Drage moje, želim da nam se u 2010. ostvare sve želje pa i ova najveća želja za mirišljavim smotuljicima, vjerujem da ste novu godinu dočekale s puno optimizama, najradije bi potpisala našu Deny što sad ja imam tu izmišljati kad je ona sve lijepo sročila, svaka čast

Blekonja draga, drži se još sedam dana do bete, s nestrpljenjem čekamo dobre vijesti a tvoje osjećaje vjeruj mi znam najbolje. Pretpostavljam da nije čudno nakon svih stimulacija imati padove jednih (FSH LH) i rast drugih hormona (u tvom slučaju bete, progesterona) ma treba sve to izdržati,
jer i žene kad ostanu trudne bez stimulacije imaju takva čudna raspoloženja e pa sad to sve primjeni na nas ali mnogo jače, pa je prirodno osjećati se tako zar ne??'

Natice, odličan stav, iako znam da nije lako dizati se nakon padova no drži glavu gore i vjeruj u anđele...

sada jedan off topic, molim ako nije dozvoljeno na forumu neka mi netko javi na pp jesu li u Splitu počela prava sniženja, ne ona od 20, 30 posto nego 50 posto pa i više, planiram doći možda već ovaj vikend malo pohoditi butige,

ugodan vikend