Draga Marchie evo da ti i ja čestitam. I ja sam dr B. trudnica, za sada sretno u 21. tjednu. Nadam se da će ti trudnoća biti školska i da će i naše mrvice povećati statistike. Kod mene je isto prvi pregled bio u 6. tjednu i nije se još čulo srce (to je i normalno jer to nije stvarnih 6 tjedana). Nadovezala bih se malo na ovo mirovanje i "nerad". Meni je dr B. odmah na početku rekao da mogu na bolovanje (kao on me neće nagovarati, ali neka dobro razmislim s obzirom na sve što smo prošli). Kad sam došla na zadnji pregled kod njega (prije nego li me uputio na praćenje rizične trudnoće) rekao mi je da više mirujem nego ne. Nažalost, ni dan danas ne znam da li je to rekao samo iz predostrožnosti ili se ipak nešto vidjelo na UZV-u jer sam dva tjedna nakon toga prokrvarila i skoro izgubila svoju mrvicu. A bila sam doma i jako se čuvala (ništa teško nisam dizala, sve kućanske poslove mi je radio netko drugi, ja samo odmarala, malo šetala i uživala). Moj je posao inače sjedeći iako podosta stresan (al ja sam po prirodi takva sklona nerviranju). Moja je preporuka svim MPO trudnicama da ozbiljno shvate svoje stanje i kako mi je doc sam rekao dobro razmisle o svom ponašanju jer dug je put prijeđen do pozitivne bete. Šaljem pozitivne vibre svim čekalicama za veeeliku betu