Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2101

Tema: POTPOMOGNUTA NA SVETOM DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj tinaka prvotno napisa
    Jim, nije uopće glupo pitanje. Svi se tako osjećamo kad idemo prvi put i ne znamo što nas čeka.

- Postupak se odvija u laboratoriju. Ne boli pretjerano, možda više malo neugodan osjećaj, al kratko traje i nakon toga ostaješ ležati pola sata na tom istom mjestu.

tinaka, stvarno za trud.

Ja bih samo napomenula a propos ležanja nakon punkcije -niti jednom od 4 punkcije koje sam gore odradila nisu mi rekli da moram ležati :/ Nisam ležala niti nakon transfera. Mislim da se leži samo ako je ispunktirano puno folikula.

Nisam morala biti na tašte, ali vjerovatno zato što mi nikada nisu nudili anesteziju.

Jim draga, sretno i želim ti da ti ovaj postupak bude dpbitni!

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bok cure, prvo da vam zaželim da sve brzo postanete mame, a drugo da vam se pridružim na SD-u.
    Nakon 4 neuspjela postupka na VV (4 klomifenska postupka, samo 1 tranfer) jednostavno san morala promijeniti kliniku.
    Kod vas je stvarno dinamično i plodno. Čestitke Marti 26 na trudnoći i Šniki koja mi je nahvalila kliniku. Nadam se da će i meni biti uspješno.
    Evo, 26. 1. sam bila na prvom pregledu kod dr Baumana i uzeo me odmah (valjda zbog godina - 42) u postupak tako da ću za mjesec dana na Menopure i bože pomozi. Inače imam blagu endometriozu, muž ok. Sad radim pretrage i veselim se novom postupku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •