Stranica 11 od 25 PrviPrvi ... 91011121321 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

- Kuc, kuc!
    - Tko je?
    - Mikroinkubator!
    - E žao mi je, kroz ova vrata ne možete!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sorry, totalno sam na ovo o vratima! Sad će trebat ruššit pola zgrade radi toga!
    Idemo dalje...

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mislim da u Citu preporučuju suzdržavanje od odnosa od transfera do bete, ali javit će se iskussnije cure.

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Denny ti si koma, nasmijala si me do suza, prvo sam procitala tamo objasnjenje pa sad procitala vic. lol

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Denny

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ajme denny, mene je to razljutilo, drago mi je da se bar netko nasmijao...
    nista od keksanja od transfera do bete, tako je bar meni bilo receno na citu...

u guzvi sam, pa vam svima zelim sto i samoj sebi u slijedecoj godini ako se ne cujemo prije

p.s. ima li lista cekanja na kbc-u? kad se stigne na red? i meni triba icsi

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Dobar vic ha ha ja sam se od muke nasmijala
    koliko sam shvatila nema liste čekanja ali će ograničiti mjesečni br zena za postupak .

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Joj Pinky i mene je to užasno razljutilo, ali šta im možemo, stalno nesto novo izmišljaju, smijem se od muke. Kad rješe ta vrata, bit će prozor, pa struja, voda... Žalosno.
    A iako još nema liste čekanja, ograničavanje broja žena mjesečno vrlo će brzó stvorit popriličnu lístu čekanja.

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sve mi ovo pomalo ide na zivce

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Ti prvotno napisa
    sve mi ovo pomalo ide na zivce

a bas

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Blekonja nasa , sto ima kod tebe? kako prolaze ovi blagdanski dani u iscekivanju?
    pusa

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo me malo došla ćirnit prva tri dana bila u strogoj horizontali, evo sad sam malo više u pokretu (uz horizontalu naravno ), ništa posebno kad sam više u pokretu imam mali pritisak u donjem dijelu stomaka i neko žickanje lijevo, ali čitam da je to uglavnom uobičajeno pa zasad nisam još ufurana u to jel to možda simptom ili sl, e i da cicke bole već 2-3 dana posebno bradavice pa sad, ma vidjet ćemo još mi je stvarno preprerano za ispitivanje same sebe, sutra sam na drugom Ovitrellu ujutro pa pravac u vikendicu na proslavu Nove, ali naravno u jaaaaako mirnom tonu ja ću ove godine biti promatrač, veliko je društvo u igri, a nisam htjela to propustiti, a osim toga 5 je dan i moja je kuća pa se mogu komodno osjećati eto toliko od mene baš sam se razvezala sorry na OT

vas i sve vi ste moje najdraže

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Blekonja SRETNO!!! Svim curama sretna Nova godina.
    Ja sam upravo dobila nalaz bete. Negativan je! S novom godinom u nove pobjede!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

natica

cure sve vam najljepše i najtrudnije želim u Novoj

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

natice idemo dalje!

svima zelim puno djecice u novoj 2010., a tebi blekonjice da otvoris novi trend

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

A Natice
    Ja sam nekako bila u uvjerenju da će tvoja i Blekonjina beta biti stopostotno pozitivna i označiti jedan divan uvod u iduću godinu (mislila sam da je radiš iza Nove)!
    Ipak,cure,svaka vam čast na svemu, ovim putem vam svima želim 365 savršenih novih dana, neću virkati na forum dan-dva, ali znam da će sve nas noćas u ponoć povezati ista želja za iduću godinu u mislima i kako bi uopće i moglo biti drukčije osim da nam se ispuni ?!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Natice nećemo plakati, samo te jako zagrliti i krenuti zajedno u novu godinu i novu nadu, jer naše bebice moraju doći.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa
    Natice nećemo plakati, samo te jako zagrliti i krenuti zajedno u novu godinu i novu nadu, jer naše bebice moraju doći.

