Ja još nisam u postupku, po tome mi nije ni mjesto na ovoj temi.![]()
![]()
Ali ne javljaju se svaki dan nove cure koje idu na mpo u Split, a nas nekoliko ovdje ponekad smo spas jedna drugoj u najtežim trenutcima kojih je svaka od nas imala. Mi smo tješile Pinky kada je nakon 60 inekcija dobila samo dvije stanice, mi smo tješile Irenu kada je nakon VM htjela odustati od svega i Blekoniju koja žarko želi biti mama ali zdravstveno stanje nikako da joj to diopusti.
Odbrojavanje nije mjesto za takva teme, zato smo ovdje pružale podršku jedna drugoj. Znam da smo ponekad pretjerale, ali ja sam na ovom forumu uz pregršt informacija dobila i prijateljice koje me trenutno jedine razumiju i koje me znaju oraspoložiti i nakon najgoreg dana.
![]()
Slažem se da su informacije vrlo bitne, ali i poneka lijepa riječ može učiniti čudo, jer informacija je oko nas sve više, ali topline i razumijevanja nažalost sve manje.A ponekad mi treba samo jedan virtualni zagrljaj da opet budem sretna i povjerujem da ću jednog dana ipak uspjeti.
Zato veliko HVALA svim ovim curamaNadam se da ćemo pronaći neki balans između infiormativnosti i emocija, jer s njima mi je ovaj put kroz neplodnost puno lakši i svaki njihov uspjeh mi daje snagu da se borim dalje i vjeru da ću i ja jednom biti mama.
![]()