Svim našim trudnicamai
, šaljite malo svojih vibri i na nas koje još čekamo!
Kiara, draga uistinu mi je žao, ali glavu gore i idemo dalje. I ja sam se ovaj mjesec nešto jako razočarala kada je vještica došla, ali neće ona biti jača od mene, samo sam se nasmijala i rekoh idemo dalje.
Crvenkapice sretno sutra!

i
, šaljite malo svojih vibri i na nas koje još čekamo!
pa sam se vratila u staro kao da nis nije bilo,,trazim dalje neko rijesenje.... i evo svima pozitivne vibre.......za sve sto misle,budu,bile u postupku :D :D :D a vi trudnice kak se osjecate,imate neke nove zelje,osjecaje?
jel netko od vas morao obaviti pravno i psihološko savjetovanje i gdje...?Ups to su već 3 pitanjca...
........jeli ima jos koja da je sutra od 11h gore ?.....drzite mi fige......javim se kad dođem kako je bilo..necu prije 22h sigurno doci....pozzz
sa aih-om..i onda kaze ako ne uspije vidimo se oko 4mj.kod njega za ivf....ali on misli da necu morat dolazit jer cu, ostat trudna
....covjek je sasvim ok...sviđa mi se....ali on to meni nekako sve na brzinu bla bla bla..opet ga nisam neke stvari stigla pitat...pogledao me na utz i vidio neko zuto tijelo, pojma nemam sta je to :? ..endometrij se podebljao na 8mm :D 21dc...
, bok cure vidim da ste ok, a to je najbitnije, eto ja sam malo
pa da poludiš.....