Stranica 41 od 42 PrviPrvi ... 3139404142 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 2101

Tema: POTPOMOGNUTA NA SVETOM DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Vinalina samo neka se dobro ugnjezde i tek za 9 mj vanka!
    Šniki samo da nastave pravi manekenski rast! Sutra ujutro sam opet na mjerenju pa ćemo vidjeti.

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Iva Mia pa to su super vijesti! to bi sad moglo biti dobitno.(evo dok to pišem triput sam kihnula)

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

svi spavate...a ja u noćnoj...baš bi klafrala malo..

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bozz pokušavam ti poslati pp, ali još neznam. Daj ti meni pošalji, pa ću ti ja odgovoriti.

Iva Mia lijepe vijesti.

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bok svim curama i , trebam pomoć! trebala sam dobiti M 18.02. a ja dobila danas ok sve u redu ići ćemo prije u postupak ali me zanima dali danas računam prvi dan ciklusa ili sutra jer nije to normalno krvarenje nešto malo samo...naznaka da je to cijenjena gđa M, a klomiće trebam piti 3-7 dc jednostavno sam zbunjena opet...

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj sivka prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svim curama i , trebam pomoć! trebala sam dobiti M 18.02. a ja dobila danas ok sve u redu ići ćemo prije u postupak ali me zanima dali danas računam prvi dan ciklusa ili sutra jer nije to normalno krvarenje nešto malo samo...naznaka da je to cijenjena gđa M, a klomiće trebam piti 3-7 dc jednostavno sam zbunjena opet...
    ako do 22 sata ne krene obilnije broji sutra 1. dc.

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ej sivkić,sad ovisi dal su to samo kapljice od M ili žbrljotina? ako su kapljice onda pričekaj do sutra! barem sam ja imala takav slučaj pa sam zvala drT i ona mi je tako rekla. inače ako dobiš do 18h to ti se računa kao 1 dan ciklusa.

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma curke puno vam hvala.. očito će biti sutra 1dc jer nema tu više ničega...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

AnneMary, ideš sutra vaditi betu???

A di je nača Šnikica?
    Posljednje uređivanje od vinalina : 14.02.2010. at 20:14

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj vinalina prvotno napisa Vidi poruku
    AnneMary, ideš sutra vaditi betu???

A di je nača Šnikica?

ne idem!
    test je prije dva dana pokaza minus, a maloprije se pokazale prve mrlje!
    sad ću malo pauzirat pa onda u stimulaciju!
    meni očito ne pale prirodnjaci!

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Puno hvala cure. Divne ste. Nova sam na SD-u, ali sam već godinu dana u MPO priči.
    Prošlu godinu sam provela na VV na prirodnjacima. Ovo mi je prvi stimulirani pa se nadam.
    Puse

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

AnneMary a baš sam razmišljala da je sad negdje trebaš vaditi....
    Vinalina~~~~~~~

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cure imali koga,ništa mi ne odgovarate na moju hrpu pitanja?!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

sivka me je pretekla, brza mica maca

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Dajte culke...pa nemrem ja tak brzo, malo sam debela i troma sad već
    Malo se šalim, tak došlo mi.....

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Hej draga, ja bi ti odgovorila, ali ja nisam bila nikada na AIH-u...mislim ove uputnice kaj si navela, mislim da je to to.....a ništa ti ne brini da bu to sve poslije iscurilo, nikam to neće, budu ti se već culke javile.....ej jesi ti trebala ići na ono psihološko i pravno savjetovanje, tak me zanima kak to izgleda! Evo malo trudničkih ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok.......
    kiara79 iskreno se nadam da će nekaj biti sutra!!!!

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jeli to sutra?! Pa sretno ženo!! Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mijau.... ma sve bu ok

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ma opasne ste!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Da sad mi je sinulo zakaj vas dvije imate misa-mase u avataru....pa mijjjjjjjaaaaaaaaaauuuuuuuuu veljača je ......prigodno i poticajno nadasve

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

pa to je naš mjesec....parenja.....brrrrrrrr

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

A ja ostavila ovog svog psića, naime on dijeli sudbinu ( naravno privremenu) s nama.....on nemre imati potomke.....nas dva smo se uvijek tako lijepo slagali......mucko moj dragi!!!! A i mm on voli jako ( očito su se našli)

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Točno ono što nam treba...veljača....e sad, nekome dobar dr.a nekome i drugi mačak...

