Stranica 15 od 24 PrviPrvi ... 51314151617 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Naravno da znači, ne možeš ni zamislit koliko. Predivne ste.

Već ste me jednom ovako tješile, i to je djelovalo na mene bolje od bilo koje terapije. Stranice sam ispisala o tome koliko mi znači vaša podrška, i danas sam se ponovo uvjerila u to,
    Hvala vam za sve, i onda i sada, i hvala šta mislite na mene, to mi puno znači.
    Idemo naprid ZAJEDNO, pa šta bude.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bublice draga samo ti odmaraj koliko god treba.
    Bit će i ovdje ubrzo puno plusića, vidit ćeš, samo da krene...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dobra je vijest, stvarno se otvorilo ST rodilište i već ima prvih bebica rođenih tamo.

Odjel koji još neće proradit do ožujka je odjel za medicinsku oplodnju jer uređaji potrebni za medicinski potpomognutu oplodnju ne mogu proći kroz vrata, upravo gledala na MaxTV-u na 24sata programu. Kažu da otvara do ožujka.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

obavljat će oko 300 postupaka potpomognute oplodnje godišnje, tako su rekli.

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Joj denny sta sad to cujem, nadam se da ce ti se poboljsat stanje s očima drzi se mačko
    irena nadam se da je bolje
    a cure moje drage kad ce sretne vijesti!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

UPRAVO na radiju Split pričaju o IVF postupcima u novom Splitskom rodilištu. Tandara je gost emisije. Sada će otvorit i telefone za pitanja...
    Cure zovite, pitajte!!! Ja na poslu, ne mogu!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

tek sam sad vidila post,vjerovatno je već završila emisija,ako je netko slušao neka napiše šta je bilo,hvala

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

E baš sam ljuta.... Svako jutro sam inventar uz radio, svira i dok gledam tv, a baš jutros upalila iza 10... Ne znam šta je bilo.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Evo ovako, ja sam slušala. Bio embriolog Tandara i pričali su šta će sve radit u novoj bolnici. Rekao je da će moć raditi i najteže i najzahtjevnije postupke. ICSI, .. i kod teških muških faktora operacije,.. vađenje sjemena.
    Rećeno je da se može doć svakim radnim danom uz uputnicu na dogovor. Da je postotak uspješnosti kod njih 30-32 %
    Ništa više važnoga nisam čula.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

hvala na odgovoru

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pozdrav cure.
    Nova sam na forumu,iako vas pratim dosta dugo.
    Imam pozitivno iskustvo iz kbc Split.
    Vodi me dr. Šunj.
    Iza mene je hsg,laparoskopija,
    2xAIH rezultat neg. beta
    1xIVF rezultat biokemijska trudnoća.
    Issa nisi pokusni kunić,ima u kbc puno cura u postupcima.
    Pišite,ako vas štagod zanima.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

marija mozes li nam molim te reci kako je protekao prvi susret tj. kome si se javila, gdje, imaju li anesteziju ikakvu pri ivf...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

dr. Šunj ?? zar ona ne radi samo inseminacije? aj neka jos bolje
    pisi nam marija sve

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

marija5,dobrodošla :D

ti si prva za koju znam da je bila na Ivf u kbc Splitu,super
    trebam za koji dan počet sa injekcijama,ako mi možeš reć šta me dalje čeka,koliko je bolno,daju li kakav analgetik ili anesteziju
    jesi li bila u postupku prije ili poslje novog zakona

tnx,

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj issa11 prvotno napisa Vidi poruku
    marija5,dobrodošla :D

ti si prva za koju znam da je bila na Ivf u kbc Splitu,super
    trebam za koji dan počet sa injekcijama,ako mi možeš reć šta me dalje čeka,koliko je bolno,daju li kakav analgetik ili anesteziju
    jesi li bila u postupku prije ili poslje novog zakona

tnx,

Pozdrav.
    Prije punkcije sam dobila koktelčić.Zamantao me momentalno,punkcija nije bila bolna,nego bi na trenutke osjetila nelagodu.Nakon punkcije su me prebacili u sobu,odlezala 1 sat.
    Transfer nakon 3 dana.Odlezala 40-ak min.
    Za vrijeme punkcije i transfera cijela ekipa je bila dobro raspolozena,tako da je moje iskustvo pozitivno.
    Za koji dan krecem u borbu sa novim zakonom tj. papirologijom za sljedeći postupak.
    Vidim da si ti obavila tu misiju,pa molim te napiši kakva je procedura.
    Unaprijed zahvaljujem.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

marija5,hvala na odgovorima,pisala sam o proceduri na14 strani pogledaj tamo da se ne ponavljam

odustajem od procedure u kbc,prošli mjesec biolog nije radio,danas sam trebala počet s injekcijama međutim dr.Šunj mi je rekla da nerade ništa dva mjeseca jer aparatura nestane u nove prostorije pa moraju rušit zidove

jutros sam otišla kod dr.Poljaka na razgovor i odmah počinjem s postupkom,uglavnom pridružujem se ekipi sa Cita

moja ginekologica nije mi rekla da vratim gonal,dok mi je dr.Šunj rekla da moram vratit decapeptil i ovitrel koje sam dobila od bolnice,znate li gdje mogu nabavit decapeptil i ovitrel i koliko koštaju?

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Provjereno, decapeptil je najpovoljniji u ljekarni u Sinju, to je ljekarna od supruge doc. P mislim da je 46 kuna. Kako sam na poslu nemam br. od ljekarne možda zna neka od cura, u svakom slučaju poslat ću ti sutra, pa možeš poručiti
    i dobro došla u društvo Citašica

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Pa bila je i naša Natica na IVF u splitskoj bolnici i pisala o svome iskustvu na par prethodnih stranica! Inače, dobrodošlica novim curama!
    Deni, srićo, ma ja virujem da nam nisi tolika pegula, jedno takvo pozitivno stvorenje zaslužuje i pozitivna iskustva u životu, znam da zvuči naivno, ali uistinu, bit će sve ok, ma mora !
    Ubila sam ureaplasmu, znate šta to znači, uskoro se bockam..
    Jesam li spremna? Jedan dio mene bi sve odgodio, a onaj drugi jedva čeka..

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja sam decapeptil kupila u ljekarni Blatine (tel. 370-745).Komad je bio 57,00 kn.
    Planirala sam u postupak 3/10,znaci ništa od mojih planova.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj marija5 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam decapeptil kupila u ljekarni Blatine (tel. 370-745).Komad je bio 57,00 kn.
    Planirala sam u postupak 3/10,znaci ništa od mojih planova.
    žao mi je,možda ima nade za tebe ipak je to 3 mjesec,meni je dosta odgađanja jer mi se to odražava na posao,odbila sam dva putovanja da nebi napravila NIŠTA,tnx na odgovoru

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sad si i mene obeshrabrila ja čekam i isto sam već trebala pocet s ljekovima .
    DR Budimir mi je jučer rekao da još dva do tri tjedna ništa od icsi i da dođem 18.02 na dogovor .
    Iskreno gori mi pod petama i mislim da ću i ja u čita ako me tad opet vrate.
    Imam osjećaj da tu nisu samo vrata problem jer to se prosiri u jedan dan?????

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma mislim stvarno, to se samo u splitu moze dogoditi, da trebaju siriti vrata laba da im oprema stane unutra, SRAMOTA !
    cini mi se da cemo se sve nacekati da dodjemo do icsija u kbcu.

molim vas opet, vas koje ste bile na razgovoru i pripremama za ivf u kbc-u da nam kazete:
    - koga, gdje i kada nazvati za dogovor?
    - kako ste odabrale u kojeg dr cete biti?
    -koga preporucate? sunj ili budimir?
    - molim vas da napisete broj telefona za kontakt.

hvala!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Issa, najjeftiniji decapeptyli su upravo u Cita, 44 kn, možeš tamo pitati sestru da ti nabave iz te sinjske ljekarne,tako sam i ja, dobila protokol i uskoro ću naručiti. Blago ti se za gonale, skupi su, a uza sve to ne znam koliko će mi ih trebati.Za KBC se uopće ne čudim, stalno su neka odgađanja, čak kad bih i predložila mužu-oćemo se prebacit, počet će s ICSI, on bi odvratio-ko zna kad će to bit! Ja ne mogu više čekati, možda će u ožujku morati rušiti cijeli jedan kat kako je počelo

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

malena2 oprosti nisam ti odgvorila na pp sigurno ću ti stići napisati sutra, prekosutra - nadam se da se ne ljutiš bila sam u gužvi ovih dana pa nisam stigla!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

denny draga žao mi je što moraš prolazit kroz još jednu operaciju, ali nema veze nadamo se da je to zadnje i da ćeš onda konačno krenuti s IVF-om i da se zajedno veselimo našim uspjesima....držim ti veeeelike fige za 1.3. cmooookk jer ne znam kako se stavljaju ovi smajlići sada

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ej, Deny,, zdravlje na prvom mjestu, znam kako je grozan osjećaj kad ti odgode postupak, ali poslije je sve lakše! I za osjećaj nakon razgovora s dr. P. te razumijem, ulijeva sigurnost! Samo polako i odmori se prije svega!¨
    Issa, ako sam dobro shvatila, ti si već krenula s decapeptylima. Mali ispravak oko cijena- dakle, decapeptyli 46 kn, a Ovitrelle 239 kn. Jeftinije od ljekarne Blatine koja slovi za najjeftinijuu Splitu. Sretno!

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Draga Denny,da,strme su te tvoje skale ali ja vjerujem da ćeš stić do vrha
    možda malo sporije od drugih ali USPJET ČEŠ
    svim curama šaljem veliki pozdrav

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Irena, vidim da se još mučiš s micoplasmom, baš mi žao. Pretpostavljam da si u međuvremenu došla do Kinki i informacija o Mataiću, ali ako slučajno nisi, Kinki ti je aktivna na forumu.hr o medicinskoj oplodnji, nedavno je pisala o postupku u Vinogradskoj, pa eto, tamo možeš doći do nje..

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Draga Denny, želim ti puno sreće za operaciju ~~~~~~~ a onda u nove pobjede po bebicu

Bit će, samo se treba naoružat s puno strpljenja! ~~~

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

denny, potpisujem irenu i svima vama saljem gomilu
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cure
    Iskreno, malo me strah, i malo sam ljuta, ali šta je, tu je. Onaj gore očito ima svoje planove, a ja kakva sam, uvik sve gledam pozitivno, pa sam zaključila da me možda "tlači" s razlogom, i da je bolje da se to otkrilo sada, nego u trudnoći... i da je to garant neki predznak da mi je uskoro namijenio i trudnoću... hahaha... sad kad me nasanjka ko i s miomom!
    Ali zašto sam pobogu ovako mirna? Otkad sam bila u Cita, ništa više ne dopire do mene. Svi se uzvrtili šta će i kako će, a ja u svom svijetu, ne uzbuđujem se niti malo, kao da se ovo ne događa meni... Samo nek me svi puste na miru, jedino što trebam ste vi i MM... I sve će bit u redu.
    Sad mi je tek jasno zašto neke cure kažu da su zatrudnjele nakon X godina neplodnosti, upravo dok su čekale IVF. Stvarno nevjerojatan osjećaj, nadam se da će mi pomoći da lakše prebrodim sve što me čeka.

goa drago mi je da si se bar ti rješila beštija. Nadam se da će i Ireni uskoro bit bolje.
    Issa11 žao mi je šta ti je tako ispalo, ali mislim da nećeš požalit ni jedne lipe. Joj tvoje me ime tako potsjeća na Vis, da mi je sad otić dole koji dan, spasila bi se.

Di je to ovitrelle 239 kn? U Sinju?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

draga Denny,
    tvoje stanje ja zovem NEMOĆ,a istovremeno i OBRAMBENI MEHANIZAM,
    svih ovih 8 god.neplodnosti nisam plakala,nego nakon par dana ljutnje upala u to stanje i sve ovo dobro podnosim,
    drži se,svanit će i tebi
    Vis je prekrasan,nisam od tamo ali njegovo ime Issa ostalo mi je zvučat u ušima,nije mi to pravo ime nažalost

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Denny, točno, to je cijena Ovitrella u sinjskoj ljekarni.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Denny i meni fali roza boja! Cure ja ne uspjevam poslat pp. A vi?

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ista stvar! Poslala sam Blekonji još popodne, ali ničeg u outboxu, treba prijavit administratoru, već je bilo dosta pitanja oko ove nove verzije foruma!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

goa stigla mi je pp taman ću ti probati poslati odgovor na pp

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo izgleda da sam ti poslala!!!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Denny, znam taj osjecaj kad ti se cini da nikad do cilja.... Budi strpljiva. Bas mi je drago cuti da osjecas neki mir u sebi. To ti je najbolji dokaz da si na pravom putu. Mozda stvarno moras prvo srediti taj problem s vidom, da u trudnoci ne bi imala problema.
    Ja imam problema s kukovima (od rodjenja) i takodjer odgadjam rjesavanje tog problema dok nakopon ne dodjem do bebe. Nisam mislila da ce se to ovako oduzit... Na srecu, jos mogu pomiriti te dvije stvari, ali je svaki pregled i postupak muka i meni i doktorima.
    I mene je Issa odmah asocirala na Vis i bas sam htjela pitati ima li kakve veze s Visom. Ja imam.
    Pozdrav svim curama. Kad nisam u postupku, pokusam se malo odmaknut od svega toga (odmorit mozak), ali vas ipak redovito pratim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Denny evo samo da ti posaljem malo vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da operacija dobro prodje, da se brzo oporavis i da prvi postupak bude bingo. a i sad je kod vas sve ok pa mozda se dogodi i cudo. ona se obicno dogadjaju kad nadjemo neki mir u sebi

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

DENNY draga drzi se samo da sve to prode dobro i bit ces nam ti u postupku neces se ni okrenit,sjeti se mene kako sam kukala prije godinu dana prije onih terapija,mislila sam da vrijeme nece nikad proc...a sutra startam sa prvom tabletom,postupak u treci mjesec...cuvaj se,uz tebe sam

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ketyy superrrrr počelo je počelo jedva čekam da objaviš svoju betu

pozz svim mojim curkama samo sam u prolazu

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Blekonja veliki i svim curama puno uspjeha

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Danny puno pusica ti šaljem. drži se draga brzo ćeš ti nama imati bebača u rukama.
    Pinky, matto, goa, irena, ketty, issa, i ostale cure puno pusica za Vas i punoooooooooooooooo sreće vam želim u nadolazećim postupcima.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Curke moje, hvala vam puno!
    Joj kako ću se naskakati za svaku od vas!
    Issa, goa, puno sreće vam želim u Cita! Eto mene za vama uskoro, sigurna sam!
    A posebno veliki pozdrav i poljubac mojim budućim Mariborskim trudnicama, ketyy i rozaliji!
    Cure tako mi je drago što ste konačno krenile!
    ketyy često te se sjetim, stvarno mi možeš bit uzor. Prošla si puno toga i mislili smo da ovaj dan nikad neće doći, a eto, ipak je došao. Uskoro će, daj Bože, i onaj drugi, da nam objaviš trudnoću, a jednom će valjda doći i moj, i od svih nas.
    Cure držite se i sretno od srca svima.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

hi,cure
    evo bila danas na folikulometrije,1 fol.na desnom i tri na lijevom,dr.P kaže da su mi jajnici kao da mi je 37,a ne 34
    nisam presretna ali šta se može
    nego u svoj onoj brzini(poznatoj za dr.P) rekao mi je da izvadim,e sad neznam jeli estradiol ili estrogen u petak ujutro,please ako je neka od vas to vadila dok je bila na folikulometriji neka mi odgonetne misterij

evo točan cijenik ako kome treba:

gonal f-190,19 kn

menopur-135,77 kn

decapeptyl-46,10 kn

ovitrelle-239,6 kn

cetrotide-438,57 kn

utrogestan vag-42,65 kn

estraderm flasteri-121,62 kn

folacin tbl-19,02 kn

femara 2,5 mg.30 tableta-400 kn

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

pozdrav Issa,
    odakle ti ovaj cjenik ljekova?! za ove ostale ne znam ali ovitrelle je u cita 300 isto i u ljekarni na Blatinama..

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure ljekove po toj cijeni u ljekarni u Sinju možete kupovati samo ako ste pacijenti CITO klinike i ukoliko kod njih uzmete kompletne sve ljekove onda dobijete po manjim cijenama.

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Opet ja, kad se nisam sjetila pitati što u stvari znači mišljenje o potrebi medicinski potpomognute oplodnje od specijalista ginekologije iz druge ustanove - može li to biti moja stara povijest bolesti ili nešto novo sa nekim posebnim tekstom?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

pozdrav svima.... vjerovatno nisam na pravom mjestu na forumu za ovo pitanje ali sam se tek priključila pa se još ne snalazim baš...
    zanima me da li je neko od vaših muževa radio biopsiju testisa kod dr.dadića u splitu?ima li uspjeha?već smo radili punkciju ali nisu ništa našli tako da nam je ovo zadnja opcija..
    inače ja 27god,sve ok,muž 30 azoospermija,na CITU radili punkciju... hvala unaprijed na odgovorima
    Posljednje uređivanje od rose : 04.02.2010. at 12:09

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Denny,goa-meni je za kbc tražilo hiv,Poljak je uzeo te papire,nazovite i provjerite za svaki slučaj

rose-nemogu di pomoć,nadam se da če ti netko znat odgovorit

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •