AnnMary ~~~~~~~~~~~~~ za pon i malu mrvicu.
moja mrva je prošlu subotu imala 6 mj, a ja sve više i više razmišljam od SD-u i novoj mrvi.
AnnMary ~~~~~~~~~~~~~ za pon i malu mrvicu.
moja mrva je prošlu subotu imala 6 mj, a ja sve više i više razmišljam od SD-u i novoj mrvi.
Draga Šniki hvala ti na detaljima...nadam se da će većina nas tvojim stopama...čuvaj se
![]()
AnnMary imam dobar osjećaj vibram,pusa tvojoj curici![]()
A jojjj ,pa kaj je ovo ja mislila da sam fulala forum...a di su mi smajlići?????tko zna kad su folikulometrije subotom,znam da je negdje pisalo,al mi se ne da sve iščitavati..,jel subotom radi dr.B ili dr.T ili...
Ahoj draga! Mislim da su subotom malo kasnije folikulometrije, negdje od 8, a radi ti koga zapadne,nema pravila, barem tak bilo prije, a vidiš sve se mijenja pa ko bi ga znao. Nadam se da si mi ti dobro!!!
Ahoj, cure!
Trebala bih info za par koji tek kreće u potpomognutu, a ne mogu od svog malog hahara iščitavati svih 37 stranica.
Kada je najbolje zvati na SD i koliko se otprilike čeka na prve konsultacije. Je li broj još uvijek 3712109?
Svima puno sreće od mame bebe sa SD-a!
Pusa
AnnMary, sretno. Za još jednog.
Ja sam išla u Petrovu i smirila sam se. Nalazi budu gotovi u petak.
Jel mi možete reći koliko dana najmanje trebam primati Gonale? Treba mi ta inf radi MM, koji mi nažalost nije dostupan 24 sata.
ja čekala 4 dana za prve konzultacije...hvala Šniki,znala sam da ćeš ti prva odgovoriti...baš me zanima što će sad sa mnom riješiti...
![]()
Poz... cure ja nikako da se ulogiram na" sivka" pa evo me na "sivka2".... molim vas pomoć krenuli smo u prvi prirodnjak:- pa naravno moramo uraditi testove na HIV, HEPA... dali možemo napraviti ih doma ili baš mora biti iz HZZTM petrova 3? I koliko dugo se čeka na nalaze.... drB rekao da nema punkcije bez nalaza....u strci sam zaboravila ga pitati dali možemo doma vaditi....
Meni je napisao na povijest bolesti 'u Petrovoj'. I ja sam mislila doma, ali sam se u zadnji čas predomislila.
Kako je AnnMary i rekla, ako dođeš od 9 - 11, odma si na redu u Petrovoj.
Bok cure, prvo da vam zaželim da sve brzo postanete mame, a drugo da vam se pridružim na SD-u.
Nakon 4 neuspjela postupka na VV (4 klomifenska postupka, samo 1 tranfer) jednostavno san morala promijeniti kliniku.
Kod vas je stvarno dinamično i plodno. Čestitke Marti 26 na trudnoći i Šniki koja mi je nahvalila kliniku. Nadam se da će i meni biti uspješno.
Evo, 26. 1. sam bila na prvom pregledu kod dr Baumana i uzeo me odmah (valjda zbog godina - 42) u postupak tako da ću za mjesec dana na Menopure i bože pomozi. Inače imam blagu endometriozu, muž ok. Sad radim pretrage i veselim se novom postupku.
Hvala vinalina, nadam se punkciji negdje oko srijede, a nalazi pretpostavljam da neće biti gotovi.... kako si t, kad će kod tebe biti punkcija imaš još puno za bockati se?
sivka, u srijedu se vidimo. Reci u Petrovoj na šalteru da u srijedu imaš punkciju, sestre su ok, možda nešto srede. Jel ti piše na povijesti bolesti Petrova?
Neznam koliko još, pitat ću ga otprilike kada. Tek sam se počela pikati Gonalima.
A neznam koliko još, a MM treba uzeti godišnji, a neznamo kada.
Bubzi, nema se što čekati, kod dr. B su svi jednaki. Sretno!
joj pa gdje su stvarno ti smajlici...sta ne mozemo ih vise koristiti???
AnneMary sretno~~~~~~~~~~
korny ~~~~~~~~sretno
kiara pa zar ti jos nisi dobila?????
svim curama velika pusa
Možeš koristiti smajliće, ali ispod ovog prozora gdje pišeš, imaš opciju Idi na napredno, tam su ti smajleki.
Piše HZZTM petrova 3!supač ak se vidimo u srijedU!
kandela vibrat ćemo za tebe
Bubzi sad si krenula i nebuš se zaustavila brmmmmbrmmmmm
evo malo za sve nas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ joooj..... kak sam:-...
![]()
Ej ženice kak sad gore stvari stoje, mislim s tim psihološkim i pravnim savjetovanjem, naručivanjem ljekova i zamrzavanjem stanica. Malo pratim pa se sve čudim kako je to još sve u zraku, mislim u usporedbi s drugim klinikama.....( imam dosta frendica, na žalost koje će također morati u postupke, pa mene "iskusnu" ispituju, a ja više ne znam kaj bi im rekla)...
sivka2 ti si mi sva.....baš lijepo, samo tako nastavi
Ja sam fakat slučaj za sebezamisli da pitam nekaj važnoga što se postupka tiče
ako sam poslije skužila da sam trebala pitat dali obavezno trebamo vaditi nalaze u petrovoj ili možemo doma
![]()
Šnikica, draga, meni je rekao dr da još ništa od zamrzavanja jajnih stanica (na moje veeeliko iznaneđenje, jer sam bila uvjerena da će dosad već profunkcionirati), a velim ti da mi p&p nije niti spomenuo, ali ne znači da još nebude.
A kak si ti? Uživaš u trudnoći? Već ti se sigurno vidi bušek onak...
Ma da, vidim ja daje to još sve onak-nikak, ko zna možda i bolje, možda čekaju da šljusne zakon....
A ja, o pa već imam škembolinu dosta veliku, inače sam mršavija, onak sa izraženim kostima na zdjelici, ali sad tih kostiju ni za vidjet
Baš imam sutra uzv, nemrem dočekati, a opet me frka, samo da je sve ok![]()
ej curkice kako ste mi?Ja sam malo došla sebi,prošla me depra sad sam ok-relativno...u subotu se spremam na folikulometriju,pa ćemo vidjeti...ne nadam se previše.
evo mene sa transfera.
bilo nas je četri.
dvije s punkcije u petak, 1 od četvrtka i jedna od srijede.
transfer je bio koma, nagori do sad.
a sad slijedi čekanje!![]()
Bok curke eto u srijedu je punkcija baš kako sam se nadala a ET vjerovatno u petak opet, AnneMary plašiš me pa kako najgori?! Inače i mene je zadnji put bolilo na transferu a punkcija!
Vinalina sestre u petrovoj su stvarno supač, sredile su nam hitno tak da kad idemo na punkciju dolazimo po nalaze da se ne vozimo u zg opet!
sivka2 želim ti puno sreće u postupku! mene kod 2 punkcije nije nikaj boljelo,ali stvarno ništsamo mala nelagoda,a treća punkcija je ludo boljela,al se isplatila jer je bila dobitna i sad sam trudna 15+4 i sutra očekujem novi uzv! cure svima šaljem trudničke vibrice i što prije vas njima zarazila!![]()
Ej andreja pa ja kaskam za tobom 2 dana....i ja imam uzv sutra....
AnneMary pa kaj je bilo?? Nadam se da će ovo biti dobitni kad ti se je tako zamjerio
sivka2evo već sad počinjem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što bezbolniju punkciju
curke neka vam bude najplodnije ovo proljece i sretno koje idete u postupak. mene buni ovajnovi forum, pa mislim da sam obrisala neke nove poruke tako da nek oproste cure koje su poslale i ponove. sorkac na off topic, al ne znam kako bi to prenijela drukcije.
Joj kak se to uhodalo.
Sivka ti si u prirodnom? Pa nevjerujem da bi ti u petak bio transfer. Nije li to malo prereno?
Šniki, javi kak će biti sutra.
A niste mi odgovorile koliko dana najmanje trebam primati Gonal F? A stvarno mi je potrebno...
Z
Da jesam moj prvi prirodnjak! Mislim si da će biti u petak jer i u stimuliranom je isto taka situacija bila punkcija u srijedu a ET u petak....Jooooj jako sam
~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo nam!! Andrejica kako si? Super ti to guraš VEĆ je 15tj?! Supač!
Šniki hvala na ~~~~~~~~~~~~~~ treba nam treba, kandela tebi sretno sutra na AIH!!!![]()
Joj kak sam smotana pa vas dvije idete na UVZ sutra pa drage moje sretno vam bilo i sve bu ok,![]()
Ej vinči pa to ti sve ovisi kak ti folikuli rastu....ja sam već punkciju imala 12-ti dc, kod nekih ti bude prije ili kasnije!! Znam i curke koje su imale 15-ti dc punkciju.....Uglavnom na dan štoperice ti bude zadnji Gonal i zadnji Decapeptyl ( ja sam dakle Gonale uzimala 9 dana-njih 21....)
Malo sam odužila...klasika
hvala sivka...bit ce sve super.....kad zatopli svi skupa suncamo trbuseke na nekoj terasi uz kavicu![]()
Hvala šniki to mi je jako važno da mi MM ne ode nekam u Europu.
A zašto ja ne mogu sebi na forumu postaviti da mi na mail dolaze obavijesti o novim postovima?
Kao prije.
Ma da i ja sam to primijetila, da ne dobivam više obavijest kad mi pp stigne....nemam pojma...negdje je netko o tome nekaj pisal...bum malo proštudirala....
Kada ste vi počele osjećati nešto nakon injekcija. Ja sam ih primila već 15 komada i ništa, baš ništa.![]()
ja ti isto nisam imala ama baš nikakve simptome,a znala sam primiti i po 30 ampula.različito je od organizma do organizma.
bokic,a kaj ovdje svi još spavaju? evo da vas razbudim s novostima s jučerašnjeg uzv,jer vam se jučer nisam stigla javiti. bebica je dečkić,malo napredan jer je već ko za 17tj,velik 12 cm i težak 165g. jako je živahna i vesela beba! pa evo drage curke nadam se da ću vas sve zaraziti s trudničkim virusom! Šniki,šta ima kod tebe?