Stranica 23 od 25 PrviPrvi ... 132122232425 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala ti goa od srca smirila si me Posljednji nalaz juce podigla; uredan, svi nalazi su mi uredu,vidjecemo ovaj vikend s dr.p. sta dalje, vjerovatno ce nam odrediti dugi ili kratki protokol…I ja sam mislila probati s prirodnim ciklusom al vidjecemo s dr.
    A psihologa i pravnika onda obavim pocetkom Aprila…osim ako dr nebude insistirao ranije, od Aprila prestajem raditi pa ce mi biti lakse odradjivati sve sto je potrebno, ovako svako malo trazim slobodno pa me cudno gledaju. Jedna stvar sto mi gin. rece na pregledu “maternica vam je malo “zavaljena” al to je ok”, sta mu to znaci pojma nemam.
    Hvala goa na savjetu za upalu; jogurt inace nepijem al sad sam pocela, lactogyn tabletu zadnju sam juce popila ,to mi je vec druga kutija, dali da kupim i trecu ili pauziram?
    Takodje uzimam tablete brusnice s C vitaminom (urinarne infekcije dobijem bez problema pa ovo za prevenciju) i tablete cesnjaka (rekose mi da je dobar za bakterije a kod mene je to cesto), folacin takodje (dr.p preporucio). Goa javi sta ima kod tebe, hvala jos jednom i sve najbolje

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Denny, , da što prije budeš opet u formi!
    Zlatice, sretno danas i javi nam rezultate!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vratila se s punkcije i onako je kako ste mi rekle nije bolno tek nelagodno.Izvađeno 6 js i to je sve šta znam...a znam malo.Dr T nije baš razgovorljiv i da zovem ujuro pa će mi sve reć.
    Cure ima li neka od vas iskustva s heparinom?Nakon poz bete bi trebala odmah na inekcije.
    Goa jeli te bolilo nakon punkcije?

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mokrila sam krv u početku šta je normalno i kad je popustila injekcija, valjala sam se od bolova pa popila voltaren, popodne je sve bilo kao da se ništa nije ni dogodilo..
    6 js ti je super rezultat za ovaj novi zakon, a Tandara će ti sve reći kad dođe vrime, ne brini. Znam da je heparin primala naša malena2 koja je sada trudna ( ) probaj joj poslati pp, ne ustručavaj se. Sretno i javi kako napreduje!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj diana prvotno napisa Vidi poruku
    Jedna stvar sto mi gin. rece na pregledu “maternica vam je malo “zavaljena” al to je ok”, sta mu to znaci pojma nemam.
    Ja ti imam zavaljenu maternicu, mislim i Pinky i još tisuće i tisuće žena, ništa strašno, jednostavno malo drukčiji oblik od uobičajenog, meni je baš dr. P. rekao da ću morati održavati trudnoću, dakle mirovati kad dođe do nje baš zbog toga.
    Lactogyn piješ po potrebi,možeš i prestati, samo nemoj papati slatko dok se to ne povuče, i sretno,javi nam šta si dogovorila !
    Ovi tvoji postovi stvarno kasne!
    Posljednje uređivanje od goa : 18.03.2010. at 16:05

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala goa U pravu si sto se tice mojih postova, nemam pojma zasto kasne! To sa zavaljenom maternicom nisam nikad prije cula al drago mi je da sam ovdje s vama jer stvarno je ovaj internet cudo, toliko informacija na jednom mjestu Obozavam slatko al vec par sedmica totalno izbjegavam...sve osim kafe sa secerom Hvala goa, sigurna sam da cu se ovaj vikend vratiti ovdje s novim pitanjima, cujemo se u Subotu i javim novosti pusa

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cure danas u S.Dalmaciji : " Odjel za humaVnu reprodukciju i endokrinologiju radi samo u jednom svom dijelu (potpomognuta oplodnja), no drugi dio tog odjela ne radi jer nema sestara koje bi se brinule o pacijenticama."

Cijeli članak: http://www.slobodnadalmacija.hr/Spli...1/Default.aspx

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

članak je traljav kao i inače . kako iz ovog shvatit šta se to ne radi?

a stanje na kbc: u pravu su svi, ljudi im fali, triba pokrit one silne kvadrate. A neorganiziranost , dodatno daje šarm ciloj priči. Npr za doć do dr. na potpomognutoj moraš proć dvi sestre, prvu na pultu, koja upisuje pacijente i dijeli brojeve, pa drugu koja radi sa dr. Svejedno pacijenti ulaze preko reda, nezna se ko je na redu, stalno pristižu interni bolnički pacijenti i niko nema pojma otkud oni...
    bila sam i u drugim bolnicama i opravdano trvrdim da kbc može poraditi na organizaciji posla, svi ćemo profitirati.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Jedan jedini put sam bila u KBC-u s mužem na starom odjelu ginekologije, čekali smo Tandaru ( ajde, njega smo i dočekali ) i neku ginekologicu doslovno cilo jutro, možda zvuči razmaženo, ali, ljudi moji, tko još sebi može u današnje vrime priuštiti da toliko sati provede u čekaonici, a na kraju je gin. izašla i vrlo otresito rekla da ona mora zapaliti jer je već pregledala 150 žena, pa smo je čekali još uru vrimena, mi i par trudnica za koje mi najviše bila muka koliko su već tu, i pukla sam i otišla, ne znam kako je po drugim bolnicama,sigurna sam da se i tamo čeka, ali bilo bi divno kad bi se MPO doktori samo time i bavili, fali zaposlenika bez sumnje, ali Darko ne misli tako, pa šta ćemo..

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Cure, ne želim nikoga braniti, ali mislim da je to šta se na KBC-u sada čeka prava sitnica. Ja sam par godina bila na VV i to šta je gore, to se zove čekanje i čekanje, pogotovo dok prvi put ne uđeš u postupak. Mislim da je na KBC-u slično (samo ipak sa manje čekanja). Možda na prvu sve djeluje neorganizirano i zbrčkano, ali kad vas jednom uzmu u postupak, onda postaje lakše doći do njih, upute vas kako ćete ih naći u slučaju da vam trebaju. Možda sam se ja na VV istrenirala na čekanje i strpljenje, pa to uzimam pod normalno... Ne mogu vam ispričati koji mi je bio osjećaj kad bi došla na pregled ili na punkciju i transfer pogotovo, a ja sama, nema još 100 cura koje se tiskaju skupa sa mnom. To mi je bio pravi odmor za tilo i dušu. I toliko neobično.
    I još nešto jako važno, kod dr. B. se čeka dosta jer je on jako temeljit. I ta njegova temeljitost vridi svakog sata čekanja. Više ti vridi da te neko detaljno pogleda i vodi o tebi računa, nego da budeš brzo gotov.
    Zlatice, baš mi je drago da te nije ništa bolilo. Dr. T. će sigurno biti pričljiv ako ti bude imao šta za reći. Znam iz osobnog iskustva.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ne mogu odolit da ne dopunim komentar Goe za "našeg" Darka. I naš Darko (globalno), a čini mi se i naš Dujomir (lokalno) su slučajevi za razmatranje. Darka više ne mogu vidjeti ni čuti. Mijenjam program na TV-u kad se pojavi. Bila sam na onim savjetovanjima, i čini mi se da on nas smatra umno ograničenima (da ne kažem šta gore).

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Utješite me...sutra idem na transfer dr T mi je rekao da su 3 bile za oplodit,jedna oplođena.Ne znam jeli imam razloga za zabrinutost.A s druge stane dr B mi ne želi dat heparin prije pozitivne bete (mada sam čitala dosta cura s mojim problemom-trombofilije)počinju s inekcijama odmah nakon transfera!Glava mi je u balunu ne bi htjela da 4.trudnoću izgubim zbog 12-ak dana neprimanja inekcija(naravno ako do nje dođe).
    Mislim da bi mi bilo lakše da odmah krenem...šta mi je za učinit,pomozite?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Natice, slažem se s tobom po pitanju KBC-a. Prvi put sam u ovim vodama i sve se to da izdržati i nemam se baš na ništa požaliti. U nekoliko navrata sam pričala sa više cura dok smo čekale i one koje imaju više MPO prakse kažu da je to sve ništa prema gužvi u ZG. Zadnjih dana isto vidim da kod njih polako sve štima, a za početak se i oni moraju uhodat. Zato ciloj ekipi želim puno uspjeha i da samo tako nastavi.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Zlatice, bilo bi super da imaš više stanica, ali kad nemaš - nemaš. Nije važno. Jedna je dobitna. Nemoj se time mučit. Što se tiče tih inekcija, to stvarno ne znam. Možda neka cura ima s tim iskustva, pa ti nešto napiše. Mislim da dr. B. ne bi ništa prepuštao slučaju i vjerovatno ima razloge zašto ti to tako savjetuje. Možeš ga sutra zamoliti da ti to još jednom pojasni, kaži mu da si u panici i ispričaj mu prijašnja iskustva, da zna da znaš o čemu govoriš. Glavu gore, bit će sve dobro.
    Sad mi se nekako čini da te znam, da smo jedan četvrtak skupa čekale ispred ordinacije. Drži se Zlatice, i budi pozitivna!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala na ohrabrenju...i ja mislim da smo pričale u čekaonici i tad si mi odisala nekom blagošću kao i ove tvoje poruke!Hvala ti.
    Zapitala sam se jeli prava odluka kbc!?Zamolit ću ga sutra podrobnije objašnjenje u nadi da će mi bit prihvatljivo da mogu dalje...

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

jedan embrij je sve što ti treba . znam iz prve ruke.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja ću ti samo zaželjeti sreću, cure su već sve rekle, osobno, da sad idem u KBC, išla bih kod dr.B baš zbog Natičinih preporuka! A za heparin se možda razlikuje od klinike do klinike, baš kao što u nekima nakon transfera dobiješ beta hcg boostere, a negdje ne, vjerujem da te dr. ne bi doveo u bilo kakvu opasnost , stoga pokupi sutra svoju mrvicu i uživaj u tome!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

HVALA cure puno....idem sutra ohrabrena!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Danas bila na konsultaciji s nalazima, sve super proslo krecemo u postupak UZV danas i dogovor za postupak, sve super . Imala si pravo goa, bespotrebno sam brinula. Dr.P. kaze idemo s dugim protokolom,kupila odmah kod njih Utrogestan,Decapeptyl i Gonal (dr. propisao), ostalo po potrebi tokom postupka. Pocinjemo s injekcijama 26.03 pa do 09.04, i onda na ultrazvuk pa kaze dr. vidjecemo sta ce jos trebati.Malo se bojim igle al dragi ce to da odradi Malo mi cudno da se daje u stomak (nisam to znala), al dobro. Dr.P. neradi cini mi se od 01 do 12.04 al dr S. ce biti tu za UZV i onda opet kod mog Dr. , danas me je bas razveselio i nekako sam od danas vise opustena Sve najbolje sutra zlatica

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

a jel samo dr. Budimir i dr. Šunj rade mpo u kbc??

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

diana super za dogovor.Ubuduće utrogestane uzmi na recept od svog socijalnog ginekologa, nije neka lova, al' skupi se troškova, pa treba koristiti sve dostupno.
    crvenkapice77 njih dvoje + Gabrić, koliko ja znam.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Zlatice, kako je danas bilo na transferu? Jesi li uspila popričat s dr. B.?

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Natice ,slažem se s tobom da te prisilno VV nauči čekat ,i ovo u kbc ne bih nazvala čekanjem pogotovo kad te dr primi na 20 min najmanje jer toga u zg nema .Sve skupa traje pregled pet min izađeš i pola zaboraviš pitat;(.A o uvijetima se ne isplati ni pričat.
    Zlatice baš nas zanima kako je prošlo,držim fige.
    Slažem se s goom ipak je povjerenje u dr najvažnije.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Išla sam jučer i pokupila jednu mrvicu...nadam se da će bit dosta!Bolilo me zapravo ova dva dana od punkcije a danas mi je malo popustilo!Dr T mi nije dao nikakve dodatne inf. a dr B mi je objasnio da nema potrebe do bete za heparinom pa eto preostaje mi virovat i opustit se....
    Goa opasno ti se bliži beta,kako se osjećaš?
    Pozdrav Natici i hvala svim curama na podršci!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zlatice, drago mi je da je sve dobro prošlo, i da će se tako i nastavit. Nadam se da ćemo uskoro čut za prvu trudnicu jer dosta postupaka je u toku ili se priprema. Ja sam u nekoliko navrata pričala bar sa 20-ak cura. Ipak me iznenadilo koliko parova ima sa istim problemom, bez obzira što sam čula o tome.

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Zlatice sretno

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Zlatice, ajde samo lijepo odmaraj sa svojom mrvicom i pričaj.....

no daj mi reci... ti si imala decapeptyl kao supresiju i to ti je bilo plaćeno od HZZO-a?

Kad si počela primati supresiju/decapeptyl?
    Od kojeg dana ciklusa si primala menopur i do kojeg?
    Koji dan ti je bila štoperica, punkcija?

i nemoj zaboraviti ispuniti upitniku mom potpisu ... HVALA....

Znaš li jesu li ti zamrznuli ostale j.s.?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Zlatice, sad tek čitam da si imala 6 j.s. i da su tri bile za oploditi (ostatak su onda bacili?), a od te tri samo se jedna uspjela oploditi ICSI-om?

Zlatice, koje si ti godište i koja vam je dijagnoza?

VEliki pozdrav i ne brini, jedan je embrij dovoljan za bebicu...

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Zlatice,budi naša nova trudnica iz KBC-a !
    Diana,znači, petak je start, želim ti sreću od sveg srca, ugodan postupak koji će uroditi plodom!Piši nam kad te uhvati želja i potreba, mene su ove cure ovdje spasile svojim iskustvom i potporom !
    Moja beta se bliži,ali sporo to nekako, mislim zapravo da me utrogestan sprječava da procurim ( 31.dc mi je ), nikakvih simptoma nemam, pa čak ni grudi,ali još se nadam !

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pozdrav cure drage, došla sam vas samo povirit i poželit vam svima puno, puno sreće!
    Ja sam i dalje u Zg u bolnici, zakompliciralo se, jako, tlak je na žalost sve veći usprkos bolnim masažama oka i inekcijama, neštn se začepilo, imam užasne glavobolje... Nakon šta mi je jučer bilo posebno loše, doktor je zaključio da hitno moram na još jednu operaciju (?!) koju je službeno nazvao PROPUHIVANJE pa sam se od sve muke i šoka uspila i nasmijat.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Eto, stvarno me sredilo ko nikad u životu, i po stoti put se pitam zašto, ali neću se dat, proć će jednom i ova noćna mora. A danas je trebao počet moj postupak... Dobro, imam zato očni HSG sutra. Držite mi fige, umrit ću od straha i svega više.
    Samo da znate da mislim na vas, ljubim vas sve, borite se, čekajte, kucajte, pitajte, vičite ako treba - samo vjerujte u sebe i da ćete uspjeti. Kad, tad!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Draga Denny, grozno je to šta ti se događa. Doktor zna sigurno šta je najbolje, sigurno će bit bolje nakon nove operacije. Nadam se da će ti šta prije proć te glavobolje.
    Mislim na tebe, šaljem ti bezbroj poljubaca i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj uspjeh

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Denny

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Denny bas mi je zao sto ti se to sve događa

goa ,draga ne trazi simptome,, mene su bolile grudi i prvi i drugi AIH i sta imam od toga bio je samo pms .....sretno

jedva cekam trudnicu na kbc firule...

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

A Denny naša, za ne virovat šta te sve snašlo,drži se ,draga ,vrati nam se brzo, zdrava i poletna!
    Crvenkapice, , prava rečenica u pravo vrime! Sretno tebi s Femarom ovaj ciklus!
    Posljednje uređivanje od goa : 21.03.2010. at 15:28

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Denny, baš mi je žao. Mislila sam da je to već iza tebe. Po tome što pišeš vidim da jesi prepadnuta, ali i puna volje i pozitivne energije. Svaka čast. Ne daj se!!!
    Goa, valjda sam negdi propustila datum, kad ti je beta? Nek te ne brinu simptomi. Ja bi procurila svaki put prije bete, bez obzira što bi stavljala utrogestane.
    Zlatice, drago mi je šta si popričala s dr. B. i šta ti je sve objasnio. Sad se opusti i guštaj.
    Gargamelice, sad me već sve više strah hoće li me dr. B. pustit u 4.mj. na postupak, jer mi je željezo još uvijek ispod donje granice. Ja ću dati sve od sebe, ali možda ipak ne budemo skupa u postupku.
    Svim curama veliki pozdrav

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Denny drži se

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Danny drži se draga moja.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo me do kompa konacno
    prvo da nasoj denny zazelim sto brzi i bezolniji oporavak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    curama cekalicama puuuuno uspjeha ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    bila sam na dogovoru kod dr. sunj. dosla sam u 8., bila broj 5 i dosla na red u 11.30. ne znam kad je ona zena sa brojem 13 dosla na red
    uglavnom, dogovorile smo se za prirodnjak u 5. ili 6. mjesecu, ovisno o njenom seminaru sredinom 5.
    mislim da sam imala malo agresivniji nastup jer je jadna zena komentirala : vi tocno znate sto hocete a sto necete. ali nakon svih ovih kombinacija protokola, mislim da znam kako reagiram na koju vrstu stimulacije bolje nego ona za sada...

dojmovi: dr mi je skroz sjela. sto se tice bolnice, vrijedi ona stara - mozes seljaka u palacu staviti, ostat ce seljak... sestra na salteru je vikala ko s brda na brdo, usput javno obznjanjujuci dijagnoze zena sa uputnica (vrhunski gadljivo), doktoricin office nema uzv aparat (sto mi je bilo suludo, mora se ici preko puta hodnika u sobu sa uzv-om, ispred koje je taj dan stajalo 15-ak bakica spremnih jedna drugoj oci vadit)..
    veliki vanjski sjaj, malo pomaka u mozgovima, na zalost.
    jbga, kad smo seljaci. iako se dijele brojevi, stalno je netko letio preko reda... nasi posli

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pozz curke moje evo me, nisam bila za vikend u Splitu pa sad malo gledam šta se događalo
    Denny
    pa ne mogu vjerovati, a mislili smo da će te masaže urodit plodom ipak, svaka ti čast ja ti se DIVIM CARICE, ja bi već prošvikala znam nisam baš utješna ali......legendo još se i šališ sa očnim HSG-om....nema ti ravne samo se ti meni drži i ovaj put mora uspit, mora!!!!! Svi smo uz tebe
    Bublice kako si nam ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za male mrvičice čujemo se sutra
    Goa, valjda sam i ja negdi propustila datum kad je beta sorry ne mogu sve pohvatati, guštaj, a simptome ne prati..... mene su bradavice rasturale ja mislila to je neki simptom, pa opet ništa procurila isto i dan prije i uz utrogestane sad si trudna i to nek ti bude lijep osjećaj!!!!
    Zlatice držim fige za mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Pinky borac za svoj protokol tako treba, a šta ona zna kako reagiraš, naravno da se treba ravnati prema onome kako si reagirala u prošlim postupcima, pa to joj ti ne bi trebala ni naglašavat, ah a što reći osim da ću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ već za taj 5. ili 6. misec

a ja već sad ludim, vištice još nema, ne mogu dočekat postupak doma samo dumam "kako li ću reagirat, hoće li uopće biti folikula, ako bude koliko će ih bit, koliko će ih se oplodit, bla, bla bla" i samo jedem (a to uvijek radim kad sam u PMS i nervozna) a to je sad uhhhh baš sam se izjadala oprostite šta ću misllim da me vi razumijete

evo na kraju šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve čekalice sa Pot. u Splitu

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

e i da nisam vam napisala najvažniju stvar podigla nalaz štitnjače TSH ispod donje granice,a i T3 i T4 su granični, sutra ujutro idem u dr. Markovića da mi regulira dozu nešto ne štima očito, nadam se da ću uspit doć do njega jer kad je odstraniš totalno kao kod mene, nema više pregleda ... sestre mu daju moj nalaz i on propiše novu dozu i misli se ti......... sutra ću i ja kao i Pinky u borbu da me primi da ga pitam par stvari uhhhhh brrrrr nadam se da ću uspjeti jer nisam upisana,a i nemam uputnicu, a dr. opće prakse mi radi popodne... držite mi fige.............malo me sad i to bacilo u crnjak nadam se da mi neće poremetiti planove s Femarom ne bi trebalo, ali pošto sam ja vječni pesimist meni je to prvo palo na pamet

javm se kako je prošlo.....
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 21.03.2010. at 22:07

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Denny zao mi je kako ti se to sve naopako poslozilo ali svaka čast na optimizmu
    goa i zlatice sretno s betama
    natice bolje ne forsirat ipak gdje god sam citala željezo je bitan faktor

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Blekonja držim fige da što prije to izbalansiraš i da ipak uđeš u ovaj postupak!

Pinky samo naprijed!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    e i da nisam vam napisala najvažniju stvar podigla nalaz štitnjače TSH ispod donje granice,a i T3 i T4 su granični, sutra ujutro idem u dr. Markovića da mi regulira dozu nešto ne štima očito, nadam se da ću uspit doć do njega jer kad je odstraniš totalno kao kod mene, nema više pregleda ... sestre mu daju moj nalaz i on propiše novu dozu i misli se ti......... sutra ću i ja kao i Pinky u borbu da me primi da ga pitam par stvari uhhhhh brrrrr nadam se da ću uspjeti jer nisam upisana,a i nemam uputnicu, a dr. opće prakse mi radi popodne... držite mi fige.............malo me sad i to bacilo u crnjak nadam se da mi neće poremetiti planove s Femarom ne bi trebalo, ali pošto sam ja vječni pesimist meni je to prvo palo na pamet
    javm se kako je prošlo.....

Blekonja, ne znam da li je slučaj isti, ali čitajući tvoje probleme s hormonima štitnjače, prepoznala sam probleme svoga muža. On je također izvadio cijelu štitnjaču, ali ima super doktoricu kod koje uredno odlazi na preglede i koja mu je sve hormone dovela totalno u regulu. Doktorica se zove Novak Anela i radi na Križine u ambulanti za dijabetes. Toplo je preporučujem. Jedini problem je šta je sad 2-3 mjeseca u Zagrebu. Oduševila me jer mu je odmah tražila kompletnu krvnu sliku i nalaze masnoće, kalcija, kalija itd, itd. "Igrala" se s dozom tableta dok god nisu našli omjer koji mu točno odgovara.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure, pogledajte doli.. u šoku sam..

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mamice!!!!!!!! cestitam!!! beta ti je za past na guzicu!!

koliko ti ih je vraceno i koji dan, listam i ne mogu vidit

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sve ću vam večeras pisat, sada sam oduzeta, nazvao dr.P. kaže: Pa jesmo se mi dogovorili da beta bude šesto ili tisuću i šesto?! Legenda, zeza: Biće su se oba " ujtila"! Luda sam
    Vraćene dvije blastice
    Posljednje uređivanje od goa : 22.03.2010. at 14:13

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

a ljudi moji kako si nas lipo iznenadila....GOA ČESTITAM!

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Goa čestitam od srca
    Ma sigurno su oba. Ajme sva sam se naježila!
    Bravo! Bravo!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Goa, čestitam!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •