-
Evo vaseg reportera iz bolnice. Sutra imam transfer, oplodila se jedna stanica. Ja sam i dalje prezadovoljna doktorima. Ovaj put me dr. Tandara bas ugodno iznenadio. Izvadili su mi 4 folikule od kojih su 3 bile jako dobre. Spermiogram od muza je bio super. Doktor je ocekivao vise oplodjenih stanica, pa kad se oplodila samo jedna, popricao je sa mnom telefonski i zatrazio da mu ispricam kakve su mi prethodne oplodnje bile. Toliko je bio iznenadjen rezultatom. I prije bi na veliki broj folikula (po 20) imala samo par oplodjenih stanica, ali me nikad nitko nije pitao, niti se sam zapitao zasto se to dogadja. Super je osjecaj kad ti netko uoci problem i pozabavi se njime. Cak mi je rekao da mu to obavezno napomenem ako ce biti slijedeci put, pa ce ici s mikroinekcijom. Pretpostavlja da mi je ovojnica oko stanice pretvrda, tako nesto... Super je kad nisi samo broj.
A sta se tice broja stanica koje potrosite na IVF, ne znam sta bi vam rekla.
Dr. Budimir se trudi da ne dobije preveliki broj stanica, ne slaze se s hiperstimulacijama... Ja sam i s femarom i s klomifenom znala dobivati veliki broj folikula, tako da mislim da je to sve relativno. Najbolje je kombinirat...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma