Moram se i ja ukljucit u diskusiju o doktorima u nasoj bolnici. Bila sam kod dr. Sunj, i ona je blaga i draga, ali nekako mi se cini i da je malo povrsna. S druge strane, dr. Budimir me je "kupio" svojom temeljitoscu. Bar iz dosadasnjeg iskustva, cini se da on ne prepusta nista slucaju. I jos jedan veliki plus: u 5-om mjesecu su mi nasli polip na maternici i endometriozu na jajniku (malo je rec da sam dozivila sok, nakon sta me stalno netko pregledavao na UZ). Kako se skidanje polipa ne radi u Splitu, jer im je pokvaren aparat, dr. Budimir se potrudio da me naruci u Zagreb sta prije. Oni, naravno, to nisu mogli operirati prije ljeta, a onda me dr. narucio u Dubrovnik. Sve je bilo gotovo u tren. Dosla sam u Dubrovnik kao carica. I sve je proslo stvarno bez greske, cak dapace. Puno ugodnije i humanije nego kod nas u bolnici. Do sada sam prosla 5 postupaka u Zagrebu i znam da oni imaju toliko puno posla da jednostavno ne stignu previse vodit racuna i o nasem psihickom stanju, makar to nama jako puno znaci. Sestre bi trebale biti toplije, pa to malo amortizirat. Na VV imaju predivne sestre.
Stanje psihe je jako vazno pitanje, ali zbog nedostatka vremena i sredstava ostavljene smo same sebi (i svojim muzevima, ha, ha).