Stranica 16 od 24 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj rose prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima.... vjerovatno nisam na pravom mjestu na forumu za ovo pitanje ali sam se tek priključila pa se još ne snalazim baš...
    zanima me da li je neko od vaših muževa radio biopsiju testisa kod dr.dadića u splitu?ima li uspjeha?već smo radili punkciju ali nisu ništa našli tako da nam je ovo zadnja opcija..
    inače ja 27god,sve ok,muž 30 azoospermija,na CITU radili punkciju... hvala unaprijed na odgovorima
    Draga Rose, dobro nam došla i još prije otišla sa ovog dijela foruma!
    Naime, mi iz azoomore smo ti uglavnom na "azoostatistici" pa isčitaj malo te stranice, a što se tiče biopsije, ja sam upravo u potrazi za točnim informacijama na tu temu, a u okviru kbc-a pa ti javim čim nešto saznam, nadam se već idući tjedan. (Btw, htjela sam ti poslat priv. poruku, ali si valjda tu opciju isključila) Za Dr. Dadića sam čula,ali ne znam, nažalost, nikoga kome je on to radio...
    Što se tiče uspjeha, on nažalost ne ovisi samo o liječniku koji bi to eventualno obavio, ali je svakako potrebno veliko iskustvo, a ako je istina sve što nam pričaju o novom rodilištu, tamo će se zasigurno postupak izvoditi i možemo se samo nadati da će angažirati urologa sa potrebnim iskustvom...

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Medena,hvala ti puno na odgovoru,javi čim saznaš nešto novo...
    što se tiče priv.poruke tek sam se uključila na forum pa se još ne snalazim,neznam di je šta,pogledat ću...
    mi ćemo krajem 2-mjeseca na razgovor sa dr.dadićem pa ti javim kako je prošlo,biopsija bi trebala biti kroz 3-mjesec

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hi cure, idem sutra na dogovor za postupak s Dr.P u Cito Planiram u 3 mjesec; proljeće je moje godišnje doba

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jupiiii bublice!!! Baš mi je drago zbog tebe, viruj mi, to će bit bingo!
    rose, dobro došla! Na dobrom si mjestu, nadam se da će neka od cura znat odgovor.
    Meni ne treba HIV, provjereno.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne treba hiv, samo aids i hepatitis.
    svima puuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ne treba hiv, samo aids i hepatitis.
    Ma čekaj, jesam ja totalno zbunjena ili HIV=AIDS?!
    Bublice,! Šta reći osim sretno i nek ovaj bude dobitni!
    Denny,skroz si u pravu, krenulo je, pa moramo iskoristiti ovaj prirodni ciklus pupanja koji nam uskoro stiže ! A ti prvo sredi taj tlak da se možeš poslije satima nesmetano diviti svojoj bebuški u naručju!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

bublice puno srece ti zelim

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bubilice možda se onda i vidimo.
    Zvala sam VV i idem 18.02. po drugo mišljenje pa možda i iskopiram ove nalaze i molim Boga onda da mi ih prizma

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Drage moje hvala vam na dobrim željama!

Ketyy vidim da si startala s Mb, želim ti puno sreće!!!
    Ja imam dobar feeling za Cita ovo proljeće, mislim kraj 3 mjeseca da će mi past ~~~~~~ a ako mi ne uspije kod mog ooomiljenog doktora P onda imam MB u 6 mjesec kao plan B
    Cure želim vam svima, starima i novima puno sreće i velikih Beta ~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Besplatno savjetovanje u KBC je samo za one koji će kod njih u postupak. Ostali trebaju platiti, ako to uopće i rade.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bublice, baš sam ti to htjela napisati, da imam neki feeling da će ti postupak u Cita donijeti sreću. Želim ti puno, puno sreće. Stiže proljeće, sve je moguće.
    Cure, pa ovdje se zbilja zahuktalo! Pola cura je u postupku, a onih drugih pola se priprema za postupak.
    Obožavam ovo slatko proljetno išćekivanje i navijanje, budimo se, polako ali sigurno! Nadam se da ćemo uskoro početi puniti listu trudnica!
    Svima vam držim VEEELIKE fige, neka bude plusića na tone, i jedva ćekam dan da vam se pridružim. A brzo će i to doći, jako brzo!
    Posljednje uređivanje od Denny : 04.02.2010. at 19:21

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

lol ubijte me, ako ja ista kuzim od tih kratica zadnja 2 dana, glava me rastura ko nikada
    dakle, da ne koristim kratice - radi se test za sidu i hepatitise, to je jedno (isto) vadjenje krvi.
    kad sam gore napisala da hiv ne treba, mislila sam na sasvim stotu stvar...(bolje da ne znate lol)
    nije mi samo jasno kako to pacijentice dr.s moraju vaditi, a dr. p ne moraju??

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nije mi samo jasno kako to pacijentice dr.s moraju vaditi, a dr. p ne moraju??
    Pa dr. Š. je oduvik nekako tražio više.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

...morala sam odgodit dogovor za danas (poslovne obaveze). Ali idući tjedan sam tamo

cure

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Dobro jutro,

cure svima sretno u novim postupcima....

poslala sam Pinky pp ali ne znam je li uredu, malo se teže snalazim s novim forumom a malo me i glava boli

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dobila sam ga

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

cure pomoć,

danas mi je 8dc,4 folikula od 16- 18mm,endrometrij 9mm,večeras ovtrelle i u nedjelju ujutro punkcija

dr.Poljak mi nije spominjao da moram doć punog mjehura ili na tašte,šta vi mislite smijem li barem kavu popit

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

za punkciju ti stomak ne mora biti pun.
    ali buduci da ja imam pamcenje ko zlatna ribica, neka jos netko napise.
    sretno!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

za punkciju ti stomak ne mora biti pun.
    ali buduci da ja imam pamcenje ko zlatna ribica, neka jos netko napise.
    sretno!!!!

točno pinky i sretno issa11 ~~~~~ za tebe

pozzzz svima

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Issa11 , nemam iskustvo na CITO, ali što se tiče VV, dolazi se na tašte, prazan mjehur. Mislim da je bolje da ništa ne jedeš i ne piješ, jer meni je primjerice znalo biti muka nakon punkcije, jer poslije imaš zabranu jesti sat do dva.
    Na VV nisu dali ni piti vode...

Ordep avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

draga meni ito nisu u citu ništa rekli kad sam išla na punkciju, doduše nisam ništa jela ni pila, punkcija je bila zakazana za 7.30 , a i tako me stomak bolio (32 jajne stanice ) da sam misla umriti pa mi nije bilo do ničega, popiškiš se prije i kući se malo obrij , napraviš kratku frizuru, inače će te tamo malo srediti i to je to.mene su ti uspavali tako da sam nakon punkcije odspavala još 2 sata tamo na krevetu i baš mi je bilo lipo spavati.da sve prođe super~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    svima

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

hvala vesnare i Ordep

Ordep- da 32,blago ti se,ja za moje 4 valjda neću dobit kompletnu anesteziju

dr.P.je rekao da se izbrijem oko ulaza,a gore budem napravila kratku frizuricu,već se vidim crvenu,upaljenu i sa svrabom kao da imam picajzle
    Posljednje uređivanje od issa11 : 05.02.2010. at 19:45

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

E pa to se meni dogodilo na prvoj imseminaciji. Ispalo je da imam jako osjetljivu kožu i dobila sam toliki osip da mi je bilo totalno neugodno opće skinit se. Još dr. uperio one reflektore u mjesto radnje, tila sam propast u zemlju od srama. Sreća, nije ništa rekao, valjda nisam jedina...
    Od tada se obavezno mažem Sudokremom i izgleda da pomaže. Ako tko ima kakav bolji lijek recite. Malo je off topic, ali ovo meni uglavnom predstavlja veći problem od samih postupaka.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I da Ordep, 32 stanice?
    Pa ti si zbilja super-žena!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mere, nažalost, ne mogu ti pomoći, možda netko drugi ili na nekom drugom podforumu,sretno!
    Issa11,pa onda možemo početi poskakivati za tvoje jajne staničice na Odbrojavanju, evo, ovdje ću prošvercati jednog hopa-cupića , valjda ga moderatorica neće snimit !
    Iskreno, četiri je lipa brojka, važna im je kvaliteta, osobno ne bi volila da ih bude previše, pogotovo sad u razdoblju novog šugavog zakona, di s njima, čisti gubitak..Zato neka budu prave i ugodna ti punkcija!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala Blekonja,pocela sam sa tabletama od 15-tog pocinjem sa bockanjem ajme meni je li tako da to ne boliajde utjesi me...jos ne virujem da je sve to pocelo kao da se ne dogada meni

Denny draga samo da te pozdravim

Blekonja,Bublica drzite se i naravno svima puno srece i veliki pozz

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ma ketyy draga vidit ćeš da i to bockanje (barem je meni ovo prvo) ima svoje draži nekako se osjećaš super jer radiš nešto konkretno na putu prema svojoj bebici i kad te inekcija malo i zapekne stisneš zube i nastavljaš, ja ovaj put nisam nikakvih problema imala ni fiizičkih ni psihičkih (kuc-kuc-kuc) tako da je i u tom smislu sve prošlo super....držim ti fige ti si super hrabra i da DOGAĐA SE TEBI

pozz svima od

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

sorry ako vas gnjavim,ali ovo mi je prvi postupak pa sam puna pitanja

nazovu li vas iz Cita nakon punkcije da vam kažu kako se razvijaju oplođene js i kad?
    čemu služi ona jedna tableta,piroxicamum,koju trebam popit dan prije transfera?
    primjetila sam da mnoge cure piju normabel poslije transfera,danas idem kod svoje dr.opće pr.pa neznam dali da je pitam za recept,hoće li mi normabel trebati?

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj issa11 prvotno napisa Vidi poruku
    sorry ako vas gnjavim,ali ovo mi je prvi postupak pa sam puna pitanja

nazovu li vas iz Cita nakon punkcije da vam kažu kako se razvijaju oplođene js i kad?
    čemu služi ona jedna tableta,piroxicamum,koju trebam popit dan prije transfera?
    primjetila sam da mnoge cure piju normabel poslije transfera,danas idem kod svoje dr.opće pr.pa neznam dali da je pitam za recept,hoće li mi normabel trebati?
    ovako:
    1.nakon punkcije biolog svakako zove,ja bih se znala čuti i dva-tri puta do et!
    Ako slučajno ne zovu(a to je rijetkost) e onda zovem ja njih i dogovaramo dalju proceduru!
    Uglavnom poslušam što oni savjetuju!

2. Tu tableticu nisam pila čini mi se-pa o njoj ne znam
    3. Normabel savjetujem svakako!U počecima sam ga koristila s oprezom ali sad se redovito družimo jer se puno bolje i opuštenije osjećam,ne grčim se a to je jako bitno nakon et.
    Moj savjet-svakako normabel!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

p.s. evo sad sam procitala post iznad moga i vidim da neke cure piju normabel. ne kuzim zasto, nikada nisam imala grceve nakon transfera.
    moj savjet je - nemoj piti nikakve bespotrebne tablete, pogotovo nakon sto ti vrate embrijice.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zovu te dan nakon punkcije, ne prije
    tableticu sam i ja popila, stvarno se ne mogu sjetiti sada cemu sluzi, ali objasnili su mi i zvucalo je logicno lol (pitaj ih)
    poslije transfera normabel? nisam primjetila da se to prakticira.
    poslije transfera se smatram majkom i ne zelim nikakve tablete.
    ne trebaju ti. ipak si tih 14 dana, dok se ne dokaze suprotno, trudna

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Cure samo da vam kratko i pozelim puno srece u svim sljedecim akcijama i visoke bete!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

puuuunooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mojim dragim curkama i pozz svima

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Joj gugi, još malo i ti mama!!! Želim ti brz i lagan porod!
    Blekonja, ukrala sam ti potpis!
    Cure, veliki poljubac svima.
    Posljednje uređivanje od Denny : 10.02.2010. at 17:50

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ma ukradi ti meni draga i prvi postupak i još da ti bude uspješniji od mog i nitko sritniji od mene!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zna li netko kreće li se sa postupcima u KBC?
    Čini mi se da je neko zatišje, niko se ne javlja...

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mene posebno zanima jesu li dobili mikromanipulator i kad kreću sa ICSI? Ima li netko informaciju?

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Nene2 prvotno napisa Vidi poruku
    Mene posebno zanima jesu li dobili mikromanipulator i kad kreću sa ICSI? Ima li netko informaciju?
    Kako sam i napisala u prethodnom postu, krenuli bi sa SVIM postupcima, tako da je valjda i to riješeno, a kako je vidljivo iz mog potpisa nama je potreban ICSI. U postupak krećemo u travnju, tako da nema sumnje...

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj medena8 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako sam i napisala u prethodnom postu, krenuli bi sa SVIM postupcima, tako da je valjda i to riješeno, a kako je vidljivo iz mog potpisa nama je potreban ICSI. U postupak krećemo u travnju, tako da nema sumnje...
    Hvala, super!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj LEA.st prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko kreće li se sa postupcima u KBC?
    Čini mi se da je neko zatišje, niko se ne javlja...
    Evo ja sam u utorak bila na razgovoru kod dr. Tandare, taj dan je taman krenulo opremanje odjela MPO-e (jer su tehničke nepravilnosti objekta u tom dijelu rješene) i on smatra da bi u ožujku trebali startat sa svim postupcima, tj. da bi odjel tad i službeno proradio!!! Nadam se da će tako i bit...
    Pozdrav i veliko SRETNO svim curama!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni jedino nije jasno za kojeg boga jokina na kbcu ljudi pricaju sa BIOLOGOM????
    to mi strasno smrdi na cinjenicu da ginekolozi veze nemaju sa mpo, da je tandara jedini koji o tome nesto zna, a to je sramota i ne ulijeva nikakvu nadu.
    pa pobogu, u cita romca nitko ni ne vidi, on svoju caroliju obavlja u labu, jos najbolje da on odredjuje protokole...
    a po ovome napisanom ispada da tandara i protokole odredjuje.
    ispravite me ako grijesim, molim vas...

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Pinky,bojim se da si u pravu
    neznam zašto ali nemam povjerenja u Firule
    cure oprostite ako sam vas obeshrabrila i želim da se šta prije javi nova trudnica

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, ja se ispričavam ako sam nekoga uzrujala, nije mi bila namjera... Osobno imam svoje razloge zašto sam išla Dr. Tandari, a u 4. mj. kad krenemo u postupak idem kod Dr. Budimira ili Dr. Šunj (znat ću na vrijeme), oni će odrediti protokol i sve ostalo, itekako su upućeni...

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

medena8 želim ti svu sreču i da nam se javiš kao prva ICSI trudnica sa Firula
    bez brige, nisi nas uzrujala

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Alo cure. Vidim da se svasta desava na ovom nasem podforumu, i to mi je bas super. Vec ste naveliko krenule s rjesavanjem papira zbog novog zakona i ove dane cu podrobno sve procitat, jer sam stvarno izgubljena u svemu tome.
    Ja sam prosli cetvrtak zavrsila u bolnici. Navodno su se crijeva zalijepila ili tako nesto. Drzali su me tjedan dana na infuziji i na srecu je sve proslo bez operacije. Ipak, imala sam 3 snimanja rengenom i EG i to sve znaci da cu morat odgodit umjetnu na neko vrijeme radi zracenja. Ovo vam sve pisem jer oni to usko povezuju s laparaskopijama koje sam radila. Navodno smo nakon toga sklonije priraslicama, a od laparaskopije zna ostati i plin u stomaku....., pa se moze dogoditi ovako nesto. Znaci cure koje su prosle lap., ako osjetite neku bol u stomaku koja ne prestaje (meni je pocelo kao bol u zeludcu), trcite u doktora....

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Natice, šteta da ti se sve tako zakompliciralo, nadam se da ćeš uskoro bit dobro i spremna za daljnje akcije.

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj IRENA456 prvotno napisa Vidi poruku
    medena8 želim ti svu sreču i da nam se javiš kao prva ICSI trudnica sa Firula
    bez brige, nisi nas uzrujala
    Irena, hvala! Nadam se da hoću...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nakon rengena abdomena sam pitala koliko je to stetno s obzirom na postupak umjetne, a oni su rekli da bas i nije. Da se eventualno pricuvam ovaj mjesec. Nakon EG-a su rekli minimalno mjesec dana. Mislim se, to znam i sama, ali koliko bi bilo maximalno ili bar pozeljno?! Baza je u tome da to rengenolozi ili kako se vec zovu, ni sami ne znaju tocno (tako se bar meni cini). Moj doktor za kukove kaze da nakon snimanja kukova min. 6 mjeseci ne bi smjela ostat trudna. Kad sam to rekla ovima s EG-a samo su se pogledali i ispalo je nesto u smislu da je EG jos vece zracenje.... Onda mi je jedna dr. rekla da bi morala pauzirat 3 mjeseca. Usput su mi vidjeli i neku cistu na jajniku (a endometriozu sam operirala u 6.om mjesecu lani). Kako bilo, u cetvrtak cu do svog dr. Budimira sa svim nalazima i snimkama, pa da vidim sta ce on reci!
    Kad bi bar imale nekoga tko ce nam znati reci sta da radimo, a ne da ovako svaka za sebe mora nabadati i uvijek imati puste dileme!!!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

O muko moja... Natice, što su ti rekli koliko trebaš odgoditi IVF? Ja za tjedan dana moram na rendgen srca i pluća radi glupe operacije... Dr. P. mi to lani nije tražio za operaciju mioma, a u Vinogradskoj je rendgen obavezan za jedno malo oko... I već danima se grizem trebam li to nekako zaobići, jer me strah utjecaja na js... Koliko će to štetiti i koliko bi trebala odgoditi postupak radi toga???

I još jedno pitanje - nije li i HSG rendgen, pa ipak savjetuju akciju isti mjesec, cure su znale zatrudnjeti i par dana nakon HSG-a?

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Natice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •