljepotan!! U pravom zimskom ugođaju, onak baš djeluje filmski!!
Hvala draga, bome je ljepotan...
pozdrav curke!
kiara, i ti imaš prepreprekrasan avatar!!!!
mislim da bi i ja svoj mogla malo promijeniti![]()
hvala ovnice..to je moja maza od 40 kila...bar dok ne stigne ona prava...mali mirišljavi smotuljak...
Korny žao mi je! Glavu gore idemo dalje.
Ja sam danas bila na 1 folikulometriji (8 dan) dr.B kaže endometrij 6mm i imam 3 folikula, 2 su 12mm,a jedan 13. Subota ponovo kontrola, a AIH ponedjeljak ili utorak prema njegovim riječima. Mene zanima što vi cure kažete na moje "mjere"?
modesty4 to su ti odlične 'mjere'. Pogotovo endometrij na klomifenu. Meni uvijek stane na 4 mm na punkciji...
Iva Mia 2009, ima kod tebe kakvih novosti?
modesty mjere su ti pravo manekenske.....odlično,
vinalina neka sve prođe u najboljem redu i neka se blastići dobro ugnjezde!!!!
jutro, curke!!
korny
čekamo da čujemo što ima kod kiare danas!
P.S. kiara, pogledala sam slikice, i sva sam se raspekmezila
pa to je takav slatkić......tak slatka njuškica, baš za maženje!
Ooooo pa kiara draga i to je nekaj, super, nadam se onda da ćeš do utorka probujati!! Ajme, pa to je tebi 19 d.c......
dobre vijesti!!
ma biti će to sve ok!
te folikulometrije znaju biti prava igra živaca...
imam ja iskustva s tim....
pa nema folikula, pa ga vide, pa ga drugi put ne vide, pa kaži da neće biti ništa, pa naraste ogroman za dva dana....
a u kojem si postupku?
aih ili ivf?
e, da...šniki i kiara....
da ja nađem svoj kabel da si slike s mobitela skinem na komp, imala bi novi avatar, koji bi bio mješavina između vaših
crna, veličina nešto između(18kg), frčkasto.....
ispričavam se na oftopičarenju, ali jaaako sam slaba na peseke!
Tak tak. Na moje veeeliko razočarenje, vratili su mi 1 bc i 1 cc, veli da je jedna odlična, druga tak tak.
Uglavnom sada su gdje i trebaju biti - domeka.
Vinalinaza tvoje male mrve i da dočekaš ogromnu betu..
![]()
Neznam kaj znači cc, tako su napisali.
Vinalina samo neka se dobro ugnjezde i tek za 9 mj vanka!
Šniki samo da nastave pravi manekenski rast! Sutra ujutro sam opet na mjerenju pa ćemo vidjeti.
Iva Mia pa to su super vijesti! to bi sad moglo biti dobitno.(evo dok to pišem triput sam kihnula)![]()
svi spavate...a ja u noćnoj...baš bi klafrala malo..![]()
Bozz pokušavam ti poslati pp, ali još neznam. Daj ti meni pošalji, pa ću ti ja odgovoriti.
Iva Mia lijepe vijesti.
Drage cure, molim vas jednu info pomoć. U pripremi sam za postupak na SD-u. Moja bolja polovica mora napraviti spermiogram pa me zanima od koliko do koliko to može napraviti na SD-u i na kojem odjelu. Hvala puno.