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kikla

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

KIKLA123 pa ženo draga ja se već pitala di si ti, kad eto mace hophop još malo u akciji....dobitnoj naravno.....a kaj si već dobila tu terapiju, kaj to od svog gin ili prek klinike, mislim znam da se sad sve nekaj mijenja.....

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Modesty sretno ti sutra...držim velike fige da uspijete od prve...i ja sam sutra gore samo u pola 8,i nadam se da je nešto naraslo...

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Kiara hvala i ja ću se tebe sjetiti i vibram (ali komp neće pa onda ) da bude folikulića!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

bugaboo~~~~~~~~~ za prvi i dobitni AIH.

modesty, kiara ima kakvih novosti?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Iva Mia 2009 bit ce sve o.k., budes si lijepo odspavala, drzim fige da sve bude super~~~~~~~~~~~~~~~~~~

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

kiara79 ma pusti ti to, jedan ali vrijedan.....fakat imaš dugi ciklus
    Iva Mia kažu starije i iskusnije da nema pucanja folikula pod supresijom tak da nemaš brige....držim figice da sve prođe ok....bila buš uspavana ljepotica........
    bugaboo super da je špiljica prohodna....sad u akciju...bravo....stvarno se je sve pokrenulo
    vinalina kako si mi ti??? Odmaraš?
    modesty javiiiiiiiii se...kako si nam ti danas?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

baš sam skeptična...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ma da, odmaram. Dok sam primala hormone, uopće nisam bila razdražljiva, a sada mi sve ide na živce.

kiara, žensko tijelo nije švicarski sat (iako bismo to mi ponekada voljele...), pa nas uvijek iznenadi.~~~~~~~~~ za malog borca, neka samo nastavi rasti.

Iva mia, i ja sam bila u strahu pucanju, ali sam pitala, i dr mi je rekla da je stimulirani drugačiji i da nema pucanja. ~~~~~~~za kvalitetne js.

šniki

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cureeeeeeeeee hvala vam na dobrim željama.....jel netko bio danas na SD...jel dr.B danas radio...jel netko zna kako sutra radi i kad je dežuran!?!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ja bila danas,folikulometrije je radila dr T.njega nisam vidla...a za ostalo naeznam...sretno..

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kandela~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju betu

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

nisam ni uspjela otici vaditi betu....dosla m cak dan ranije nego je trebala.....
    sad idemo ponovo...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kandela prvotno napisa Vidi poruku
    nisam ni uspjela otici vaditi betu....dosla m cak dan ranije nego je trebala.....
    sad idemo ponovo...

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ej nemojte bit tuzne....ovo je bilo prvi put.....meni je jedino tesko sto cu ponovo morati trositi hormone jer ih tesko podnosim, ali ovo ostalo, pa to ce nestati kao balon sapunice cim prvi put primim u ruke svoju bebicu....
    ja stalno imam neki dobar i pozitivan osjecaj u vezi svega...i znam da cu imati bebicu....isto kao i vi sve...
    slika koja mi je stalno pred ocima je kako nas hrpa zenica lezimo na lezaljkama na nekoj lijepoj plazi i suncamo trbuseke...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj kandela prvotno napisa Vidi poruku
    ej nemojte bit tuzne....ovo je bilo prvi put.....meni je jedino tesko sto cu ponovo morati trositi hormone jer ih tesko podnosim, ali ovo ostalo, pa to ce nestati kao balon sapunice cim prvi put primim u ruke svoju bebicu....
    ja stalno imam neki dobar i pozitivan osjecaj u vezi svega...i znam da cu imati bebicu....isto kao i vi sve...
    slika koja mi je stalno pred ocima je kako nas hrpa zenica lezimo na lezaljkama na nekoj lijepoj plazi i suncamo trbuseke...
    Bravo,draga..bravo za pozitivan stav...tako trebaglavu gore i hrabro naprijed...sve ćemo mi imati male,mirišljave i slatke smotuljke..

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

miauuuuuuuu.....
    iva mia...pa zeno budi sretna sto ides
    na opcu anesteziju..bar neces nista osjetiti..........nista se ti ne brini...kad se probudis dr.ce ti reci dobre vijesti i onda opet spavanac..
    kiara kao sto su i cure rekle jos nista nije gotovo....
    svim curkama i sretno...ja od danas na femari laganini......5dana....

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

crvenkapice...draga...to je super..ja se nadam da će sa Femarom biti dobitno..

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pozdrav, tek sada sam stigla iz Zg i javljam se. AIH obavljen i malo sam razočarana jer na otpusnom pismu piše pokretnih spermića 4x10 na 6, mislim da je to malo i da su nam šanse uistinu male?! Griješim li??
    Kiara vidiš ipak jedan, ali i taj može biti dobitni.
    Iva Mia opusti se sutra bez opterećenja i bolova, ali dr.B. ti je imao smrtni slučaj u obitelji i danas ga nije bilo, a mislim da su sestre komentirale da neće doći do idućeg tjedna.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

KIKLA ili druge cure, molim vas pomoć za moju dragu prijateljicu. Rekao joj je dr B. da ona nije za Decapeptyl, i sada za par dana od 2 dc kreće s terapijom, spomenuo joj je taj Certotide.
    Vidjela sam da si dobila Certotide s Gonalima i Menopurima. Kako koristiš, tj., koji je protokol s certotidom i kupuješ ih sama? Koliko ih trebaš za jedan protokol? Ja ga nisam koristila, pa nemam pojma o njemu.
    Hvala.

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ej lanarice sreco.ma bit ca znas mene cista pozitiva..nisam isla u prirodnjak u 1 mj.jer mi se sve poremetilo dobila dva puta za redom svakih 14 dana(katasrofa)... iva mia sretno sutra nemoj se bojati ANESTEZIJE zato kaj isla frendica rekla da joj je to super bilo i sve ok proslo,probudis se za nekih 10min,,mene je zadnji prirodnjak bolio ko sami vrag uf puno vise nego stimulacija kad je bila.. vinalina ovako je meni reko cetrotide koristim 7 ili 8 dan dc moram vidjet u papirima.da kupim 4 jedan kosta oko 500KN(DA NISU NA LISTI HZZO-a al bit ce kao za nekih godinu) al sad to joj kaze dr koliko da kupi moja frendica je trbala samo 2,treci vratila u ljekarnu..neka pita tamo di kupuje dali moze vratiti.. al prije neka ga nazove i pita ako jos nije kupila ili ode gore...mozda ce mo skupa biti u postupku jer i ja se za nekih par dana pocinjem pikat... Šniki dragićka vidim prava velika curica. za lijekove ja sam već naručila još u prvom mjesecu dok se moglo kod soc.gin.ulovi zadnji vlak.u frizu su na sigurnom...hehe.. pozdravi muža... vinalina kad je beta'

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

KIKLA hvala, neznam drugi tjedan, dokada budem izdržala!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Aaaaaaaaaa micka baš mi je žao!!, drago mi je da si tako pozitivna i da krećeš dalje, moraš tako, jer samo tako ti se može tvoj san ostvariti ( vjerujem da je sad teško, ali nemoj klonuti, samo guraj dalje s tim planom)

beba.2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam nova ovdje, vidim da se na ovom forumu puno više raspravlja o potpomognutoj oplodnji. ja u 3 mjesecu idem na svoj prvi AIH na SD. Mene zanima , da li se plaćaju klomifeni i štoperica , ili idu preko recepata od ginekologa. zaboravila sam to pitati jučer dr-u koja će mi voditi postupak. Kako to ide? Molila bih vas da mi odgovorite i unaprijed hvala.

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dobro došla beba2...ovako ja do sada nikada nisam plaćala klomifene, njih sam dobila na recept od soc.gin., a štopericu dobiješ u klinici

beba.2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala cannisa. toliko sam toga pročitala, da više ne znam šta se plaća a šta ne. super onda. obavještavam vas što će i kako će se dešavati. pozdrav cure i želim vam svima sreću da uskoro dobijete svoje mrvice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •