Da Vinalina, upravo tako samo te šalje amo tamo a ništa konkretno, ja sam se bila šokirala kad mi je rekao za operaciju, ja pitam pa da li je to potrebno? Pa nećete mi valjda raditi insemenaciju sa ovako groznim spermiogramom? On kaže: pa eto da otklonimo svaku dvojbu da je samo kod muža problem..a kod mene svi nalazi uredni! Ja se mislim neću proturiječiti..i pristanem, na kraju sve tip top, na otpusnom piše da je uzorak poslan na PHD nalaz, koji je pokazao da je "uzorak" uredan.Kao cista bila sve prohodno, maternica uredna itd. Bezz, i veli mi onda sad se kod kuće potrudite jedno 6mj. Ja opet u šoku, mislim se s čim? Kažem ja njemu doktore pa spermiogram i jeste najveći problem..kaže on neka muž prestane pušiti, ja kažem nije u životu zapalio..I odem plačući.
Zato sam odlučila pozdraviti se sa njim i sreću potražiti u Vinogradskoj, ne čeka se puno, uvažio mi sve nalaze osim briseva koji su stariji od god. i ovo što svi moramo po novom, dok mi ovaj stalno nalazio nešto novo i svaki put pitam jel to to? treba li još nešto? kaže ne i opet me pošalje da nešto ponovim. a vidim bome ima i puno trudnica u Vinogradskoj (jedna je, a nisam sigurna nakon koliko godina kod dr.B bila) u Vinogradskoj zatrudnila iz prve, to me preusmjerilo isti tren!