nema predaje idemo dalje

SVIM CURAMA ZELIM SRETNU NOVU I DA SE LIJEPO PROVEDETE VECERAS.....I PUNO USPJEHA U 2010 ,NARAVNO DA SVAKA OD NAS OSTANE TRUDNA!!!!

curke moje

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Da nam svima Nova 2010. godina bude PLODNA ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ :D :D :D

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj goa prvotno napisa
    A Natice
    ali znam da će sve nas noćas u ponoć povezati ista želja za iduću godinu u mislima i kako bi uopće i moglo biti drukčije osim da nam se ispuni ?!
    Sretna nova godina!!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Cure, stvarno ste super. Hvala vam svima. Nema plakanja, nego samo hrabno naprijed.
    Blekonja, kad je tebi beta?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

draga meni ti je beta 10.01. ali to je nedjelja pa se već mislim da je napravim u subotu 14 dpt, mislim da analiza radi ne znam kako bi izdržala do ponedjeljka, šta vi mislite???

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Meni je beta trebala biti 01.01. (14-i dan od transfera), ali su mi je sestra sa odjela rekla da mogu slobodno izvadit i dan ranije. Prema tome, mislim da mozes i ti.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cure moje, želim vam svima sretnu Novu godinu!

da nam 2010 donese toliko željene bebice,
    da padne ovaj diskriminirajući zakon,
    da nam proradi novo rodilište (u svim pogledima),
    da naše drage mpo doktore služi dobro zdravlje i da ova godina obori sve rekorde uspješnih postupaka,
    da budete zdrave, vesele i optimistične koliko je to moguće,
    da se naoružate strpljenjem, nadom i vjerom u uspjeh,
    da na ovom trnovitom putu NIKADA ne posustanete, bez obzira koliko težak i trnovit bio, sve dok ne stignete do svog cilja

Svim našim dragim mamicama:
    maja8, Ordep, BAKY, prima, nadda, sunce_m, vesnare
    da uživaju sa svojim malim anđelima, i da im svaki trenutak bude sretan i poseban.

Našim trudnicama:
    emma9999, thegirl25, kontra, gugi32, mala2

da uživaju u danima trudnoće, da imaju brz i lagan porod, i da što prije zagrle svoje lijepe i zdrave bebice.

i nama, trudilicama:
    IRENA456, Pinky, bublica3, Denny, Blekonja, rozalija, ketyy, madonna, TwistedQ, metkovk@,
    nea0902, crvenkapica77, Ti, Natica, goa, matto, Maiela, gargamelica, runi, aleksandraj

šaljem posebno veeeliki, ma najveći zagrljaj, uz želju da što prije odemo sa ove liste, i dočekamo svoje plusiće, svoje bete i svoje bebice.

Sretno cure moje, svakoj posebno, i svima zajedno, i nadam se da ćemo i dalje biti tu jedna za drugu.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa
    draga meni ti je beta 10.01. ali to je nedjelja pa se već mislim da je napravim u subotu 14 dpt, mislim da analiza radi ne znam kako bi izdržala do ponedjeljka, šta vi mislite???
    subota :D subota :D subota!!!
    Jedva čekam da nam otvoriš ovogodišnju listu trudnica!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Draga Denny prekrasan post, svaka čast!!!

Želim ti od što prije bebicu u naručju ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

DENNY TI SI DOBRI DUH OVOG FORUMA

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Blekonja ~~~~~~~~ ~~~~~ ~~~~~~~~~~ za dobitnu subotu

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajme denny ma ti si legenda potpisujem sve od riči do riči

volim vas sve cure moje

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Subota, Bože moj, ne mogu ni ja duže čekati!Sve nade ovog podforuma uprte su sada u tebe, Blekonjice, kad ti beta potvrdi trudnoću, ja ću se osjećati kao da sam i sama trudna :D :D :D !
    Ova naša Denny me uvijek ostavi bez riječi svojim postovima,jednostavno - predivno..

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Denny

Blekonja za subotu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajme ljudi sad sam imala napadaj plača i malodušnosti, nekako mi se čini da me hvata pms uhhhhh baš sam grozno nekako me počelo hvatati razmišljanje da nema ništa , a mrzim to ne bih željela tako razmišljati i baš sam bila ponosna na sebe do sad :/

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Prije minut sam čitala Naše priče i sad naiđem na tvoj post, ja stvarno nisam kompententna da ti išta govorim, ali upamtila sam riči par cura-˝PMS me rasturao˝, ˝od pustih Utrogestana i stimulacija zvukovi tijela se ne prepoznaju˝, hoću reći, glavu gore !

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Drage moje, želim da nam se u 2010. ostvare sve želje pa i ova najveća želja za mirišljavim smotuljicima, vjerujem da ste novu godinu dočekale s puno optimizama, najradije bi potpisala našu Deny što sad ja imam tu izmišljati kad je ona sve lijepo sročila, svaka čast

Blekonja draga, drži se još sedam dana do bete, s nestrpljenjem čekamo dobre vijesti a tvoje osjećaje vjeruj mi znam najbolje. Pretpostavljam da nije čudno nakon svih stimulacija imati padove jednih (FSH LH) i rast drugih hormona (u tvom slučaju bete, progesterona) ma treba sve to izdržati,
    jer i žene kad ostanu trudne bez stimulacije imaju takva čudna raspoloženja e pa sad to sve primjeni na nas ali mnogo jače, pa je prirodno osjećati se tako zar ne??'

Natice, odličan stav, iako znam da nije lako dizati se nakon padova no drži glavu gore i vjeruj u anđele...

sada jedan off topic, molim ako nije dozvoljeno na forumu neka mi netko javi na pp jesu li u Splitu počela prava sniženja, ne ona od 20, 30 posto nego 50 posto pa i više, planiram doći možda već ovaj vikend malo pohoditi butige,

ugodan vikend

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja nisam ulazila ali u izlozima piše 30% e sad.... :?
    bas mi je drago da nemam novca za soping, kud si ga spomenila....krpice krpice....lol

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sad sam razgovarala sa dr..veli terapija 3x1 klomifen cure jel imate iskustva sa tom terapijom ili kao da kupim femaru koja je 400kn :? sta sad da radim...TII -kad ti kreces i koja ti je terapija ?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Crvenkapice, mislim da mozes slobodno uzimat klomifene. Ja sam koristila i jedno i drugo i ne sijecam se bas da ima neke razlike. Osim toga klomifen mozes dobit na recept, pa nista ne placas, a to u ciloj prici i nije nebitno. I tako sve to dosta kosta.... Femaru su prodavali na Citu (davno, kad sam ja bila) i 5 tableta je kostalo 400 kn, sta smatram da je stvarno preskupo!!!
    Tila bi samo upozorit da sam ja od klomifena znala bit zivcana, sve i svi su mi isli na zivce. To su mi rekle i druge cure. Problem je kad ne znas da je to zbog klomifena, pa te uvati strah tipa sta mi je sad odjednom.

Sta se tice sezonskih snizenja, mislim da jos nisu pocela.

Gargamelice, palo mi je na pamet da smo se mozda i vidjale na VV. Kad si ti bila?

Ja sam se cula sa svojim doktorom vezano za novi postupak. Kaze da se javim kad otvori nova bolnica pa cemo se dogovarat za dalje.....

Blekonja, drzi se!!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pila sam ja vec klomifen 2x1 ali sad 3x1 jel to previse.....? eh kad bi znala da cu bolje reagirat sa femarom, nije problem kupit je kad vec sve placam :/ stvarno n eznam sta da radim :?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

crvenkapice, ko prvo, koristis terapiju koju ti je dr. odredio. a on zna bolje od tebe i nas. ja sam isla 3x na klomifen i tek onda na femaru (femaru ne mozes dobiti na recept, prodaju je samo u kutiji od 30 tableta po ljekarnama i kosta oko 900-1000 kn kako di, pa ne vidim razloga da sad mijenjas propisanu terapiju. ako ti na kraju zadnjeg klomifenskog ciklusa kaze- ok, amo malo femaru, onda je uzmi odmah u cita jer je najjednostavnije)

femara je kostala u cita 300 kn/10 tabletica.

klomifen sam pila 3x2, dakle vise nego ti.

sve je to ok, preporucam samo intenzivno konzumiranje cikle i ananasa, za jacanje endometrija jer ga klomifen stanjuje.

p.s. ne mora znaciti da ces bolje reagirati na femaru, pa cak ni na inekcije. ja sam na klomifenu/femari imala po 2-3 folikula, a na 100 inekcija sam ih jednako proizvela. covjek ne zna dok ne proba, ali isto tako ne treba trcati pred rudo i treba vjerovati doktoru. svi mi ovdje imamo svoja intimna iskustva sa ovim problemom, ali ne mogu reci da je itko od nas kompetentniji od njih da ti postavi dijagnozu ili odredi terapiju.
    forumi su medij podrske, a ne postavljanja dijagnoze ili odredjivanja terapije, to uvijek moras imati na umu.
    sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pinky ogroman X na ovo

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pinky problem je taj sto mi je dr.rekao da ponovim isto kao prosli mjesec reko 2x1 ? onda mi je otvorio karton i velim ja pa folikuli su sporo rasli, ajde onda 3x1 on ce, a ja opet pa hoce mi to stanjit previse ednic i on ce onda probaj femaru i sad ja sam totalno zbunjola :? :? ......znam da fermara ne ide na recept i znam da je oko 1000kn pitala maloprije u ljekarnoj....ucinilo mi se kao da ni on ne zna sta ce a ja tek

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Samo mali ispravak, femara je lani u Cita ipak bila 400 kn za 10 tabletica.
    Ja sam prva dva AIH bila na klomifenu (2x1), a treći na Femari (2x1).
    Reakcija: klomifen - jedan folikul, oba puta, endić još deblji nego inače :? nisam bila ni živčana ni plačljiva... ukratko - reakcija nikakva, kao da ga nisam ni pila. Kad se to ponovilo i drugi put, skužili smo da nisam ja za to, i pokušali sa Femarom. Reakcija - dva folikula, opet slabo, ali ajde, bolje nego sa klomifenom. Kod mene te tabletice očito baš ne pale. Nadam se samo da će s Gonalima bit bolja priča. :/

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa
    Nadam se samo da će s Gonalima bit bolja priča. :/
    a draga moja ja ti želim bolju sreću s Gonalima i naravno da to bude u što skorijoj budućnosti

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa
    pinky problem je taj sto mi je dr.rekao da ponovim isto kao prosli mjesec reko 2x1 ? onda mi je otvorio karton i velim ja pa folikuli su sporo rasli, ajde onda 3x1 on ce, a ja opet pa hoce mi to stanjit previse ednic i on ce onda probaj femaru i sad ja sam totalno zbunjola :? :? ......znam da fermara ne ide na recept i znam da je oko 1000kn pitala maloprije u ljekarnoj....ucinilo mi se kao da ni on ne zna sta ce a ja tek
    probaj klomifen 3x1 ovaj mjesec i ako ne uspije, podji prije nego sto pocnes terapiju do cita i uzmi tih 10 tableta tamo za 400 kn. tako bi ja napravila da sam na tvom mjestu. a sto se tice spororastucih folikula, ja sam svjetski prvak. rasli su sporo i na gonalu, i na menopuru i na klomifenima i na femari. a ipak sam 2x imala pozitivnu betu za razliku od puno cura ovdje. dakle, bitna je kvaliteta. mozda su i bolji ako su pinku sporiji, tko zna...

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pinky hvala na ovim informacijama, nisam imala pojma o tome, kao sto kazes dr je zadnji i mjerodavan ali informacije dobro dođu. eto ja nisam znala koliko kosta femara i to da ce me mozda dopast na kojem od aih-a iako ja jako dobro reagiram sto se tice rasta folikula, ne znam sto ce biti s endometrijem ali nadam se nista lose.

blekonjice cekamo da nas obradujes i posaljes pozitivne vibre nama ostalima

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I ja se slazem s Pinky. Treba slusat doktora. Ocajno je kad oni nisu konkretni, jer kako da mi same sebi pogodimo sta bi trebale... I tako smo dovoljno izludjene same od sebe.
    Ja sam na klomifenima imala po 7-8 folikula. Prvi put na gonalu sam dobila 20 folikula, drugi put na menopuru 16, a sad opet na gonalima 4 folikule. Lani sam u dva navrata na klomifenima imala po 7-8 folikula koje su bile prazne, bez jajnih stanica!? Tu covik stvarno nije pametan.
    Ni veliki broj folikula nije garancija za nista. Na koncu, potrebna je samo ona jedna!!!

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

prvo Blekonja još pet dana pa ćemo :D :D :D , drugo svima dobro jutro jutro bilo da samo čitate ili da ponekad i pišete,
    crvenkapice77, sad bih ti dala savjet da ne razmišljaš previše o terapiji, o postupku to je posao liječnika, ali pošto bi takav savjet dobro došao i meni, nije pošto da o tome pametujem .

Divim se curama koje mogu bez razmišljanja o stimulaciji, broju i rastu folikula, endometriju krenuti u postupak, ja nisam takva jedno ako bih negdje mogla prije postupka zamijeniti glavu za neku opuštenu

Reakcije na klomifen i femaru su slične pa vrlo vjerojatno koliko imaš folikula s femarom imat ćeš i klomifenom ili bar približno toliko. Jedina je mana klomifena što stanjuje endometrij, ali ni to nije naša briga, ako do toga dođe pobrinut će se liječnik. Klomifen je u uporabi puno duže od femare, femara je nešto novo na tržištu, pa neki tvrde da s njom dobije manji broj praznih folikula, no meni to ništa nije bitno jer treba „jedan a vrijedan „

Evo npr. moj slučaj slična reakcija na klomifen i femaru, od 4 do 7 folikula, ali jedna bitna razlika s klomifenom u inseminaciji trudnoća, koja nije sretno završila, no postojala je, a s femarom za sada ništa.

Vjerujem da će doc. P. mijenjati terapiju, no on to najbolje zna....zar ne eto nadam se da sam malo pomogla, a ti ćeš naravno raditi onako kako liječnik kaže.

Da ne duljim više, ugodan dan i ponesite kišobran….

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni je doktorova reakcija bila: "SUPER!....." (ja očekivala svašta) "...JEDAN!" Naravno smrklo mi se... samo jedan?... "Ali vidi ga šta je lip!!! Bolje jedan dobri, neko pet loših!" E sad, po čemu je on zaključio da je lip, ili me samo tješio, pojma nemam, uglavnom baš taj put sam imala grozno krvarenje sa ugrušcima i jake bolove, pa su me cure uvjeravale da je možda bila i biokemijska. Ostale inseminacije nisu bile takve. Tako da i dalje vjerujem da je dovoljan jedan pravi, iako mi čitamo svakakva iskustva pa mislimo da su nam veće šanse što ih je više. U stvari je bitna kvaliteta, a ne kvantiteta.

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

denny kad ti kreces u postupak i gdje? ja razmisljam da zovem sve bolnice koje rade IVF da se prijavim , cekam muza da se dogovorimo. Razmisljam i o KBC split, sto vi cure mislite o tome?

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo, moje skromno mišljenje, Ti,ja bih na tvom mjestu pokušala u KBC Split, zašto ne, rade inseminaciju i IVF, a država ti plaća postupke što nije mala stvar. Ja, nažalost, kao i mnoge druge cure, trebamo ICSI. Mi smo upravo podigli kredit za postupak i ne želim niti zamišljati što će biti ne uspije li..Da, tu je i Zagreb, ali nisam se usudila za prvi put, predaleko mi je , dugo bih izostala s posla=manja plaća, a troškovi stanovanja i sve ostalo..Da mogu, išla bih u KBC, ali ne mogu, a ti možeš

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •