Stranica 6 od 43 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 2101

Tema: POTPOMOGNUTA NA SVETOM DUHU

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Joss prvotno napisa
    Citiraj vinalina prvotno napisa
    Jeste li vi pročitale da ja nisam nova u tome i da znam o čemu pričam.
    Ali da još jednom naglasim, 12 različitih IVF-ova, dugi ciklus, kratki i prirodni.
    Znam ja razliku između dugog i kratkog postupka. Naime kratki postupak počinje cca 5 dc sa klomifenima ili femarom, pet dana, nakon kojega se kupuju inekcije Gonala F ili Menopura, tri dana ili po potrebi. To ne ide na teret HZZ-a. I uzima se terapija bez supresije. Neću govorit, mislim da se podrazumjeva da štoperica, Ovitrelle, Ovidrel ili Choragon ide u svakom postupku bez obzira koji je.
    Dugi postupak ide preko HZZ (i taj sam ja radila na SD) od 1 dc s inekcijama Menopura (iako se on daje starijim ženama, a je sam tada imala 24 godine, no bez obzira). Bez pripreme i supresije dobivala sam 24 Menopura do ovulacije iako su moji hormoni preuzeli vodeću ulogu, tako da mi je prije punkcije pukao vodeći folikul, a ove ostale je na živo punktirao (bilo mi je baš svejedno jer sam spila 3 normabela i 3 Ketonala). Punktirao je oko 9 folikula, dobio 2 js, učinjen ICSI, drugi dan sam zvala, nije se niti jedna oplodila. Za dva dana sam zvala oplodila se samo jedna. Znači nezrela js. Za 3 dana sam imala ET. I dobila sam mengu za 6 dana od transfera.
    Neka se molim javi netko tko je koristio 24 Menopura ili Gonala bez supresije u "kratkom protokolu"

Joss draga, ja tada nisam imala kratki postupak.
    Zvučalo je kao da jesi jer si rekla čisti menopur,
    ovo što si opisala kao kratki protokol je neka polu stimulacija takoreći.

frendica mi je primila preko 40 gonala bez supresije ( low responderi)
    x potipsujem Joss

Moja dva različita kratka protokola, jedan Ljubljanski i jedan Mariborski:
    I. varijanta (najčešća):
    od 2.-9. dc po 1 Decapeptyl i 3 Menopura
    10. dc 1 Menopur ujutro i navečer Pregnyl-štoperica

II. varijanta (do koje nije došlo zbog nekih problema, ali je protokol propisan)
    od 2. dana ciklusa 3 Gonala, a zatim Cetrorelix kao supresija kada liječnik procijeni (pretpostavljam kod mene bi to bilo 8. 9. ili 10. dc, iako to ovisi o reakciji). I naravno štoperica.

Jednom (to nije bilo u u ovim ciklusima, već u jednom skoro prirodnom) sam dobila Pregnyl nakon transfera, onda on nije u funkciji štoperice, nego je trebao pomoći žutom tijelu, odnosno implantaciji.

Dugi protokol podrazumijeva uzimanje Decapeptyla ili Superfacta već cca 20. dan prehodnog ciklusa. Prije toga može prethoditi uzimanje kontracepcijskih pilula ili ne, ovisi o pacijentu i logistici bolnice.

vinalina, vidim da si nesretna zbog lošeg ishoda i svakako trebaš naći mjesto gdje ćeš imato povjerenja u liječnike, biologe i sestre. Napisala si da su ti u Petrovoj rekli da si mlada pa je makar vrijeme na tvojoj strani. Svakako promijeni doktora jer "nabrijana" rasprava s doktorom, vjerojatno nije baš dobar početak stimulacije.

Ne vjerujem da će te utješiti, ali ja sam sebi priuštila najbolje što sam mogla u nekom trenutku, potrošili smo MM i ja u zadnjih 6 godina cca 8000 eura. Bez rezultata. Ne krivim liječnike, niti terapiju. Greška je negdje drugdje...

Međutim, ono što nas sve pogađa je što nas je sad sustigla Milinovićeva ruka. Sad će definitivno biti dodatni problem u one 3 stanice kojima smiju manipulirati liječnici. S mojom dijagnozom i dobrom reakcijom na stimulaciju, ne bih nikada išla po ovom zakonu na IVF u Hrvatskoj.

višnja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Višnja kaj ti imaš treoje djece ili sam ja nešto krivo shvatila iz tvog potpisa??
    Vinalina, dobro si shvatila Mi smo od onih moja i tvoja djeca, ali bez naših
    Ja možda nemam pravo bilo što reći s obzirom da imam već djecu pogotovo pred curama koje se trude za za prvog bebača, ali želja je jednako jaka i kad želite prvo i peto. Nadam se da će te to doživjeti

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Vinalina, dobro si shvatila Mi smo od onih moja i tvoja djeca, ali bez naših
    Ja možda nemam pravo bilo što reći s obzirom da imam već djecu pogotovo pred curama koje se trude za za prvog bebača, ali želja je jednako jaka i kad želite prvo i peto. Nadam se da će te to doživjeti [/quote]

Znam da želite svoje dijete i ne osuđujem nikoga, nego drago mi je i ja bi htjela čopor djece oko sebe i za svakoga bi se potrudila jednako. Nemoj me krivo shvatiti, bravo za tebe!!! :D :D :D

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

sad ste me fakat zbedirale...sad vrtim razne scenarije i mislim kak će meni a onda se sjetim da je prema meni bio izuzetno rezerviran(čitaj nadr...) i sad mi je muka opet ići tamo,a možda je samo imao loš dan...

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kiara, kada ideš tamo gledaj to sa one strane da svi mi imamo boljih i mgorih dana, a nakon toga donesi odluku koja mora biti samo tvoja, usudjujem se reći i subjektivna, jer ja sam ta koja uvijek donosi takve odluke temeljem sasvim subjektivnog dojma i nikakva stručnost i kvaliteta tu ne pomaže.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj tinaka prvotno napisa
    Kiara, kada ideš tamo gledaj to sa one strane da svi mi imamo boljih i mgorih dana, a nakon toga donesi odluku koja mora biti samo tvoja, usudjujem se reći i subjektivna, jer ja sam ta koja uvijek donosi takve odluke temeljem sasvim subjektivnog dojma i nikakva stručnost i kvaliteta tu ne pomaže.
    Ovo potpisujem i velim još da u principu niti nemaš kam drugam ići.
    Vidiš da postoje i one koje su udpjele od prve na SD. Nemoj propustiti šansu da budeš i ti jedna od njih.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

vinalina, bez uvrede, ali stvarno ne razumijem tvoje inzistiranje na SD... kako mislis da "nema kam drugdje ici"??? to nikako nije istina... ne znam niti dr. B niti njegov odnos prema pacijentima (i nemam nikakvo lose misljenje o njemu - prijatelji su mi dobili bebu zahvaljujuci njemu), ali da sam nezadovoljna lijecnikom ili lijecenjem, ni sekunde ne bih dvojila da se prebacim drugdje! ovo je jako delikatan proces i razumijevanje i dobar odnos s lijecnikom je nuzan, a ne samo pozeljan.
    a ono "nemas kamo drugdje" stvarno nije istina...

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Gle jednostavno ću ti objasniti, da nebudeš mislila da sam ovakva ili onakva. Ja i MM smo već 5 godina u brakui prošla sam svega i svačega.
    Previše sam u tome i vidim da ima jako loših stvari. Nakon pauze sam bila u Vinogradskoj, ali se dr i ja nismo našli, što bi ti uradila da ti doktor neda reći jednu jedinu riječ, da se s jednim dogovoriš blažu stimulaciju, a drugi ti prepiše jaku, i hoćeš mu nešto reći, a on ti neda???
    Drugo, kada sam krenula na IVF SD mi je bio prva odluka, i tamo sam bila 2 godine. Išla ko tele, on rekao začepljeni jajovodi, moja dr. rakla PCOS. Kada sam promijenila dr. ginekologije, nije mogao vjerovati, samo dijagnoze, niko od ničega ne liječi.
    Za privatnike još nisam skupila novaca, jer sam sada ostala bez posla, a čujem da se i na VV plaća.
    Bila i u Petrovoj, dr. Kasum me je pitao pošto sam došla, kada sam tako mlada. Da meni to još ne treba.
    Ja sam ti rođeni pehist, s odlikom pesimista (definicija - optimist s iskustvom) Svaka čast i zavidim ljudima koji nalete na dr. koji je čovjek i stručnjak. Ajd ti meni sad reci???
    Kamo bi ja išla.
    Pacijentica sam i dr. Baumana i dr. Tomica i dr. Kune u Vinogradskoj i no hard feelings, no iz tebe progovara frustriranost neuspjelim pokusajima.
    U mojih 11 neuspjelih pokusaja ni jedan od ova tri lijecnika u ni jednom trenu nisu u meni pobudili ovakvu sliku.
    Svo troje je izuzetno strpljivo, znaju slusati i prepoznati zelje i mogucnosti svojih pacijentica i odlicni su MPO-evci.
    Ja sada idem u Maribor, ali nisu me otjerali ti lijecnici. Otjerali su me oni koji njima ne daju da rade. svoj posao.
    Daj boze onakvih labos uvjeta kao sto imaju recimo Slovenci ili Prazani + nasi lijecnici = bili bi u vrhu svjetskih statistika.
    I osobno me vrijedja kad netko kaze da bi volio naletiti na strucnjaka jer po tome ispada da je ostatak pacijenata koje ovi lijecnici lijece retardirano, zar ne?!

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

vinalina - nikako mi nije jasno kako nemaš druge mogućnosti osim SD-a :? ? inače ja sam na SD-u provela 4 godine, prošla sve i svašta, ali ne mogu reći da je gore loša ekipa - imala sam s njima vrlo dobro iskustvo i prekrasan odnos. bilo je i njihovih žutih minuta, ali ako ću biti iskrena do kraja bilo je i mojih žutih minuta koje su oni odslušali . svi smo mi ljudi od krvi i mesa sa dobrim i lošim danima. mpo je često vrlo dugotrajan i iscrpljujući proces pa je vrlo važno da imaš povjerenja u cijelu ekipu, a prvenstveno da u sam postupak uđeš pozitivno (think pink), a ne pun negativne energije. sretno !

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Zaboravite. Odjavljujem se, ali ostajem pri svom mišljenju.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zaboravite. Odjavljujem se, ali ostajem pri svom mišljenju.
    Samo ti daj. Sretno!

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moram priznati da mi nije jasno zbog čega ljudi ostaju u klinici i s doktorima koji im ne odgovaraju?

nemojte me krivo shvatiti, mislim da je vrlo korisno čuti, pogotovo za neke potencijalne nove pacijente, i loša iskustva sa SD-a, jer je onda lakše odlučiti gdje će ići, ali nije mi jasna ovakva negativnost, neslaganje s doktorima i onda i ostajanje kod istih.
    hoću reći, da se ja ne osjećam dobro na nekoj klinici (zbog bilo kojeg razloga) otišla bih negdje drugdje, pogotovo jer je (barem do sada, prije novog zakona) bilo itekako izbora između državnih i privatnih klinika u zg. tako smo i npr. mi otišli s VV nakon obavljene dijagnostike, jer nam neke stvari tamo (logističke) nisu odgovarale.

moje iskustvo s SD-om je bilo stvarno dobro, nismo dugo čekali na postupke, sviđao mi se pristup dr.B, a i dr.T je bila stvarno odlična.

što se tiče protokola netko je pitao, prvi stimulirani mi je isto bio samo menopur (bez supresije, kontracepcije, bilo čega) i dobili smo 4 stanice, a nakon toga odmah u prirodnom nije bilo stanice - tako da izgleda da je to neki defaultni prvi postupak tamo.
    tek u idućem stimuliranom sam bila na kontracepciji i supresiji te kombinaciji gonala i menopura i dobila više JS.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja i mm smo se s dr dogovorili da krećemo od slabijih protokola ka jačima, jer htjeli smo vidjeti kako uopće reagiram na terapije, zašto se trpati svim i svačim bez potrebe i bili smo, na sreću, u pravu. ICSI nakon gonala i decapeptyla bez ičeg drugog i dobili smo jajnih stanica za izvoz.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja i mm smo se s dr dogovorili da krećemo od slabijih protokola ka jačima, jer htjeli smo vidjeti kako uopće reagiram na terapije, zašto se trpati svim i svačim bez potrebe i bili smo, na sreću, u pravu. ICSI nakon gonala i decapeptyla bez ičeg drugog i dobili smo jajnih stanica za izvoz.
    tinaka, vjerojatno si mislila na male doze Gonala, jer i nema baš jače stimulacije od toga, odnosno npr. Klomifeni se broje pod slabu stimulaciju, a Menopuri, Merionali i Gonali pod standardnu. Znam da si ti tu duže na forumu i znaš sve, samo da se ne bi nove cure zbunile

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa
    tinaka, vjerojatno si mislila na male doze Gonala, jer i nema baš jače stimulacije od toga, odnosno npr. Klomifeni se broje pod slabu stimulaciju, a Menopuri, Merionali i Gonali pod standardnu. Znam da si ti tu duže na forumu i znaš sve, samo da se ne bi nove cure zbunile
    Ma da. Ja kad govorim o 'slabijim' i 'jačim' stimulacijama podrazumijevam one stimulacije koje slabije ili jače djeluju na mene i moj organizam. Ispričavam se ako sam nekoga zbunila ali tako nekako otpočetka komuniciram i s doktorima pa mi nekako ostalo.

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa

Ja sada idem u Maribor, ali nisu me otjerali ti lijecnici. Otjerali su me oni koji njima ne daju da rade. svoj posao.
    Daj boze onakvih labos uvjeta kao sto imaju recimo Slovenci ili Prazani + nasi lijecnici = bili bi u vrhu svjetskih statistika.
    potpisujem....( a sve još ne mogu vjerovati da je to to i da u RH nemam više što tražiti s ovakvim zakonom )

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Neka se molim javi netko tko je koristio 24 Menopura ili Gonala bez supresije u "kratkom protokolu".
    ja sam imala takav protokol na SD, primila ukupno 23 Menopura, bez supresije. Mislim da se takav protokol daje mlađim curama kod kojih je pretpostavka da bi mogle bolje dobro reagirati na takav protokol.
    Evo ti i moga primjera gdje niti u ovom protokolu niti u protokolu sa supresijom (Decapeptyl + gonali), uz svršene hormone, nisam imala niti jedne jedine stanice - nažalost, krivnja nije na doktorima jer su takvi slučajevi rijetkost.

Ja sam sa drB bila zadovoljna.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo, još uvijek čitam ovu temu, nekako mi je prirasla srcu, bez obzira što sam ja jedna od sretnica koja je uspjela zatrudniti iz drugog AIH-a na SD.
    Došla sam u na SD u svibnju, bila kod dr.B oko 3 min, pregledao mi je nalaze, svi moji su bili ok, a mm teratozoospermia. Dao mi Klomifene i rekao da 10 dan dođem na folikulimetriju. 5.6. prvi AIH - neuspješan. I sama sam bila začuđena kak je sve to brzo išlo. Drugi ciklus - opet Klomifen, 6.7. AIH i evo me - trudna 12 tjedana - blizanci.
    Prvi susret s dr.B bio mi je koma ali dalje je sve išlo ok.
    Tako da Vam samo mogu reći da vjerujete u sebe, malo i u doktore, i sigurno će sve biti dobro.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

tak je i meni bilo prvi susret koma a nadam se da će drugi za mjesec dana bolje proći...Mrnjica sretno sa blizančekima

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno molim pomoć

Bok cure! Neznam gdje postaviti pitanje,ali trebam malu pomoć,sada sam u 16 tjednu trudnoće,mpo trudnoća,od početka koristim utrogestan 3 puta po 2 dnevno i sada bi trebala postupno prestati,ali neznam kako i na koji način,koliko smanjiti dozu za početak i koliko dana tako koristiti smanjenu dozu,malo sam zbunjena,help???
    Hvala!

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

lavicae, možda bi ti bilo najbolje konzultirati se s mpo doktorom.
    Ja sam danas 12+5 i pitala sam jutros doktora kako da se skidam s utrića - kaže da svaki tjedan smanjim po 1 tableticu (znači sa 3x2 smanjim na 2x2 i 1x1, pa onda za tjedan dana na 2x2, i tak dalje..),. Ali, to je možda u mom slučaju ok, moja je trudnoća kakva 3 tjedna kraća.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: molim pomoć

Citiraj lavicae prvotno napisa
    Bok cure! Neznam gdje postaviti pitanje,ali trebam malu pomoć,sada sam u 16 tjednu trudnoće,mpo trudnoća,od početka koristim utrogestan 3 puta po 2 dnevno i sada bi trebala postupno prestati,ali neznam kako i na koji način,koliko smanjiti dozu za početak i koliko dana tako koristiti smanjenu dozu,malo sam zbunjena,help???
    Hvala!
    ja sam u 19 tjednu trudnoće(blizanci).svaki tjedan sam stavljala 1 utrogestan manje.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da, nikako se ne smije odjedanput prestati s tabletama, već postepeno da se tijelo navikne.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno molim pomoć

Hvala vam puno cure!
    Želim vam bezbrižnu trudnoću i zdrave male bebice!
    Pusa!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cure moze li mi neka napisati jel se na SD daje ikakva anestezija ..??? :? :? :?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jesam smotana...mislila sam kada se radi punkcija js ??jel se dobije anestezija :/

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Do sada nije bilo. Na moju veliku žalost. Al navodno da će uskoro početi davati. Uzmi to s rezervom. :/

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kakvo je stanje trenutno na SD? rade li postupke ? daju li nekakve nove upute (u skladu sa ovim pravilnicima) ?

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

počeli su nešto raditi, uglavnom cure polako kreću na folikulometrije; ne znam da li je odrađena koja punkcija.
    crvenkapica, nažalost na SD ne daju anesteziju (bila na 4 punkcije na SD i niti jednom nije bilo spomena o tome).; pogotovo nema šanse ukoliko se radi o prirodnjaku. Kod ful stimulacije možeš pitati doktora, ali ako ti i kaže da može nije garancija da ćeš ju i dobiti (baš tako je meni drB odgovorio na moje pitanje o anesteziji). Ja bi si svaki put drmnula Normabel 5 mg i Tramal 100.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hvala .............a dali vrijede na S D nalazi iz drugih bolnica??..

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa
    hvala .............a dali vrijede na S D nalazi iz drugih bolnica??..
    moji nalazi su svi vrijedili, a mm-u su tražili da napravi spermiogram kod njih.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pitam... jer kazu da na VV ne vrijedi mm spermiogram.....hormone također moras vadit kod njih 3-5 dc.....posto nisam iz zg imam 5h voznje nikako mi to ne pase...imam sve nalaze friske i nije mi jasno zasto ne priznaju :? :? :?

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma meni je ista priča (udaljenost), i nije nikakav problem: tvoji nalazi svi vrijede, a muž kad dođete gori napravi spermiogram -ponesite uputnicu od njegovog dr.-a opće prakse. Ako dođete ranije dok lab. još radi nalaz će mu biti isti dan, ako ste kasnije tamo,pozvonite na lab.- primit će ga jer je izdaleka, ali nalaz neće bit odmah nego će ti ga poslat poštom.
    Tako smo mi odradili prije 2 god. kad smo bili gori, a jel se nešto minjalo, saznaću u utorak

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo da se i ja malo uključim. Na SD ti sve priznaju, tako da ništa ne brineš. Evo i ja sam sad kod njih, a bila sam prije na VV. Čak mi vrijedi i papa od prošle god. iako je uvijek bolje imati friški nalaz. Mislim da samo muškići trebaju na provijeru, što i nije tako strašno. Samo polako i smireno. Nema nam druge.

Music78 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pitam... jer kazu da na VV ne vrijedi mm spermiogram.....hormone također moras vadit kod njih 3-5 dc.....posto nisam iz zg imam 5h voznje nikako mi to ne pase...imam sve nalaze friske i nije mi jasno zasto ne priznaju :? :? :?
    Nemoj se brinuti,svi nalazi ti vrijede. Potpisujem Primin zadnji post s tim da bih dodala da je mm-u spermiogram,koji je morao uraditi na SD-u,bio gotov odmah, a bili smo na IVF-u u 4.mjesecu ove godine

Music78 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jesam smotana...mislila sam kada se radi punkcija js ??jel se dobije anestezija :/
    Što se punkcije tiče, ako radiš 1. put, ne možeš je dobiti. Ja sam prije popila Normabel od 5 mg. Dr.B. mi je rekao da svaki sljedeći put pitaju hoćeš li anesteziju ili ne

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kad se sjetim svojih Normabela i Ketonala prije punkcije, bolje da nisam niš uzela i trovala si želudac, jer ionako nikakve koristi od toga. :/

Music78 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Kad se sjetim svojih Normabela i Ketonala prije punkcije, bolje da nisam niš uzela i trovala si želudac, jer ionako nikakve koristi od toga. :/
    Meni je koristilo jer sam bila opuštenija nego što bih inače bila. Sva sreća, punkcija mi je kratko trajala.Imala sam samo 3 JS.Bolilo je ali, ne znam kako bih to bolje opisala, u tom trenutku mi je bilo sasvim svejedno što me boli Čudna je stvar ta psiha

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cure, čula sam se s dr.B jer sam naručena za aih u 10 mj., uredno mi je ponovio moj protokol i nije spominjao nikakve papire da trebam ponjeti sa sobom osim vjenčanog lista. Idem na aih već prvi tjedan u 10 mj. Da li je koja već bila u 9 mj. na postupku? Zašto mi nije spomenuo dodatnu dokumentaciju?

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

To je očito politika klinike da priznaje obradu u svojem laboratoriju. MM su različite dijagnoze iz labosa klinike VV i Petrova.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

imam jedan problemčić i nisam pametna šta da radim.Kako sam radila CB izoliran mi je streptokok i trenutno sam na antibiotiku,M moram dobiti 4.10. i nakon toga ponoviti briseva i kod B. sam naručena 13.10. i do tad mi neće biti gotovi nalazi.Sad ja ne znam ići gore samo sa progesteronom ili da zovem i ugovorim drugi termin... :?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cure koliko ste vi zadovoljne S D i koliko su dr.
    dobri u toj bolnici??? kojeg bi mi preporucile.........

Music78 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

cure koliko ste vi zadovoljne S D i koliko su dr.
    dobri u toj bolnici??? kojeg bi mi preporucile.........
    Draga crvenkapice77, sve o mom osobnom iskustvu na SD-u možeš pročitati na ovoj istoj temi samo na 5.str.,da se ne ponavljam. Ima par postova. Nadam se da će ti pomoći...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jel mi moze neko poslat broj od dr.baumana gdje se trebam narucit za prvi put i od dr.gdje cu mm narucit?? hvala

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Br.tel za naručivanje je: 01/37-12-109
    Lab. za spermiogram: 01/37-12-274

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa
    imam jedan problemčić i nisam pametna šta da radim.Kako sam radila CB izoliran mi je streptokok i trenutno sam na antibiotiku,M moram dobiti 4.10. i nakon toga ponoviti briseva i kod B. sam naručena 13.10. i do tad mi neće biti gotovi nalazi.Sad ja ne znam ići gore samo sa progesteronom ili da zovem i ugovorim drugi termin... :?

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Jim prvotno napisa
    Cure, čula sam se s dr.B jer sam naručena za aih u 10 mj., uredno mi je ponovio moj protokol i nije spominjao nikakve papire da trebam ponjeti sa sobom osim vjenčanog lista. Idem na aih već prvi tjedan u 10 mj. Da li je koja već bila u 9 mj. na postupku? Zašto mi nije spomenuo dodatnu dokumentaciju?
    možda za AIH ne trebaju papiri, potvrde,..itd

Iako sada po novome GROZNOME zakonu baš sve moguće!!!!

Nadajo se da će što prije zakon pasti!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Drage cure,

da li je S. Duh krenuo s postupcima, da li je ijedna od vas krenula s pikanjem, sa smrkanjem suprefacta......?

Hvala,

K.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja i još jedna simpatična cura smo u petak bile na aih - u na Sv. Duhu.
    Bilo je još cura ali ja sad ne znam u kojem su one bile postupku.

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa
    Drage cure,

da li je S. Duh krenuo s postupcima, da li je ijedna od vas krenula s pikanjem, sa smrkanjem suprefacta......?

Hvala,

K.
    Postupci se rade, e sad ne znam da li i stimulirani, prirodni ivf sigurno.
    Za stare pacijente sve funkcionira po staroj uhodanoj shemi,jedino treba vjenčani list, one potvrde i gluposti ne trebaju za sada.

Stranica 6 od 43 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •