Stranica 6 od 25 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Drage cure,

novinarka senzibilizirana za pitanje MPO-a radi emisiju o MPO u svrhu edukacije javnosti. Emisija se zove "Ćakula kroz život", emitira se 2 puta tjedno na 4 regionalne TV postaje (TV Jadran, Z1, Tv Nova-Pula, Gradska tv Zadar), a inače se bavi socijalnom tematikom. U emisiji bi se objasnilo što je to MPO, koliko je neplodnih parova u Hrvatskoj, što nam znači liječenje i tako dalje. Novinarka planira pozvati i MPO stručnjake iz priobalja da govore na temu, a trebao bi im i jedan par za aninomino sudjelovanje. Jako je važna osobna priča, inače to ostaju samo suhoparne i apstraktne činjenice.

Anonimno sudjelovanje na TV-u znači da bi se išlo ili sa zamućenom slikom para i promjenom glasa ili snimanjem odostraga i promjena glasa. Bilo bi poželjno da se javi par iz Dalmacije (da novinarska ekipa se ne mora putovati samo zbog jednog snimanja).

Molim da mi se javite na pp što prije ako bi bili taj zainteresirani par za emisiju. Emisija bi išla u 11. mjesecu, ali materijal naravno treba pripremiti čim prije.

NAJLJEPSA HVALA!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

bog cure

niam dugo pisala, ne znam ni ja sama zasto,primala sam terapiju i tjerala misli od sebe,prosli mjesec sam dobila zadnju inekciju zoladexa i sad cekam da dobijem stvari pa da pocnem raditi pretrage,vidim da ste sve vise manje na broju(nazalost),a nadam se da ce se i to uskoro promjenit

mislila sam da ce mi bit puno lakse kad zavrsi ta muka od terapije ali sad osjecam jos gori strah od svega sta slijedi,a valjda je to normalno

nadam se da me niste zaboravile

veliki pozdrav svima

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ketyy prvotno napisa
    bog cure

niam dugo pisala, ne znam ni ja sama zasto,primala sam terapiju i tjerala misli od sebe,prosli mjesec sam dobila zadnju inekciju zoladexa i sad cekam da dobijem stvari pa da pocnem raditi pretrage,vidim da ste sve vise manje na broju(nazalost),a nadam se da ce se i to uskoro promjenit

mislila sam da ce mi bit puno lakse kad zavrsi ta muka od terapije ali sad osjecam jos gori strah od svega sta slijedi,a valjda je to normalno

nadam se da me niste zaboravile

veliki pozdrav svima
    ketty pozz nismo te zaboravile naravno

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajte cure koje ste prošle ovo sve javite se pino bitno je da ne padne sve ovo u zaborav

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ketyyyyy draga, baš mi je drago da si nam se javila! Pa kako si curo? E pa nisam te zaboravila. Ne znam prođe li i dan, a da se ne sjetim i tebe, i svih vas, jedne po jedne... A šta ću, takva sam, puno gledam tuđa posla, a premalo svoja. I uživam kad nekoj uspije, i veseli me svaki, pa i najmanji pomak nas koji se još trudimo.
    I mene je užasno strah, i ne znam što me čeka dalje. Strah me kako ćemo izgurati ovo sve, kako ću probudit svijest svog muža i svih oko sebe da ipak idemo na IVF, da nisam premlada i da ne mogu više čekati. I najviše od svega me strah neuspjeha i ovog glupog zakona koji je još više otežao stvari. Jedino u što vjerujem je da ću ipak jednom uspjeti.
    Eto ketyy, drago mi je da je taj Zoladex konačno gotov, baš si mi uljepšala večer. Sad samo hrabro dalje, uvik će bit nešto čega nas je strah, ali moramo gurat dalje. Zato smo valjda tu, da "guramo" jedna drugu.
    Pa evo i da vas malo nasmijem na kraju - doduše crni humor i off topic, ali mislim da će nam Kerum sad zbilja otvorit novo rodilište!

http://www.vecernji.hr/vijesti/zeljk...a-clanak-36999

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj nadda prvotno napisa
    Veliki pozdrav cure!
    Recite mi ako je ko od vas radio hsg u splitu,koliko se ostaje u bolnici i koji dan od M se to radi?
    Pozdrav cure,

vec neko vrijeme citam o hsg-u i drugim pretragama na forumima pa i na rodi pa sam se odlučila priključiti forumu. Friško sam obavila hsg u KBC split pa mogu opisati i svoje iskustvo.

Već tri godine pokušavamo napraviti bebu, nalazi su normosperma, a kod mene desni jajovod začepljen , jajnik nalik na policistični, a lijevi prohodan.

Ja sam tek na početku pohođenja u Cito, ne želim ni razmišljati o negativnim ishodima i nervozi.

Iskustvo hsg-a sam skoro vec zaboravila, proslo je evo 6 dana od toga. Načitala sam se svega po forumima pa sam očekivala da ću padati u nesvijest od bola ali to nije tako i bol nebih opisala samo kao nelagodu jer ima i boli ali je izdržljivo. Ja sam popila normabel i voltaren forte prije pretrage pa mi sestra nije dala inekciju koja je bila sprema. Kateter su mi umetali na stolu u ambulati na odjelu i to mi je bio najbolniji dio pretrage. Više se nesjecam ali znam da me od toga bolila guza još 4 dana, onu prvu noc nisam mogla zaspati od te boli ha ha. Nakon toga sam trčala za sestrom preko odjela do rengena na donjem katu di je sve skupa trajalo 20 sekundi i malo je zabolilo . kod jednog i drugog djela mi je pobjegla suzica od boli ali samo jedna i nije to tako bolno kao sto piše po forumima. HSG je mačji kašalj!! Nakon pola sata do sat osjetila sam jaku bol kao kod grčeva od menzesa i trajalo je jedno pola sata. Krvarila sam 5 dana lagano. Glavna sestra je pomagala doktoru ko umetanja katetera i bila je super, a uputila mi je taj jedan suosjećajan pogled i malo pricala da skrene pažnju. Puno bolniji mi je bio pregled sutradan i taj dio neću zaboraviti, osjećala sam se kao komad mesa na stolu koji ne smije pokazivati bilo koje znakove zivota i sacuvaj bože nesto pitati,, tako da me strah buduće laparoskopije ako ne nađem vezu ili kako to već ide heh.

Za obavit hsg trebaju nalazi spolnih hormona 5. i 21. dan ciklusa, TSH, ultrazvuk jajnika, uredni brisevi, uredan spermogram, SE i KKS, puno upuntnica i gnjavaže.

6 dana prije HSG-a vaginalete Betadine, kad dobiješ menzes sumamed (3 tablete kroz tri dana) i čim prođe menzes moze biti koja kap se obavlja pretraga. nakon zahvata 7 dana amoksicilin 500 3puta dnevno

Evo bila sam jako iscrpna nadam se ne i dosadna.

:D 8)

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I da u bolnici se ostaje jedan dan i sutra nakon vizite i pregleda kući, negdje oko 11, 12, 13 sati.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ti...potpuno sam se slazem sa tobom..i ja sam HSG radila u splitu i jako me je bolilo stavljanje katetra i onda sam ja u sa sestrom kolicima do mjesta gdje se ustrcava kontrast..sto mi je jako glupavo da moras ici toliko daleko u onom stanju ....cula sam od drugih cura da ima pjesacit a onako malo me bolilo pa nisam bas htjela namjerno ici pjesice i aj odmah sjela u kolica i nek sestra gura i to je to ...malo me kasnije bolilo krvarila 3-4 dana malo...a taj pregled sutradan ne kuzim???? zasto si isla na pregled?ja nisam

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Draga Ti, dobro došla!
    Hvala šta si podjelila svoje iskustvo s nama i nadam se da ćeš brzo ispunit svoje snove
    Zanima me koji ti je dr.radija HSG i jesu li ti predložili da postupe radiš na Firulama,naravno kad se otvori novo rodilište

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala Irena,

radio mi je jedan mladi dr. Marinović i bio je jako simpatičan. Preglem mi je obavio jedan drugi dr.
    Moja ginekologica mi nije dala upunicu pa onda mislim da ni ne rade to u KBC ili tako ona misli.iako me sad tenta da je ipak trazim jer me dr Šunj koja me primila rekla da dođem nakon pretrage. sad se sjecam da mi je jedna cura tamo u čekaonici rekla da ce raditi inseminacije u bolnici. Mislim da cu to provjeriti. Eh , u svoj onoj strci i sljepo slusajuci liječnicu nisam se sjetila.

Imaš li ti informacije da to ipak rade na Firulama??

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Denny moja draga sta je tu je,ali ja se svejedno molim da uspijes zatrudnit i bez ivf,a ako i ne uspije tako jedna drugu cemo bodrit,samo da se sve to dobro zavrsi

BLEKONJA u kojem si ti stadiju

cure veliki pozz

tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Moj problem je idipatska neplodnost i kako sam pronašla različita mišljenja vezano za TSH, a moj je 3,53 uputim se ja prvo u dr.Poljaka pa u dr.Sparca a njihovi odgovori glase citiram" To su internetske gluposti."
    I tako sam ja opet na početku a tako sam se nadala da sam pronašla razlog.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj tikica prvotno napisa
    Moj problem je idipatska neplodnost i kako sam pronašla različita mišljenja vezano za TSH, a moj je 3,53 uputim se ja prvo u dr.Poljaka pa u dr.Sparca a njihovi odgovori glase citiram" To su internetske gluposti."
    kako misle internetske gluposti......sta njima nije bitan visok TSH??.....i moj je 3.66 .......a za trudnocu valja samo 1-2..tako cula....

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dr. P je i meni rekao isto da zaboravim na to. Inace TSH mi je bio 3,9...i pokazalo se da to stvarno nema veze jer je postupak bio uspjesan. Sada mi je oko 4,2 i isto je sve u redu!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa
    Citiraj tikica prvotno napisa
    kako misle internetske gluposti......sta njima nije bitan visok TSH??.....i moj je 3.66 .......a za trudnocu valja samo 1-2..tako cula....
    crvenkapice nije sve tako doslovno, i ne treba od svega praviti svrsen slucaj. ima zena koje ostanu trudne sa tsh od 1-2 (puno vise zena) a ima ih kojima se posreci sa vecim kao nasoj gugi.

jos jednom - nemoj na sve gledati tako fatalisticno ( sori, ali iz tvojih postova imam dojam da bas panicaris oko svega), na zalost mislim da je uspjeh mpo-a random luck ilitiga kad te srica potrefi ostati ces trudan. a do tog sretnog trenutka ne treba odustajati vec ici na ivf-ove jer si sa svakim novim korak blize bebi.
    i bitno je ne nervirati se. kad prodjes prvi postupak vidit ces kako je to sve skupa mala stvar kad je usporedis sa ciljom tj. bebicom. a nadam se da neces trebati ici na 2. ivf.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ma imas pravo bas panicarim radi svega..... ..oprostite ali sam takva po prirodi... ...juce sam npr.citav dan bila nervozna hocu li dobit uputnicu od dr.za t3 .t4 i antitijela.....i na kraju dobila bez problema.....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

crvenkapice

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa
    Drage moje cure iz Dalmacije ili one koje se tamo lijece,

da li se zna jesu li u ST krenuli postupci, jesu li krenule zene s pikanjem Gonala, sa smrkanjem Suprefacta?

Thanks i Dalmaciji
    Sad sam se ukljucila i nisam nasla da se sire pisalo o postupcima u splitskoj bolnici. Znam da se krenulo s postupcima. I sama cekam da se dogovorim s doktorom kad cemo zapoceti. Prikupila sam sve potrebne nalaze i sad samo moram ici na konacni dogovor.
    Do sada sam dvije godine bila na VV u Zagrebu.
    Zanima me, ako netko zna, kako izgleda postupak u Splitu, kakva je procedura, kad su pregledi isl.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

natica prvo ti zelim svu srecu!!!!!!!!!
    .......jel ides na AIH ili IVF ili su to poceli sa ICSI ??......

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mislim da icsi nece poceti dok se ne presele u novo rodiliste jer nemaju aparaturu

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Denny moja draga sta je tu je,ali ja se svejedno molim da uspijes zatrudnit i bez ivf,a ako i ne uspije tako jedna drugu cemo bodrit,samo da se sve to dobro zavrsi

cure veliki pozz

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

oprostite greška

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Hvala na lijepim zeljama. Nova sam, pa ne znam u kojoj je fazi koja cura, ali takodjer i ja vama zelim uspjeh i puno strpljenja.
    Idem na IVF. Doktor mi je rekao da jos ne moze obavljat sve postupke dok ne otvori nova bolnica. Kako sam do sada na IVF-u bila na VV zanima ne kakva je ovdje procedura. Mislim da jos puno cura niti ne zna da su u bolnici poceli raditi potpomognutu. Ako ista znate, javite.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Natica dobro nam došla i želim ti da što prije postaneš mama! :D
    Znam da u bolnici rade inseminacije (dr. Šunj), a ICSI ne rade sigurno (i tko zna kad će) jer navodno nemaju potrebnu opremu. Nekako mi nije logično da neke postupke ne rade samo zato jer nije otvoreno novo rodilište, i šteta što to navode kao uvjet da se konačno pokrenu.
    Za IVF stvarno ne znam, dosad nisam upoznala nikoga tko je išao tamo, neki su pričali da se radi, neki da ne, tu je sad i novi zakon koji još više komplicira stvar...
    Kako god bilo, drago mi je da je konačno netko krenio u bolnicu na IVF i želim ti puuuuno sreće, da ti baš ovaj splitski postupak bude uspješan! :D
    Ako što saznaš prije drugih cura, piši nam - koji ćeš protokol dobiti, kako će to sve izgledati.... Stvarno mi je drago što smo konačno krenuli!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

cure veliki pozz
    Ketyy Naravno da ćemo bodrit jedna drugu, jer sve imamo isti cilj, iako svaka ide svojim putem do njega.

Ti, dobro nam došla i nadam se da ćeš uskoro preselit na forum trudnica!
    Nadam se da se dobro oporavljaš od HSG-a i da uskoro krećete u akciju!
    Pa moje iskustvo HSG-a u Cita je bilo bitno drugačije - nije bilo šetanja ni vožnje po hodniku do rengena, nije me bolila guza od katetera, nije bilo nikakvog pregleda sutradan i definitivno se nisam osjećala kao komad mesa na stolu. Jedino što sam imala jake grčeve i krvarenje par dana nakon postupka.
    Ali eo, glavno da je prošlo i da nije puno bolilo, sve se to brzo zaboravi kad pomislimo da nas to vodi prema našim bebicama.
    Sretno, i nadam se da ti laparoskopija neće ni trebati.

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pozdrav cure,

hvala za informacije za dr šunj i javite novosti o KBC Firule. JA ću se sad kad imam ovu informaciju aktivirati za insem. kod Šunj jer me moja dr uputila odmah u CITO. hm...

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ne znam hocu li imati problema uzeti snimke HSG-a jer ih nisam dobila

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam nekih davnih godina (ha, ha), prije 4-5 god. radila propuhivanje jajovoda u bolnici, pa su mi jako dobro poznate te situacije setnje hodnicima s kateterom. Nakon toga sam radila i laparaskopiju. Sve to kod dr. Sunj. Za inseminacije sam isla u Cito, jer mislim da ih onda nisu ni radili u bolnici. Sad sve to radi i dr. Budimir, kojeg toplo preporucam.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kako nisi dobila slike HSG-a? :? Pa to je tvoj nalaz i trebat će ti za dalje. Obavezno ih traži, imaš na to pravo i to šta prije jer se može dogodit i da ih zagube.
    Javi se dr. Šunj, ona će ti valjda objasniti sve u vezi inseminacije. Znam da je ona to radila, nadam se da to i sad funkcionira. Bude li kakvih problema, uvijek možeš otići u Cito.
    Javi nam ako što saznaš, plizz.
    Što se tiće Cita, razumijem tvoju doktoricu. Ja sam se isto odlučila za njih jer je sistem rada drugačiji, nema čekanja, sve ti objasne, nova je oprema i ogromna razlika od bolnice, isto kao i kod HSG-a. Uostalom, puno cura niti nezna da se u našoj bolnici obavlja inseminacija jer nikoga ne možeš ništa pitat i izgubiš živce dok opće dođeš na red, pa se mnoge odlučuju platit 1000 kn i otić privatno. Međutim, to nije razlog da bolnica diže ruke od svega i mislim da je vrime da se konačno pokrene i ta potpomognuta u Splitu. Pa ipak smo drugi grad u Hrvatskoj, sramota je da ne možemo nikoga ništa pitat, niko ništa ne zna i sve se prebacuje na novo rodilište.

CURE, AKO SAZNATE BILO KAKVE INFORMACIJE, PIŠITE!

- koji doktori rade inseminacije?
    - koji dokttori rade IVF?
    - kako je izgledao vaš postupak ako ste ga imali u bolnici?
    - kome se treba javiti?
    - koliko dugo se čeka?.....

I na kraju sretno cure i čekamo prvu ST trudnicu.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Znam da splitska bolnica vec ima svoje prve trudnice iz potpomognute. Postoji tim doktora koji se time bave. Imaju i novog biologa koji je dosao iz Zagreba i vec neko vrijeme radi u bolnici. Kazu da je bas dobar. Cak mislim da se za doci na red i ne ceka jako dugo. Mislim da su u timu dr. Sunj koja je bar prije radila srijedom na ambulanti i dr. Budimir koji je cetvrtkom. Znaci te dane treba s uputnicom doc u ambulantu i razgovarat s njima. Ja sam trebala ponovo napraviti sve nalaze (hormoni, hepatitis, AIDS, brisevi, papa, krvna grupa, muz jos i sperimiogram kod tog biologa iz bolnice) i sa svim tim nalazima cu ici kod doktora. Nadam se sutra. Ne treba se s nicim opterecivat unaprijed, jer oni sve kazu sta im treba.

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

drage moje cure evo samo da vas pozdravim
    čitam vas i drago mi je šta su se pojavile nove cure ali im isto tako želim da šta prije odu na pdf trudnica
    za postupke na Firulama prvi put čujem,znam za insiminacije ali IVF????

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mm je vec 4-5 puta radio spermiogram u splitu na firulama....i uvijek razgovarao sa biologom dr.Tandarom..kad nam je spermiogram bio za ICSI rekao je radimo IVF ali jos ICSI ne...ali uskoro.....inseminacije su radili...IVF su radili....cekali su novo rodiliste pa da pocnu i sa ICSI imaju svu opremu ali se trebaju preselit tamo...onda je dosao novi zakon i stali su..zadnja posjeta kod njega spermiogram malo bolji i moze IVF...kao oko 1mj.ce krenuti...ako hocemo..ali mi smo se vec narucili za zg..toliko ja znam o tome.....

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sto se tice dr....rade.....dr.Budimir.(meni osobno , grub,radio mi HSG,,grozno bilo).....dr.Gabric(onako stariji, cudan,,radio mi HSG,bez bola).....dr.Šunj.(nisam bila jos kod nje)..sa biologom dr.Tandarom(cula da je dobar,,e s njim mozes lijepo i pricat,,nije los).....toliko moje iskustvo....nisam radila nikakve postupke kod njih ......vidjet cu sta ce biti sa zg..ako mi ne uspije gore...vjerovatno cu zavrsit kod njih ....a do tada sretno curama u st....

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

crvenkapice i meni je dr budimir bio grub na pregledu nakon HSG-a, ali nisam tila nista pisat jer ga svi hvale da je jako dobar. na razgovoru prije hsg-a me odusevio, bio je pričljiv i sve mi ej objasnio ali eto kasnije jako neugodno iskustvo s njim, vise me boli taj pregled sutradan nego HSG , a i doktor nije bio za nikakav razgovor rasplakala sam se kasnije, volila bih da ga nisam nista pitala.

pozz

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ma mozda je on nekome dobar...mozda je on i dobar dr..ali to je moje iskustvo....nekome se ne sviđa dr.Gabric a meni toliko i nije los.....mozda je kako koji dan...kako je raspolozen.....dr.Budimir npr.ne kuzi kad se zena boji..kad se stisne.(kod pregleda).....odmah je arogantan a to mi bas i ne treba u onome trenutku ...treba mi dr.koji ce me tjesiti....a ne koji ce me napadati......

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cure, hvala što se podijelile svoja iskustva, pa bila ona pozitivna ili negativna, vrijede zlata. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i odluku kod kojeg doktora želi ići, koji mu paše, a koji ne.
    Ja neću nikad zaboravit svoj prvi (i srećom jedini) pregled na ginekologiji. Prvo se sestra izderala na mene gdje mi je mantil, da nismo na rivi, onda je jedna trudnica izašla plačući iz ordinacije jer se doktor izvikao na nju. Meni je prvo postavio totalno krivu dijagnozu (koja me šokirala), a onda me nekako na silu htio pregledati. Nije rekao ni a, samo je navuka rukavice... Ja sam se toliko stisla od straha i neugode da nije uspio pregledati ništa. Nakon par pokušaja je odustao, i rekao "ma... nije ni važno, možeš se obući." :shock: Stvarno sam se osjećala kao komad mesa... broj... nešto šta treba rješiti prije kraja smjene. Nisam se usudila pitati kako je vidio 10 mioma u mojoj maternici, ni zašto misli da bi mogla izgubit maternicu... nisam znala ni šta su miomi, bila sam totalno u šoku. Samo sam se na brzinu obukla i izjurila vani sa papirom di je pisalo "hitna operacija". I osjećala sam se tako jadno i izgubljeno na onom praznom hodniku... A nisam ni slutila da je dijagnoza kriva i da mi nikakva hitna operacija u tom trenutku nije trebala. Kad sam to saznala, bolnica me više nije vidila.
    Ne kažem da su svi doktori loši, ali nakon tog iskustva nisam više mogla vjerovati nikome, pa sam na kraju i HSG i inseminacije i operaciju odradila privatno.
    Za dr. Gabrića sam i ja čula svakakve priče, dr. Budimir je malo neugodan...
    A ostaje nam jedino dr. Šunj...

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

potpuno se slazem s crvenkapicom , isto iskustvo, preslikano jos i u ovom postu od denny. sve isto. ali ja sam odlucila sutit jer sam mislial da sam mozda bila preosjetljiva, jer u ovim stvarima u ginekologiji sam uvjek malo osjetljiva.

danas sam bila do ginekologa po uputnicu ali mi je rekla da nije cula da njihov rad tamo daje rezultate... :/ pa cu dobro razmisliti jos nakon ova dva posjeta( bolnici i CITU) gdje i sto dalje kod koga naparaviti, mozda m i i vi pomognete o odluci.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

denny....grozno ti je bilo...kuzim te..i na mene su sestre vikale skini se obuci spavacicu,( a ja nisam ni znala da se njihova bolnicka spavacica obuce ja ponijela svoju).......
    ...jos ja onako i sama osjetljiva..i jos da mi dr.bude grub prema meni to mi ne treba......ja ne zelim niti jednog dr.blatit..svi su oni tu da nam pomognu..samo sto neki imaju razumjevanja prema pacijenticama a neki bas i ne...a o sestrama da i ne govorim,,,,
    .....nadam se da ce dr.Gabric ubrzo u mirovinu,, pa nam dođe neki dobar i njezan :D :D ..........

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa
    .....nadam se da ce dr.Gabric ubrzo u mirovinu,, pa nam dođe neki dobar i njezan :D :D ..........
    potpisujem.
    ..... za dobrog i nježnog............ .................... :D

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

di ste cure pozaspale, je li funkcionira ovaj forum još?? :shock:

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam trenutno orjentirana na sloveniju (vidi potpis) pa tu samo cirnem...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja sam uvijek tu.....citam vas....kad nesto novo saznam u vezi Splita pisem....kod mene za sada sve stoji....ako koja krene u postupak tamo neka pise...mene bas zanima kako to doli ide....

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ako krene u Splitu pisat ce se ovdje puno...i to jedva cekam....

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dr Sunj je super mlada zenica,draga, svidit ce vam se(provjerena informacija)

ja cekam da dobijem stvari pa cu u nje na pregled pa cu je sve ispitat

pozz svim novim i starim curama

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Moram se i ja ukljucit u diskusiju o doktorima u nasoj bolnici. Bila sam kod dr. Sunj, i ona je blaga i draga, ali nekako mi se cini i da je malo povrsna. S druge strane, dr. Budimir me je "kupio" svojom temeljitoscu. Bar iz dosadasnjeg iskustva, cini se da on ne prepusta nista slucaju. I jos jedan veliki plus: u 5-om mjesecu su mi nasli polip na maternici i endometriozu na jajniku (malo je rec da sam dozivila sok, nakon sta me stalno netko pregledavao na UZ). Kako se skidanje polipa ne radi u Splitu, jer im je pokvaren aparat, dr. Budimir se potrudio da me naruci u Zagreb sta prije. Oni, naravno, to nisu mogli operirati prije ljeta, a onda me dr. narucio u Dubrovnik. Sve je bilo gotovo u tren. Dosla sam u Dubrovnik kao carica. I sve je proslo stvarno bez greske, cak dapace. Puno ugodnije i humanije nego kod nas u bolnici. Do sada sam prosla 5 postupaka u Zagrebu i znam da oni imaju toliko puno posla da jednostavno ne stignu previse vodit racuna i o nasem psihickom stanju, makar to nama jako puno znaci. Sestre bi trebale biti toplije, pa to malo amortizirat. Na VV imaju predivne sestre.
    Stanje psihe je jako vazno pitanje, ali zbog nedostatka vremena i sredstava ostavljene smo same sebi (i svojim muzevima, ha, ha).

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cure ja znam jednu koja je bila na IVF u Splitskoj bolnici prije cca 8 mj, a sad ima trbuh do zuba

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

E to je bas dobra vijest. Ohrabrujuca. Ja bi trebala poceti s postupkom do pocetka iduceg mjeseca, pa su vam ispricat protokol. Nadam se da ce se mozda ipak neka cura javit prije i reci nam kako sve to izgleda.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa
    cure ja znam jednu koja je bila na IVF u Splitskoj bolnici prije cca 8 mj, a sad ima trbuh do zuba
    Super vijest! Čestitam!!! :D :D :D

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

natica...radis postupak u splitskoj bolnici??....sretno i pisi nam kako ide sve.....koji dr. ti vodi postupak?? i jel to ivf?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

joj sorry.... pisala si da ces raditi ivf.......postala sam senilna.... :lol

Stranica 6 od 25 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •