Stranica 22 od 25 PrviPrvi ... 122021222324 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma, i u KB Rijeka se ide na transfer punog mjehura, ako se dobro sjećam. U Mariboru praznog i drugdje praznog, baš se inzistira da se isprazni, zaboravila sam ono koje je obrazloženje, a posotji neko .

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ina, hvala

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mislim da to ovisi s kojom vrstom UZ rade ,tako su mi rekli .
    U cita je uz vanjski pa mora bit pun mjehur

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

željezo=speculum, to baš nisam sigurna kad koriste kad ne.
    puni mjehur u cita obavezno zbog utrazvuka, na SD obavezno prazan-dok se transfer radio bez UZV, sad su i oni mijenjali.

Annna IUI je inseminacija (intrauterina inseminacija) ili AIH, i to su valjda svi što su tu prošli, neki i zatrudnili tako.Sretno.
    Citov tim 1 su Š. i P., i tu je sigurno Š. najveće ime. Tim 2 je dr.A., meni osobno naj.Ti si kod nje?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj prima prvotno napisa Vidi poruku
    željezo=speculum, to baš nisam sigurna kad koriste kad ne.
    puni mjehur u cita obavezno zbog utrazvuka

i naravno puuuuuno sreće bublice danas nadam se da su mrvice u mame na sigurnom punnooo mislim na tebe

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Gledam ja tvoj potpis, Blekonja,ovaj zadnji redak, pa se pitam jeli stigla m.i kad ćeš nas početi izvještavati o novom dobitnom postupku !
    Nadam se da nam Denny više ne boli puno!
    Ja tamanim suhe šljive i jogurt za dobro jutro, moja osobna borba protiv zatvora, ovaj utrogestan je stvarno nuspojavan !
    Bublice,za tebe hopa-cupam na odbrojavanju!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

draga goa nije stigla trebala bi oko 20-tog, ali s obzirom da sam PCOS-ovka to ništa nije sigurno, a po plodnim danima (kojih izgleda imam po sluzi) meni bi jučer trebao biti sredina ciklusa što se nikako ne slaže s ovim 20-tim tako da će sigurno kasniti i uvijek je tako kad je trebam kasni i po 10 dana uhhhhhhhhhhhh

bublice draga sretno i moram malo
    goa ti si 100% trudna to je gotova stvar sretno i tebi

ma sretno vam svima da vas ne nabrajam, jer bi sigurno nekog zaboravila, a to ne želim!!!!

pozz svima

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj gargamelica prvotno napisa Vidi poruku
    Novi br centrale za rodiliste je 551 111.
    Dr Budimir ti je cetvrtkom na ambulanti a dovoljno je doc s uputnicom i to ne prije 11h jer ćeš se bar kod njega nacekat dosta je temeljit pa se
    žene zadrze .
    Ja osobno nisam nikad bila kod Sunj i Gabrica pa neznam kakvi su .
    molim cure koje su bile na kbc-u da mi kazu treba li mi uputnica za razgovor sa npr. dr. sunj, a ako treba sta na njoj treba pisati.
    odgovor mi sto hitnije treba, hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pinky, bila sam u više navrata sa i bez uputnice, mislim da za prvi put svakako moraš imat uputnicu, kasnije ovisno šta ti kaže.
    Pripremi se na gužvu, ona je bila na godišnjem.
    U četvrtak sam vidila da nije bilo previše gužve kod Budimira, ali svakako to potraje, bolje ne doć prerano.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

lea, sta treba pisati na uputnici?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku

Pinky, dovoljno ti je da na uputnici napišu pregled i da se upućuješ KBC Split. Negdje na uputnici i tako stoji da se radi o neplodnosti (makar mislim da to i nije važno).
    Ja obavezno svaki put imam i uputnicu za UZV, jer nikad ne znam kad će dr. tit napravit i UZV, a za to treba posebna uputnica.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala vam puno cure

jos samo jedno pitanje: kada uzmem uputnicu, trebam li se telefonski najaviti i naruciti za pregled/razgovor ili samo doci?

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pinky javi kako je prošao pregled, mene zanima koliko se čeka na postupak.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa Vidi poruku
    xxxx
    I svim curama u KBC-u veliki , posebno Zlatici koja nam je u postupku, javi kako napreduje, ovdje ima znatiželjnih!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku

pinky ..ja sam bila par puta prije godinu ......uputnicu uzmes,,,,gin zna sta treba na njoj pisati.....nista posebno...ime dr. ne treba.....zovnes doli sestru i vidis kad je dr. Sunj.....meni su uvijek govorili da dođem oko 9h....dođes tad taj dan... i javis se na salter kod sesstre( sad su u novoj bolnici ?)...kazes kod dr. Šunj da hoces ona ti dadne broj i cekas...ja sam znala cekat do 11h..to je to....mislim da je dr. Šunj radila srijedom........uglavnom nazoves sestru i pitaj je da se slucajno nije sta promjenilo...pozzzz

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pinky, ne treba se naručivat, baš tako kako crvenkapica kaže, dosta je doć i iza 10, ja sam jednom i u podne došla. Svakako se načekaš, ali sve se obavi. Jedne srijede su cure čekale i do 3.
    Srijedom je dr Šunj, a četvrtkom dr Budimir.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, pozdrav iz Zagreba! Čitala sam ovu vašu zadnju stranicu, pa me nešto iznenadilo/začudilo O kakvom željezu to pričate na transferu? I nisam shvatila da li je slučajno ili baš morate imati puni mjehur na transferu??? Naime, mi obavezno svi idemo na wc prije i doktor ne koristi speculum (ako je to "željezo" koje spominjete - dakle, ono što se koristi na običnom gin.pregledu) nego samo gurne kateter unutra.
    Eto, čisto me zanima...

Interesantna stranica. Mislim da ćeš nać odgovor na pitanje o punom ili praznom mjehuru kod embrio trasfera http://www.advancedfertility.com/embryotransfer.htm

"
    Smooth, efficient and effective embryo transfer
    Best with a full bladder for good ultrasound visualization and a better angle between cervix and uterus
    Posljednje uređivanje od bublica3 : 15.03.2010. at 14:55

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

drage cure i skoro trudna Goa!
    Ja sam zadovoljna tretmanom u kbc,kod dr B sam i sve teće ok,sutra primam štopericu aspiracija u čet.Ne znam šta bih vam još rekla..bila sam malo sumnjičava u početku ali sam odlučila "pročistit"glavu svih sumnji i veselo krenit!Mislim da se ne čeka dugo nakon što se pribavi papirologija.
    Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    xxxx
    I svim curama u KBC-u veliki , posebno Zlatici koja nam je u postupku, javi kako napreduje, ovdje ima znatiželjnih!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

molim vas cure vi koje ste prošle ovo je li bolna aspiracija?

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj zlatica prvotno napisa Vidi poruku
    molim vas cure vi koje ste prošle ovo je li bolna aspiracija?
    Pisala je naša Natica da ti daju neki koktelčić i ništa ne osjetiš, dakle,budi bez brige! Btw. jeli to ICSI ili IVF? Kakva ti je bila stimulacija-laganija ili udarna? Sretno ti i javi nam se na odbrojavanje da ti tamo vibramo i skakućemo !

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ICSI.Stimulacija je bila Decapeptyl i Menopur(2 ampule).Nakon koliko ćeš vadit betu i gdje?

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

A gđu m. bi trebala dobiti oko petka( iš-iš), a beta tek za 10 dana, izludit ću u tom razdoblju, sebe i muža u kompletu, nemam pojma di ću je vadit, ja bi u vojnoj, ne znam može li se, nisam još ni uzela uputnicu..
    Ponesi uložak na punkciju, moguće da ćeš krvariti malo, ništa strašno! Drago mi je zbog svih nas da napokon rade ICSI, ja sam i završila u Cita jer mi se nije više dalo čekati njihovu seobu i opremu i svašta..Želim ti kvalitetne stanice, laganu punkciju i naravno, stomačić u skoro doba !

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

xx i mene baš interesira kakvo je stanje!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pinky obavezno nam se javi!!!! i mene interesira stanje u kbc!!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

zlatice sretno i javljaj nam sve kako je bilo,,,dali boli,nadam se da te nece bolit

goa sretno.....iš iš iš vjestica.....za betu ~~~~~~~
    pinky ....cekamo.......

ostalim curkama

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pinky meni je pisalo upućuje se na KBC firule/ dg. sterilitas/ traži se : Vaš pregled.
    Ako dođeš u 8, javiš se na pult i dobiješ broj, i onda možeš na kavu. Možeš i kasnije doć, pa dobiješ veći broj ili čekaš bez broja. Telefonski nemožeš ništa, ali možeš koji dan ranije doći u bilo koju uru pa se zapisat za dan koji ti triba za dogovor.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Annna IUI je inseminacija (intrauterina inseminacija) ili AIH, i to su valjda svi što su tu prošli, neki i zatrudnili tako.Sretno.
    Citov tim 1 su Š. i P., i tu je sigurno Š. najveće ime. Tim 2 je dr.A., meni osobno naj.Ti si kod nje?
    Da kod nje sam došla prije 10 mj prvi put i oduševila me je, to je bio prvi put da sam išla kod ženske gin. i sve pohvale! Ali ipak bolje vidjeti koji je tim uspješniji Za 8 dana idem na pregled i razgovor da vidim kad bi mogao biti postupak jer sam laparo i histeroskopiju napravila prije 1,5 mj. Jedva čekam! Ne želim više gubiti ni dana. Što prije krenemo u to prije možemo očekivati

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo mene ponovo, pripremam se za Cito krajem sedmice sa svim nalazima,sve za sada super jos cekam nalaz cervikalnog brisa...brine me samo preporuka gineokologa za ICSI/IVF, to je jedan od papira koje moramo prikupiti...danas sam isla kod svog gin. na UZV i papa test, kaze sve super al imam malu upalu,nista strasno Neznam dali ce me to sprijeciti za postupak ??? Takodje kad sam ga pitala za pismo preporuke za potpomognutu oplodnje samo je dodao na Gineokolosi Nalaz jednu recenicu "s obzirom na los spermogram supruga reporucuje se ICSI/IVF u poli. Cito", e sad neznam dali je to dovoljno dobro za dr. P. dali ce mi to prihvatiti jer je navedeno da se trazi "pismo preporuke" ??? Takodje ostala 2,od advokata i psihologa, to cu u Splitu al dali to trebam donijeti prije pocetka postupka ili mogu krenuti s postupkom pa donijeti naknadno ??? Bas sam se uspanicila, samo se nadam da ce u Petak sve biti uredu i da cemo krenuti s postupkom. Pretpostavljam da kad dr.P. pregleda sve nalaze koje samo skupili da se odmah krece sa stimulacijom, nerazumijem od cega zavisi dali ce biti dugi ili kratki protokol....??? al valjda cu znati ovaj vikend

Goa, sve najbolje od srca
    Ostalim curama takodje

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Cure saljem vam bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Danas nam je thegirl rodila curicu, 3660 gr tesku u 52 cm dugu...pusa curama.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

bravo thegirl jeeeeeeeeeeeeee čestitamo od srca

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Interesantna stranica. Mislim da ćeš nać odgovor na pitanje o punom ili praznom mjehuru kod embrio trasfera http://www.advancedfertility.com/embryotransfer.htm

"
    Smooth, efficient and effective embryo transfer
    Best with a full bladder for good ultrasound visualization and a better angle between cervix and uterus
    Bublica, hvala na linku!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pinky meni je pisalo upućuje se na KBC firule/ dg. sterilitas/ traži se : Vaš pregled.
    Ako dođeš u 8, javiš se na pult i dobiješ broj, i onda možeš na kavu. Možeš i kasnije doć, pa dobiješ veći broj ili čekaš bez broja. Telefonski nemožeš ništa, ali možeš koji dan ranije doći u bilo koju uru pa se zapisat za dan koji ti triba za dogovor.
    hvala cure, evo uzela sam uputnice i nactrati cu se u 8 gore. javim kad se vratim doma sta je i kako je bilo...
    nadam se uspjesnom dogovoru za icsi u 5. mjesecu...

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pinky sretno na dogovoru
    thegirl čestitke na curki

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Poklanjam Decapeptyl

Poklanjam 3 injekcije Decapeptyla od 0,1 mg vrijedi do 06/2010.
    Javite se na forum a podatke ćemo razmjeniti preko pp.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Katica imaš pp

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj zlatica prvotno napisa Vidi poruku
    drage cure i skoro trudna Goa!
    Ja sam zadovoljna tretmanom u kbc,kod dr B sam i sve teće ok,sutra primam štopericu aspiracija u čet.Ne znam šta bih vam još rekla..bila sam malo sumnjičava u početku ali sam odlučila "pročistit"glavu svih sumnji i veselo krenit!Mislim da se ne čeka dugo nakon što se pribavi papirologija.
    Za punkciju također pročisti glavu i kreni veselo i sigurno će ti bit lakše. Kao šta je Goa već rekla, dobiješ neki koktel kroz infuziju (kao neka lagana anestezija). Zamanta ti glavu, zatvoriš oči... nije da ne osjećaš ništa, ali nije nikakva koma. I sve traje dosta kratko. Nakon toga sam ja čak i odspavala malo. Ponijela sam vode i štapiće i malo i pojela i popila nakon punkcije (pošto prije treba bit na tašte). Ništa ne brini.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala puno Natice nadam se da će proć ok,smišljam neku mantru koju ću vrtit u glavi onako omamljena...
    E i htjela bi ohrabrit sve cure koje kreću na kbc da se ne čeka strašno i da je nekako lipo krenilo,osjećam lipu energiju i od dr a i ostalih!samo veselo!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Pitanje: može li se beta vaditi u vojnoj bolnici gore na transfuziologiji i kod koga uzimam uputnicu:ginekologa ili dr. o.pr.?
    Pinky,čekamo dojmove, nadam se da nisi pustila korijenje tamo u čekaonici !
    Crvenkapice,svaka čast na ponovnoj akciji, samo hrabro naprijed!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

X potpisujem ovo pinky di si nam??

nažalost draga goa ne znam odgovor na tvoje pitanje ja sam zadnji put vadila betu u analize iako sam prokrvarila, ali eto za svaki slučaj, a sada mislim vaditi u Cita....nadam se da će ti netko drugi pomoći!!!!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

goa beta s uputnicom se može vaditi u bolnici na firulama. Ulaz lijevo pokraj hitne pomoći. Tamo sam ja znala koji put vadit.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Pitanje: može li se beta vaditi u vojnoj bolnici gore na transfuziologiji i kod koga uzimam uputnicu:ginekologa ili dr. o.pr.?

betu možeš slobodno vaditi na firulama. ja sam je uvijek tamo vadila. nalaz bude isti dan.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ako se beta radi na križinama onda neće biti na transfuziji nego kat ispod u centralnom labu.A njihov broj je 557-465 i ljubazno na tel. daju informacije šta rade, šta ne. Usput, oni rade i sve hormone koji nam tribaju, a gužva je puno manja nego na nuklearnoj na firulama.
    Ovo šta je bublica3 napisala za firule, provjereno može, tu sam jednom vadila.Up. mi je dao ginekolog (soc.).
    Di se to vadi u Cita? Ja znam samo za lab.Lore Dukić (u istom hodniku ko i Cito), ali oni šalju krv u Analize, ne daju nalaz mailom, i duže se čeka nego u Analize.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ako se beta radi na križinama onda neće biti na transfuziji nego kat ispod u centralnom labu.A njihov broj je 557-465 i ljubazno na tel. daju informacije šta rade, šta ne. Usput, oni rade i sve hormone koji nam tribaju, a gužva je puno manja nego na nuklearnoj na firulama.
    Ovo šta je bublica3 napisala za firule, provjereno može, tu sam jednom vadila.Up. mi je dao ginekolog (soc.).
    Di se to vadi u Cita? Ja znam samo za lab.Lore Dukić (u istom hodniku ko i Cito), ali oni šalju krv u Analize, ne daju nalaz mailom, i duže se čeka nego u Analize.
    Ovo pokraj hitne je dobra solucija, jer se ne čeka skoro ništa, samo mislim da se mora doć prije 10.
    Zadnji put sam i ja vadila u laboratoriju pokraj Cita kod Lore Dukić (košta nešto manje nego u analize!) Gotovo je jako brzo i meni su poslali e-mailom. Prima možda prije nisu slali mailom, ja sam betu vadila u 12.mj tamo.
    .
    Posljednje uređivanje od bublica3 : 17.03.2010. at 08:30

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure,hvala na odgovorima! Zanima me još koliko košta beta kod Cita? Iskreno, užasavam se podizanja tog nalaza..

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Goa vibriram za tvoju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~VELIKU BETU~~~~~~~~~~~~~

Ne sijećam se točno cijene, ali oko 130 kn

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ajde, nije strašno, ionako ne namjeravam trošiti lovu na testove pa se mogu ovdje počastiti, ako ne procurim dotad, naravno..
    Mm ima onu teoriju o optimizmu-znate već, misli pozitivno pa će ti se to i dogoditi. Ja mu na to uvijek spustim protupitanjem-zar sve cure na forumu nisu više-manje tako htjele i mislile,a vidi nas! Ja sam po prirodi skeptik, i na ispite sam izlazila s početnom mišlju-ajme meni, past ću, a zapravo se nadam suprotnom, takav obrambeni mehanizam..
    Bublice , nisam ti nešto vele pobožna, ali te spomenem kad razgovaram s Njime, i Vesnare, i sve nas..
    Zlatice,sretno sutra na punkciji~~~~~~~~za kvalitetne stanice!
    Denny, čekamo tvoj prvi proljetni post!

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

... Prima možda prije nisu slali mailom, ja sam betu vadila u 12.mj tamo.
    .
    a ja u 10/2007
    drago mi je da su promijenili politiku, jer ja doslovno radim 10 koraka od njih, a do analize se ipak moram provozat.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj diana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene ponovo, pripremam se za Cito krajem sedmice sa svim nalazima,sve za sada super jos cekam nalaz cervikalnog brisa...brine me samo preporuka gineokologa za ICSI/IVF, to je jedan od papira koje moramo prikupiti...danas sam isla kod svog gin. na UZV i papa test, kaze sve super al imam malu upalu,nista strasno Neznam dali ce me to sprijeciti za postupak ??? Takodje kad sam ga pitala za pismo preporuke za potpomognutu oplodnje samo je dodao na Gineokolosi Nalaz jednu recenicu "s obzirom na los spermogram supruga reporucuje se ICSI/IVF u poli. Cito", e sad neznam dali je to dovoljno dobro za dr. P. dali ce mi to prihvatiti jer je navedeno da se trazi "pismo preporuke" ??? Takodje ostala 2,od advokata i psihologa, to cu u Splitu al dali to trebam donijeti prije pocetka postupka ili mogu krenuti s postupkom pa donijeti naknadno ??? Bas sam se uspanicila, samo se nadam da ce u Petak sve biti uredu i da cemo krenuti s postupkom. Pretpostavljam da kad dr.P. pregleda sve nalaze koje samo skupili da se odmah krece sa stimulacijom, nerazumijem od cega zavisi dali ce biti dugi ili kratki protokol....??? al valjda cu znati ovaj vikend
    Neki postovi se stvarno pojavljuju misteriozno naknadno ili se to meni samo čini?!Diana, to je sigurno razlog što ti nitko dosad nije odgovorio! Vrsta protokola ti ovisi o tvojoj hormonalnoj slici ( hormone si sigurno vadila!), a nama je konkretno preporučen dugi zbog veće uspješnosti. Na prvom dogovoru ja sam čak htjela samo prirodni ciklus isprobati, ali sam na kraju poslušala dr. i nije mi žao.U dugi protokol se u pravilu kreće oko 21. dc, ali ima raznih varijacija na temu. Ja sam potvrde psihologa i pravnika obavila nekako baš na početku postupka, a s obzirom da ti još ne znaš kad će to biti, opusti se, ionako sve obaviš u par sati. I za preporuku će ti sve dr. reći,ne brini, naša je slična vašoj.Mala upala koju imaš, vjerojatno gljivice, pij puno jogurta ili lactogyn ili imaš uzeti Vagi C vaginalete, sve to pomaže. Želim ti da ti i posljednji bris bude uredan!
    P.S. mislim da se postovi novih članova pojave naknadno, ali ne kužim zašto!
    Posljednje uređivanje od goa : 17.03.2010. at 12:29

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pozzz cure.....
    gdje nam je pinky?.....

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    pozzz cure.....
    gdje nam je pinky?.....

da da gdje si? informacija smo gladne (i još štošta nečega u PMS - u sam vražijem mogla bi ovaj kompić pojest sad (uh nije virujte, napola sam luda)

pozz svim mojim curkama ovdje vidim da pitate za cito i vađenje bete kod njih....ovako vam je 130.00 kn košta, treba doć ranije, odnosno do nekih 11h da vam za oko 2-3 sata bude nalaz ovo je provjereno... jedna moja jučer vadila betu nažalost negativna!!!

volim vas sve i navijam za vas bublice, goa, vesnare i sve ostale curke, a sretne fige držm našoj denny da tlak stvarno padne i da masaže uspiju denny čuvaj nam se!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •