Stranica 16 od 25 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ovo su cijene za njihove pacijente koji idu na IVF - znači ako kupuješ samo štopericu, onda je 300 kn, ali ako sve ljekove za IVF kupuješ kod njih, onda vrijede ove cijene i hvala im na tome.
    Issa hvala za cjenik, meni je izdiktirao neke stvari ali ja sam zapamtila samo gonal. Valjda me print verzija tek čeka.
    I samo jedan ispravak, 10 tableta Femare košta 400 kn, a ne 30 tableta.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I ne brini šta ti je rekao za jajnike, svi smo to nažalost prošli... Dosta nas je bilo "srednja žalost", "katastrofa" i "ulinjenih" ali bebice se i dalje "hvataju"...
    Zato ne brini i nemoj se nervirat, tek je počelo. četiri je ipak lipi broj i držim fige da budu lipe js.
    Za estradiol će se netko valjda javiti.

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure molim pomoć,
    bila sam danas na dogovoru u CITO i sad naravno trebam pomoć:
    - koliko se čekaju krvne pretrage za HIV 1 i HIV 2 i markeri hepatitis B i C? Eh, da i dr. P mi nije zaokružio ove pretrage za MM, a znam da smo ih za prvi postupak vadili i za njega pa sad ne znam da me to ne zakoči.
    - kako po drugo mišljenje na VV i može li mi to netko drugi pokupiti?
    - moram li one potvrde o savjetovanju donijeti za one koje mi je dr. napisao i čeka li se i naručuje na te razgovore?
    - nisam iz ST pa ne znam mogu li to sve srediti u jednom danu.

Znate kako je kad bi htjeli odmah slijedeći ciklus sve stići, a MM nema cijeli idući tjedan. Naime na seminaru je u ZG, a za ne falit neće stići na VV jer mu je seminar od 08 do 16 i ne moće pobjeći?!
    Bi li mogla možda ove nalaze kopirati iz kartona na VV?

Trebam li zvati za drugo mišljenje na VV dr. L. i pojaviti se tamo osobno?

Sigurno ću se još nečega sjetiti, ali to kasnije.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja ti samo mogu pomoć u ovom dijelu za muža - ono što ti nije potcrtao, neće ti ni tražiti. Npr. meni za muža ne treba apsolutno ništa (on dosta nalaza ima od prije), a spermiogram će se ocijeniti u toku postupka.
    Što se tiće savjetovanja, ja sam dobila adresu i tel., pretpostavljam da si i ti, pa možeš nazvati i provjeriti. Ako nemaš, poslat ću ti. Mislim da se to da rješit u pola ure - dvi glupe male potvrde... grrr....

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Opet ja, kad se nisam sjetila pitati što u stvari znači mišljenje o potrebi medicinski potpomognute oplodnje od specijalista ginekologije iz druge ustanove - može li to biti moja stara povijest bolesti ili nešto novo sa nekim posebnim tekstom?

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala Denny
    Dobila sam brojeve telefona i hvala na pomoći. Isto je i meni rekao za MM, ali mozak radi sto na sat i sad imam sto pitanja koja nisam imala kad sam bila tamo...

Jedna draga cura će mi pomoći oko pribavljanja starih nalaza za markere one i HIV iz kartona sa VV ako će proći kopija, a ne stignem riješiti nove

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

• aids i hep je i mm trebao vaditi. vadili smo na uputnicu, ne sjecam se da li su bile firule ili krizine. cekali smo nalaze oko 10ak dana

• drugo misljenje sa vv ti mozda moze doktor faksirati, cuj se s njim na telefon i objasni mu situaciju.

• potvrde za savjetovanje - dr.p ce ti dati gdje i kako ces ih nabaviti. budes gotova jako brzo, ja sam u jedno popodne (par sati) odradila obje (to su bile ove privatne, mozda ti cure koje su na kbcu mogu objasniti kako i gdje srediti ove besplatne)

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    I samo jedan ispravak, 10 tableta Femare košta 400 kn, a ne 30 tableta.
    opet jedna od mojih grešaka,ali u stupcu gdje je ime lijeka piše 30,a tamo gdje je cijena piše 10

vesnare,hep. i hiv(obavezno ti i mm) sam vadila na križinama(transfuzija)nalazi su bili za 7 dana,psihijatra i pravnika na firulama,pravna služba ti je blizu mrtvačnice(pitaj nekog),rade utorak i četvrtak od 12 do 13,nema gužve,za psihijatra ti nemogu pomoć tu me nevista koja radi kao sestra na psihijatriji dovukla kod nekog,neznam ni kako se zove,sretno

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cura hvala na odgovoru

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja ću sad lagano ispalit, meni na popisu nije podcrtan HIV, samo markeri hepatitisa, i šta sad ako je dr. P u svojoj priši zaboravio, a ja trebam krenuti s decapeptylima za koji dan, nalaz nema šanse da bude gotov dotad..
    Issa, sritno, ne zamaraj se sitnicama, dr. P. nije uvik baš taktičan u izjavama, ali je izravan, a to cijenim,i naravno, veliki stručnjak, zahvalna sam mu do neba na njegovoj izravnosti inače bih još čekala da se dogodi prirodno čudo..

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma ne brini ženo draga, ne treba ni meni HIV!
    Samo naprid, ne zamatraj se ničim i SRETNO bockanje!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

pozdrav svima.... vjerovatno nisam na pravom mjestu na forumu za ovo pitanje ali sam se tek priključila pa se još ne snalazim baš...
    zanima me da li je neko od vaših muževa radio biopsiju testisa kod dr.dadića u splitu?ima li uspjeha?već smo radili punkciju ali nisu ništa našli tako da nam je ovo zadnja opcija..
    inače ja 27god,sve ok,muž 30 azoospermija,na CITU radili punkciju... hvala unaprijed na odgovorima
    Posljednje uređivanje od rose : 04.02.2010. at 12:09

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Denny,goa-meni je za kbc tražilo hiv,Poljak je uzeo te papire,nazovite i provjerite za svaki slučaj

rose-nemogu di pomoć,nadam se da če ti netko znat odgovorit

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hi cure, idem sutra na dogovor za postupak s Dr.P u Cito Planiram u 3 mjesec; proljeće je moje godišnje doba

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jupiiii bublice!!! Baš mi je drago zbog tebe, viruj mi, to će bit bingo!
    rose, dobro došla! Na dobrom si mjestu, nadam se da će neka od cura znat odgovor.
    Meni ne treba HIV, provjereno.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne treba hiv, samo aids i hepatitis.
    svima puuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

bublice puno srece ti zelim

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bubilice možda se onda i vidimo.
    Zvala sam VV i idem 18.02. po drugo mišljenje pa možda i iskopiram ove nalaze i molim Boga onda da mi ih prizma

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Drage moje hvala vam na dobrim željama!

Ketyy vidim da si startala s Mb, želim ti puno sreće!!!
    Ja imam dobar feeling za Cita ovo proljeće, mislim kraj 3 mjeseca da će mi past ~~~~~~ a ako mi ne uspije kod mog ooomiljenog doktora P onda imam MB u 6 mjesec kao plan B
    Cure želim vam svima, starima i novima puno sreće i velikih Beta ~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Besplatno savjetovanje u KBC je samo za one koji će kod njih u postupak. Ostali trebaju platiti, ako to uopće i rade.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bublice, baš sam ti to htjela napisati, da imam neki feeling da će ti postupak u Cita donijeti sreću. Želim ti puno, puno sreće. Stiže proljeće, sve je moguće.
    Cure, pa ovdje se zbilja zahuktalo! Pola cura je u postupku, a onih drugih pola se priprema za postupak.
    Obožavam ovo slatko proljetno išćekivanje i navijanje, budimo se, polako ali sigurno! Nadam se da ćemo uskoro početi puniti listu trudnica!
    Svima vam držim VEEELIKE fige, neka bude plusića na tone, i jedva ćekam dan da vam se pridružim. A brzo će i to doći, jako brzo!
    Posljednje uređivanje od Denny : 04.02.2010. at 18:21

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ne treba hiv, samo aids i hepatitis.
    Ma čekaj, jesam ja totalno zbunjena ili HIV=AIDS?!
    Bublice,! Šta reći osim sretno i nek ovaj bude dobitni!
    Denny,skroz si u pravu, krenulo je, pa moramo iskoristiti ovaj prirodni ciklus pupanja koji nam uskoro stiže ! A ti prvo sredi taj tlak da se možeš poslije satima nesmetano diviti svojoj bebuški u naručju!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

lol ubijte me, ako ja ista kuzim od tih kratica zadnja 2 dana, glava me rastura ko nikada
    dakle, da ne koristim kratice - radi se test za sidu i hepatitise, to je jedno (isto) vadjenje krvi.
    kad sam gore napisala da hiv ne treba, mislila sam na sasvim stotu stvar...(bolje da ne znate lol)
    nije mi samo jasno kako to pacijentice dr.s moraju vaditi, a dr. p ne moraju??

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj rose prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima.... vjerovatno nisam na pravom mjestu na forumu za ovo pitanje ali sam se tek priključila pa se još ne snalazim baš...
    zanima me da li je neko od vaših muževa radio biopsiju testisa kod dr.dadića u splitu?ima li uspjeha?već smo radili punkciju ali nisu ništa našli tako da nam je ovo zadnja opcija..
    inače ja 27god,sve ok,muž 30 azoospermija,na CITU radili punkciju... hvala unaprijed na odgovorima
    Draga Rose, dobro nam došla i još prije otišla sa ovog dijela foruma!
    Naime, mi iz azoomore smo ti uglavnom na "azoostatistici" pa isčitaj malo te stranice, a što se tiče biopsije, ja sam upravo u potrazi za točnim informacijama na tu temu, a u okviru kbc-a pa ti javim čim nešto saznam, nadam se već idući tjedan. (Btw, htjela sam ti poslat priv. poruku, ali si valjda tu opciju isključila) Za Dr. Dadića sam čula,ali ne znam, nažalost, nikoga kome je on to radio...
    Što se tiče uspjeha, on nažalost ne ovisi samo o liječniku koji bi to eventualno obavio, ali je svakako potrebno veliko iskustvo, a ako je istina sve što nam pričaju o novom rodilištu, tamo će se zasigurno postupak izvoditi i možemo se samo nadati da će angažirati urologa sa potrebnim iskustvom...

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nije mi samo jasno kako to pacijentice dr.s moraju vaditi, a dr. p ne moraju??
    Pa dr. Š. je oduvik nekako tražio više.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Medena,hvala ti puno na odgovoru,javi čim saznaš nešto novo...
    što se tiče priv.poruke tek sam se uključila na forum pa se još ne snalazim,neznam di je šta,pogledat ću...
    mi ćemo krajem 2-mjeseca na razgovor sa dr.dadićem pa ti javim kako je prošlo,biopsija bi trebala biti kroz 3-mjesec

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

...morala sam odgodit dogovor za danas (poslovne obaveze). Ali idući tjedan sam tamo

cure

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Dobro jutro,

cure svima sretno u novim postupcima....

poslala sam Pinky pp ali ne znam je li uredu, malo se teže snalazim s novim forumom a malo me i glava boli

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dobila sam ga

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

cure pomoć,

danas mi je 8dc,4 folikula od 16- 18mm,endrometrij 9mm,večeras ovtrelle i u nedjelju ujutro punkcija

dr.Poljak mi nije spominjao da moram doć punog mjehura ili na tašte,šta vi mislite smijem li barem kavu popit

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

za punkciju ti stomak ne mora biti pun.
    ali buduci da ja imam pamcenje ko zlatna ribica, neka jos netko napise.
    sretno!!!!

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Issa11 , nemam iskustvo na CITO, ali što se tiče VV, dolazi se na tašte, prazan mjehur. Mislim da je bolje da ništa ne jedeš i ne piješ, jer meni je primjerice znalo biti muka nakon punkcije, jer poslije imaš zabranu jesti sat do dva.
    Na VV nisu dali ni piti vode...

Ordep avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

draga meni ito nisu u citu ništa rekli kad sam išla na punkciju, doduše nisam ništa jela ni pila, punkcija je bila zakazana za 7.30 , a i tako me stomak bolio (32 jajne stanice ) da sam misla umriti pa mi nije bilo do ničega, popiškiš se prije i kući se malo obrij , napraviš kratku frizuru, inače će te tamo malo srediti i to je to.mene su ti uspavali tako da sam nakon punkcije odspavala još 2 sata tamo na krevetu i baš mi je bilo lipo spavati.da sve prođe super~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    svima

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

hvala vesnare i Ordep

Ordep- da 32,blago ti se,ja za moje 4 valjda neću dobit kompletnu anesteziju

dr.P.je rekao da se izbrijem oko ulaza,a gore budem napravila kratku frizuricu,već se vidim crvenu,upaljenu i sa svrabom kao da imam picajzle
    Posljednje uređivanje od issa11 : 05.02.2010. at 18:45

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

E pa to se meni dogodilo na prvoj imseminaciji. Ispalo je da imam jako osjetljivu kožu i dobila sam toliki osip da mi je bilo totalno neugodno opće skinit se. Još dr. uperio one reflektore u mjesto radnje, tila sam propast u zemlju od srama. Sreća, nije ništa rekao, valjda nisam jedina...
    Od tada se obavezno mažem Sudokremom i izgleda da pomaže. Ako tko ima kakav bolji lijek recite. Malo je off topic, ali ovo meni uglavnom predstavlja veći problem od samih postupaka.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I da Ordep, 32 stanice?
    Pa ti si zbilja super-žena!

Ordep avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

denny ne bi se baš hvalila s tim, misla sam da se neću izvući, nisam mogla ni hodati, a stomak mi je bio kao da sam trudna u 6mj.sva se najžim kad se sjetim toga, kaže mi muž da je punkcija trajala oko pola sata, al sam se baš naspavala.22 stanice su se oplodile, i ostalo nam je smrznutih za još dva puta , tako da se nadam da bi možda maleni mogao dobiti bracu ili seku za godinu, dvije
    ja inače burno reagiram na gonale... a ne valja ni ovo, a ne valja ni malo , treba nač sredinu, a ko će to?
    issa ma bitna je i jedna super stanica

mere

Početno

Pozdrav svima !!
    Nova sam zanima me jeli itko radio trombofiliju na patalogiji i može li mi objasniti o čemu se radi. Ukratko prije 4g. izgubila sam bebu u 28 tjednu -posteljica stala rasti-infrakt posteljice i od tada ništa .Tako sam prije par dana dosla do dr.Šunj koja me šalje na obradu trombofilije,nalaze CB da izvadim i prijem u bolnicu kad dobijem sve te nalaze na pregled jajnika ,jajovoda.... s tim da pijem predhob+dno sumamed i vaginalete 3 dana .Eto ako itko ima ovakvog iskustva bila bi mu zahvalna na svim informacijama

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pozdrav cure, ja malo brzam ali vec sada razmisljam o IVF-u. Kako se lječim za sada samo u Cita, od koga da trazim drugo misljenje?!???
    A sto se tiće intimne frizure he he, meni to prija sredi s voskom i bude super, žilet mi je isto kao i tebi denny ajmeeee
    ps ja plavuša ne mogu nači smajliče
    puse

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

za punkciju ti stomak ne mora biti pun.
    ali buduci da ja imam pamcenje ko zlatna ribica, neka jos netko napise.
    sretno!!!!

točno pinky i sretno issa11 ~~~~~ za tebe

pozzzz svima

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

bublica ~~~~~~~~~~ za sljedeći tjedan

evo nakon skoro tjedan dana samo sam vas došla ćirnuti i zaželjeti sve najbolje svim curama koje kreću u postupke uskoro ili su već u postupku nekako sam malo štufa forum (ali ne i vas, to nikako ) nego mi malo baš paše koji dan odmora, nadam se da ćemo se družiti sljedeći tjedan više

ketyy sretno u Mariboru

vas sve

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mere, nažalost, ne mogu ti pomoći, možda netko drugi ili na nekom drugom podforumu,sretno!
    Issa11,pa onda možemo početi poskakivati za tvoje jajne staničice na Odbrojavanju, evo, ovdje ću prošvercati jednog hopa-cupića , valjda ga moderatorica neće snimit !
    Iskreno, četiri je lipa brojka, važna im je kvaliteta, osobno ne bi volila da ih bude previše, pogotovo sad u razdoblju novog šugavog zakona, di s njima, čisti gubitak..Zato neka budu prave i ugodna ti punkcija!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala Blekonja,pocela sam sa tabletama od 15-tog pocinjem sa bockanjem ajme meni je li tako da to ne boliajde utjesi me...jos ne virujem da je sve to pocelo kao da se ne dogada meni

Denny draga samo da te pozdravim

Blekonja,Bublica drzite se i naravno svima puno srece i veliki pozz

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ma ketyy draga vidit ćeš da i to bockanje (barem je meni ovo prvo) ima svoje draži nekako se osjećaš super jer radiš nešto konkretno na putu prema svojoj bebici i kad te inekcija malo i zapekne stisneš zube i nastavljaš, ja ovaj put nisam nikakvih problema imala ni fiizičkih ni psihičkih (kuc-kuc-kuc) tako da je i u tom smislu sve prošlo super....držim ti fige ti si super hrabra i da DOGAĐA SE TEBI

pozz svima od

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

sorry ako vas gnjavim,ali ovo mi je prvi postupak pa sam puna pitanja

nazovu li vas iz Cita nakon punkcije da vam kažu kako se razvijaju oplođene js i kad?
    čemu služi ona jedna tableta,piroxicamum,koju trebam popit dan prije transfera?
    primjetila sam da mnoge cure piju normabel poslije transfera,danas idem kod svoje dr.opće pr.pa neznam dali da je pitam za recept,hoće li mi normabel trebati?

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj issa11 prvotno napisa Vidi poruku
    sorry ako vas gnjavim,ali ovo mi je prvi postupak pa sam puna pitanja

nazovu li vas iz Cita nakon punkcije da vam kažu kako se razvijaju oplođene js i kad?
    čemu služi ona jedna tableta,piroxicamum,koju trebam popit dan prije transfera?
    primjetila sam da mnoge cure piju normabel poslije transfera,danas idem kod svoje dr.opće pr.pa neznam dali da je pitam za recept,hoće li mi normabel trebati?
    ovako:
    1.nakon punkcije biolog svakako zove,ja bih se znala čuti i dva-tri puta do et!
    Ako slučajno ne zovu(a to je rijetkost) e onda zovem ja njih i dogovaramo dalju proceduru!
    Uglavnom poslušam što oni savjetuju!

2. Tu tableticu nisam pila čini mi se-pa o njoj ne znam
    3. Normabel savjetujem svakako!U počecima sam ga koristila s oprezom ali sad se redovito družimo jer se puno bolje i opuštenije osjećam,ne grčim se a to je jako bitno nakon et.
    Moj savjet-svakako normabel!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zovu te dan nakon punkcije, ne prije
    tableticu sam i ja popila, stvarno se ne mogu sjetiti sada cemu sluzi, ali objasnili su mi i zvucalo je logicno lol (pitaj ih)
    poslije transfera normabel? nisam primjetila da se to prakticira.
    poslije transfera se smatram majkom i ne zelim nikakve tablete.
    ne trebaju ti. ipak si tih 14 dana, dok se ne dokaze suprotno, trudna

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

p.s. evo sad sam procitala post iznad moga i vidim da neke cure piju normabel. ne kuzim zasto, nikada nisam imala grceve nakon transfera.
    moj savjet je - nemoj piti nikakve bespotrebne tablete, pogotovo nakon sto ti vrate embrijice.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Cure samo da vam kratko i pozelim puno srece u svim sljedecim akcijama i visoke bete!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

puuuunooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mojim dragim curkama i pozz svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •