Citiraj metkovk@ prvotno napisa
cure bog skoknula sam sa azoo na vas da vas pitam za savjet nakon nekoliko spermiograma koji su pokazivali same 0 punkcije takoder bez rezultata bilo nam je ostalo jos biopsija na krizinama dr dadic,poslje operacije nosim materijal na CITO sutradan zovem dr Romca a on mi kaze da je tkivo zdravo i da ima spermija da je odvojio 12 slamki ,sada sam u programu na letrozolskoj stimulaciji dr poljak kaze da sa obzirom na moje godine a to je 39 da bi krenuo sa laganom stimulacijom jer ne zna koliko ce se naci spermija pa ako uhvatimo 3 JS da bi bilo super inace UZV uredan nalaz,zadovoljavajuce ovarijske rezerve.Pitanje mogu li ja iz ovoga svega zakljucit da su te slamke smrznute nekako sam sva izgubljena i nova ne znam ni koji mi je postupak namjenio tako da ne mogu pitat ni za cijenu a nije da me ne zanima nemojte me krivo shvatit vidim da vas ima dosta sa CITA pa ako moze bilo koja pomoc.Izvinite sto sam vas udusila

metkovk@ dobro došla!! Skoro pa da sam sigurna da ti je zamrznuo te slamke. Vjerovatno bi radio IVF Icsi. Za cijenu nisam sigurna, mislim da se kreće oko 7000 kn. Ali nemoj se ustručavat; zovi i pitaj. To je tvoje pravo!
Moj ti je savijet da iskoristiš što prije te spermiće.
SRETNO