Subotom sigurno ima netko, ali zovi šta ranije, čak i prije 8. Nedjeljom su rjeđe tamo, ali zna se desit da i tada budu.
A je li ti baš rekao da čekaš 1 dc da se naručiš? Pitam zato što je meni dr. Poljak rekao da se javim što prije, jer u Salusa imaju dosta posla, pa se za operaciju treba unaprijed rezervirati termin. Tako je moju operaciju doktor zakazao cijeli mjesec unaprijed, a i dao mi je popis pretraga koje moram u međuvremenu obavit. A možda ti sve stigneš u tjedan dana, ako si se tako dogovorila s dr.
I ne mora ti histeroskopija biti baš 7-8 dc, može i kasnije. Meni je bila klasična operacija mioma + histeroskopija i rađena je tek 12 dc, jer je to bio ponedjeljak. Znači ipak mislim da će čekat ponedjeljak, jer vikendom u Salusa ne rade operacije.
Bez brige, zovi ih što prije i pitaj za sve pretrage koje trebaš obaviti, dr. će ti rezervirati termin, doći ćeš u bolnicu, obaviti zahvat, i već sutradan ideš kući. Ja sam bila tamo četiri dana jer je bila teža operacija, i svi su bili stvarno super, od doktora do čistačice. Sretno!

I čudno mi je da više ne daju na rate? Meni su za Vizu dali, ali to je bilo prije tri godine.