Hvala ti goa od srca smirila si me Posljednji nalaz juce podigla; uredan, svi nalazi su mi uredu,vidjecemo ovaj vikend s dr.p. sta dalje, vjerovatno ce nam odrediti dugi ili kratki protokol…I ja sam mislila probati s prirodnim ciklusom al vidjecemo s dr.
A psihologa i pravnika onda obavim pocetkom Aprila…osim ako dr nebude insistirao ranije, od Aprila prestajem raditi pa ce mi biti lakse odradjivati sve sto je potrebno, ovako svako malo trazim slobodno pa me cudno gledaju. Jedna stvar sto mi gin. rece na pregledu “maternica vam je malo “zavaljena” al to je ok”, sta mu to znaci pojma nemam.
Hvala goa na savjetu za upalu; jogurt inace nepijem al sad sam pocela, lactogyn tabletu zadnju sam juce popila ,to mi je vec druga kutija, dali da kupim i trecu ili pauziram?
Takodje uzimam tablete brusnice s C vitaminom (urinarne infekcije dobijem bez problema pa ovo za prevenciju) i tablete cesnjaka (rekose mi da je dobar za bakterije a kod mene je to cesto), folacin takodje (dr.p preporucio). Goa javi sta ima kod tebe, hvala jos jednom i sve najbolje