-
moram priznati da mi nije jasno zbog čega ljudi ostaju u klinici i s doktorima koji im ne odgovaraju?
nemojte me krivo shvatiti, mislim da je vrlo korisno čuti, pogotovo za neke potencijalne nove pacijente, i loša iskustva sa SD-a, jer je onda lakše odlučiti gdje će ići, ali nije mi jasna ovakva negativnost, neslaganje s doktorima i onda i ostajanje kod istih.
hoću reći, da se ja ne osjećam dobro na nekoj klinici (zbog bilo kojeg razloga) otišla bih negdje drugdje, pogotovo jer je (barem do sada, prije novog zakona) bilo itekako izbora između državnih i privatnih klinika u zg. tako smo i npr. mi otišli s VV nakon obavljene dijagnostike, jer nam neke stvari tamo (logističke) nisu odgovarale.
moje iskustvo s SD-om je bilo stvarno dobro, nismo dugo čekali na postupke, sviđao mi se pristup dr.B, a i dr.T je bila stvarno odlična.
što se tiče protokola netko je pitao, prvi stimulirani mi je isto bio samo menopur (bez supresije, kontracepcije, bilo čega) i dobili smo 4 stanice, a nakon toga odmah u prirodnom nije bilo stanice - tako da izgleda da je to neki defaultni prvi postupak tamo.
tek u idućem stimuliranom sam bila na kontracepciji i supresiji te kombinaciji gonala i menopura i dobila više JS.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma