Stranica 8 od 43 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 2101

Tema: POTPOMOGNUTA NA SVETOM DUHU

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma da, u pravu ste, meni je glupo da na osnovu toga vraća sve tri :?
    Ja ću dopustiti max 2 nema toga, lošije kvalitete ili nekakvih izgovora, ako samo mi odlučili 2 zametka da se vrate tako će i biti, pa ljudi moji onda će svima vraćati po 3, nek se on poigra sa dvije i točka.
    Eto već je počelo to da ćemo imati porast višeplodnih trudnoća, trojčeka..
    Kako bi u Italiji, tako će biti i kod nas...
    Samo me zanima što će biti u slučaju kod stimulacije ako dobijem 10ak JS?
    Meni će biti ovo prva stim. i ne znamo kako ću reagirati na 15 Menopura..
    Oplodite mi dvije..a ono ćorci..eh da smo barem pogodili.
    Jel sad vidite koliko je zakon LOŠ?

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I ovim putem apeliram, drage suborke, da nam se pridružite na:
    http://www.roda.hr/forum/viewforum.p...a0233d01e2a1d1

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ej curke,ja pićim u utorak gore,ponovila CB nema više streptića :D :D a progesteron 22dc,ko da sam u menopauzi,od ovulacije ni O,a prošli put mi je rekao da ako budu nalazi ok planirati HSG.Sad me zanima jel koja imala problema sa niskim progesteronom i koji vam je bio daljnji postupak...

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa

Cure, nemojte zaspati i miriti se s ovim zakonom. Radi se o vašoj sudbini. A čak i da ne, dajte podršku onima koje je ovaj zakon jako pogodio.
    X

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Joss prvotno napisa
    Cure, nemojte zaspati i miriti se s ovim zakonom. Radi se o vašoj sudbini. A čak i da ne, dajte podršku onima koje je ovaj zakon jako pogodio.
    X
    X potpisujem

kad srce kaže dijete NE kaže Hrvatska

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

X

Citiraj Martin Niemoller prvotno napisa
    Kada su nacisti došli po komuniste,
    • ja sam šutio;
    • jer nisam bio komunist.
    • Kada su zatvorili socijaldemokrate,
    • ja sam šutio;
    • jer nisam bio socijaldemokrat.
    • Kada su došli po sindikalce,
    • ja se nisam pobunio;
    • jer nisam bio sindikalac.
    • Kada su došli po mene,
    • nije preostao nitko da se pobuni."

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

drage moje, ne znam jeste li bile skoro kod našeg dr, opet je počelo ludilo od gužve!
    danas sam došla u 7.10 i bila 13.!?

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj marta7 prvotno napisa
    drage moje, ne znam jeste li bile skoro kod našeg dr, opet je počelo ludilo od gužve!
    danas sam došla u 7.10 i bila 13.!?
    Ovo mi je jedna od ljepših vijesti danas!
    Znam da nije lako čekati, al kad se sjetim one prazne čekaonice pred neko vrijeme...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bila sam prije 2 dana na punkciji, i dobila opću anesteziju bez problema, čak nisam ni inzistirala ni pitala već mi ju je dr B sam ponudio.
    Poslije sam dva sata ležala u apartmanu, gdje je svakih pola sata ulazila sestra da me pogleda. Ovo je drugi put da idemo na ICSI, s dr. B i cijelom njegovom ekipom sam prezadovoljna, sve pohvale!

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A koliko si dobila jajnih stanica? Koji je protokol bio?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

[quote="dragulj"]Bila sam prije 2 dana na punkciji, i dobila opću anesteziju bez problema, čak nisam ni inzistirala ni pitala već mi ju je dr B sam ponudio.
    Poslije sam dva sata ležala u apartmanu, gdje je svakih pola sata ulazila sestra da me pogleda. Ovo je drugi put da idemo na ICSI, s dr. B i cijelom njegovom ekipom sam prezadovoljna, sve pohvale![/quote

sta!??? dobila si anesteziju na SVETOM DUHU??? pa jel to istina draga ako jeste ja sam jako sretna :D :D jer daju ko hoce a ja HOCU!!!

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

tinaka, u pravu si, to su lijepe vijesti, jer sve se vratilo na staro, barem sa nama koje smo od prije u postupcima. ne znam kako je za potpuno nove.
    s druge strane, kad vidim punu čekaonu, a znam da moram završiti do 8.00, inače mi slijedi čekanje i veliko kašnjenje na posao, nije mi baš drago i ne mogu a da se ne nerviram....

a vezano uz anesteziju, znam da su ju i prije davali, tako da ne brinete!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bila sam na dugom protokolu, dobila sam 8 oocita, s tim da do nekih nisu uspjeli doći...
    Ne znam zašto je tako čudno što sam dobila opću?
    Prije se nije dobivalo?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj dragulj prvotno napisa
    Bila sam na dugom protokolu, dobila sam 8 oocita, s tim da do nekih nisu uspjeli doći...
    Prije se nije dobivalo?
    pa ne znam....... ja sam se raspitivala i cure su mi rekle da na SVETOM DUHU nema anestezije????.zato sam iznenađena

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Imaš krive informacije
    Na SD ima anestezije, ne znam kako je bilo prije, ali sada ima...

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Dragulj, koliko si dugo kod dr.Baumana, koja vam je dijagnoza?
    Sretno!

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj KIKLA123 prvotno napisa
    Citiraj mmaslacak prvotno napisa
    bok svima ja sam nova..upravo sam imala prvi ivf...nakon transfera vraćena su mi tri zametka1-8st20%,2-6st20%,3-4st40%...ja iskreno nemam pojma šta to znači...ako netko zna i ima slični iskustava da mi napiše nešto... jer iskreno to je bilo sve nekak brzo...tako da sam malo izgubljena..i još nešto mirovat ili ne???hvala :shock:
    Pa zar po novom ne treba unaprijed reći koliko želiš da ti se oplodi i vrati?
    PITAJU. AL MENI JE DR.REKO DA JE JEDAN OK OSTALI SLBIJI DA BI VRATIO SVA TRI--I TO ME JE ZBUNILO...
    Molim vas tko je u postupcima da se informira kod doktora što se događa, ako ne odobriš da ti vrate jedan od tri oplođena zametka.
    Ja npr. ne želim 3 jer su mojoj prijateljici prije više od godinu dana vratili 3 slaba i sad ima trojčeke. Sve je srećom prošlo OK u trudnoći, ali što da nije. Koga ćete onda tužiti :? jer ste vi ti koji dajete odobrenje.
    Nemojte čekati da se trudnoća zakomplicira pa da onda postavljate pitanja.
    Radi se o vama i vašem tijelu.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kod dr B sam godinu 8 mjeseci, prvu ICSI sam imala u travnju o.g., punktirano 10 oocita, vraćene 3. dan, bez uspjeha.
    Sada idemo drugi put. MM- oligoasthenozoospermia, ET imam u ponedjeljak 5. dan... Nadamo se

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Lapsus, htjela sam napisat da sam 8 mjeseci kod njega

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Izgleda da Baumi sve sa dijagnozom oligoastheno prima na ICSI, samo mene pošalje da se trudim doma
    I izgubim 2 i pol godine..tješim se da sve ima svoje razloge, al duša me zaboli kad se samo sjetim..
    Puno sreće, želim da nam svima uspije, makar iz druge!

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mmaslačak,nije baš tako. Mi smo s tom dijagnozom napravili jako dugi put (prema medjusobnom dogovoru, jer nismo odmah htjeli u duge protokole i jake hormonske terapije). Najprije smo prošli 'prirodno' pokušavanje uz folikulometrije, pa prirodni aih (bez igdje ikakvih lijekova), nakon toga klomifenski aih i tek na kraju ivf/icsi, s time da smo u postupak ušli da idemo na 'klasični' ivf, ali kad su mm napravili spermiogram koji je bio gori nego ikada rekli su nam da moramo napraviti ICSI.
    Tako da su to sve individualni postupci s kojima sam ja prema nama bila jako zadovoljna, jer smo, u biti, sve radili u nekim medjusobnim dogovorima.

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa mene nije ni pitao, nego otpilo, dakle bitna razlika, išla si na folikulometrije, pa AIH, pa klomifenski AIH, dakle nešto se radilo, kod nas nije ništa, nisam ni poslije operacije pregledana UZV-om..
    Samo je rekao kućna radinost, to je kao da radiš kruh, a brašna nema.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pitanje za cure koje su na SVETOM DUHU''

kako to ide sa narucivanjem za mm? ok ja se narucim kod dr.B....ali mm jel on treba se narucivati kod endokrinologa ili ne?
    idem prvi put pa ne znam kako to ide sa mm.....htjela bi to za dan rijesit jel to moguce? mislim moj pregled i mm pregled
    a spermiogram kod njih-- jel se treba narucivat ako ne do kad se predaje sper.?
    jel bude isti dan gotov?

na VV vec znam kako ide ali sam se odlucila za SD pa jel procedura ista?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Draga mmaslačak, prije nego smo se uputili kod dr B i mi smo se mučili 2 godine al bez dr. Ne može te on "uputiti" na ICSI kad vidi dg oligoasteno! Nakon moje punkcije, od njih 10 oocita, njih 7 se NIJE oplodilo IVF metodom, tako da su za preostale 3 upotrijebili zadnju metodu, a to je ICSI.
    Daj Bože da je moglo ići jednostavnijim putevim-inseminacija itd... Tješim se time što imam 24 god, pa ima vremena

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mi smo se mučili 2 godine al bez dr.
    A mi sa doktorom, razumijem ja vas, i to kad kažete da se ne ide odmah na ICSI, iako je dijagnoza za to, sve je meni jasno, ali vi ste barem isprobavali nešto, ja nisam ništa..To je ono što ja želim da vam kažem..

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislila sam da zbog mojih godina odgađa, imam 27, a sad kad vidim da si mlađa od mene..
    Eto sreće da nikad nisam otišla Baumanu.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Draga mmaslačak, prije nego smo se uputili kod dr B i mi smo se mučili 2 godine al bez dr. Ne može te on "uputiti" na ICSI kad vidi dg oligoasteno! Nakon moje punkcije, od njih 10 oocita, njih 7 se NIJE oplodilo IVF metodom, tako da su za preostale 3 upotrijebili zadnju metodu, a to je ICSI.
    Daj Bože da je moglo ići jednostavnijim putevim-inseminacija itd... Tješim se time što imam 24 god, pa ima vremena
    Da li je ovaj tvoj opisani postupak iz travnja ili iz ovog mjeseca?
    Ako je to iz ovog mjeseca, zašto ti odmah nije išao sa mikroinjekcijom obzirom na dijagnozu i iskustvo iz 4 mjeseca :?
    Nije važno što imaš 24 godine, jer stimulacije utječu na tvoj organizam bez obzira na godine. Ako će te stalno stimulirati i "bacati" po 7 j.s. gdje je tu naše pravo i etika?
    Možda sam te krivo razumjela pa oprosti...
    Sretno u ponedjeljak

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Opisujem postupak iz travnja. Hvala na podršci!
    Mmaslačak, mislim da sa dg oligoasthenozoospermiom nema druge osim IVF ili ICSI jedino ako se nalaz popravlja neke su šanse za inseminaciju- citiram dr. Baumana.
    Tako da mi se čini da je dr. B vrlo bio ažuran kad je vidio da je takav i takav nalaz.
    Zašto bi sa 35. godina prolazila ono što moram sada...

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Crvenkapicavako je bilo kod mene,dr je tražio spermigram baš sa sv duha,imali smo neke od prije sa vv,koje je pogledo,,i tražio ponovo(ako imaš neke nalaze od prije ponesi)spermiogram ti se radi gore i ako dođete ranije isti dan je gotov za neki pola sata. samo jednom smo čekali tjedan dana.to ti je sve u istom hodniku.i onda poslije ako je potrebno on će ti reć kaj da ti muž napravi još od pretraga..barem je tako bilo kod mene.. Ja sam danas 9 dan nakon transfera,,i zasad nisam procurila čekam betu :shock: . i ja sam imala puno js..al mi je nakon punkcije dr biolog rekla pošto je mužu loš spermiogram da će odma ići na ICSI,,jer da se ne usudi ići na klasični ivf da zbog tog prokletog zakona,postoji mogućnost da se ne oplodi niti jedna od tri js.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kikla....a jel mm treba kod endrokrinologa se narucivati????

za spermiogram se ne naruciva?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Crvenkapicavako je bilo kod mene,dr je tražio spermigram baš sa sv duha,imali smo neke od prije sa vv,koje je pogledo,,i tražio ponovo(ako imaš neke nalaze od prije ponesi)spermiogram ti se radi gore i ako dođete ranije isti dan je gotov za neki pola sata. samo jednom smo čekali tjedan dana.to ti je sve u istom hodniku.i onda poslije ako je potrebno on će ti reć kaj da ti muž napravi još od pretraga..barem je tako bilo kod mene.. Ja sam danas 9 dan nakon transfera,,i zasad nisam procurila čekam betu :shock: . i ja sam imala puno js..al mi je nakon punkcije dr biolog rekla pošto je mužu loš spermiogram da će odma ići na ICSI,,jer da se ne usudi ići na klasični ivf da zbog tog prokletog zakona,postoji mogućnost da se ne oplodi niti jedna od tri js.
    zelim ti veliku betu i sretno

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Crvenkapica zaboravih ne treba se naručivat...samo pozvonite na zvono od labosa i predate uputnicu.rade spermiogram 09-11 a mi smo znali i ranije doć.a kod dr B za prvi puta mislim da se trebaš naručiti...

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa
    kikla....a jel mm treba kod endrokrinologa se narucivati????

za spermiogram se ne naruciva?
    za endrokrinologa ti neznam..to će ti reć dr ak on treba još kaj obavljat . znam samo da spermigram niš ne treba osim uputnice.i ako ti ideš kod dr to možete sve obavit za jedan dan..sretno..hvala na željama za betu

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kod dr B sam godinu 8 mjeseci, prvu ICSI sam imala u travnju o.g., punktirano 10 oocita, vraćene 3. dan, bez uspjeha.
    Sada idemo drugi put. MM- oligoasthenozoospermia, ET imam u ponedjeljak 5. dan... Nadamo se
    Pa po ovome mi je ispalo da si u postupku jer kažeš da ti je ET u ponedjeljak :?

Inače, kao što mmaslacak kaže i mene su vratili sa tom dijagnozom da se trudim doma, a imala sam 30-ak.
    Ti očito imaš više sreće
    U kojem si sad postupku?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Draga bebel, imaš samo nekoliko postova više moj post gdje piše da sam prvi postupak imala u travnju o.g. I gdje piše da mi je ovo drugi postupak.
    Pozdrav.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Draga bebel, imaš samo nekoliko postova više moj post gdje piše da sam prvi postupak imala u travnju o.g. I gdje piše da mi je ovo drugi postupak.
    Pozdrav.
    Čitam ovo:
    Prije se nije dobivalo?
    Pa te pitam koji je postupak bio :? koja stimulacija.
    Uz to kažeš da je: ET 5 dan u ponedjeljak. Nadam se da je bio.
    Oprosti, ali malo :?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma nemoj biti :? ... Ovako, bila sam na Decapeptylima od 21. dc, pa poslije Menopuri I Gonali F, poslije punkcije Dexamethasoni, Andol 100 i standard Utrići... Danas mi vratili dvije blastocite. Eto...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ma nemoj biti :? ... Ovako, bila sam na Decapeptylima od 21. dc, pa poslije Menopuri I Gonali F, poslije punkcije Dexamethasoni, Andol 100 i standard Utrići... Danas mi vratili dvije blastocite. Eto...
    pa super

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jesi ti u postupku?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Jesi ti u postupku?
    ako mene pitas ja nisam ..bar jos nisam...ali ubrzo

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sretno ti...
    Ako ti se neće dat čekat dat ću ti broj od privatne klinike gdje dr B povremeno dolazi, i gdje ćeš moći sjesti ko čovjek bez žurbe i pitat ga sve što te zanima. Pozdrav

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sta dr Bauman radi i privatno????nisam znala

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Možda upadam ko padobranac. Ne mogu nigdje naći, koliko si stanica dobila? Radili su ICSI na tri? Dvije blastice su fenomenalan rezultat. Sretno!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo mene,jučer bila kod drB nosila nalaze i kaže on da sad nakon M idemo odradit HSG i idući ciklus u postupak :D :D .Jeli koja od vas radila HSG kod B?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ima jedna privatna poliklinika gdje je gotovo svaki ponedjeljak popodne i možeš se naručiti na konzultacije, to ti je 200 kn, al ga možeš na miru sve propitati.
    vali hvala na lijepim željama

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dobili su 8 stanica...

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa
    Jeli koja od vas radila HSG kod B?
    Ja.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa
    Citiraj kiara79 prvotno napisa
    Jeli koja od vas radila HSG kod B?
    Ja.
    ajd malo opiši kako je to izgledalo,ako ti nije problem .Rekao je da ujutro dođem i idem doma popodne,jesi kaj nosila sa sobom ,jel se moraš presvlačiti ili... :?

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Treba ti spavaćica i neki ogrtač, jer se moraš prošetati malo po bolnici do RTG-a, pa da ne ideš gologuza.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa
    Treba ti spavaćica i neki ogrtač, jer se moraš prošetati malo po bolnici do RTG-a, pa da ne ideš gologuza.
    hvala!!!!eh da,ako netko zna u kojoj poliklinici radi dr B nek mi javi na pp i broj telefona.

Stranica 8 od 43 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •