-
pozz curke moje evo me, nisam bila za vikend u Splitu pa sad malo gledam šta se događalo
Denny
pa ne mogu vjerovati, a mislili smo da će te masaže urodit plodom ipak, svaka ti čast ja ti se DIVIM CARICE, ja bi već prošvikala znam nisam baš utješna ali......legendo još se i šališ sa očnim HSG-om....nema ti ravne samo se ti meni drži i ovaj put mora uspit, mora!!!!! Svi smo uz tebe 
Bublice kako si nam ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za male mrvičice čujemo se sutra 
Goa, valjda sam i ja negdi propustila datum kad je beta sorry ne mogu sve pohvatati, guštaj, a simptome ne prati..... mene su bradavice rasturale ja mislila to je neki simptom, pa opet ništa procurila isto i dan prije i uz utrogestane
sad si trudna i to nek ti bude lijep osjećaj!!!!
Zlatice držim fige za mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pinky borac za svoj protokol
tako treba, a šta ona zna kako reagiraš, naravno da se treba ravnati prema onome kako si reagirala u prošlim postupcima, pa to joj ti ne bi trebala ni naglašavat, ah a što reći osim da ću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ već za taj 5. ili 6. misec
a ja već sad ludim, vištice još nema, ne mogu dočekat postupak doma samo dumam "kako li ću reagirat, hoće li uopće biti folikula, ako bude koliko će ih bit, koliko će ih se oplodit, bla, bla bla" i samo jedem (a to uvijek radim kad sam u PMS i nervozna) a to je sad uhhhh baš sam se izjadala oprostite šta ću misllim da me vi razumijete
evo na kraju šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve čekalice sa Pot. u Splitu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma