Stranica 7 od 25 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo da potvrdim sve šta je Natica napisala,jako nam je sličan slučaj.
    Bili smo dva puta na VV i kad mi se pojavio miom dr Budimir mi je isto dogovorio histeroskopiju u Dubrovnik(stvarno kao carica).
    Na VV su sestre preljubazne kao i dr ,dr budimir je malo šutljiv ali jako temeljit i ne prepušta ništa slučaju nisam ga doživila kao grubog.
    Kad sam odlučila pokušat u splitu svi su mi njega preporučili.
    Mi imamo dogovor za 12 mj pa će vidit kad će ICSI
    Javit ću vam šta je bilo ako do tad netko ne bude već imao inf :D

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja danas bila u Splitu iiiiii jos nista ne rade....pretuzno je to......

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure koje ste na CITO,
    ako može info na koji način vi plaćate postupak.

Naime, početkom prosinca idem na histeroskopiju radi polipa, a nisam znala da se plaća na CITO. Kad sam već otišla pitala u SALUS-u i oni mi rekli da se ginekološke operacije plaćaju CITO-u pa me zanima je li još pravilo kartica odjednom ili gotovina. Ima li mogućnost kartica na rate (npr. american i sl.).

Držite fige da histeroskopija bude uspješna, pa se nadam u tom slučaju i skorom postupku na CITO (prirodnom). :D

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vesna, stvarno nemam pojma, mislim da se moze.

ja sam jedna od onih rijetkih koji nemaju drugih sredstava placanja osim keshiranja. bar znam da nisam duzna sama sebi

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vesnare, nema straha, može se platiti karticom, na odgodu, na rate, kako god ti odgovara. Jedino je na karticu 5% skuplje radi banke.
    Ja sam plaćala Visom, vjerojatno je isto i za american, a ako imaš bilo kakve sumnje, slobodno ih nazovi i pitaj, da budeš 100% sigurna.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Bila sam prosli tjedan na dogovor s dr. Budimirom, dobila sve potrebne ampule i informacije i sad cekam novi ciklus. Nadam se krajem ovog ili pocetkom iduceg mjeseca. Od svog ginekologa sam dobila Gonale, a sve ostalo od dr. Budimira. Prvi dan ciklusa trebam doci na inekciju (ne mogu se sjetiti kako se zove), a od drugog dana ciklusa dobivam i Gonal i taj drugi. To cu primat u bolnici, u ambulanti za hitni prijem, izmedju 13-14 sati. Sedmi dan ciklusa me doktor gleda prvi put. Malo je drugacije nego na VV. Jedva cekam da to sve skupa krene. Vidim da je Gargamelica imala slican put kao i ja. Nekako coviku bude lakse pri dusi.... Kako sam ja dozivila dr. Budimira, on kaze sve sta trebamo znati i to vrlo jasno, u tom pogledu nije sutljiv. Cini mi se da "precuje" stvari koje mu nisu bitne. Ne znam kako vi, ali ja stalno nesto govorim (sta je bilo prije, koji mi je dr. sta rekao isl), jer ne znam sta sve moze bit vazno. Mozda ne reagira na podatke koji mu nisu bitni... Onda se malo grupo osjecam, ali sam si objasnila tako da oni nemaju vremena pricat o nevaznim stvarima. U svakom slucaju, jako sam zadovoljna doktorom i njegovim odnosom. Kad me gleda na UZV sam obavezno okrene ekran tako da i ja mogu vidjeti i sve mi objasni.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

natica od srca ti zelim sve najbolje .......drago mi je da se i tamo nesto događa...neka krene..daj bože puno trudnica tamo...javljaj nam sve dalje .....pozzzz........

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Od srca hvala. Pisat cu kako se odvijaju dogadjaji.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sad gledala vijesti....do Bozica se otvara novo rodiliste(po 100x)....nadamo se ovaj put stvarno.... :D :D :D :D

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Nadam se da čemo uskoro dobit to novo rodilište :D :D :D

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ej curke,

može li mi koja od vas prepričati kako izgleda FET na Citu?
    Hvala..

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Draga Twisted, što se tiče FET-a u Cita, trebaš se javiti doktoru i pitati koji dan trebaš doći na UZV (obično 10., ali zavisi koliko su ti dugi ciklusi). Kada doktor utvrdi ovulaciju počinješ sa utrićima (obično 3x1) dogovori ti transfer peti dan (koliko se sjećam ti si imala blastice ) i daju ti neku tabletu da je popiješ sat vremena prije transfera. Na transfer dođeš punog mjehura i dalje sve znaš (vjerovatno će ti dati i choragon nakon transfera i jedan nakon 5-6- dana). Nadam se da su to informacije koje si trebala, akon te još što zanima pitaj... Sretno

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Gugi, hvala..

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo mene poslije neuspjesnog MB biram klinike u RH...i tako sam imala samo tri js. Htjela sam u CITO ili Vili...CITO mi je blizi. Koliko se ceka i kolika je cijena ICSI, takodjer da li ima anestezije pri punkciji,
    hvala

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne čeka se - pod uvjetom da imate sve friške nalaze koje dr. traži. Ako vam još i treba koji nalaz, čekate samo dok sve izvadite i budete spremni za start, max. mjesec dana.
    Cijena ICSI je 9000 kn (svejedno to provjeri kod doktora kad dođeš na konzultacije, ali do sad je bilo toliko.)
    Za punkciju molim da se javi netko iskusniji, pošto meni (na svu sreću) još nije trebala. Mislim da se dobije inekcija koja djeluje kao anestetik, ne prakticiraju opću anesteziju, posebno sad kad je manje stanica.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala Denny, bas i nisu puno jeftiniji od MB...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U Cita za punkciju dobiješ dvije inekcije koje djeluju kao anestezija i stvarno ne osjetiš ništa. Za cijenu bih ti preporučila da se ponovo raspitaš, ICSI je bio 9000 (tj.9500 ako plaćaš karticom), ali mislim da su nešto mijenjali (mislim da je manje, ali informacija nije 100 % sigurna).

runi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam u Cito postupke (ICSI) s femarom plaćala 5000kn + femara

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pozdrav svima,
    pino je otvorila jednu dobru temu pa molim sve koji su bili u postupku po novom zakonu da daju mali doprinos za našu dobrobit.
    Hvala

VAZNO - statistike o postupcima ove jeseni:

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=86347

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj runi prvotno napisa
    To je prirodni postupak, a ovaj drugi je stimulirani. Iako sad, na žalost, i nema neke razlike. :/
    Pa dobro, ako netko sazna novu cijenu ICSI-ja molim da javi, i mene zanima je li se što mijenjalo.
    Samo još da napomenem, cijena obuhvaća sve folikulometrije, punkciju i et.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja cu ih zvati pa vam uskoro javim..cim prodje m,

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj gugi32 prvotno napisa
    U Cita za punkciju dobiješ dvije inekcije koje djeluju kao anestezija i stvarno ne osjetiš ništa. Za cijenu bih ti preporučila da se ponovo raspitaš, ICSI je bio 9000 (tj.9500 ako plaćaš karticom), ali mislim da su nešto mijenjali (mislim da je manje, ali informacija nije 100 % sigurna).
    Ja sam ICSI u CITU platila 9000 kn i prema mojim zadnjim saznanjima stimulirani ICSI je idalje ista cijena 9000 KN a priridni sa klomifenom ili femarom je 5000 KN.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa
    Citiraj runi prvotno napisa
    To je prirodni postupak, a ovaj drugi je stimulirani. Iako sad, na žalost, i nema neke razlike. :/
    Pa dobro, ako netko sazna novu cijenu ICSI-ja molim da javi, i mene zanima je li se što mijenjalo.
    Samo još da napomenem, cijena obuhvaća sve folikulometrije, punkciju i et.

draga moja nadam se da ću ja vrlo skoro saznati pa ću ti javiti, možda već večeras

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Blekonja draga, želim ti što skoriji i što sretniji start! :D :D
    Evo još malo i ovdje za našu Pinky ~~~~ i neka tulum u labu večeras bude nezaboravan.

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

poz

cure jel zna neka koliko je stimulirani IVF u Cita ( i jel ta cijena sa svim ljekovima ili ima i plus troskova)???

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam stimulirani postupak platila 9000 hrk i ta cijena ne uključuje lijekove.

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

E da, radilo se o IVF-ICSI

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Stimulirani IVF je bio 7000 kn...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Ti prvotno napisa
    poz

cure jel zna neka koliko je stimulirani IVF u Cita ( i jel ta cijena sa svim ljekovima ili ima i plus troskova)???
    Zaboravih napisati da se dodatno plaćaju ljekovi, a uključuje sve folikulometrije i anesteziju

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo ja stigla sa kesom punom lijekova uh.....kolika je to gomila, ali ako se isplati brzo ću ja to zaboraviti

nisam saznala kolika je cijena ICSI-a malo sam bila zbunjoza, ali saznat ću nadam se uskoro kad budem išla kod njih da mi daju prvu injekciju

denny imaš pp

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

blekonjice kad pocinjes? koji si protokol dobila?

:D :D :D :D nek je krenilo!!

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ne bi li trebali sad biti blaži protokoli?

Mani je u četvrtak 10.dan ciklusa i idem na prvi ultrazvuk.
    Idemo po smrzliće.. :D

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Joj cure moje, ne mogu virovat, presretna sam što vas je toliko u postupku i što se sve tako dobro razvija. Bit će fešte za Božić!
    Blekonja, pišem ti čim se dokopam kompića (sad sam na mobu).
    POLJUBAC SVIMA U AKCIJI!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa
    blekonjice kad pocinjes? koji si protokol dobila?

:D :D :D :D nek je krenilo!!
    hej hej draga prvo čestitam na 3 lipe stanice :D :D :D :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulumić

kako si, je li stalo krvarenje???

a ja sam dobila ako se ne varam kao i ti Gonale od 2. dana ciklusa i Cetrotide pa ćemo vidit, ja idem ko u tunel, uopće ne znam šta me čeka s druge strane, uh...baš sam u strahu...

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Danas u Slobodnoj dalmaciji članak prvi porod nakon umjetne nakon 6 godina u st-u. 25 postupaka su napravili od proljeća 33 % uspješnih.

GO GO SPLIT :D :D :D

Nisam još kupila novinu, javili su mi.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bravo za split! :D :D :D
    I čestitke toj prvoj rodilji!

Citiraj Blekonja prvotno napisa
    ja idem ko u tunel, uopće ne znam šta me čeka s druge strane, uh...
    Znam ja, BEBICA!
    I ja se često ovih dana pitam je li nam suđeno, a onda mi se nekako učini da ipak je...

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

:D :D :D :D :D :D :D
    za ekipu iz KBC Split i drago mi je zbog svih cura iz Dalmacije koje neće sada trebati putovati za Zagrb i druge udaljenije gradove u Hrvatskoj a dobro je nama iz BIH što ćemo moći ići za KBC Split, jeste da sve same plaćamo ali bar smo bliže kući.
    Još jednom :D :D :D :D :D za KBC Split.

runi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Super za KBC Split!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sta ovo znaci:

Do sada smo bili limitirani na klasičnu izvantjelesnu oplodnju, a od sada možemo raditi i najsloženije zahvate koji će omogućiti pacijentima liječenje steriliteta u Splitu.

kada sada? ovo zvuci ko da mogu raditi SADA icsi, a znamo da ne mogu dok se ne otvori rodiliste. ili sam u krivu?

runi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I čestitke sretnim roditeljima na maloj Noli

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

sta ovo znaci:

Do sada smo bili limitirani na klasičnu izvantjelesnu oplodnju, a od sada možemo raditi i najsloženije zahvate koji će omogućiti pacijentima liječenje steriliteta u Splitu.

kada sada? ovo zvuci ko da mogu raditi SADA icsi, a znamo da ne mogu dok se ne otvori rodiliste. ili sam u krivu?

i ja sam to isto pitala, zna li tko nešto više, pišite cure, pišite!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

i da čestitam roditeljima (i nonici) na maloj Noli

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

u bolnici ne rade ICSI , čekaju novu bolnicu.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sta ovo znaci:

Nisi u krivu, to SADA traje već bar dvi godine, po meni samo pusta obećanja i malo propagande. Daj Bože da sve krene kako treba, ali to rodilište odugovlaće do u nedogled. Bilo je da će se otvoriti do jeseni, pa do Božića, evo sad kažu krajem sijećnja... pa nema osoblja, pa ima osoblja... o Bože! :?

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Pozdrav, cure, ja sam nova iako vas čitam već dugo. Čeka me postupak u Cita u siječnju i možda nekima zanimljiva informacija-dr. kaže da mogu zamrznuti jajne stanice dobivene stimulacijom, a to olakšava sljedeće postupke za koje se ipak nadam da neće trebati ni meni ni vama! Cijena ICSI-a je 9000 kn ( potvrđeno prije dan ), lijekovi negdje oko 5 tisuća, a treba platit i ona savjetovanja s Milinovićeve liste- kod psihologa i odvjetnika 400 kn + PDV!
    Eto, ako sam nekome pomogla, super! Od KBC-a mnogima od nas nikakve koristi dok nema ove metode, a ZG mi se činio dalek i naporan..

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj goa prvotno napisa
    možda nekima zanimljiva informacija-dr. kaže da mogu zamrznuti jajne stanice dobivene stimulacijom, a to olakšava sljedeće postupke za koje se ipak nadam da neće trebati ni meni ni vama!
    pozdrav goa! nadam se da ce ti taj postupak biti prvi i zadnji!

zamrzavanje js uopce ne olaksava postupke jer se mogu baciti u smece nakon sta se odmrznu, zahvaljujuci milinovicu. ako te nesto vise zanima o toj tematici, idi na pocetnu stranu rode, pa na podforum ispod potpomognute koji se zve građani i građanke...

na zalost, nemoj se veseliti zamrznutim js.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Eto, nisam ni to znala, ja naivna početnica, hvala ti na lipim željama i informaciji, Pinky, baš ću izgnjavit dr. oko toga pri idućem susretu, vidim da si obavila transfer, čeka se beta, navijam za tebe samo mi iz potpisa i postova nije jasno jesi li još uvik u Cita ili negdi drugdi-kako mi se čini! :? :Svejedno, :D za veliku betu!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala goa
    nadam se da ti nece trebati smrzenke ikakve vrste i da ces odmah dobiti bebicu

je i ovaj put sam bila u cita. lose sam reagirala na terapiju, nadala sam se da cu imati vise folikula i zavrsiti u sloveniji (da mogu zamrznuti zametke) ali sam opet hdz-ovski odreagirala sa 2 js....

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Super, još jedna citašica! Ma nema veze, dvije, ali vrijedne, glavno da ih ima! Kod nas ista dijagnoza, spermići očajni, nema brzo pokretnih, a i malo ih je, milijunčić do dva u prosjeku! TSH mi je 3,51, ali doktor nije reagirao, valjda je to ok, iako me malo trta kad čitam sve ove postove oko štitnjače! Ja sam inače 75. g.

Stranica 7 od 25 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •