jooooooj, curke, tak ste me oraspoložile svojom pozitivom, jedva čeka M i ponovnu akciju!!!!
Marchie37, šniki![]()
čuvajte bušice!
svim curama u postupcima i čekanju postupaka![]()
jooooooj, curke, tak ste me oraspoložile svojom pozitivom, jedva čeka M i ponovnu akciju!!!!
Marchie37, šniki![]()
čuvajte bušice!
svim curama u postupcima i čekanju postupaka![]()
Evo da se javim.
napokon sam dobila, danas 1.dc, sad čekam 8. pa na folikulometriju.
čvrsto sam odlučila hodočastiti svaki mjesec dok se nešto ne dogodi, a to može biti jedino +.
e tad ću se odmorit!![]()
Bravo draga....evo ti![]()
za pozitivan stav :D :D
:D :D :D za pozitivne stavove, čekalice, pikalice, trudnice i za puno puno
![]()
![]()
![]()
na ovom forumu!!!!
Bravo marta7, AnneMary i sve cure koje krećete :D Samo neka nas se dr. B. jedne po jedne rješava! Da se lijepo preselimo u trudničku ambulantu... Btw. bila sam kod svoje dr u četvrtak, ona se divila uzv sličicama, objašnjavala što vidi pa sam bila iskreno fascinirana. I uspjela sam već natući 2,5 kg! Ne znam kako mi je to uspjelo!
Pusa svima!![]()
Marchiekako si draga...čitam da se lagano proširuješ...jooooj kak je to lijepo :D ...nadam se da ću i ja ubrzo tvojim stopama...
![]()
Draga Kiara79 sigurno će tvoje vrijeme brzo doći. Mene je čekanje postupka doslovce izluđivalo! Imala sam osjećaj da će se svaki put nešto iznova zakomplicira... Sada sam dobro, radim, ali ću od ponedjeljka neko vrijeme na bolovanje. Imamo puno gripe u firmi, jedna je kolegica završila u bolnici pa me zbog toga malo hvata panika. Inače nemam nikakvih problema i nadam se da će tako i ostati.
A prije par godina sam čitala knjigu u kojoj klinka opisuje svoju trudnu šogoricu i zaključuje kako je "trudnoća stanje kada žena svoj trbuh trlja kao aladinovu svjetiljku". E draga, upravo se tako ja ponašam. Zašto ne iskoristiti situaciju!?![]()
I ja se nadam da će moje vrijeme kad ću trljat Aladinovu svjetiljkubrzo doći i da ću držat svoje zlato u naručju...
ovo je odlično o Aladinovoj svjetiljci baš mi se sviđa...Ja se iskreno nadam da ću još i ove godine uspjeti uhvatiti ciklus u 12.mj.bar da nešto probamo :/ jer kak mi kasni M možda uspijemo...a možda me u ponedjeljak na moj rođendan iznenadi + na testiću...
jer kasni 8 dana,mislim nije nešto ali ipak... kasni,pa mislim napravit test...
![]()
Ma pravi test čim prije! Kako već do sada nisi?!![]()
Pa ženo luda, pišat ajde čim prije!!!!! I javi vijesti, kakve god da jesu uz tebe smo :D :D :D![]()
![]()
![]()
Ma pričekat ću do ponedjeljka,pa onda vidjet ujutro...aaaaa curke koji je to karakter :/...moš mislit...
![]()
Ajme, ajme, luda li si, pa jabi sad poludjela zbog tebe......baš si cica gica....sad moram biti na iglama ne samo zbog svog uzv u pon nego i zbog tvog testića. E sunce ti kalajsano poljubim......a ajd dobro,fakat si karakter, svaka ti čast......onda se nadam da buš si dala najnaj poklon za roćkas!! :D :D
Šnikiželim ti da sve bude ok na uzv i svakako javi kaj je bilo...
Pa kiara sad stalno razmišljam o tebi, luda si ko kupus!! Furi kupiti test sve si nas stavila na igle!
Pa jel vidiš ti šta ona nama uradi!!!! I to za vikend!!!
jel na SD bude isti dan gotov spermiogram? to nisam ni pitala kad sam zvala :?
eto ako znate kako je bilo kod vas javite............
ovisi!crvenkapica77 prvotno napisa
ako je obični onda da, ali ima i opširnija varijanta( ne znam detalje, jer mm još nije diga nalaze) koji se čeka tjedan dana.
ma jutros mi je mm probio glavu s tim...hoce li biti gotov ili ne...kako nisi pitala...mozda treba doci ranije(naruceni u 12h) ...reko ajmo krenut onda u 3h za zg pa dođemo oko 8h i taman![]()
..i kasnije ja jos cekam ko luda do 12h.....reko nazovi i pitaj moram li sve sama
.....uh muski.....eto reko da vas pitam .......
ah opce me ne cudi, ponekad su stvarnoda ih se istuce ko malu djecu. mm velim da ide radit spermiogram da imam najnovije za baumanove konzultacije, budem, budem, aha, bit ce dan prije, uuups nisam napravio!!!
Crvenkapica mm je samo jednom ceko spermiogram na sv.duhu tjedan dana...ostalo je sve bilo gotovo za cirka pola sata....ma draga samo polako...dr ce ti sve objasnit...jao Sniki kaj ti sutra ides gledat bebac-a-e....samo da znas draga mislim na tebe....javi mi bar mali,mali sms.... i koliko se sjecam crvenkapica(da bar dobijes par patuljaka ako ne sedam) sutra dolazi u beli zagreb grad.....drzim fige :D:D
lanarice duso moja...... :D :D :D :D :D
![]()
KIKLA123 javim čim obavim, sms ti je zagarantiran.....
U kojoj si ti sad fazi????
KIKLA123 prvotno napisa
KIKLA FALILA SI MIIIIIII!!!! Kako si mi*** Šta radiš??? Kad krećeš na SD opet???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trebala sam ici ovaj tjedan u prirodnjak al sam odustala,,,da se malo odmorim..jer gore hodocastim od osmog mjesecašniki prvotno napisa
![]()
![]()
pa sam se dogovorila da cu ici u 12 na prirodnjak,,jer sad sam fakat umorna...pa onda i u prvom jos jedan prir.a u drugom mjesecu nova stimulacija. allll ja se narucila na konzultacije za ljubljanu pa mozda taj stimulirani odem gore,,,ako naravno do tad nis ne upali.bum platila 8) 8) 8) 8) 8) 8) pa mozda to bude dobitno...uglavnom to su neki planovi moji a ko zna....... :? :? :? :? :? lanarice a kad ti ides na uvz da fotkas svoje bebace
![]()
sniki sretno sutraaaaaaaaaaa
![]()
al inace sam super... fala Onom gore striceku sto me stvori veselupa sam se vratila u staro kao da nis nije bilo,,trazim dalje neko rijesenje.... i evo svima pozitivne vibre.......za sve sto misle,budu,bile u postupku :D :D :D a vi trudnice kak se osjecate,imate neke nove zelje,osjecaje?
Ja imam samo želju da sve bude ok.....mislim i ovo je velika stvar,da sam do ovdje dogurala.......a ti si super,mali pozitivac, tako treba.....
Evo sad baš gibam na SD!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
drage moje,evo pa ja sam fakat luda...testić naravno - pa ne znam zašto sam uppće očekivala plus![]()
ali eto po ne znam koji put opet se razočaram u toj nadi,pa kaj to meni treba...i još na današnji dan...nikada više neću piškit test!!!!!!!!!!pozzzz curke...šniki javi se...
![]()
Kiara, draga![]()
![]()
![]()
Draga Kiara79, sretan rođendan! Da do sljedećega imaš maloga bebača!![]()
KIKLA123, lijepo se odmori, skupi snagu i u novoj godini jurišaj u nove pobjede!
Šniki, sretno danas na uzv!
Pusa svima!![]()
Kiara draga baš mi je žao.....a tako sam se nadala.....![]()
![]()
Al eto, svejedno želim ti SRETEN ROĐENDAN, iako znam da ti sad nije ni do čega.....
Ja obavila Uzv, jedna štruca se je uhvatila, za sad se vidi samo gestacijska i žumanjčana vrečica, veličina je 10mm.....rekoše mi da je sve ok, i opet u pon uzv...tada bi se sučeko malo trebalo čuti!!!!!! Nisam dobila sličku pa sam malo tužna, ali onu drugu ću pod cijenu života tražiti......nema zaheb......
Šniki, super!!! Za malu mrvicu, neka lijepo raste! :D :D :D
pozdrav svima! šniki koji ti je to uzv? [/b]
Prvi uzv......to je sve ok za prvi......znam da ti i korky imate drugi u četvrtak.......želim da se čuju mala![]()
![]()
.....
ma pitam zato jer je meni na 1 uzv dr.vidjela žumanjčanu vr.bez odjeka ploda. isad me to muči. drago mi je da je kod tebe sve ok,i želim ti urednu i školsku trudnoću!
Ma to t je i kod mene, to ti je ok zato kaj je prerano da bi se čulo srčeko, nemoj brinuti, meni isto to piše, pa sam ju pitala jel to ok za sad, veli da je....a onda sam još i svog gin išla pitati....taj prvi uzv je ionako rani i u principu kad je prirodna ( znate na kaj mislim, i ovo je prirodno) tr. onda žene ionako tajprvi uzv idu kasnije, ali mi moramo zbog svega ranije da nebi bilo nekih komplikacija......
Mora biti sve ok, kad smo već do tud dogurale![]()
![]()
![]()
nadam se da bude sve ok!pozdrav svim pikalicama,čekalicama,trudnicama i svima ostalima!!!!!
Šniki stvarno mi je drago da je sve ok...a ja sam tako
baš mi je šugav dan...no tješim se da zato imamo svog doca koji će nam pomoći da dođemo do svojih mrva...crvenkapice77 sretno sutra...
![]()
kiara draga![]()
![]()
.........
šniki...... :D :D ........
uh kako mi je prpa za sutra...........ne znam sta me ceka........
![]()
![]()
crvenkapice javi nam kaj je bilo.....držimti fige za što skoriji postupak :D
crvenkapice sve će biti ok.doc nam je zakon,vidjet ćeš...mada je moj prvi dojam o njemu bio katastrofa, al valjda je imao loš dan i bio malo ndrk...i što više sam kod njega to mi je bolji...javi dojmove i što ste se dogovorili...
![]()
Kaira, baš mi je žao, crvenkapice evo ti za sutra malo ~~~~~~~~~~~~~~~~, šniki :D :D :D
![]()
andrejice draga mojapozz... svima
![]()
šniki draga baš mi je drago da je sve super!!!!! :D :D
andreja niš nemoj brinut pa ni meni nije rekla da se vidi plod samo da su 2 gv i 2 žv, ali zato u četvrtak bi se sve trebalo vidjet pa se tako vidimo i mi!!!
Svima curama sretno!!!!
korky mi samo brinemo!!!! Al što bi naša mudra forumska glava rekla ( Marchie) ma biti će to sve dobro!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ma mislim da je to normalno kaj se tak brinemo,ipak nam je to prva trudnoća,pa onda osjetis i svaki trzaj svog tijela, a i teško smo ju ostvarile pa je normalček da se sad malo i bojimo!!!
Ma od nas se i očekuje da se bojimo.....pa nije se to nama dogodilo...onako ups!!!!! Pa to si želimo već godinama ( barem kad o sebi govorim) i zato mi i je frka, i neka je, to znači da nam je stalo!!!!!! I zato mi je ovaj forum mljac, jer ima puno frke i trtarenja pa ne ispadam usamljena u ovoj ludosti....i zato vam svima šaljem![]()
![]()
![]()
![]()
i
![]()
![]()
![]()
i
![]()
![]()
![]()
![]()
a mogu malo i
![]()
![]()
ma evo Frka kaze da nema frke za nove forumske trudnice, a kad Frka tako kaze, onda tako i je!!!![]()
i don't worry, be happy
![]()
Kad sam napisala frka ti si mi odmah pala na pamet!!!!! forumska frka uvijek dobro došla!!!! :D :D :D