a tako .....jer nam je valjda spermiogram zadovoljavajuci....oko 17mil..i oko 40% pokretnih...to im je valjda dovoljno za AIH...dr.Bauman nece da cuje za ivf dok ne uradim 2-3 AIH....
dok smo prije par mj.imali asthenozoospermiu sa 20mil....26% pokretnih ...nitko nije htjeo cuti za AIH a sad......je za AIH...valjda...tako kazu...

slatke ste. jedno pitanje, ak mm ide sa mnom prvi put, dal bi svoj doprinos da ga pregledaju, kaj je fakat gotov za pol sata i do koliko sati mora doci? ima vrijeme od kad do kad uzimaju uzorak?? hvalja puno i lijep vikendic vam svima!!
MM sve ok.ja progesteron mi ko u fazi post menopauze(nadam se da će se to uspješno riješiti) nemam štitnjaču,prije par god. operiran karcinom štitnjače pa mi uz TSH više manje svi hormoni divljaju...
u principu ništa posebno,ali je takav disbalans hormona,da prirodno ne možemo ostvariti trudnoću...
nama bi jos bolje bilo kasnije, jer sam u 12.15 narucena pa bi on sa mnom i usput dao uzorak, nek foc vidi na licu mjesta, tak da bumo malo prije 11 tamo, pa taman gotovo do mog pregleda, to je super!
Jutro...evo već od jučer traju moje psihičke pripreme za odlazak sutra gore,menga još nije došla... :? :?
, i nemrem sebi đoći od uzbuđenja!!!!!
eto mene drage moje
ciljani odnosi... a šta reći..felling...moj felling...